כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
הודעה מהאתר של בית ספר : לא לשכוח להביא מילונים. תלמידים שנבחנים במודולות A,E להגיע עם מכשירי רדיו לא יצא כ"כ להיות בבית ספר מאז ההודעה לכן אני ישאל פה : צריך להגיע בעקרון עם כל דבר שקולט רדיו ? MP3 יהיה מספיק טוב או שיש עם זה בעיות ? תודה
-
- 105 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אני צריך לשפר מעט את הבגרויות שלי , רציתי לדעת אם אני רוצה לגשת לבגרות בגיאוגרפיה בעוד חודשיים ולהוציא 95 זה אפשרי ? או שזה זמן קצר מדי ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ציוני מגן: 87 + 90 אז אני כנראה אגש על משהו באיזור הזה, אני יודע את החומר טוב ומוכן למחר (כיתה י"א). עוד מישהו ניגש?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למישהו חומר אני עושה את שאלונים 057202 ו- 057203 (לא יודע אם זה עוזר לכם) אני פשוט לא למדתי כל השנה אז בבקשה שלחו לי קצת חומר. תודה מראש יאסר.
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
יש למשהו סיכומים איכותיים לבגרות ההולכת וקרבה של היסטוריה א'? או אילו שהם אתרים שמציעים חומר מאורגן ומסודר ע"פ סדר כרונולוגי?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי השנה (כיתה י') בגרות בהיסטוריה... תיכננתי לקנות בב"ש את הספר של רכס - היסטוריה חלק א', אבל בסוף נגמר להם וכבר מאוחר מדי בכדי להזמין ספר עכשיו (המתכונת שלי ב30 לחודש), לכן אני פונה אליכם... האם למישהו יש סיכומים עפ"י המיקוד? אשמח לקבל תשובות חיוביות ..... תודה! מראש.. :-\
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
-
חרשתי למבחן כמו מטורף - כל הזמן הלחיצו אותי, היסטוריה, טונה חומר.... תוך שעה יצאתי משם עם חיוך רחב ;D, 3 שאולות קלות תחת ועוד 6 מושגים שאפילו לא צריך הקדמה! קיצר, איך הלך לכם ???
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
-
יש לי עוד יומיים מתכונת ואני כמעט בטוח שהמתכונת זה הבגרות של שנה שעברה. אז למי שיש קישור לבגרות של שנה שעברה יבורך! לא משנה אם זה קיץ/ חורף והיכ חשוב צריך שזה יהיה לרמה של 5 יח"ל. ואם מישהו מכיר קישור למבחנים של בגרות משנים קודמות תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בהצלחה לכולם :-P מי התחיל ללמוד? ציון הגשה : 100
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה שעה מתחילה הבגרות של השלוש יחידות? וכמה זמן היא נארכת (בכלל, איפה אפשרלבדוק דברים כאלה? תודה.)
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מחפש חומר לבגרות בלשון ביום שישי (17 ביוני)...אם מישהו יכול להעלות את מבחן המתכונת שהיה לו זה יכול נורא לעזור... קניתי את ספר המיקוד של אנקורי והוא ממש טוב אבל נתתי אותו לחבר שלי ליום והוא החזיר לי אותו מקושקש לגמריי עם כל הפתרונות של כל המתכונות שיש בספר...אז ככה שאין לי איך להתכונן עכשיו. בהצלחה לכולם ותודה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מישהו יודע באיזה שעה הבגרות במדעי המחשב מחר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
למישהו יש איזה אתרים עם בגריות פתורות או איזה חומר שיעזור מתכונת יום חמישי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים, עשיתי 3 יח' במדעי המחשב ויש לי סופי של 86 או 87 והשנה אני אמור להמשיך ל5 יח', אך השנה יש לי עוד לחץ של עוד מקצועות כמו פיזיקה,ביולוגיה ומתמטיקה ושמעתי שה2 יח' האחרונות במדעי המחשב יוסיפו ללחץ עוד יותר. השאלה שלי : עד כמה משמעותי ההבדל בין 3 יח' ל5 יח' שהולכים לצבא,לאוניברסיטה? האם כדאי לפרוש ולסיים עם 3 יח' ולהשקיע במקום ה2 יח' במדעי המחשב ,בפיזיקה ובמתמטיקה? אשמח לתשובה רצינית, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקיץ הקרוב יש לי בחינת בגרות במדעי המחשב C עיצוב תוכנה ומודלים חישוביים. אני מחפש ספר טוב לעיצוב תוכנה שניתן ללמוד ממנו בלי מורה. (לא תרגילים מבחינות בגרות קודמות אלא החומר עצמו.) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
יש לי מחר בגרות במחשבים מדעי המחשב א' לא כל כך הנתי את כל הנושא הזה של מחלקות אז אם מישהו יכול לתת לי אתר שמסביר את כל הענין... ובנוסף אתר שיש בו בגרויות/מתכונות במחשבים (אם אפשר עם פתרונות גם..) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-