עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. משהו שקרה לי לפני שעה, רק עכשיו סיימתי לקחת תמונות ולארוז את כל החלקים (זכרונות, מעבד, לוח, כרטיס מסך). הספק השאיר לי חוויה לא נעימה כשהפעלתי את Counter Strike: Source: לוח אם כבל: אני אפילו לא יודע איך זה קרה, הפעלתי את המשחק, התחברתי לשרת ופתאום שמעתי "פאק" כזה והמחשב עשה restart ולא עשה יותר boot. כנראה אחד החוטים היו רופפים וקיצרו.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

Terminator 2 : 3D Battle Across Time Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=QBZa12eZSxM&mode=related&search= Terminator 2 : 3D Battle Across Time Part 2 http://www.youtube.com/watch?v=uI7-5pw3P9M&mode=related&search= תהנו

3. קיבלתי זימון למיונים, בלי שום הסבר על מה ולמה, וישנו רק הכיתוב למעה - "מבחני התאמה למקצועות המחשב". מה זה, האם כדאי ללכת? תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by D@nny,

שלום אני מתכוון בימים הקרובים לרכוש פלאפון חדש. יש לי אפשרות לקנות באורנג' את ה LG U8120i ב39 ש"ח לחודש. המפרט שלו נראה לי די איכותי. למישהו יש את המכשיר או שמע ביקורות טובות עליו, בבקשה שיכתוב...מאוד חשובה לי חוות הדעת לפני הקנייה תודה

5. כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אתרים בשביל בחינת התאוריה, תודה.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  6. חברים בערוץ דוקו רצה לה פרסומת לתוכנית על הסמים עם אושרת קוטלר... עכשיו ברקע יש טראק פסיכודאלי כזה שמאוד אהבתי יש למישהו מושג מה שם המלא של הטראק?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by Guarding angel,

איך עבר לכם הצום? קל? קשה? עמדתם בזה? בכול מגקרה שתהיה לכם גמר חתימה טובה ושנה מעולה

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by idan1836,

מישהו מכיר סרטים (קומדיה) כאלו כמו american pie, almost legal, love dont cost a thing ?? סרטי נעורים כאלו יפים.

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by Morphine,

אפשר או אי אפשר לראות מי צפה לי בפרופיל? כי יש כל מיני קבוצות על זה.

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by e-r-a-n,

אני מעוניין להדפיס על מדבקה ולהדביק אותה על פלסטיקה של מחשב נייד. האם קיים סוג נייר-מדבקה שלא שיידבק ולא ירד? האם ניתן להדפיס עם מדפסת הזרקת דיו או שחובה לייזר? לצורך העניין, לא משנה לי להכין בצורה ביתית או לתת תמונה לבית עסק שידפיס לי אותה, ואני אגזור לפי איך שאני מעוניין להדביק. הפלסטיקה של המחשב היא לבנה-מט, הנייר צריך להיות שקוף ובגלל אופי הפלסטיק לדעתי גם צריך להיות מט. אם זה עוזר, אני מירושלים למי שמכיר בית עסק שיוכל לעשות זאת בסביבה. כמובן שדרכים ביתיות גם מתקבלות.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. לא לנסות את זה בבית.. http://gprime.net/video/dremelcd.php

• 12 תגובות
    • 792 צפיות
  12. אם למישהו כאן יש את הידע והוא מוכן לשתף אותי , אני אשמח תודה רבה אחים שלי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by qpalzm,

Donald Rumsfeld is giving the president his daily briefing. He concludes by saying: "Yesterday, 3 Brazilian soldiers were killed in an accident" "OH DEAR GOD NO!!!" George W. Bush exclaims. "That's terrible!!" His staff sits stunned at this display of emotion, nervously watching as the president sits, head in hands. Finally, the President, devastated, looks up and asks.......... "How many is a Brazillion??!"

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Spitted,

שלום אני נוסע מחר לת"א ורוצה לנצל את ההזדמנות לקנות כמה חולצות של להקות עד עכשיו קניתי תמיד בUFO, המחירים סבירים בעיניי ויש אחלה מבחר, אבל בזמן האחרון החולצות יוצאות מסריחות מהכביסה S: בשוק זה בעייתי, תמיד המידות קטנות מידי או מתכווצות להיות קטנות מידי, והרוב המוחלט שם הוא של להקות פופולריות כמו איירון מיידן שלא מעניינות אותי חוץ מזה יש את תומר ומטאלשופ, שקיבלתי את הרושם שהן דיי יקרות אז על איזה חנות הייתם ממליצים? הלהקות שאני מחפש הן Dream Theater ו-Rush, ואם התקציב יאפשר אז גם In Flames או Orphaned Land תודה, ובבקשה בלי תגובות מפגרות

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. יש לי סעיף משקפים ,משהו כמו מספר 1 בכל עין+צילנדר ,ושלחו לי זימון ל"צוות אוויר" - זה טייס לא טעיתי ,נכון? קיצור ,יש טעם להגיע לשם בכלל?כי איך אפשר להיות טייס עם משקפיים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by r0ckY,

שלום, מישהו מכיר מקום/מישהו שמוכר רפליקות איכותיות של ברייטלינג או ארמני? תודה לעזורים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by tomz,

הגיע לידי הארד דיסק מאח שלי, לא פועל, כניראה שיש עליו אחריות עדיין.. בעיה אחת שאני לא יודע אם הוא של היטאצי או של אייביאם כאילו כתוב עליו בגדול אייביאם אבל כתוב בקטן גם היטאצי והאתר זה האתר של היטאצי, אז אני מניח של היטאצי, בכל מקרה, אפשר קצת מידע על היבואן שלהם בארץ כדי ליצור איתו קשר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני אתחיל בזה שחלק מהחברים שלי אין את זה (כל אלה ששאלתי אותם לא היה להם את זה אבל לא שאלתי את כל החברים) אני בא להכנס, זה אומר לי account temporarily unavailable ושיש maintanence יכול להיות שהם רומזים לי שקיבלתי באן? עכשיו איך יכול להיות הרי אני לא מקלל בפייסבוק אין לי תמונות בוטות בכלל או שיכול להיות בכלל שמחר בבוקר אני אתעורר ואראה שהכל חזר להיות תקין זה פשוט כבר כמה שעות ככה יש עוד מישהו כאן שזה קרה לו או יש לו את זה עכשיו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Yair Tz,

מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by TATA BOX,

מופיע לי בפינה שמאלית למעלה שאני מחובר בתור משתמש אחר: אורי כרמי.

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by MiniMizer,

Yaay! סוף סוף אני 1337! (קיצור של elite למי שלא יודע!) איזה כיף לי! איזה כיף לי! w00t!!! עכשיו המטרה היא 31337 ;D ענקודר: בדיוק!

22. Started by gtabak_37,

יש איזהשהיא דרך מומלצת לעשות קצת כסף באינטרנט, ושהכסף ישלח בצזוצן\צ'ק עד הבית, ללא צורך בכרטיס אשראי? רק דרכים שמישהו ניסה ובטוח שבאמינות האתר, אני פשוט חייב כמה דולרים לביזבוזים. תודה לעוזרים גל

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש את סרט מסויים שחיברו מעבד P4 לחנקן נוזלי והטמפרטורה הייתה משהו כמו -300 מעלות אני חושב שזה מ TOMHARDWARE אבל לא מצאתי את זה... מישהו יכול להביא לי קישור להורדת הסרט ?? תודה מראש.

24. Started by Wood-Elf,

קניתי דיסק חדש (כפול) ורציתי להעביר אותו למחשב שלי... אז את החלק הראשון העברתי, אבל כשאני מכניס תדיסק השני - הDVD (צורב DVD של נק) לא מזהה אותו וככה אני לא יכול להעביר אותו למחשב... למה?! ><" זה כן עובד עם דיסקים אחרים... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  25. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5515430,00.html#autoplay תהנו !

• 0 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים