כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
היי, אני לומד כעת בשנה השלישית מתוך 4 לתואר הנדסת מחשבים ופיזיקה יישומית בהתמחות מיקרואלקטרוניקה ואופטואלקטרוניקה באונ' העברית (ממוצע 96). אני לא במסלול עתודה אלא אקדמיזציה (אני עכשיו בן 18). שלחו לי זימון לסב"ט אך בגלל שאני לא מסיים את התואר השנה, אלא רק עוד שנה וחצי, אז דחו לי את הסב"ט לשנה הבאה. שלחו לי גם זימון ליום ראיונות. האם גם זה צריך להדחות לשנה הבאה? בטלפון אמרו שלא וזה די מוזר לי. בכל אופן, רציתי לדעת האם הראיונות יהיו מקצועיים שצריך להתכונן אליהם, או שמא הם ראיונות כלליים עלי? אשמח אם משהו יספר על ראיונות אלו מנסיונו. כתבו שבסוף יום הראיונות יהיה עליי לדרג את 5 ה"סמכויות" בהן ארצה להשתבץ. משהו יכול לספר על היחידות הכי כדאיות בתחומי פיזיקה-הנדסה? האם ב…
-
- 16 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
אני קורא מידי פעם טוקבקים ב-YNET ויש הרבה טוקבקים שחתומים "נשלח מהאייפון שלי". לפעמים הם מטופשים או לא קשורים לכתבה ולעפמים הם לעניין. מה הקטע? האם זה פרסומת ששותלות החברות הסלולריות? האם זה אנשים שמתלהבים מהאייפון שלהם? אולי זה מישהו ששונא את האייפון וזאת הדרך שלו להעביר סאטירה? מה דעתכם? אני באמת רוצה לשמוע השערות לנושא, כי זה לא ברור לי למה שמישהו יעשה את זה באדיקות על פני חודשים (אם לא שנים).
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אם אני זוכר נכון הפעולה של סבון: המולקולות אמורות להקיף את הלכלוך ואז המים שוטפים את הסבון ביחד עם הלכלוך. אז מה הפעולה שמתרחשת בג'ל הזה?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני קונה מתנה ליום הולדת של חבר, כנראה שנשב גם לשתות אותו, אני לא מבין גדול אבל אני יודע שהוא אוהב וויסקי, אם יש משהו ששווה חריגה קטנה אני מוכן, תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
צריך להוכיח שלכל שפה אינסופית בR.E קיים אנומרטור מונוטוני על קבוצת הטבעיים האי-זוגיים. כלומר קיים אנומרטור שמדפיס את הטבעיים האי-זוגיים (השייכים לשפה) בסדר עולה, ומבלי לחזור על אותו מספר פעמיים. (הטבעיים הזוגיים מודפסים כרגיל) אז אם למשל 3 שייך לשפה, אי אפשר להדפיס אותו לפני שסיימנו לטפל ב1 (כי אנחנו או מדפיסים את 1 או מדלגים על 1). לכן האנומרטור צריך להכריע את 1. באופן דומה, 5 צריך שהאנומרטור יכריע את 1,3, וכן הלאה. סה"כ קיבלנו שצריך להכריע את כל האי-זוגיים הטבעיים. איך אפשר לבנות אנומרטור כזה?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נשארו לי כחודשיים עד לשחרורי מצה"ל . עשיתי עם עצמי חושבים והגעתי למסקנה שאני רוצה לעבוד חצי שנה עבודה מועדפת בקיבוץ, העדפה הייתה על פני לעבוד בבית מלון שהתנאים בעבודה הזאת יותר טובים לי אבל אני לא חושב שזה יתן לי משהו בחיים והמשכורת לא יותר טובה מבקיבוץ . הבעיה היא שאין לי שמץ של מושג היות ואני תל אביבי ,מאיפה להתחיל. הבנתי שיש קיבוצים ספציפים שקולטים יותר טוב חיילים משוחררים לעבודה מועדפת ויש תנאים טובים למחייה בזול ועבודה מסודרת . בנוסף אני יכול להביא מכתבי המלצה מהמפקדים שלי לראיון קבלה. אני אשמח לכל פרט מידע בנושא, כמו איזה תנאי קבלה יש ומה מעניין אותם כשאני מגיע לראיון , משכורות ותנאי מחייה, החיים בקיבוץ בתור עובד חוץ, ובעיקר איזה קיבוצים טובים כדאי לי לבדוק כאופציה.
-
- 16 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
חברים שלום יש פה דרייבר למחשב שאני צריך בקישור הזה http://rapidshare.com/files/194465059/LG_110_Fan_control.zip אני צריך שמישהו יעלה את הדרייבר ^ לשרת הזה בלבד http://pyramidfiles.com/ ואני יסביר : אני לא יכול להיכנס לאתר ראפידשר בגלל שייש לי אינטרנט רימון
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נער, גיל 16 .. ואני רוצה להתחיל ללמוד את הנושא הקשור לרשתות להיכנס יותר לעומק העיניין לחקור ולעשות קורס ומשמה לפתח לעוד ועוד קורסים ולהרחיב (מה שנקרא) בעתיד .. אז ראיתי את מכללת NESS ו- SEE SECURITY קראתי קצת על הקורסים שלהם .. אבל הם רושמים שצריך להתחיל ממשהו, אבל אני לא יודע ממה ! הייתי שמח לדעת קצת יותר, ממה כדאי להתחיל ? עוד קורסים באזור השרון - מרכז שיש לכם להציע .. נ.ב.- אחת מהמכללות הנ"ל מבצעות קורסים לנערים בגילי ? תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, חזרתי לחיים! ;D רציתי להתייעץ איתכם, מה קונים ליום ההולדת של אבא? (בן 44) אין לי שמץ של מושג! לגבי תחומי עיניין מעניינים שלו, אני לא כל כך בקיא בהם. אשמח לעזרה אביעד.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני מספר ימים קיבלתי מבחן במתמטיקה וקיבלתי ציון נכשל (רק 3 ילדים עברו בכיתה של 18 תלמידים). רציתי להתייעץ איתכם ובבקשה תאמרו לי האם אני באמת מתאים ל5 יחידות או שססתם המורה משאיר אותי (מה שקורה עם עוד תלמיד שנכשל קבוע מתחלת שנה),הציונים שלי הם: 79 98 35 79 88 24 (המבחן האחרון שקיבלתי וגם המון נכשלו) היו לי 2 נכשלים מתחלת שנה,זה לא שלא ידעתי את החומר טוב(פשוט הלחץ עשה את שלו). מתאים או שלא?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי לנסות לפתוח עסק קטן, שעיקרו מכירת מוצרים מסויימים, בעיקר לתושבי חו"ל . מכיוון שאין לי ניסיון בנושא, קיוויתי שאולי למישהו פה יש. השאלה שלי היא האם זה יהיה בעייתי לשלוח את המוצר לקונה מחו"ל ? האם אני אצטרך להתעסק בניירת מסויימת? האם ישנן הוצאות מסויימות מלבד עלות המשלוח ? ולמי עלי בכלל להפנות שאלות מסוג זה, דואר ישראל או גוף אחר? תודה.
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלה הבאה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מתלבט לאיזה חדר כושר ללכת, הכי קרוב אלי זה הולמס פלייס בראשל"צ, מה אתם אומרים? כמה המחיר בערך למי שמכיר?
-
- 15 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
חברים יקרים, בקשה קטנה, 5-10 דקות מזמנכם למילוי שאלון עבור פרויקט הגמר שלי. http://goo.gl/mGfGs
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עם לא יצא לכם לראות סרטים טובים השנה, ממליץ בחום לראות את הסרט הזה שפשוט יכול להיחשב כהגדה, סרט כל כך מגעיל שסרטי הזומבים יכולים ללכת הביתה, כמו כן עם יש לכם לב חלש עדיף שלא תראו את הסרט הזה ועל תגידו בכלל שזה לא הסרט הכי טוב בעולם
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש דרך כלשהי דרך האינטרנט כמובן לקרוא את הספרים של הארי פוטר באנגלית? לא אכפת לי באיזה פורמט.. doc.. pdf.. לא קריטי.. תודה מראש וחג שמח (:
-
- 15 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אלכוהול 70% על בסיס אתנול, ששאר המרכיבים יהיו לא מוליכים (מים מזוקקים וכו'). איפה אפשר להשיג את זה? בכל מקום שאני הולך אליו כתוב 70% אלכוהול 30% מים... לחיטוי מכשירים אלקטרוניים (אני לא רוצה 99% או 95% - http://www.wisegeek.com/why-is-alcohol-a-good-antiseptic.htm)
-
- 15 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
מה דעתכם ?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני שבוע וקצת נעלמו לי כל הTasks מהGoogle Calendar. חשבתי שכמו תמיד יש להם בעיה זמנית והתקלה תתוקן תוך זמן קצר, אך לרוע המזל עדיין הבעיה ממשיכה. יש לציין שאני ממש תלוי בזה, כל המטלות וההגשות שאני צריך ללימודים מתועדים שם. מישהו אחר נתקל בזה או שזה רק אצלי?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני משתמש ב-שלוש מחשבים בהם אני צופה בסירטוני Youtube: 1. המחשב שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית הוט במהירות של 2.5 מגה ביט 2. המחשב של אמא שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית בזק במהירות של 2.5 מגה ביט 3. המחשב של אבא שלי המחובר ל-012 סמייל ותשתית הוט במהירות של 12 מגה ביט בכל שלושת המחשבים הללו הסירטונים ב-Youtube נטענים נורא לאט כאשר במחשב השלישי בו מהירות התשתית גבוהה יותר, המצב גרוע יותר מאשר במחשב הראשון. אותן בעיות של מהירות טעינה איטיות קרו גם עם אתרי שיתוף מדיה אחרים. מהי הסיבה לבעייה? (אני משתמש בפיירפוקס בכל שלושת המחשבים).
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם יש דירוג ליצירות טראנס החל מהתקופה שהוא פרח (כלומר מ-1992)
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין אלי טכנאי הביתה שיפרמט לי את המחשב ויתקין לי את הווינדוס 7 המקורי שקניתי עכשיו אני רוצה לדעת מחירים בלי חרטה פשוט לפרמט להתקין מערכת הפעלה עם הדרייברים כמה יעלה?
-
- 15 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
ביל גייטס חוגג את יום הולדתו ה-55. בואו לבחור אם לאחל לו מזל טוב, או שיסבול כמו שסבלנו עם חלק ממוצריו http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1749445
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כותרת .... תודה
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-