כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מאז ומתמיד היה לי חלום למלא תמיניבאר שלי בבקבוקי קולה/בריזר (אני לא מכור לקולה. אני לא שותה אותם אלא אם יש אורחים P: וככה ביום יום אני שותה 2-3 כוסות קולה מקסימום, זה רק כשאני אוכל צהרים וערב) בכל אופן, השגתי 24 בקבוקי זכוכית של קולה - 50 שקל! ^^ תמונות : לצערי המיניבאר מספיק גדול רק ל20 בקבוקים.. לא נורא! 4 כבר סיימתי P:
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כולל אותי ;D הבחינה האחרונה בכל 12 שנות הלימוד המעיקות האלה, משהו לעיתונות?... "יהיה איכותי, עכשיו תנו לי לעשות את הבחינה!"
-
בהצלחה לכולם, אל תלחצו , יש לכם רק שעה ורבע לסיים את המבחן ! חח סתם. בהצלחה לכולם וה' יהיה אתכם . נ.ב - יש כאן עוד נדפקים שיש להם גם יום חמישי בגרות היסטוריה ויום ראשון שבשבוע לאחר מכן מגן בלשון? ב-ה-צ-ל-ח-ה
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני עכשיו הולך לגיבוש 164 של טייס בהצלחה לאנשים שעושים את הגיבושים של טייס/חובלים/מטכ"ל (שלדג/669) בהצלחה! אל תוותרו!
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
עוד עשר דקות אני יוצא לתיכון, לעשות את הבגרות בהסטוריה, אבל לפני שאני עושה את זה, רק רציתי לאחל לכולם, כווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם, חברי צוות, מומחים ומשתמשים כאחד, המון המון בהצלחה בבגרות, תביאו ציונים יפים, שילך קל ושיהיה בכיף אללה, אני, האבטיח וחטיפי הבריאות בדרך לתיכון, אז בהצלחה לכולם ;D
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אישית עושה 5 יחידות את כולם עכשיו :'( כנראה שאני אסיים את המבחן בשמונה
-
-
מי שעושה 007, ויודע מרוכבים, מוזמן לנסות: [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לכל מי שיש לו בגרות מחר בלשון (ואני יודע שיש פה כמה), שיהיה לנו בהצלחה! אני מרגיש יחסית מוכן, אבל לא פלא. כל שני ורביעי בשלושת השבועות האחרונים הייתי בתגבורים של 3 שעות בבית הספר, ימי ראשון ושלישי הייתי עם מורה פרטית לפחות שלוש שעות ביום, ובשאר הימים תרגלתי לבד לפחות שעה וחצי. אני ממש גרוע בלשון. כלומר, אם "לשון" היה מקצוע של אוצר מילים, ניסוח משפטים נכון, ניקוד וכתיב תקין, ובכללי לדעת את השפה ברמה גבוהה - הייתי מקבל לא פחות ממאה בלי להתאמץ בכלל. אבל זה פשוט מקצוע של לשנן מלא מלא גזרות ובניינים ועוד שטויות שלא הולכות לעזור לי בשיט בחיים (וזה המקצוע היחיד שאני יכול להעיד שאין לו שום ערך לחיים שלי, אפילו לא קצת אפילו לא מעט פשוט כלום). אז יאללה שיהיה לכולנו בהצלחה! תנו היום…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעוד יומיים (17.4.05) נערכים שלושת הגיבושים המרכזיים וגיבוש נוסף אחד. כולנו נעלה על רכבות ואוטובוסים, חלקנו לוינגייט (מטכ"ל), חלקנו לבת גלים (חובלים + שייטת 13), וחלקנו קצת דרומה יותר, לגיבוש טיס. בהצלחה לכולם, הכל בראש, והעיקר לא להשבר. \
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כולל אותי.. ;D יש פה עוד כאלה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
היי! היום בגרות במקצוע הכי מיותר שיכול להיות-לשון! בהצלחה לכל השישיסטים שניגשים היום לדבר המזויע הזה... =] הכל יעבוד בשלום! (אומר מישהו שלמד שעה אחת למבחן והלך לישון ב5 בלילה ><) יום טוב לכולם! NIKILLER
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
רציתי לומר בהצלחה גדולה לכל מי שנבחן מחר בבגרות במדעי המחשב! בהצלחה חברה.
-
- 133 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
כמו שרשום ^^^ הבגרות ב 14:00 אז בהצלחה!!! אני רק בכיתה י"א אבל רוב בתי הספר מגישים ב-י"ב
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה לאחלה בהצלחה לכל הסטודנטים בפורום (ואני ביניהם) לרגל פתיחת שנת הלימודים האקדמאית החדשה 8)
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מכיוון שזה פורום גדול המונה מס' עצום של אנשים חכמים(אני מאוד מקווה) שבוודאי חלקם גם די בריאים עם פרופיל 82-97 שגם לומדים בי"א או בעלי גיל 17 וחצי... טוב די עם השטויות, בהצלחה לכל מי שניגש מחר ליום שדה בוינגייט יש לי רק שאלה איזה אוטובוס בדיוק נוסע לשם מחיפה, אם מישהו יודע אז זה יעזור למרות שאני חושב שזה 947 אני בכל זאת חייב להיות בטוח כל מישעבר את זה מוזמן לחלוק חוויות כמה שמותר ועוד פעם.... בהצלחה לכולם
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מקווה שהתכוננתם (לי לצערי לא היה כוח) ושתצליחו! נ.ב: זה ב9 בבוקר למי שלא יודע....(מה? לי נודע בערך לפני חצי שעה...)
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אומנם אני ניגש ביום שלישי...אבל שיהיה לכולנו בהצלחה..הלוואי וכל אחד יקבל את הציון שהוא צריך
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכי חשוב, לא לשאוף ל100!! בהצלחה!! ומי יתן שכל השעות הארוכות שישבתם על התחת ולמדת לדבר הזה ישתלמו..
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
למי שצריך הינה השעות של הבגרויות היום http://img501.imageshack.us/img501/9282/untitledou6.jpg בהצלחה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-