עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אייך אני לעזאזל משנה את הלוגו של סלקום מהW800I

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by amd man,

שלום כולם... היום אני קניתי את המחשב החדש שלי. המחשב נועד בשביל משחקים עבודות והעסק של אבא שלי, המפרט הוא: מעבד: AMD XP 2800+ BARTON לוח אם: Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR כרטיס קול: Hercules Game Theater XP 7.1 Sound Card רמקולים: Logitech Z-640 50W 5.1 די וי די: DVD-ROM Liteon 16/48 צורב: Lite-On 52/24/52 צורב די וי די: Pioneer DVR-105 4/2/12//16/8/32 מסך: 19" LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub מארז: Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case + Window + 5 fans ספק כוח: Enermax 430W (465VE) Power Supply מקלדת ועכ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by icebreak,

http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/worldofwarcraft/world_of_warcraft_dancevideo2.zip :screwy: http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/worldofwarcraft/world_of_warcraft_dancevideo1.zip :screwy: טוב, כמו שיש GARRY'S MOD לעשות דברים מצחיקים בעולם HL2, גם החברה בעולם ה WOW עשו כמה דברים... יש הרבה סרטים של כל מני דברים מטורפים, אך מכיוון שאין לי זמן/כח לבדוק מה יותר מצחיק ומה פחות, רציתי שתתנו לינקים לסרטים מצחיקים במיוחד (או סתם יפים , רק שלא יהיו סרטי תעמולה של BLIZZARD), שאנשים עשו. 2 הסרטים מלמעלה נלקחו לאחר שחיפשתי את שמות הקבצים ב FILEPLANET (בשביל להוריד צריך להירשם..) http://www.fileplanet.com/filelist.aspx?st=1&sf=4&s=54026&v=0 והגעתי ל…

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  4. ככה. קיבלתי לפני כשלושה חודשים ואוצ'ר לפסיכומטרי חינם מהצבא ביום השחרור שתקף לחצי שנה.(יפה למועד אוקטובר ודצמבר) לפני הצבא עשיתי פסיכומטרי,ללא קורס. וחסרות לי 4 נקודות בכמותי כדי להגיע למקצוע.דבר נוסף הוא האנגלית שהיא מאד נמוכה בציון שיצא לי ואני חייב לשפר, כי כמו שידוע, ישגעו אותי באוניברסיטה בקורסים ועבודות שילוו אותי לכל תקופת הלימודים באוניברסיטה. ההתלבטות היא אם לעשות את הקורס, שבעצם יגזול ממני 3 חודשים, ובו יהיה קשה לשפר אנגלית בתקופה כ"כ קצרה, ובנוסף לכך שלפסיכומטרי הקודם למדתי לבד, ןבכלל אני אחד שלמד לכל הבגרויות רק מספרים ובלי להכנס לשיעורים מכיוון שהיה לי נוח יותר. מצד שני אני אתעצבן על עצמי אם מתישהו אני אשלם כסף לקורס, אני לא יודע איך זה בקורס ואולי יש שם דבר…

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by avivlyaviv,

מחפש את השם של השיר/טאבים לשיר הזה : http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

המשחק אני מכור!!! יש קומבינציות עם הקפיצות ויריות.....

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by Internal,

היי אנשים אני מחפש מסעדת שוקלד באיזור חיפה אפשר גם בקריות בסיגנון ארט דקוקו , מקס ברנר מישהו יכול להמליץ?

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by smdsjd,

יש לכם שירים ש-חייבים- לשמוע? זה המקום. סיגנון: אלקטרוני/דאנס/מועדונים. הנה כמה להתחלה, בהמשך אעדכן עוד. האחרון פשוט WOW 8)

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  9. התחלתי טיפול באברהמסון, ואכן יש תוצאות.. למי שלא מכיר, אסור לצרוך בכלל סוכר וגלוטן, אפילו לא גרם.. בליל פסח חייב לאכול מצות, ולא מצאתי מצה ללא גלוטן שתואמת את המנהג שלנו.. אז אני אוכל מצה רגילה. אני צריך לאכול בערך 250 גרם מצה בליל הסדר. האכילה החד פעמית הזאת תהרוס לי את כל הטיפול? מישהו שעשה גם ויודע איך זה? תודה רבה

10. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה, איך אפשר לחשב את המשכורת שמגיעה לי לפי שעות עבודה חודשיות? חשבתי על אקסל או על אתר כלשהו אבל אני צריך את עזרתכם, תודה

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by NuXeR,

מישהו פעם קנה מלמיר משהו והיתה לו תקלה ? אני עומד לקנות משם HD ואני רוצה לשמוע חוות דעת או מקרים של אנשים עם החנות , תודה.

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Yossi1981,

יאללה כל אחד לרשום את הדברים הכי מעצבנים שיש (בסגנון מפלגת די מארץ נהדרת). - אנשים שמדברים במלעיל. -אנשים שמשתמשים במילה "כמובן" - אנשים בני 50 שעשו קורס בסיסי להכרת המחשב ובאים פתאום ללמד אותך איך עושים RESET או מספרים לך על מנוע החיפוש גוגל בפנים זוהרות כאילו זה עתה הם גילו לך מה בדיוק קרה במפץ הגדול. - אנשים שחיים בסרט שכל דבר זה תוצא של קונספירציה (הבוס שלי שונא אותי כי הוא חושב שאני דלוק על המזכירה שלו , אבל תכלס המזכירה שלו היא בכלל גבר והוא לא יודע את זה כי פעם ראיתי שיש לה שערות ברגליים למעשה המזכירה היא בכלל חייזרית ניצולת שואה שנפלה מעב"ם לגטו ורשה כתוצאה מהחללית שנפלה מהירח עם ניל ארמסטורנג שבכלל לא הילך עליה אלא רק עשה פוטומונטאז' בפוטושופ שהיה מותקן לו בפנטיו…

• 156 תגובות
    • 10.2k צפיות
  13. נתון טרפז ABCD רגיל לא ש"ש לא כלום. חבר שלי טוען שניתן להוכיח ששטח S1 (אדום) שווה לשטח S2 (כחול) הוא גם הוכיח בדרך שנראת לי דיי משכנעת. אבל בכל זאת אני שואל האם זה באמת נכון ש S1=S2? ואם כן האם קיים טרפז שבו זה לא ככה. תודה רבה על העזרה זה חשוב לי!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  14. Started by LOL,

שלום, אני רוצה לקנות שעון דופק לריצות שלי אבל יש כל כך הרבה עם כל מיני תכונות שאני לא יודע אם הם חשובות או לא, בנוסף ההבדל במחירים הוא עצום ואין לי מושג אם זה שווה את ההשקעה אז רציתי לדעת אם מישהו מבין קצת בשעוני דופק ויודע על אחד מומלץ או איזה תכונות אני צריך לחפש יותר יש לציין שכרגע הריצות הם רק בחדר כושר, אולי בעתיד הריצות יצאו החוצה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by אופיר בנישו,

יש ברשותי צלחת לווין בקוטר מטר שקולטת מלווין HOTBIRD אשמח לעת פריטים לגבי מציאת ערוצים והכנסת קודים כל דבר שניתן לעשות דרך השלט על מנת לעבור לווין לקלוט ערוצים וכדומה , תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  16. Started by קטין על ניקוטין,

מה הנוסחא למציאת היקף המלבן ומה הנוסחא למציאת השטח של המלבן

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by Symbore,

היי, התחלתי לצפות ב-U.F.C. ונכון לעכשיו ראיתי את שלושת הראשונים. ונורא נהניתי מהברוטאליות. שזה מרגיש בעצם קרב חופשי ולא סטרילי כמו אגרוף (שברים,דם, שיניים שעפות). לאחר קריאה בוויקי. גיליתי שהוסיפו מלא חוקים. האם זה ממשיך להיות מהנה או שזה נהפך ליותר עקר?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by DJO,

הייתי בבחינות לממר"ם, רציתי להתקבל להיות תוכניתן אבל התקבלתי להיות מפעיל מחשב. מישהו יכול לספר לי קצת על התפקיד מניסיון אישי או מהיכרות עם מישהו ששירת משרת בתפקיד הזה? תודה

• 27 תגובות
    • 8.1k צפיות
  19. Started by chenrp,

יש למישהו לינק? נ.ב. סגרו לי את התרד הקודם ללא התחשבות. גם כן פורום! אני לא עובד פה שוב עברה! לפחות להודיע למה! פשוט בושה של פורום.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אוקי למי שלא שמע עדיין מחר זה יום השטן כביכול (06.06.06). וכן אני יודע שהשטן זה בעצם 616 ומחר בכלל ה שישי ליוני 2006. אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת האם קרה לכם משהוא מוזר. אני אתחיל בעצמי: מחר ישלי להגיש פרוייקט באינטרנט. היום סיימתי את תיק העבודה שציפיתי שיצא בסביבות 40 דפים. יצא 150 ומפה זה נגרר... הלכו 50 ש"ח מהחסכון לגיטרה, לחבילה של דפים וניילונים שקופים לדפים. אחרי זה באמצע ההדפסה נגמר הצבע השחור במדפסת. עברתי לכחול.. אבל גם הוא בשבלבי גמירה. והכל בגלל מחר. מה איתך? איך המחר פוגש אותכם היום? ספרו גם מחר מה יקרה לכם.

• 71 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by dante123,

אהלן חברה. חשבתי להתחיל פיתוח קול, אתם מכירים (או היה לכם התנסות, יותר טוב) מורה טוב\ה (לא חפיף) מאזור השרון (כפ''ס,הוד השרון מומלץ, אולי רעננה)?לתל אביב לא, כי בעיה להגיע לשם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ראיתי את זה בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5534&perur=2&t=9&c=486 . מישהו פה התנסה עם דבר כזה? זה יכול להיות תחליף לדף ועט?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  23. בסגנון: תמונה עם בחורה המחזיקה שלט ריק, אני מכניס את הטקסט הרצוי, ויש generation של תמונה בה הבחורה מחזיקה שלט עם הטקסט. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  24. לכל מי שמכיר סרטים איכותיים בבקשה לרשום. הנה הרשימה של הטובים שאני מכיר: Turbo Dreams 1,2,3 Getaway In Stockholm 1,2,3 Ghost rider (סרט עם אופנוע אבל חיה ביותר) ועוד סרט גרמני שאני לא יודע את השם שלו על גולף RS אם מנוע V6 של אודי . משהו פשוט משופר מהתחת.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קניתי כרטיס מסך לפני חודש-חודשיים מחנות מסויימת.. אתמול הכרטיס הפסיק לעבוד ללא שום סיבה! או קיי נסעתי ל"חור" הזה של החנות היום ומבקש לבדוק אותו במעבדה ולקבל אחד חדש במסגרת ה3 שנות אחריות שיש לי. מה אומרים לי??? "אדוני תמסור את הכרטיס אנחנו נשלח לך אותו לחו"ל פשש חתיכת אחריות!! דבר כזה עושים רק כשנגמרת האחריות ורוצים לתקן את הכרטיס אז שולחים לחו"ל! אבל מה זה זה? אילו לא הציעו לי כרטיס חלופי! פשוט בושה! עכשיו זה יקח איזה חודש חודשיים עד שזה יגיע אליי.. והם לא מוכנים לכלום! אני מת לפרסם את שם החנות המגעילה הזאת אבל אי אפשר! זאת חנות שאסור לקנות ממנה.. כל עוד מוצר מהם עובד הכל טוב אבל שמשהו מתקלקל?! זהו, תגיד שלום לא אחריות ולא בתיך, חבורת אהבלים אני מאחל לאותה חנות שתפשו…

• 53 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים