כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,559 דיונים בפורום זה
-
באיזה ערוצים יהיו 5+גולד ו5+ LIVE.? איזה מספר ערוץ
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
או שגם הפעם זה יהיה בתשלום?ואם זה בתשלום יש למשהו לינקים טובים לצפייה ברשת?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה שקשורה בsata ואחרי שהורדתי דרייבר של הsata שיתאים ללוח אם אני עדיין נתקל בבעיות באיזה פורום אני אמרו לרשום את הבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
רכשתי מחשב בחנות SKYPC בראשון לציון ואני לא מקבלת את השירות שהובטח לי מהם, עם מי אפשר להתייעץ??
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה להתייעץ לגבי שדרוג המחשב שלי. באיזה פורום אני אמור לכתוב בקשר לזה?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
-
באיזה פורם אני שואל כאן על בעיית חשמל ביתי
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
באיזה פרום אני יוכל לישאול שאלה כזאות? בקשר לארון מטבח?? עם יש כאן משהו שמבין אולי.. אז 4 מטר ו20 סוג DNF זה צריך לעלות 5200 שקל????זה מחיר רגיל?זול ?יקר?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
נמאס לי מהצליל הישן שלי (מייל מאדרפאקר) והחלטתי לשנות, אבל עד עכשו לא שמעתי משהו מעניין יותר מדיי באנשים שמקבלים SMS מסביבי. שתפו במה אתם משתמשים!
-
- 39 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה קהילות בחו"ל אתם חברים .. אני פעם הייתי חבר פעיל ב xbitlabs פעם ב guru3d . אני לא ממש נשאר בקהילה אחת .. באיזה קהילות חומרה/מחשבים אתם חברים ?
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
PAL עם 25fps או NTSC עם 29.97fps? והאם מישהו יודע מה קורה אם מנסים לצפות בטלוויזיה מסויימת עם סרט שקודד בשיטת קידוד השניה?
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
עד לא מזמן בשביל לנקות את המחשב השתמשתי בזה: http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=0241&Cat2Cat1ID=3656&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני יודע שחומרי הניקוי הם לא הכרחיים, ואפשר להסתפק במטלית לחה או אולי באלכוהול מדולל במים. אבל בכל זאת, גם אתם בבית לא מתקלחים עם רק מים וסבון הכי פשוט... יש לכם איזה מוצר ניקוי מומלץ? הכוונה למשהו לכל המחשב, גם למסך ושאר הרכיבים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
היום זה יום המפגש.. עכשיו 11:35 המפגש מתחיל ב14:00 באיזה שעה אתם מתכוונים להגיע לשם ומתי יגרלו הפרסים ומתי יוכרז הזוכה של תחרות התמונות?? אני מגיעה ככה ב16:00 בערך ולא רוצה לפספס כלום!
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
ביום שישי 23.6 יש בגרות בלשון, מה שאני לא יודע זה באיזה שעה. אז באיזה שעה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
-
אז באיזה שפה אתם יודעים לתכנת? ואני לא מתכוון שלוש וחצי שורות קוד, אלא ברצינות, ברמה מקצועית. אם יש שפה אחרת שאתם יודעים לתכנת פרטו. ואם כבר פתחתי נושא, איזה שפה אתם מעדיפים?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לעלות כמה תמונות ואני לא יודע לאיזה שרת כדאי לי .. למישהו יש המלצות ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-