עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני יודע שנפתח תראד מקודם אבל פה אני רוצה להכין מאגר של פונקציות שימושיות לטיפול בטנ"מ(כגון מחסניות(אני יודע שזה ירד במיקוד אבל זה יכול לעזור),רשימות,עצים,תורים). אם אתם רוצים גם מערכים בכיף(ל3 יחידות הראשונות). אפשר גם בפסקל ובC (ובBASIC מי שעושה אם זה כבר לא נכחד)אני ינסה לתרגם בניהם. תודה

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  2. Started by Lost Spirit,

איך היה לכם? אני מוגש על 100. הבגרות הייתה ממש בדיחה, עשיתי את 1, 2, 3, 4. שאלות ממש ממש קלות סיימתי את הבגרות תוך 30 דקות ;D אם אני לא מקבל 100 זו תהיה סנסציה!

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Lost Spirit,

אז באיזה שעה בכלל הבגרות?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by LordOfNemesis,

אהההה... החיים טובים! איך אני נהנה מהמחשבה שאני לא אשמע מהמקצוע הזה יותר אז אני אגזול קצת מהזמן שלכם ואפריע לכם בזמן שאתם זורקים ביצים על מכוניות מרוב שימחה, ותיכתבו פה על איך היה במבחן ועל המוזרויות של המורים למיתוג. ד"א- יש לי שאלה... רוב האנשים לומדים מיתוג י'-יא', כי אנחנו למדנו רק י'...

• 57 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

למי פה יש בגרות במיתוג? כמה הספקתם ללמוד השנה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kill_b7,

בדיוק חזרתי מהבגרות שלי במתמטיקה. נגשתי ל005 כדי לשפר את הציון מתחילת השנה. הלך סביר בהחלט חוץ מהתרגיל בהסתברות(5) שאני לא כל כך בטוח בו. אשמח שתחלקו כאן תשובות של המבחן וחוויות.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ולא, אל תביאו לי פיתרון של יואל גבע. אני חושב (ומקווה מאוד! ) שיש לו טעות בהסתברות - שאלה 6. פתרתי את ההסתברות אחרי זה הלכתי למורה שלי והיא פתרה את זה בדיוק כמוני ויש לנו פתרונות דומים. איזה שאלות פתרתם? על כמה אתם מוגשים? כמה אתם מעריכים שאתם מקבלים ? והכי חשוב - מי שפתר את 6 - איזה פיתרון יש לכם? אצלי זה א. 0.34 ב. משהו.. ג. 1 למה? ככה: 0.85x=0.85 x=1

8. מואהאה זהו רשמית נגמרה לי השנה.... חזרתי הרגע ממועד ב' במתמטיקה שאלון 006... היה ממש קל חוץ משאלה 3 שלא הצלחתי משום מה.. יצאו מספרים מוזרים... תרגיל 1 [הספק] יצא לי שמכונה I עושה 32 ברגים ומכונה II עושה 24... תרגיל 4 היה סתם נימוקים אבל באופן כללי הנגזרת השניה התאפסה בנקודות 2 ו 3 [לפונקציה המקורית יש נקודות פיתול שם], היא הייתה שלילית בתחום בין 0 ל 2 ובתחום בין 3 ל5, והייתה חיובית בתחום בין 2 ל3... חשוב לזכור שכאשר X=0 אז גם Y=0 ככה שהיא מתחילה מראשית הצירים... השטח היה שווה 1... תרגיל 5, בסעיף א יצא לי במונה sin(B-A)*cosA ובמכנה יצא לי sinB [לא כתבתי לי את התשובות ככה שאני לא בטוח לגמרי שזה מה שכתבתי.... אבל שהשוותי עם החבר'ה וצדקתי בזה... ] בסעיף ב' ז…

• 89 תגובות
    • 7k צפיות
  9. Started by Gilo2005,

רציתי לדעת באיזו שעה מתחילה הבגרות בטופס 002

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by papoose,

מי שעשה בגרות בספורט איזה מבחנים יש? כמה ה עובר וכמה זה מצטיין בכל אחד? תודה

• 22 תגובות
    • 6.6k צפיות
  11. Started by חן מ,

שבוע הבא יש לי בחינה בספורט(פנימית של בצפר) יש לי שבוע להתכונן איך כדאי לנצל את הזמן ולעשות את ההתכוננות הכי טובה? תודה

• 43 תגובות
    • 14.9k צפיות
  12. בגלל שזה הבגרות האחרונה שלי, ויש לי מגן 70 (ככה שסיכוי קטן שאני ממש ממש לא יעבור בסופי) לא למדתי בכלל עדין.. למרות שהבנתי שיהיהו לנו בוחנות סבבה בספרות. משהו יכול להגיד לי בדויק איך בנויה הבחינה? האיך היא מורכבת ועל איזה חומר בדיוק? כמובן שלשתף בסיכומים ובחומר תמיד מבורך 10X

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. אז לכול מי שהבגרות שלו בספרות מתקרבת הנה שתפו כאן את דרכי הלמידה שלכם וכן חומרי לימוד online עם דגש על הפואנטות\מוטיבים\דרכי עיצוב ולמה לעזאזל משרד החינוך רצה שנלמד את הסיפור הזה (קרי על מה הוא יכול לשאול) תודה ד"א האם קראתם את הספרים או שזה מיותר ועדיף להתמקד בסיכומים עם נקודות המפתח בכול סיפור?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מישהו יכול בבקשה לסרוק את הפתרונות שפורסמו בעיתון? פשוט באותו יום שפרסמו שכחתי לבדוק ועכשיו הוא כבר בדרך לחיריה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by Doctor Robert,

היי , אני מחפש ספר שמכיל בתוכו את כל החומרים לבגרות בספרות 2 יח' לימוד. מצאתי עד עכשיו ספרים עם חומרים חלקיים, כך שאני לא חושב שכדאי לקנות אותם. על איזה ספר משרד החינוך ממליץ? אם למישהו יש ניסיון עם ספר שמכיל את כל החומרים לבגרות בספרות 2 יח' לימוד, אני אשמח אם הוא ירשום כאן. תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by yoniby,

שלום אנשים, יש לי בגרות בעיצוב תוכנה בקרוב, ומבחן מתכונת עוד מספר ימים. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול להפנות אותי לסיכומים/מדריכים כלשהם שמסכמים ומסבירים את החומר בפשטות. ראוי לציין שהמבחנים הם עם חומר פתוח, כך שאפשר לקחת את המידע איתך למבחן. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by MalGano,

כן, ביום רביעי זה בא - הבגרות בפיזיקה. הבגרות שאלפי תלמידים ברחבי הארץ עובדים קשה כדי לעובר אותה (ואחרי שמנסים מבינים שהאימתנות של מתמטיקה היא אפסית לעומתה). אז בעזרת ניוטון, איינשטיין, אמפר, בוהר, גאוס, הרץ, פאראדיי, רנטגן, רתרפורד, קירכהוף, תומסון, יאנג, ברנולי וארכימדס - בהצלחה לכולם ותמיד זכרו: הם צופים בכם...

• 92 תגובות
    • 7.6k צפיות
  18. Started by Xt,

אני עשיתי את הבגרות במכניקה, היה סבבה, היה מבחן הוגן לכל הדעות (ושאלה 2 היתה הכי מסובכת שם מזל שלא בחרתי אותה)

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  19. Started by THE-MASTER,

שלום לכולם בכיתה י"ב לא רצו להגיד אותי לפיזיקה בגלל שלא הייתי מגיע לשיעורים :'( עכשיו סיימתי י"ב לפני שנה ואני חושב להרשם השבוע לבגרות בפיזיקה בגלל שזה מעניין אותי +יכול להיות מאוד כיף+אני אוהב מבחנים(אפשר עוד להרשם יש חוזר מיוחד לנרשמים מאוחר). עכשיו יש לי ספר אנקורי פיזיקה וריפרפתי בו והבעיה בו זה שהוא מסביר את הכל בנתונים יבשים ונוסחאות מה שיכול מאוד לעזור ללמוד לבגרות אבל זה הורס לי את כל הכיף מכיון שאני אוהב לדעת הכל עד הסוף כולל התאוריות שמאחורי הנוסחאות . עקב כך ובהתאם לזאת חשבתי לבקש מחברי הפורום היקרים המלצה לספר שיוכל לעזור לי יסביר לי את הדברים מהחלה עד הסוף. כמו כן אבקש אם אפשר לומר לי איפה אני משיג אותו. מתי התאריך של הבגרות.??? ואיזה פרקי בחירה כדאי לי לבחור…

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by BrAvE_HeArT,

מישהו התחיל ללמוד לדבר הזה(בגרות בפיסיקה 5 יחל) או שזה רק אני?

• 57 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by TermiNal,

מישהו מפה נבחן ב18.5 בתורה שבעל פה? אם כן ספרו איך הלך והאם יש לכם את הפתרונות? תודה ;D

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by The Shark,

טוב, אז כפי שאתם יודעים, ביום ראשון ייגשו תלמידי כיתות יא' לבגרות בתנ"ך. יש לי בעיה בקשר לחומר על הנושא המסכם. את הפרקים בעיקרון כבר סיימתי ללמוד (את כל 48 הפרקים), אני מתכנן היום לסיים את הנושא המסכם ומחר לעשות חזרה. אבל הבעיה היא שהנושא המסכם שלמדנו בביה"ס הוא מנהיגות ומנהגים במקרא, ולצערי אין על זה חומר בספר המיקוד של רכס (ולמיטב ידיעתי גם באנקורי אין). אז אם למישהו אולי יש חומר במחשב, או באינטרנט או כל מקור עם חומר על המאמרים של מנהיגות ומנהגים במקרא - אודה לו מאוד מאוד אם ייתן אותו פה! תודה רבה מראש.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

אוקיי, תציעו לי איך ללמוד טוב לבגרות בתנ"ך שייתקיים ב-3/6 יום ראשון... קיבלתי במגן 32 וציון הגשה 60.... הציון הגשה עוד איכשהו בסדר, רק הציון של המגן היה משפיל.

• 122 תגובות
    • 11k צפיות
  24. Started by Kurt,

בהצלחה לכל מי שבשעה 13:45 עומד לסיים עם המקצוע העלוקתי הזה, חירות is in the grasp of our hands

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by com,

משהו מכיר אתר שיש בו חומר בתנך? סיכומים והכל? לבגרות בעוד שבועים בערך ולמשהוא יש סיכוים פרטיים שלו ומוכן לשלוח לי? תודה לכל העונים (ותודה לבננה שהביאה אותי עד הלום)

• 13 תגובות
    • 7.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.