עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses.asp?mk_individual_id_t=724&yr=2003 מחשב+ציוד 11K בואנה איזה מחשב חייתי היא קנתה חבל"ז לעוד ביזבוז כסף נוראי http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses_list.asp?yr=2003 נילקח מאתר CARSFORUM -gibsonlp

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Ibrow-Now,

למה להיות מגעילים? זה ששנה שעברה היתה בגרות הכי קלה בעולם אז השנה צריך כמו נדנדה מצד לצד, לעשות קשה? בספר מיקוד של אנקורי אין אינדוקציה עם שורש (תקנו אותי אם אני טועה), בספר של רכס יש אחד וכתוב לידו "* תרגיל ברמה אלגברית גבוהה". זה סוג התרגילים שנותנים במבחן שבוחן את התלמיד 5 יח' הממוצע? ההספק היה קל בטירוף אבל למי שהולך ישר לאינדוקציה כי הוא יודע שהוא טוב בזה, זה פשוט בזבז המון זמן.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by RedHat_Lover,

מכבי קבוצה דפוקה! כל המשחק הובילה ועכשיו היא מפסידה בשניה האחרונה!?!?!? פארקר הוא שחקן דפוק מה הוא מיהר לזרוק? היו עוד 9 שניות?!?!? אני לא מאמין זה פשוט גועל נפש! אין אין אנחנו טוח מפסידים שמה... ועפים מהליגה האירופאית.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by weissby,

מחפש אתר שיש בו רקעים איכותיים ושהם יהיו 1280X1024 ואתר שיש בו כל מיני סגנונות.. לא רק בנות או של משחקים וכאלה.. או שאם תוכלו תביאו לי כל מיני אתרים שיש בהם סוג אחד.. תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by white_c,

שלום... אני בתהליכי רכישת מחשב ואני עדיין מתלבט באיזה חנות לקנות אותו... אני מאוד מאוד נזהר כי לפני כמה שנים עבדו עליי עם מחשב ונתנו לי רכיבים פחות טובים ממה שביקשתי, בלי ידיעתי. כמובן, שהם אמרו שזה מה שביקשתי. כמובן - כי אני רוצה להשיג במחירים זולים- רציתי לשאול את דעתכם על KSP? הם זולים בצורה מעוררת חשד...? או שאני סתם פרנואיד...? אפשר לסמוך עליהם? אתם יכולים להמליץ על עוד חנויות מחשבים (בפ"ת בבקשה)..?? תודה רבה...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Dr. Evil,

ארבעה אנשים צריכים לעבור את הגשר, כל אחד עובר אותו בפרק זמן שונה, הראשון ב-5 דק', השני ב- 10 דק', השלישי ב- 20 דק', והרביעי ב-25 דק'. תוך 60 דק' הגשר מתמוטט ואסור שיהיו יותר משני אנשים על הגשר, בנוסף, יש גם פנס, לא ניתן לחצות את הגשר ללא פנס. כיצד יוכלו הארבעה לחצות את הגשר בשלום? אם חובה פנס, ואני מניח שאסור לזרוק אותו לצידו השני של הגשר, אז רק אדם אחד יוכל לעבור בגשר נכון? או שאני מפספס פה משהו? :-X (2 יכולים לעבור בן זמנית) בכל אופן איני מצליח לחשוב על פיתרון.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by drorhazan,

כותרת לא הכי ברורה במיוחד, אבל שיהיה. למה לעזאזל יש הפרש בין אורך סרטי DVD בארה"ב לבין אורך סרטי DVD בבריטניה (שמיובאים לארץ). למשל: מכושפת- 107 דקות באזור 1, 103 דקות באזור 2. רשימת שינדלר- 197 דק' באזור 1, 187 דק' באזור 2. יש עוד הרבה דוגמאות.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by DAVIDD,

SHALOM LE KOLAM ANI NIMZE B OKRINA V ANI ROZE LIKNOT MACHESHIR NAYD AD 250$ HASHAVTI AL NOKIA 6170 SHE OLE 235$ MA DEATHEM AL HA MAHESHIR HA ZE ??? SHEVE ET HA KESEF ???!?! TODA.

9. Started by God4U2,

אנשים יקרים אני אוהב את כולכם אבל אני חייב ללכת מקווה שתהנו לכם בזמן שאני קורע שם את התחת :smoke: היה ממש כייף אני חושב שאני כאן מהיום הראשון ... ואני לא מצטער... אפילו לא על שניה אחת. הרבה אנשים התחלפו במשך הזמן היה ממש כייך לראות הכל מתפתח... ואני רק יכול לקוות שאחרי כמה חודשים טובים בצבא *בלי הרבה זמן למחשב * אני אוכל לחזור לראות את כל מה שאהבתי :ylsuper: שלכם רוי

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Lost Spirit,

היה משחק מדהים כמו שציפיתי השופט האיטלקי הזה הרס מעט אבל סוף טוב הכל טוב העונש הטכני על שארפ\באטיסטה לדעתי לא הוגן, הם קמו להפריד בשביל למנוע מכות, אלא אם כן השופטים מעדיפים זירת אגרוף [תאילנדי במקרה של בזילה ] קיצר יאללה מכבי!!! :xyxthumbs:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by benx,

עבודה של 20 דקות באיימיג' ובפוטושופ... איך ? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. לילה טוב לכולם, אני מתכנן להתחיל השנה לימודי הנדסת חשמל ואלקטרוניקה. נרשמתי לאוניברסיטת תל אביב ולאוניברסיטת בן גוריון והתקבלתי לשתיהן. כרגע אני בהתלבטות באיזה מוסד לבחור. אני גר במרכז ככה שלימודים בתל אביב משמע נסיעות יומיות, שעה לכל כיוון. במידה ואבחר בבן גוריון אעבור לגור בבאר שבע. הייתי שמח לשמוע מסטודנטים להנדסת חשמל במוסדות הנ"ל על חווית הלמידה האישית שלהם, קצת על המסלול וכל מה שמסביב. לימודים בטכניון לא עומדים על הפרק מבחינתי. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. טוב אז ככה מישהו יודע אם יהיה 2 גיאומטריה או 2 הסתברות? כי לנו המורה אמרה שסביר להניח שיהיה 2 הסתברות... (אם יש לכם קשרים עם מחבר הבגרות אז זה המקום לפרסם... ) ועוד משהו אם יש לכם מתכונות מישיוכל לשים פה כי כבר עברתי על כל מה שיש באינרנט...(עברתי גם על היידפארק)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by emil57,

מה דעתכם על הסרט שהוקרן על רון ארד?? עד כמה הוא מדבר אליכם?? והאם הוא ייתן איזשהו קצה חוט על רון?? (יענו מה עלה בגרלו) ומה נראה לכם.. האם רון חי או מת??

• 15 תגובות
    • 983 צפיות
  15. מחפש להוריד משם דרייבר לדיוידי כדי שיקריא לי כתוביות... \= אם מישהו מכיר ויוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Fighter,

ה19 בספטמבר, אני לא מאמין שכחתי את זה ARRRRRRRRRRR!!!!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by darkman,

-inurl:(htm|html|php) intitle:"index of"+"last modified" +"parent directory" +description +size +(wma|mp3) "metallica" את שורת קוד זה אתה פשוט מעתיק לשורת חיפוש הקוד עובד והוא מוצא המון שירים. כמו כן למי שלא הבין המילה "METALLICA" הוא מילה שאתה משנה אותה בהתאם ללהקה שאתה רוצה! *נילקח מאתר METACAFE

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ;D ;D שימו לב שימו לב אתר ענק המחשבים מודיע מעבד AMD 1.2 עם לוח פנטיום 4 מעולה וכנל כרטיס מסך S.VEGA ללינק אתר ענק המחשבים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by mrraz,

אני לא כזה אבל הולך לי לצאת משהו כזה. יוצא לי להיות שם הרבה מאחר ויש לי משפחה בבית שאן זה לא שהיה ריק, היה מפוצץ. פעם ראשונה שאני שוחה שם בלי שינסו להטביע אותי עם ילדים שקופצים עליך ושחיינים שמכניסים לך זפטות. פעם ראשונה שיוצא לי לראות את המקום מתנהל בצורה מסודרת בלי הבלאגן שחוגג שם בשישי שבת אחרי שהתאוששתי מהתדהמה התברר לי שפשוט נפלתי על הרמאדן.

• 15 תגובות
    • 8.2k צפיות
  20. Started by ביז'ו המוס,

דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה את זה: אני לא רוצה פה הודעה אחת שקשורה ל"אל תקנה", "ביזבוז כסף" , "מיותר" וכו.. אם הייתי רוצה כאלה תגובות הייתי שואל את ההורים מה הם חושבים למי שאין דעה למה שאני הולך לכתוב, שלא יגיב לי בתראד OK עכשיו לנושא שלנו היה לי יומולדת 16 לא מזמן ואני הולך לקנות טרקטורון (ההורים לא מרשים לווספה וגם אני לא יותר מדי אוהב את זה) ובנתיים אני חושב על הבומבארדיר DS650. התיעצתי קצת עם חברים שלי ועם עוד אנשים שמבינים בתחום ורובם אמרו לי שזה באמת טרקטורון חייתי אבל לא ממש למתחילים.. יש לו המון כח וצריך דיי הרבה כח פיזי כדי לשלוט עליו (זה לא בעיה.. אני איש דיי גדול) יש אנשים שאמרו לי שעדיף לי את הארטיקט DVX או את הפולריס פרדטור על הDS. אבל לצערי הוא מעל ה…

• 15 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. Started by 888,

אני מחפש חנות למחשבים שתיהיה אמיניה שיש לה שירות מעולה ואחריות כמה שנים וכמובן המחיר לא כזה גובה תודה מראש 888

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Yehudaa,

מתי משלוח נכנס להגדרה של משלוח EMS ? שחייב במיסים נוספים ? ???

• 15 תגובות
    • 17.2k צפיות
  23. Started by YTZ,

אני מחפש לקנות אלכוהול 70% על בסיס אתנול, ששאר המרכיבים יהיו לא מוליכים (מים מזוקקים וכו'). איפה אפשר להשיג את זה? בכל מקום שאני הולך אליו כתוב 70% אלכוהול 30% מים... לחיטוי מכשירים אלקטרוניים (אני לא רוצה 99% או 95% - http://www.wisegeek.com/why-is-alcohol-a-good-antiseptic.htm)

• 15 תגובות
    • 11.8k צפיות
  24. Started by netanel38121,

שלום, מצטער מראש אם זה לא המקום הנכון לשאול. רציתי לשאול, קניתי עכשיו חשבון פרימיום לחצי שנה בראפשירד במטרה להוריד ללא הגבלה ובמהירות מקסימלית. רציתי לדעת, האם אין שום הגבלה בכמות שאני יוריד\מוריד? וכמו כן מה הקטע של הנקודות עוד לא הבנתי את הנושא הזה, בתודה .

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אולי אתם זוכרים שלפני כמה חודשים ג'יגהבייט ערכו תחרות בה צריכים לשחק במשחק איסוף אייקונים [המייצגים את הטכנולוגיות החדשות בלוחות האם החדשים שלהם]. מי שהשיג את הזמן הקצר ביותר דורג גבוה יותר ברשימת המשתתפים ובסוף התחרות נבחרו 100 [או יותר, לא זוכר במדוייק] המדורגים הראשונים אשר השתתפו בהגרלה ובה פרסי חומרה יקרי ערך. הגיע הזמן להגרלה חדשה, והפעם עם משחק Pinball בו עליכם מן הסתם להשיג כמה שיותר נקודות כשברשותכם 3 כדורים. כמובן, שגם הפעם יש פרסים מעולים ויקרי ערך. אז קדימה, רוצו לשחק ואם יצאה לכם תוצאה גבוהה במיוחד אתם מוזמנים לדווח כאן ולהעביר חוויות על המשחק. למשחק לחץ כאן בהצלחה, ובתקווה שנצליח להכניס עוד יותר ישראלים שיזכו בפרסים מאשר בפעם שעברה. נ.ב. אתם …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.