עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים אני מקווה שכולם פה יודעים מזה פוגו..(הריקוד) ומי שלא אז הוא מפסיד המון. :AR15: :bash: לצערי מאגר השירים המתאימים לריקוד כזה הוא די מצומצם אז רציתי לבקש ממכם שכל אחד יוסיף את השירים האוהובים עליו וכך תהיה לנו רשימה ארוכה של שירים! דרך הגב אני מבטיח שבסוף התרד אני וחבר שלי נצלם את הפוגו הפרטי שלנו נשלח אליכם! אני אתחיל עם השירים האובים עליי: IRON MAIDEN - FEAR OF THE DARK SYSTEM OF DOWN - ANGELS DESERVES TO DIE (מומלץ ביותר!) אני מחכה לתגובות שלכם

• 57 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by S2DON,

אז ככה החנויות השתגעו , באג ואופיס דיפו פתחו במבצעים מטורפים על הנגנים למינם והמחשבים , המבצעים תקפים רק לכמה ימים אבל בכול זאת , איפוד נאנו יותר זול מבאהר"ב ועוד בארץ? זה די מגניב וגורם לנגן להיות שווה את המחיר , אה ושכחתי לציין שIVORY כנראה נבהלו מהמבצעים וגם אצלם אתם יכולים לרכוש איפוד נאנו דור 4 8 ג'יגה ב 580 ש"ח שזה המחיר הכי זול נכון להיום בארץ! אז אני לא יודע מה איתכם אבל אני נראה לי רץ לקנות.. (וכן התאכזבתי מהIPOD CLASIC , לא שווה 1000 ש"ח לצערי.)

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by Kukishin,

תודה רבה

4. הנדון: אי שביעות רצון מהשירות שניתן לי ביום ה 5.2.06, נכנסתי לחנות בקניון הזהב,החלטתי לרכוש כרטיס מסך בסכום של 1793 ש"ח. היה בידי זיכוי של 600 ש"ח, ובינתיים הכל היה כשורה. כשהזמנתי את המוצר המוכר טען שייקח לו 14 ימי עסקים להגיע. צלצלתי כעבור שבועיים ב19 לחודש ושאלתי מה עם המוצר, אמרו לי להשאיר מס' טלפון ושיחזרו אליי כשהכרטיס יגיע. לאחר כ5 ימים התקשרתי שוב וענה לי בחור שחבל שאני לא זוכר את שמו, שאמר לי שהוא יברר ויחזור אליי תוך כמה דקות, הטלפון היה ב3 אחה"צ ועד 10 בלילה לא היה טלפון וגם לא מענה שאני אישית התקשרתי. בנוסף, המענה הטלפוני בסניף ירוד ואינו משביע רצון, כמעט ואין מענה וכשיש, ראו המקרה שלי, שלא טופל כראוי. היום, כ21 יום לאחר הזמנת המוצר ולאחר שבאתי עוד כמה ימים לא…

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Stray זרע בקרבנו לא מעט הייפ וריגושים, אך בפועל מדובר בקווסט קצר אך מודרני שיכול היה להיות הרבה יותר ממה שהוא בפועל. יחד עם זאת, מדובר בחוויה מבדרת ומהנה, שללא ספק הצליחה להפתיע אותנו. ביקורת וידאולכתבה

6. קוראים לתוכנה create a ride אני כמעט בטוח שהיא קיימת כי ראיתי אותה אצל חבר...(אין לו צורב!!) ואני מחפש אותה בטירוף... בעזרת התוכנה מעצבים כל מיני מכוניות אמיתיות שיש במאגר של התוכנה...(THE F&F STYLE)

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. Started by silky,

אהלן, ידוע לי שמותר לייבא עד 3 סלולרים מחו"ל באופן פרטי. השאלה שלי היא: אם אני מקבל במשלוחים מכשירים סלולרים, אז כל פעם שמגיע סלולרי הם מסמנים +1 לי, או שזה עובד בצורה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. איפה אני יכול לקנות ערכת פוקר במחיר לא מופקר? באיזור ראשון לציון, רחובות, נס ציונה, אשדוד

• 6 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. כולם מדברים על משקפי AR/VR, אבל ייתכן מאוד שטכנולוגיות אחרות שנמצאות ממש מעבר לפינה תהיינה בעלות השפעה משמעותית יותר על עתידנולכתבה

10. אהלן אהלן, אני רוצה לקנות מכונה שהיעוד המיידי שלה הוא קיצוץ זקן ושיער מהאף, שתיהיה נטענת ואמינה. אם היא מסוגלת להתמודד עם תספורות ראש - יתרון גדול. אני לא רוצה להוציא על זה יותר מ 100$ ולא משנה לי קניה בארץ או מאתר בחו"ל שמקבל פייפאל, יש למישהו הצעות?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by Vaz,

מישהו יודע אלו זכויות מגיעות לי ? אם התפטרתי מהעבודה אחרי משהו כמו 10 חודשים ? מה מגיע לי חוץ מהימי מחלה שנשארו לי ? אני אמור לקבל גם דמי הבראה ? משהו כמו 300 שקל על כל חודש עבודה ?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  12. משהו נחמד - תנסו לקרוא את זה בקול If a packet hits a pocket on a socket on a port, and the bus is interrupted at a very last resort, and the access of the memory makes your floppy disk abort, then the socket packet pocket has an error to report. If your cursor finds a menu item followed by a dash, and the double-clicking icon puts your window in the trash, and your data is corrupted cause the index doesn't hash, then your situation's hopeless and your system's gonna crash!! If the label on the cable on the table at your house says the network is connected to the button on your mouse, but your packets want to tunnel to another protocol, that's repeatedly rejected by the …

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  13. אני כרגע בשנה השלישית שלי בלימודי מדעי המחשב אבל אני לא הולך לסיים את התואר השנה כי יש לי עוד כמה וכמה קורסים להשלים.. בנתיים הייתי רוצה למצוא עבודה שתעזור לי קצת במימון החיים. איזה סוגי עבודות אני יכול לחפש? ? מלצרות אני מעדיף שלא.. למישהו יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by meir61,

שלום לכולם .ברצוני לקנות מחשב וחשבתי דווקה לקנות מאייבורי. אך נראה לי שבאתר זה לא מומלץ. יש סיבה מיוחדת?בתודה למתיחסים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by oneq,

שלום אני קונה את המשחק פיפא 15 מ CJS ואחרי שאני מזין את פרטי התשלום הם מבקשים שאני ארשם לשירות ביטוח של קל ואני לא רוצה, ואי אפשר להמשיך בלי להירשם. יש לכם מושג למה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3858556,00.html ראיתי אותו ב-21:30, הוקרן ביס 1. סרט שמדבר על הבעיה השיגרתית בעיראק - מטעני חבלה. אחד הדברים הבולטים בסרט הוא קבלת החלטות, אם לירות או לא לירות. שווה צפייה. תבדקו ביס לשידור חוזר.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין להוריד פרופיל, ואני לא ממש יודע איך העניין מתבצע. מישהו יכול להסביר לי על התהליך? תודה...

• 53 תגובות
    • 13.4k צפיות
  18. איך אני יכול להבדיל בין פוליקרבונט ל-לוציט? אני יודע שהחומרים שונים בתכונות כגון עמידות לשריטות ולחום, חוזק כללי וכדו', אבל אני לא מתכוון להגיע לחנות ולהתחיל לשרוט ולכופף את המשטחים או לחמם אותם כדי לחוש בהבדלים ביניהם... ישנם הבדלים נראים לעין או שהבדיקה חייבת להיעשות בדרך אחרת? תווית? חותמת? :s05: (דרך אגב, אני זקוק למשטח פרספקס בתור משטח עבודה ולא למודינג)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Nirkaw,

מה לעזאזל?! שלחתי SMS לפרמיום,עלה לי 5 דולר!! ואחרי שהורדתי קובץ אחד זה רושם לי שאני צריך לשלוח עוד SMS 0_0 מה לעזאזל?!

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by marking,

אני לא יכול לחכות, יש לי איזה 120 שירים שלהם על המחשב... (5 אלבומים אחרונים)

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  21. שמעתם על הדבר הזה שמיקרוסופט גונבת פס ממשתמשים , זה נכון? ואם כן איך אפשר לעצור את זה...ואם מסתובב מידע באינטרנט לגבי שמועה זו אשמח לקבל קישור...יום טוף!!!

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Ido.G,

שלום, "שיפצתי" ערך בוויקפדיה. אני לא מבין איך אפשר להוריד את ההודעה "יש לשכתב ערך זה" בראש העמוד. אשמח לעזרה. תודה

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by idos100,

מישהו שהיה בדרום אפריקה בזמן האחרון ידוע מה העלויות של כל מיני דברים שם כמו אוכל חולצות וכו' ???? ותגידו לי בראנד (המטבע שלהם)זה עדיף

• 5 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים