כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
רכשתי מחשב בחנות SKYPC בראשון לציון ואני לא מקבלת את השירות שהובטח לי מהם, עם מי אפשר להתייעץ??
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה להתייעץ לגבי שדרוג המחשב שלי. באיזה פורום אני אמור לכתוב בקשר לזה?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
באיזה פורם אני שואל כאן על בעיית חשמל ביתי
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
באיזה פרום אני יוכל לישאול שאלה כזאות? בקשר לארון מטבח?? עם יש כאן משהו שמבין אולי.. אז 4 מטר ו20 סוג DNF זה צריך לעלות 5200 שקל????זה מחיר רגיל?זול ?יקר?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
נמאס לי מהצליל הישן שלי (מייל מאדרפאקר) והחלטתי לשנות, אבל עד עכשו לא שמעתי משהו מעניין יותר מדיי באנשים שמקבלים SMS מסביבי. שתפו במה אתם משתמשים!
-
- 39 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה קהילות בחו"ל אתם חברים .. אני פעם הייתי חבר פעיל ב xbitlabs פעם ב guru3d . אני לא ממש נשאר בקהילה אחת .. באיזה קהילות חומרה/מחשבים אתם חברים ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
PAL עם 25fps או NTSC עם 29.97fps? והאם מישהו יודע מה קורה אם מנסים לצפות בטלוויזיה מסויימת עם סרט שקודד בשיטת קידוד השניה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד לא מזמן בשביל לנקות את המחשב השתמשתי בזה: http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=0241&Cat2Cat1ID=3656&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני יודע שחומרי הניקוי הם לא הכרחיים, ואפשר להסתפק במטלית לחה או אולי באלכוהול מדולל במים. אבל בכל זאת, גם אתם בבית לא מתקלחים עם רק מים וסבון הכי פשוט... יש לכם איזה מוצר ניקוי מומלץ? הכוונה למשהו לכל המחשב, גם למסך ושאר הרכיבים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
היום זה יום המפגש.. עכשיו 11:35 המפגש מתחיל ב14:00 באיזה שעה אתם מתכוונים להגיע לשם ומתי יגרלו הפרסים ומתי יוכרז הזוכה של תחרות התמונות?? אני מגיעה ככה ב16:00 בערך ולא רוצה לפספס כלום!
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
ביום שישי 23.6 יש בגרות בלשון, מה שאני לא יודע זה באיזה שעה. אז באיזה שעה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
-
אז באיזה שפה אתם יודעים לתכנת? ואני לא מתכוון שלוש וחצי שורות קוד, אלא ברצינות, ברמה מקצועית. אם יש שפה אחרת שאתם יודעים לתכנת פרטו. ואם כבר פתחתי נושא, איזה שפה אתם מעדיפים?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לעלות כמה תמונות ואני לא יודע לאיזה שרת כדאי לי .. למישהו יש המלצות ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
באיזה תדרים חברות הסלולר בארץ משתמשות? באיזה תדרים טלפון מחו"ל צריך לתמוך כדי לפעול בארץ? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלווםםם, אממ יש להורים שלי במנהטן חבר ילדות דיי עשיר (הוא מנהל שם מסעדה ממש ממש יוקרתית) וכן יש לו גם דירות שהוא משכיר שם והוא הציע לנו דירה (בחינם כמובן).. בגלל שאני בי"ב ולא עשיתי איזשהו טיול בר מצווה גדול עם המשפחה,חשבתי לטוס לשם השנה, פיספסתי את סוכות אבל לא נורא, יש עוד חופשים. חשבתי בעיקרון לטוס בפחס-תקופת הקריסמס .. אמור להיות שם מדהים לא? שלג וכל זה..(למרות שלפי מה שאני זוכר הקריסמס יוצא קצת אחרי פחס אבל בכל זאת..) גם אמורים להיות מבצעים על מלא דברים שם בתקופה הזאת שלפני חג המולד לא? התכוונתי לקנות חשמלית חדשה במילא P: בכל אופן,שלג לא מפריע לי ואני אפילו אוהב אותו מאוד . האם יש תקופה שיותר כדאי לטוס בה? תודה רבה ואשמח לשמוע מאנשים שהיו שם בתקופות כאלו או אח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה בעיקר לוותיקים שבינינו. באיזה תת פורום כאן לעולם לא הגבתם? אז אני אתחיל: אלקטרוניקה ומודינג. אוברקלוגינג. קירור (הייתי באוברקלוקינג וקירור, לא באוברקלוקינג ובקירור :) עיצוב וגרפיקה ממוחשבת. לינוקס, יוניקס ומערכות הפעלה אחרות. מקינטוש (תודה לאל). צילום דיגיטלי. אני חושב שיש פורום רק למנהלים, נכנסתי פעם לאיזה חתימה וכתב לי שאין לי גישה לשם. WTF? יאללה תגיבו 8)
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-