עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by יואב גולדהורן,

לכל מי שיש לו בגרות מחר בלשון (ואני יודע שיש פה כמה), שיהיה לנו בהצלחה! אני מרגיש יחסית מוכן, אבל לא פלא. כל שני ורביעי בשלושת השבועות האחרונים הייתי בתגבורים של 3 שעות בבית הספר, ימי ראשון ושלישי הייתי עם מורה פרטית לפחות שלוש שעות ביום, ובשאר הימים תרגלתי לבד לפחות שעה וחצי. אני ממש גרוע בלשון. כלומר, אם "לשון" היה מקצוע של אוצר מילים, ניסוח משפטים נכון, ניקוד וכתיב תקין, ובכללי לדעת את השפה ברמה גבוהה - הייתי מקבל לא פחות ממאה בלי להתאמץ בכלל. אבל זה פשוט מקצוע של לשנן מלא מלא גזרות ובניינים ועוד שטויות שלא הולכות לעזור לי בשיט בחיים (וזה המקצוע היחיד שאני יכול להעיד שאין לו שום ערך לחיים שלי, אפילו לא קצת אפילו לא מעט פשוט כלום). אז יאללה שיהיה לכולנו בהצלחה! תנו היום…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by OR007,

בעוד יומיים (17.4.05) נערכים שלושת הגיבושים המרכזיים וגיבוש נוסף אחד. כולנו נעלה על רכבות ואוטובוסים, חלקנו לוינגייט (מטכ"ל), חלקנו לבת גלים (חובלים + שייטת 13), וחלקנו קצת דרומה יותר, לגיבוש טיס. בהצלחה לכולם, הכל בראש, והעיקר לא להשבר. \

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. כולל אותי.. ;D יש פה עוד כאלה?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  4. היי! היום בגרות במקצוע הכי מיותר שיכול להיות-לשון! בהצלחה לכל השישיסטים שניגשים היום לדבר המזויע הזה... =] הכל יעבוד בשלום! (אומר מישהו שלמד שעה אחת למבחן והלך לישון ב5 בלילה ><) יום טוב לכולם! NIKILLER

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by frenzy,

בהצלחה לכולכם, תלמדו טוב כי הולכת להיות בגרות לא קלה! 8) אגב, מישהו יודע אם הבגרות בבוקר או בצהריים?

• 48 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. רציתי לומר בהצלחה גדולה לכל מי שנבחן מחר בבגרות במדעי המחשב! בהצלחה חברה.

• 133 תגובות
    • 7.2k צפיות
  7. כמו שרשום ^^^ הבגרות ב 14:00 אז בהצלחה!!! אני רק בכיתה י"א אבל רוב בתי הספר מגישים ב-י"ב

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  8. אני רוצה לאחלה בהצלחה לכל הסטודנטים בפורום (ואני ביניהם) לרגל פתיחת שנת הלימודים האקדמאית החדשה 8)

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  9. מכיוון שזה פורום גדול המונה מס' עצום של אנשים חכמים(אני מאוד מקווה) שבוודאי חלקם גם די בריאים עם פרופיל 82-97 שגם לומדים בי"א או בעלי גיל 17 וחצי... טוב די עם השטויות, בהצלחה לכל מי שניגש מחר ליום שדה בוינגייט יש לי רק שאלה איזה אוטובוס בדיוק נוסע לשם מחיפה, אם מישהו יודע אז זה יעזור למרות שאני חושב שזה 947 אני בכל זאת חייב להיות בטוח כל מישעבר את זה מוזמן לחלוק חוויות כמה שמותר ועוד פעם.... בהצלחה לכולם

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  10. מקווה שהתכוננתם (לי לצערי לא היה כוח) ושתצליחו! נ.ב: זה ב9 בבוקר למי שלא יודע....(מה? לי נודע בערך לפני חצי שעה...)

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Parallel,

אומנם אני ניגש ביום שלישי...אבל שיהיה לכולנו בהצלחה..הלוואי וכל אחד יקבל את הציון שהוא צריך

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הכי חשוב, לא לשאוף ל100!! בהצלחה!! ומי יתן שכל השעות הארוכות שישבתם על התחת ולמדת לדבר הזה ישתלמו..

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  13. למי שצריך הינה השעות של הבגרויות היום http://img501.imageshack.us/img501/9282/untitledou6.jpg בהצלחה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בהצלחה לכל הנבחנים בבחינת בגרות במתמטיקה היום. =)

• 51 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. בהצלחה אנשים אני עושה מחר את שתי היחידות הראשונות (אני כיתה יא) C אבל פשוט מכווה שילך לי טוב... יש טיפים? צ'יטים?

• 116 תגובות
    • 8.3k צפיות
  16. מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות באזרחות מחר?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. המון בהצלחה לכל הניגשים התכוננתי הרבה מאד מקווה להצליח הפעם!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני יודע שאני אכשל... אני פשוט שונא את המקצוע הזה.. ואני לא יכול ללמוד מה שאני שונא.... בכל אופן, בהצחלה לכל הנבחנים May the google be with you!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. רציתי לאחל לכל מי שעושה היום בגרות 5 או 4 יח"ל הרבה בהצלחה... אם כבר עשיתם אותה יותר מוקדם אז חפיף...אני עושה אותה היום ב 6 בערב... ואם כבר אני פה אז אולי יש לכם הצעות לריכוז גבוה בעת המבחן,שיטות פתירת המבחן או לפני שאני מתחיל לפתור,או טריקים למיניהם ,ככה שאני יעשה את המבחן בצורה הטובה ביותר ללא בזבוז זמן מיותר.. אשמח לשמוע הצעות...תודה ;D

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by Yoav,

מתחילה תקופת הבגרויות והמתכונות, ואני רואה לאחל בהצלחה: לכל תלמידי כיתה י' (ואני ביניהם) שעושים בגרויות השנה לראשונה - תרגעו, זה לא נורא =] לכל תלמידי י"א - הרבה בגרויות אבל רק עוד שנה... לכל תלמידי י"ב - עוד קצת וזה נגמר סוף סוף! וכמובן לכל הסוטדנטים שתקופת מבחני סוף הסמסטר קרבה ובאה עלינו לטובה

• 65 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by methodman,

אני עכשיו הולך לבגרות אז בהצלחה לכל מי שנבחן היום בבגרות באנגלית אני אישית עושה את E

• 108 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. Started by waizman,

אני אישית עושה מחר את הבגרות של 5 יחידות ודי בטוח שילך לי קל כרגיל... 8) הבעיה לקום מחר ב 9:00 לשיעור נהיגה... נסתדר איכשהו.. בהצלחה!

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by אוריפ,

רק רציתי לאחל לכול מי שנבמן ביחידה אחת בבגרות בערבית! בהצלחה (או בערבית בילנג'ח!).

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  24. מי ניגש פה? לפסקל או ל-C? ועל כמה הוא ניגש? (מגן) ובהצלחה לכולם!!!

• 72 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by EasyPooper,

;D בהצלחה רבה ומרובה מי יתן וזאת הפעם האחרונה שאנחנו ניגשים לסיוט המיותר הזה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.