כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
הוא בשימוש אצלי שנה והוא במצב ממש טוב (אין שריטות או משהו כזה) ויש לי את הקופסא יחד עם כל מה שהוא הגיע איתו. כמה ניתן לדרוש עליו? (אני מעונין לקנות את ה 3GS).
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי HWZone אני מחפש סרט שראיתי,די ישן,בערך בשנים 1999-2005[אני יודע שזה לא כזה עוזר] בכל מקה,הסרט מספר על נערים , בנים ובנות שהולכים ל כמו סאמר קאמפ כזה, קייטנה לגדולים,שהילדים שם הם אלה שמלמדים..איכשהו הדברים שם משתבשים כלומר בהתחלה הכל נורמלי ואז ההורים עוזבים את המקום...והרבה סמים סקס ואלכוהול מתערבבים..כן אני לא זוכר הרבה מהעלילה[בעיקרון כלום] בכל מקרה,אם מישהו מכיר...אשמח לדעת את השם תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הקיץ הגיע ומשפחתי החליטה לקנות 4 מזגנים קטנים לחדרים.. 3 אנשי מקצוע המליצו אך ורק על אלקטרה, אבל אני עשיתי בדיקות משלי והבנתי שיש עוד אופציות בשוק ואולי אף יותר טובות.. מזגן מיטצובישי-לא נפוץ ויקר מאוד אבל הבנתי שזה המזגן הכי טוב שקיים היום. אלקטרה-המזגן הכי נמכר בישראל בהפרש גדול על כל השאר ומומלץ על ידי כולם+שירות שטוענים שהוא טוב.. LG-מזגן שככל הנראה המזגן האידאלי אבל הבנתי שהשירות של החברה בארץ+חלפים הם גרועים ביותר והמליצו לנו לא להתקרב אליהם.. מצד שני זה מזגן מאוד מתקדם, בעל עיצוב מדהים(גם חשוב) חוסך חשמל ויש לו מנגנון נגד שריפות,הוא מנקה את עצמו והוא מנטרל ריחות רעים וקרדית אבק הבית שאני אלרגי אלייה.. הוריי החליטו ללכת ככל הנראה על האלקטרה בגלל ההמלצות הגור…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שברתי את היד וקיבלתי גימלים למרות זאת אני רוצה ללכת לבסיס,האם אני יכול לבוא על אזרחי?
-
- 15 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
אהלן חברה אני בדילמה ענקית... ואני צריך להחליט בימים הקרובים. סיימתי יב מגמת אלקטרוניקה, ורוב חבריי לכיתה ממשיכים ללמוד יג יד לתואר הנדסאי לפני הצבא, עד לפני כמה חודשים היה ברור לי שאני ממשיך.. אבל עכשיו כשאני צריך לקבל תשובה חד משמעית אני לא יודע.... היתרונות ברורים - קל יותר להמשיך ללמוד ישר אחרי סיום יב, לא דורש הרבה.. במידה ואני מסיים יש לי כבר תואר כלשהו ביד ולא צריך להתרוצץ אחרי הצבא לחפש עבודות מזדמנות ולהתחיל ללמוד. מה גם שהמשכורות בתקופה הראשונה בשנה וחצי קבע שאני מחויב לעשות אחרי הסדיר נעה בסביבות ה 6k+ אני מודע ליתרונות של יג יד ולפי דעתי הם רבים יותר מהחסרונות. אבל שואל אותכם בנאדם ששונא אלקטרוניקה, כל קשר לו ולאלק' הוא מקרי בהחלט. אם תשאלו אותי מה אני…
-
- 15 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מקבל שיחות לסלולרי מהמספר 05778325xx (לא פרסמתי את המספר המלא כי אולי זה אדם פרטי ולא פרסומת או משהו כזה) כל פעם צלצול אחד או שניים וניתוק, גם כשהספקתי לענות מייד מנתקים, ככה שיש סיכו טוב שזה טריק כדי שאני יחזור אליהם. עוד מישהו נתקבל במספר הזה ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לבקש את עזרתכם בחישוב זכיה בלוטו. אני לא רוצה סתם מספר, אני רוצה לדעת איך עושים חישוב שכזה. תודה רבה, חיים.
-
- 15 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש משהו כבר כמה זמן, שמעתי שיש מין משדר כזה שמחברים למצת של הרכב ומחברים אליו התקן כמו MP3 וכו' והוא כאילו משדר לרדיו של הרכב באחד מהערוצים. בגלל שיש לנו ברכב מערכת ישנה ויש בה רק רדיו אשמח לשמוע על הדבר הזה. האם מישהו נתקל? ראה? ניסה? האם אתם יכולים להפנות אותי ללינק במקום בו ניתן לרכוש את המוצר? תודה מראש! נ.ב נזכרתי עכשיו שראיתי את זה באיזה עיתון כזה של באג או משהו אני פשוט לא זוכר.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באיזה אתר הורדות אפשר למצוא את המגוון הכי גדול ? (אתר ולא תוכנה)
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
1280X720 או 1336X728 ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה19 בספטמבר, אני לא מאמין שכחתי את זה ARRRRRRRRRRR!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ירושלים כניסת הצום: 16:54 סיום הצום: 18:05 תל אביב כניסת הצום: 17:09 סיום הצום: 18:06 חיפה כניסת הצום: 17:00 סיום הצום: 18:06 באר שבע כניסת הצום: 17:11 סיום הצום: 18:07 לתושבי ישראל לצה"ל ולכוחות הבטחון צום קל וגמר חתימה טובה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה. אני רוצה לעשות קעקוע, שקשור ל"שר הטבעות" ואני רוצה לשלב בו מילים באלפית. אני יודעת שזה לא קשור למחשבים או שום דבר כזה, אבל חבר שלי שכנע אותי לכתוב פה ואמר שיש כאן מספיק אנשים כמוני (כלומר- חננות שאוהבים שר הטבעות) שאולי יידעו איך לעזור לי. קיצור המילה שאני רוצה לקעקע, היא "Namarie" שפירושה- "דרך צלחה". מה שאני לא מצליחה להיות בטוחה לגביו, זה איך כותבים את זה באותיות אלפיות, בשפה האלפית. ואני יודעת שיש אתרים שיכולים לתרגם את זה, אני פשוט לא מצליחה למצוא. אם יש כאן מישהו שיודע, עזרתכם תתקבל בברכה! תודה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום לקוח הביא את המחשב שלו והתלונן על רעש ממאוורר המעבד כשפתחנו ראינו את הזוועות הבאות [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שכל המקומות נטחנו עד דק.. מחפשים מקומות חדשים לשבת, לשתות בירה, ולהנות מחברה טובה.. דרישות: אלכוהול במחירים סבירים, איזור המרכז, שישאר באיזור המיינסטרים [לא איזה פאב קונספט אלטרנטיבי הבי מטאל מוזר] אני גר בכפ"ס איזה מקומות אתם ממליצים? נ.ב. בן 20, אז מן הסתם בלי מקומות 24+ וכו'
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מתחיל לשכור דירה השבוע יש לי שאלה לגבי הבנה של סעיף מסויים. אחד הסעיפים... חובת השוכר : "משך כל תקופת השכירות לתקן או להחליף על חשבונו , תוך פרק זמן סבר ולפי העניין,כך חלק של המושכר ו\או אביזר שייפגם או יתקלקל שלא מחמת בלאי סביר. לא יעשה כן רשאי המשכיר לבצע כל תיקון או החלפה כאמור במקום השוכר, ועל חשבונו של השוכר. מה אתם מבנים מהפסקה הזו?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גילוי נאות - אני חבר של האמן, אני לא רואה שקל מהעניין, המטרה של הפוסט הוא נטו יצירת מודעות. האומן יוצר מוזיקה ייחודית שאין לי אפשרות לשייך אותה לז'אנר מסויים, מוזיקה לבעלי דמיון מפותח ונפש חופשייה על האלבום כולו עמל איתי ארגמן 3 וחצי שנים, הוא השקיע דם, יזע ויצירתיות שאין כמוהה כיום. ממליץ בחום לכולם להאזין, כמובן שיוטיוב אינו המדיה האופטימלית למוזיקה מורכבת ומפורטת כ"כ אך זוהי המדיה החינמית הכי נפוצה, הנה דוגמא לאחת היצירות שלו בשם InHarmonic Symphony http://www.youtube.com/watch?v=mP6teu4R_2s והמייספייס שלו: http://www.myspace.com/argaman מי שמעוניין לתמוך באמן ולרכוש דיסק מקורי אני אשמח להפנות אותו למפיץ באזור מגוריו. שיהיה בכיף
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פייסבוק ויוטיוב שייכים לגוגל? אם לא אז למי...
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדיון האחרון על כושר נפתח פה ב2005 אולי הנושא פחות אופייני לקהילת הגיקס , אבל מי עוד מתאמן כאן? בין אם זה חדר כושר, או כל ספורט מסוג אחר - שתפו! אישית אני ללא התחכמויות רבות מתאמן 3-4 פעמים בשבוע בחד"כ.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, אני מתגייס ביום רביעי, ואני מתלבט אם לקנות טלפון (N97).. כי אני מפחד שיגנבו לי אותו בטירונות או משהו. (תותחנים, אם זה משנה משהו) יש לי מה לעשות עם טלפון כזה בטירונות בכלל?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . אתמול שמתי סרט להורדה משרת ישראלי וקיבלתי שוק שראיתי שזה מוריד לי על מהירות 1.5MB , כי המקסימום שזה הוריד לי זה 300B שאלתי את אמא שלי אם היא עשתה משהו והיא אמרה שהתקשרו אליה מבזק והציעו לה לשדרג את המהירות ל12 MB . זה עולה 69 שקל לחודש ו3חודשים ראשונים חינם . ואצל הוט זה חודשיים ראשונים חינם ואחרכך זה עולה 114 לחודש . המחיר הזה טוב או שזה יקר? אני שילמתי אצל בזק גם 70 שקל לחודש ואצל הוט 80 שקל בשביל מהירות 2.5MB תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרגע התכופפתי ללטף את הכלב פינצ'ר-צ'יוואוואה שלי והוא הכניס את הלשון שלו לפה שלי רוב הזמן הוא עסוק בלקק את איבר מינו, אני יודע שהוא סוטה אבל מה לעשות יש לו שריטה שטפתי את הפה רק במים, אני צריך לעשות עוד משהו או שזה לא כזה קריטי?
-
- 15 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
http://www.bizportal.co.il/homepage.shtml?p_id=&maavar=1 אחרי DELL, הגיע תורם של c-gate
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני גולש להנאתי באינטרנט (אם הייתי גולש לאי הנאתי אז אני לא יודע למה לעשות את זה בכלל מה אני מזוכיסט?) ואז אני מחפש בגוגל על אצבעות שוקולד של עלית ואני לוחץ על אחד הלינקים כדי לראות כתבה על זה שזה מושק ומה אני רואה?! פתאום הדף מתחלף לי למשהו לבן אחרי כמה שניות ואם אני עושה דף אחורה אז שוב הסקריפט הזה עושה לי דף לבן, שם הדומיין של האתר שמפעיל את הסקריפט הזה הוא http://shomershabes.co.il/shomershabes/default_heb.asp אני מוריד את כל השיט מהURL ומשאיר את הכתובת הזאת ונכנס, רואה אתר שכביכול "מכבה" אתרים דתיים בזה שהוא מחליף לך את הדף לדף לבן ואפילו האתר הזה "מכבה את עצמו" רק שהוא כותב לך כמה דברים עכשיו אם אני לוחץ ESC כלומר פקודת STOP, אז הוא לא יטען את זה והוא לא יחליף לי את…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-