עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הודעה מהאתר של בית ספר : לא לשכוח להביא מילונים. תלמידים שנבחנים במודולות A,E להגיע עם מכשירי רדיו לא יצא כ"כ להיות בבית ספר מאז ההודעה לכן אני ישאל פה : צריך להגיע בעקרון עם כל דבר שקולט רדיו ? MP3 יהיה מספיק טוב או שיש עם זה בעיות ? תודה

• 105 תגובות
    • 7.2k צפיות
  2. Started by redti,

אני צריך לשפר מעט את הבגרויות שלי , רציתי לדעת אם אני רוצה לגשת לבגרות בגיאוגרפיה בעוד חודשיים ולהוציא 95 זה אפשרי ? או שזה זמן קצר מדי ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ציוני מגן: 87 + 90 אז אני כנראה אגש על משהו באיזור הזה, אני יודע את החומר טוב ומוכן למחר (כיתה י"א). עוד מישהו ניגש?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש למישהו חומר אני עושה את שאלונים 057202 ו- 057203 (לא יודע אם זה עוזר לכם) אני פשוט לא למדתי כל השנה אז בבקשה שלחו לי קצת חומר. תודה מראש יאסר.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by בויקה,

תגידו לא היה פעם בערוץ ההיסטוריה שיש שם סרטים שמכינים לבגרות? אני פשוט לא מסוגל עם המיקוד הזה, אי אפשר לקרוא את זה זה כל כך משעמם

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by FatalZero,

יש למשהו סיכומים איכותיים לבגרות ההולכת וקרבה של היסטוריה א'? או אילו שהם אתרים שמציעים חומר מאורגן ומסודר ע"פ סדר כרונולוגי?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  7. מחר בגרות בהסטוריה, :'( אני עושה הסטוריה א' על הציונות וכל השיט הזה. : מוגש על 90 איזה חרא זה- המבחן מתחיל ב2 וחצי בצהריים עד 4 וחצי. סתם תופס את כל היום. מה איתכם ? מי ניגש מחר ??

• 149 תגובות
    • 7.5k צפיות
  8. Started by e-r-a-n,

אהלן, יש לי השנה (כיתה י') בגרות בהיסטוריה... תיכננתי לקנות בב"ש את הספר של רכס - היסטוריה חלק א', אבל בסוף נגמר להם וכבר מאוחר מדי בכדי להזמין ספר עכשיו (המתכונת שלי ב30 לחודש), לכן אני פונה אליכם... האם למישהו יש סיכומים עפ"י המיקוד? אשמח לקבל תשובות חיוביות ..... תודה! מראש.. :-\

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by EG,

למי יש בגרות?! אתם מתכוננים?! יש לכם סיכומים טובים?! אז אל תתביישו תנו לנו לינקים (של סיכומים ושאר חומר) כדי שגם אנחנו, כן גם אנחנו נצליח בבגרות. תודה רבה לכם .

• 46 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. שלום מתי בדיוק תתקיים הבגרות הנ"ל? האם היא מחר או ביום שלישי? (שימו לב שזה חלק ב') אודה למי שיענה ואם אפשר גם להביא קישור לדף שבו נמצאים כל מועדי הבגרויות (כולל זאת)

• 51 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by avi2014,

עברתי את הבגרות בהיסטוריה, בגרות די קלילה ללא התייחסות לשום עליה...איך היה?

• 86 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by Moo^Moo,

חרשתי למבחן כמו מטורף - כל הזמן הלחיצו אותי, היסטוריה, טונה חומר.... תוך שעה יצאתי משם עם חיוך רחב ;D, 3 שאולות קלות תחת ועוד 6 מושגים שאפילו לא צריך הקדמה! קיצר, איך הלך לכם ???

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  13. Started by surfface,

באיזה שעה מחר? למישהו יש טיפים? ;D

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by +Eliran+,

יש לי עוד יומיים מתכונת ואני כמעט בטוח שהמתכונת זה הבגרות של שנה שעברה. אז למי שיש קישור לבגרות של שנה שעברה יבורך! לא משנה אם זה קיץ/ חורף והיכ חשוב צריך שזה יהיה לרמה של 5 יח"ל. ואם מישהו מכיר קישור למבחנים של בגרות משנים קודמות תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  15. בהצלחה לכולם :-P מי התחיל ללמוד? ציון הגשה : 100

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by com,

באיזה שעה מתחילה הבגרות של השלוש יחידות? וכמה זמן היא נארכת (בכלל, איפה אפשרלבדוק דברים כאלה? תודה.)

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by Spirit Crusher,

אני מחפש חומר לבגרות בלשון ביום שישי (17 ביוני)...אם מישהו יכול להעלות את מבחן המתכונת שהיה לו זה יכול נורא לעזור... קניתי את ספר המיקוד של אנקורי והוא ממש טוב אבל נתתי אותו לחבר שלי ליום והוא החזיר לי אותו מקושקש לגמריי עם כל הפתרונות של כל המתכונות שיש בספר...אז ככה שאין לי איך להתכונן עכשיו. בהצלחה לכולם ותודה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by EG,

יש בגרות בלשון ביום שישי הזה! בבקשה למי שיש קצת חומר או אפילו יותר טוב סיכומים אז שישלח לי בבקשה. כן אני יודע שלכל בגרות אני מבקש פה חומר - אבל אתם יודעים איך זה שלא לומדים כל השנה ??? ??? .........

• 59 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. מישהו יודע באיזה שעה הבגרות במדעי המחשב מחר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by amd,

חברה תוכלו לאמר לי מה היו התשובות שאני אדע אם עשיתי נכון? תודה מראש, איתי.

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. למישהו יש איזה אתרים עם בגריות פתורות או איזה חומר שיעזור מתכונת יום חמישי

22. שלום אנשים, עשיתי 3 יח' במדעי המחשב ויש לי סופי של 86 או 87 והשנה אני אמור להמשיך ל5 יח', אך השנה יש לי עוד לחץ של עוד מקצועות כמו פיזיקה,ביולוגיה ומתמטיקה ושמעתי שה2 יח' האחרונות במדעי המחשב יוסיפו ללחץ עוד יותר. השאלה שלי : עד כמה משמעותי ההבדל בין 3 יח' ל5 יח' שהולכים לצבא,לאוניברסיטה? האם כדאי לפרוש ולסיים עם 3 יח' ולהשקיע במקום ה2 יח' במדעי המחשב ,בפיזיקה ובמתמטיקה? אשמח לתשובה רצינית, תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by re5pect,

בקיץ הקרוב יש לי בחינת בגרות במדעי המחשב C עיצוב תוכנה ומודלים חישוביים. אני מחפש ספר טוב לעיצוב תוכנה שניתן ללמוד ממנו בלי מורה. (לא תרגילים מבחינות בגרות קודמות אלא החומר עצמו.) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  24. Started by raiman1,

יש לי מחר בגרות במחשבים מדעי המחשב א' לא כל כך הנתי את כל הנושא הזה של מחלקות אז אם מישהו יכול לתת לי אתר שמסביר את כל הענין... ובנוסף אתר שיש בו בגרויות/מתכונות במחשבים (אם אפשר עם פתרונות גם..) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני עושה במדעי המחשב א' בפסקל+java סהכ 3 יח''ל הבגרות מדעי המחשב א-מתחילה ב12 וחצי. הבגרות מדעי המחשב ב-מתחילה ב9. שאלה במדעי המחשב א יהיה אובייקטים? תודה מראש ובהצלחה ערן.

• 45 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.