כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
עד כיתה סוף י"א למדתי בארץ ועשיתי קצת בגרויות, לא זוכר כמה אבל משהו כמו 2 היסטוריה, 1 מתמטיקה, 1 אנגלית וזהו בערך.. עכשיו לפני שהתחלתי י"ב עברתי לארה"ב והייתי שם Senior אז השיטה בארה"ב היא שונה זה לפני קרדיט ובשביל לסיים את הבית ספר היה לי מספיק קרדיט ומבחינת ארה"ב סיימתי תיכון עכשיו השאלה שלי היא האם זה תופס בארץ, לעבודות, לימודים באוניברסיטה לעשות פסיכומטרי ? עוד שאלה לגבי הפסיכומטרי בארץ, איזה מוסדות נחשבות להכי מצליחות בתחום הפסיכומטרי? אני שמעתי על יואל גבע ו high q. גם הבנתי מבחינת הצבא אני מקבל 25% הנחה בפסיכומטרי (זה לא הואוצ'ר). האם זה תופס בכל המקומות ללימוד פסיכומטרי או רק בכמה מסויימים?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, אני אמור להבחן במועד החורף לבגרויות, אני כעקרון לומד בביה"ס אקסטרני, והלימודים אצלנו מתקיימים כרגיל, למרות השביתה. נרשמתי כבר למועד החורף במשרד החינוך. במידה ויבטלו את מועד החורף לתמידים האינטרניים, יבטלו גם לתלמידים אקסטרניים? כי הבחנות מתרחשות בדיוק באותו יום לאקסטרנים ולאינטרניים, כך שבמידה ויבטלו לאינטרניים את הבחינות, האם יבטלו גם לאקסטרניים את הבחינות?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה להיבחן בפיסיקה ל 5 יחידות במבחן אקסטרני. מישהו יודע אולי כיצד זה מתבצע , כלומר האם ניבחנים בכל היחידות ביום אחד? האם המעבדה גם מתבצעת באותו היום , כי אני יודע ששתלמידים אינטרניים נבחנים במעבדה כחודש לפני? התקשרתי לאחראית על בחינות הבגרות בפיסיקה במשרד החינוך והיא לא ידעה את התשובה איך זה יכול להיות ? בכל מקרה אשמח לשמוע פרטים מאנשים שמכירים את הנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני רגיל לראות נושאים של בגרויות לפני מועד של בגרות, אבל הפעם לא ראיתי משום מה : האם לוקחים את אזרחות בכזה easy ? שיהיה בהצלחה לכולם ! אני עכשיו עושה חזרות אחרונות לפני .....
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן..... יש לי ב24/6 מבחן מעבדה באינטרנט ואני לאדע בדיוק על מה הם בוחנים אותי ומה שואלים........ המורה שלי חתיכת הומו שלא מבין מהחיים שלו אז אין טעם לשאול אותו וגם הוא לא יענה.... אז מי שעשה את הבגרות הזאת יכול להגיד מה שואלים ואיך זה הולך בכלל?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהצלחה לכל הנבחנים מחר בבגרות באנגלית . מישהו יודע האם מותר לשמוע רדיו בהבנת הנשמע מהפלאפון ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איך הייתה הבגרות אם מישהו כאן עשה?מה המגן שלכם? אני פתחתי את הנושא בין היתר כדי להשוות תשובות המגן שלי 86....בעיקרון היה לי בסדר חוץ משאלה אחת שאני צריך לדעת אם עשיתי נכון כי אני לא בטוח.השאלה הייתה משהו עם RESPONSIBILITY קיצור שאלה 3 ששאלו למה הצירוף הזה מתכוון בהקשר של המאמר? אני רשמתי:encourage the publice to use the lawns to planet produce garden האם יקבלו לי את התשובה הזו?כי ביואל גבע רשמו planting produce gardens אז בעצם מה שאני רשמתי זה אותו דבר וקצת מורחב לא?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יודע באיזו שעה יש את השאלונים F ו G? ,חיפשתי באתר של מישרד החינוך אבל אני לא מצליח לימצוא את זה.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הודעה מהאתר של בית ספר : לא לשכוח להביא מילונים. תלמידים שנבחנים במודולות A,E להגיע עם מכשירי רדיו לא יצא כ"כ להיות בבית ספר מאז ההודעה לכן אני ישאל פה : צריך להגיע בעקרון עם כל דבר שקולט רדיו ? MP3 יהיה מספיק טוב או שיש עם זה בעיות ? תודה
-
- 105 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אני צריך לשפר מעט את הבגרויות שלי , רציתי לדעת אם אני רוצה לגשת לבגרות בגיאוגרפיה בעוד חודשיים ולהוציא 95 זה אפשרי ? או שזה זמן קצר מדי ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ציוני מגן: 87 + 90 אז אני כנראה אגש על משהו באיזור הזה, אני יודע את החומר טוב ומוכן למחר (כיתה י"א). עוד מישהו ניגש?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למישהו חומר אני עושה את שאלונים 057202 ו- 057203 (לא יודע אם זה עוזר לכם) אני פשוט לא למדתי כל השנה אז בבקשה שלחו לי קצת חומר. תודה מראש יאסר.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש למשהו סיכומים איכותיים לבגרות ההולכת וקרבה של היסטוריה א'? או אילו שהם אתרים שמציעים חומר מאורגן ומסודר ע"פ סדר כרונולוגי?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
-
אהלן, יש לי השנה (כיתה י') בגרות בהיסטוריה... תיכננתי לקנות בב"ש את הספר של רכס - היסטוריה חלק א', אבל בסוף נגמר להם וכבר מאוחר מדי בכדי להזמין ספר עכשיו (המתכונת שלי ב30 לחודש), לכן אני פונה אליכם... האם למישהו יש סיכומים עפ"י המיקוד? אשמח לקבל תשובות חיוביות ..... תודה! מראש.. :-\
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
-
חרשתי למבחן כמו מטורף - כל הזמן הלחיצו אותי, היסטוריה, טונה חומר.... תוך שעה יצאתי משם עם חיוך רחב ;D, 3 שאולות קלות תחת ועוד 6 מושגים שאפילו לא צריך הקדמה! קיצר, איך הלך לכם ???
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
-
יש לי עוד יומיים מתכונת ואני כמעט בטוח שהמתכונת זה הבגרות של שנה שעברה. אז למי שיש קישור לבגרות של שנה שעברה יבורך! לא משנה אם זה קיץ/ חורף והיכ חשוב צריך שזה יהיה לרמה של 5 יח"ל. ואם מישהו מכיר קישור למבחנים של בגרות משנים קודמות תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בהצלחה לכולם :-P מי התחיל ללמוד? ציון הגשה : 100
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באיזה שעה מתחילה הבגרות של השלוש יחידות? וכמה זמן היא נארכת (בכלל, איפה אפשרלבדוק דברים כאלה? תודה.)
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-