עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני עדין בהלם, אבל ערוץ 11 אשכרה משדרים את זה בחינם לכל האנשים שיהיו תקועים בעבודה http://www.iba.org.il/mondial/

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by amir85,

http://imgur.com/NybKN.png התשובה שתקבלו ממנוע החיפוש החדש של MS (לפחות אחת שקיבלתם לפני שהם תיקנו את זה)

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by odin,

im kinda new here so b gentle

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Boomerang,

אוקיי, זה כבר הזוי.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי אנשים!! ;D היום בכיכר רבין בת"א, הולך להתארגן קרב כריות ענקי ו"ספונטני" ע"י קבוצת Mobile Clubbing. הוא הולך להתחיל בשעה 20:02 כפי שמצויין בכרזה. כולם מוזמנים לבוא, רק תביאו אתכם כרית, רוח טובה, והרבה כיף! לינק לכרזה לשלוח לחברים פוסט סיכום ותמונות משנה שעברה אין כמו להוריד למישהו שלא מכירים כרית בראש.. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Dilbert Marker,

היי, אני בכיתה י"ב אחרי שסיימתי כבר 5 יחידות מדעי המחשב. השנה אנחנו אמורים לעשות פרוייקט בVB (שהתחלנו שנה שעברה) שמהווה 5 יחידות נוספות ויעניק לנו את תעודת טכ"מ ה"נכספת". אבל די נמאס לי מVB ומהפרוייקט הזה. אז רציתי לדעת אם יש טיפה של אמת בשטויות שמאכילים אותנו מכיתה י' (סוף ט' האמת) בנוגע לטכ"מ, ואיך שזה ממש מתנה\בונוס. מישהו יכול לומר לי מה זה באמת נותן? זה ייתן לי יתרון למסלול כלשהו בצבא? זה ייתן לי משהו לאוניברסיטה? כי אני הבנתי שלאוניברסיטה מחשיבים רק שתי הרחבות של 5 יחידות (ויש לי כבר 99 במדעי המחשב ואני בונה על 98 לפחות בפיזיקה). לא? כולם אומרים "תסיים תקבל עוד 5 יחידות עם ציון 100 מתנה", אני שואל בשביל מה... אז הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיודע... אם כל הטכ"מ הזה בכלל …

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. Started by CyberBot,

בעקבות בעיה רפואית הגעתי למצב של תת-תזונה עכשיו שהבעיה די נפתרה יש לי חלון הזדמנויות לעלות במשקל איך אני עושה את זה?(לא נראה לאכול הרבה זה פתרון) רק בסופ"ש אני יוכל לענות

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. האם זה אפשרי?(השאלה בכותרת) אני רוצה להכנים כל מיני דברים שיש לי מברזל וממתכות שונות אבל אני לא רוצה שזה יפגע לי בדג תודה ושבת שלום!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by x-pac,

אני לא יודע איך איך אתם????

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. 1280X720 או 1336X728 ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי אני כנראה יבקש שיקנו לי את הטלווזיה של יונדאי 25 אינטש שנמכרת עכשיו ב 200 דולר בדיוטיפרי (הכי הרבה את ה21 ב 150 דולר). המחיר ממש זול ואני בטוח שכבר יש כמה כאן שקנו אותה. רציתי לקבל חוות דעת ורשמים על הטלווזיה בכלל ועל האיכות כמובן (שבטח לא מי יודע מה , רק צריך שזה יההי נורמאלי) והתפקוד ותקלות וכל הבלה בלה בלה 8) אמשח לקבל תגובות, בתודה מראש. נ.ב. - אשמח לשמוע על דברים נחמדים נוספים (וכמובן באיזה מחירים) שנמכרים עכשיו בדיוטי פרי , מעניין אותי אם יש שם רסיברים של ימהה או חברה טובה אחרת.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by iakovl,

איפה ניתן למצוא פרקים של הסדרה בארץ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by tom123,

אצל אורי גלר.... אולי הוא מעפן אבל הוא מביא את בי ג'ז

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

אתם יכולים בבקשה לכתוב לי ברוסית את הדבר הבא? סשה אני אוהב אותך. תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by onn_the_vy,

סוף שנה, לפני בגרויות.. הדבר האחרון שיש כוח אליו זה ביה"ס.. מבלים, מבלים עם הח'ברה, מבלים עם הח?ברה (כמה שיותר...), עושים שטויות, מבריזים ביה"ס כי גם ככה לא עושים שם כלום... שומעים מוסיקה עם כל השכונה ושהשכנים ילכו לחפ'ס... מבלים כמה שיותר! אז למה לעזזל משרד החינוך רוצה שדוקא עכשיו נלמד לבגרויות!??!???!?!? ועוד משהוא...איך זה שיש לי כמה חברים שמסוגלים לשבת כל היום 24 כולל שבתות וחגים ללמוד ולא רוצים לצאת כי אז הם יקומו מאוחר ולא יכלו ללמוד....איך!? כמה שיותר***חופש!!**כמה שיותר

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by MOFRA,

http://static.scribd.com/docs/736egzypod07v.pdf

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ref4fcd,

בבקשה אשכול רציני שלא ינעל. אם יש בעיות עם הנושא בבקשה לשלוח לי הודעה לפרטי. בקיצור, יש דרך מעשית ליצור "ברק/ניצוץ" בעיניים? זה נחשב אחד הדברים הכי יפים, גם בקרב בנים, וגם בקרב בנות

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. תראו באיזו יבשת נמצאת תאילנד על פי ישראייר [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. אז ככה, עוד כמה ימים אני ניגש לטסט ראשון ואני לחוץ מאוד, אם אפשר לקבל טיפים איך לעבור את הטסט הזה אני אשמח מאוד, בעיקר מאלה שנוהגים הרבה שנים, ואלה שעברו לא מזמן טסט, ואיך אני יכול להרשים את הטסטר? מקווה שזה לא דיון ספאם או משהו כזה.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by Doctor Robert,

היי קיבלתי צו ראשון אתמול. האם מישהו כאן התנסה בצו ראשון ויוכל לומר לי מה הוא מהלך העניינים שם? הבנתי שיערכו לי בחינה פסיכוטכנית, על מנת להתאים אותי לתפקידים ע"פ היכולת שלי, השאלה היא - האם כל הנושאים בבחינה הפסיכומטרית לא מצריכים ידע מקודם או שהם בוחנים בנושאים כמו אנגלית ושאלות מסויימות אחרות שמצריכות ידע (אם כן, אשמח אם תפרטו אלו) . עד כמה תהיה חשיבות לציון של בפסיכוטכני לגבי קביעת השירות שלי? אם אני אקבל ציון גבוה, הסיכויים שישבצו אותי בקרבי יהיו גבוהים יותר? (ז"א, האם זה כמו פרופיל, ככל שהוא יותר גבוה כך הסיכוי ללכת לקרבי גבוה יותר*) באופן כללי, יש עוד דברים שאני צריך לדעת לגבי מה מצפה לי שם? תודה

21. Started by benor,

זה קצת גס אבל אני נקרעתי תכנסו להתחל הפעלה או לחלופין Run ותרשמו שם telnet www.boston.ru ותלחצו אנטר ויקרה משהו מגניב !!! לא מומלץ לבעלי לב חלש!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by IG,

האואטאר שלי מאוחסן בוואלה תמונות, ומשום מה עכשו כל פעם שאני טוען דף באתר נדרשת ממני איזה סיסמה (ומשום מה הסיסמה שלי בוואלה לא עובדת), ואני לא רואה את התמונות שלי בשום מקום באתר... מישהו נתקל בה או יודע מה לעשות ??? (וכן, אני יודע שצריך להעביר את התמונות לאימג'שוק...) תודה על העזרה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by KKK,

בוקר טוב לכולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלה הבאה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  24. ירושלים כניסת הצום: 16:54 סיום הצום: 18:05 תל אביב כניסת הצום: 17:09 סיום הצום: 18:06 חיפה כניסת הצום: 17:00 סיום הצום: 18:06 באר שבע כניסת הצום: 17:11 סיום הצום: 18:07 לתושבי ישראל לצה"ל ולכוחות הבטחון צום קל וגמר חתימה טובה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. 1)choose one book/movie that affected you tremendously (ACO). 2)Summarize its plot and state clearly why it had such an impact on you/such a strong influence on you. 3)choose music/a song that may suit the book/movie and its contents. 4)choose 2 actors/actresses yoy are familiar with that are sutiable to play the leading roles (insted of alex and other insted of a co-star if there is1)and explain ur choice in details. 5)write an advertisement (for T.V or the RADIO) trying to movie's DVD. ניסיתי לעשות את העבודה בעצמי, אבל לא ממש הולך. מדובר פה בעצם על הסרט A Clockwork Orange (1971, "התפוז המכני". אני כמובן לא מצפה מכם לפתור לי את כל העבודה, רק אם מישהו יכול בבקשה …

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.