כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם אני מבצע הזמנה מהאתר bookdepository (בעקבות המלצה של חבריי הפורום) זה מגיע במשולח ישיר עד לבית או שאני אצטרך לגשת לדואר . תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש את הסרט הזה כשהבנים מיתחפשים לבנות ומיצטרפות לאוחווה של בנות לא מקובלות,אז קיצר יש את הקטע שהם עולים לספינה ואז יש טרנס כזה,מה השם שלו? באנגלית שפ הסרט זה Sorority.Boys
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני צריך שמות של סרטים בסיגנון גלאדיאטור, טרויה, אלכסנדר, המלך ארתור (משהו מהתקופה ההיא..) תנו מה שבראש שלכם!
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.tarantino.info/2013/10/05/quentin-tarantinos-top-10-films-2013-far/ 1. Afternoon Delight (Jill Soloway) 2. Before Midnight (Richard Linklater) 3. Blue Jasmine (Woody Allen) 4. The Conjuring (James Wan) 5. Drinking Buddies (Joe Swanberg) 6. Frances Ha (Noah Baumbach) 7. Gravity (Alfonso Cuarón) 8. Kick Ass 2 (Jeff Wadlow) 9. The Lone Ranger (Gore Verbinski) 10. This Is The End (Seth Rogen, Evan Goldberg)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוא בסביבות 4.95 , נראה לכם שהם לא יודעים שהיה פיחות בשאר החנויות השער הוא בסביבות 4.85 שמתם לב שהם כבר לא מציינים את שער הדולר בדף הבית שלהם
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש את הספק של החברה evga לא חנויות שמוכרות את הספק הרישמי תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מישהו פה הולך\הלך? הייתי לפני שבועיים בערך לא ממש כיף שם כי יש רק רחבה אחת אבל עוד מעט יש מסיבת קצף עם 3 תקליטנים ויהיה פצייץ!!! קבלו ת'הזמנה (חבר שלי יחצ"ן, בקרוב גם אני יהיה...) אין לי כוח לשים ת'חלק השני אני ישים אותו אחרי זה (יופי מרוצים?? :-X)
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע אם אפשר לקנות את הPDR-880 בגירסה ללא כונן קשיח ופשוט להוסיף לו בניפרד. אם כן אז איזה כונן זה 2.5 או 3.5. תודה .
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי, לא מצאתי משהו יותר מתאים. הקיצר,מבקש המלצה לחנות ממנה אקנה מחשב חדש. מה שאני מכיר בב"ש זה KSP, מישהו יודע על חנות מוצלחת יותר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מי כאן יצא גבר וילווה לי אותו? פשוט שלי עושה בעיות וכשאני אחזיר אותו לחנות להחלפה זה יקח באיזור השבועיים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
נכון יש את הצמח הזה שאוכל אוכל וזז? אז אני רוצה לדעת איפה קונים אותו! (זה עם הפה)
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו בפורום מכיר חנות אמינה באזור המרכז שמקבלת תשלום בהמחאות. אם השאלה שלי נוגדת את חוקי הפורום, אז תשלחו לי בפרטי.
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מחפש כסא נורמלי, עד 1000-1500 ש"ח, לא ממש רוצה כסא גיימינג מגוחך אלא מעדיף כסא משרדי מסיבי. שוקל 120 ק"ג, גובה 2 מטר. תודה על כל המלצה !
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם היו נותנים לכם אפשרות לאכול במשך יום אחד כל מה שתרצו, בלי שתהיה לזה השפעה על כסף\ קלוריות\ שובע. מה הייתם זוללים? [= כולל משקאות\ ללא הגבלת פריטי אוכל. (העתקה) משהו מדהים שמישהו בפורום אחר כתב: ארוחת בוקר ישראלית: פלטת גבינות מלוחות, מתובלות (לא צרפתיות), לחם פוקצ'ה שהציפוי שלו נאפה עם רוטב פסטו, ג'חנון, עם רסק עגבניות, טוסט כפרי עם זיתים, 4 סוגי גבינות, עגבניות מיובשות, ברוטב אלפרדו (אפשר לוותר על הזיתים) סלט עם עלי בייבי, חסה, וירקות נוספים חתוכים גס פחות או יותר, רוטב ויניגרט עם דבש דיז'ון... מילקשייק שוקולד עם ציפוי שוקלוד בדפנות בצד. ארוחת צהריים: מדליוני פילי בקר (400 גרם) ברוטב קברנה, תוספת בצד: מיני תפודי אדמה צלויים. סלט ירוק חתוך גס בצד. פלטת בשרים עם כבד ע…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נניח ויש לי חשבון של צעירים עם כרטיס והכל, רק שאני לא יכול לעבור את הסכום שיש לי בחשבון כלומר אני לא יכול להיכנס למינוס. עכשיו נגיד שהחיוב שלי הוא ב 15 לחודש ב 8 לחודש היה לי בחשבון 100 שקל וקניתי באותו יום משהו שעולה 150 שקל זה יתן לי לקנות את הדבר ב 150 שקל , רק שאני אצטרך להכניס עוד 50 שקל עד ה 15 לחודש ? או שבאותו רגע הוא לא יקבל את זה בכלל?
-
-
אז 700 איש ענו על סקר הגיגיימינג בפרק שעבר, מה שאומר שאני צריך להוריד 14 פרטי לבוש :ם בכל מקרה, בפרק אני מדבר קצת על חזרת ESWC, על Gaming on the road, ובעיקר קורא לכם להכין לי שאלות לפרק שאלות ותשובות פרק חדש כל סופש שני. תהנו! http://www.avishee.com
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אתם חולמים על שדרוג מערכת מחשב בתקופה הקרובה, כדאי לעשות זאת כבר אתמול כי אם לא, הדבר יעלה לכם הרבה יותר כבר בתקופה הקרובה, בהנחה שבכלל יהיה היצע של חומרה . כי בסין הוחלט לצמצם דרסטית את ייצור הסיליקון שמשמש גם את תעשיית המחשבים. https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=39188580
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שהכותר אומרת מחש סרטונים כמו Mad Mod Mike ו..Luna Demo (NVIDIA)... מכירים?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מצאתי... החביאו את זה בכתב קטן איפשה באמצע... תודה למי שחשב לעזור מנהלים, תמחקו את הת'ראד בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
משהו מכיר את ה-LG 820 של פלאפון??? http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1284&catID=164&tmpltId=27&fId=128 איך הוא בתור מכשיר חדש?? שווה משהו? יש יותר טובים יחסית למכיר (35 שח לחודש...)
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מנסה לראות הרצאה דרך YouTube והסרטון פשוט לא זז. בבוקר עבד חלק. אתרים אחרים טסים. אני נמצא בבזק בינלאומי.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-