כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר איזה אתר שאני יכול להעלות אליו קובץ MP3? ולהשתמש בו באתרים אחרים?
-
- 14 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
לאחותי יש יום הולדת 12 היום ואני מחפש אתרים עם ברכות יפות ללא תשלום... למישהו יש רעיונות לאתרים ואולי גם למתנה(הבנות שביניכם -אם יש פה...) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מכירים אתרים טובים שאפשר ללמוד מהם את הבסיס לנגינה בגיטרה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מתחיל ללמוד (קצת באיחור-16.5) ורציתי לדעת באיזה אתר הכי כדאי ללמוד לתאוריה? ומה אתם ושבים על האתר הזה, אם מישהו מכיר? לחץ כאן אשמח לקבל כל עצה .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מת על מכוניות משופרות...פשוט להיסתכל אני לא ממש מבין. אז אם למישהו יש אתרים או לינקים לסרטים בנושא אני בטוח שאני ועוד חבר'ה פה בפורום יהנו אז יאללה תציפו!
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
כמובן שיש לנו אחלא אתרים כמו LALA LIONETWORK וכו' אבל בכל זאת אם אתם משתמשים או מכירים אתרים בינלאומיים כאלה שיש להם "סיקורים" אמינים ומעודכנים (בעיקר לתוכנות) אנא ספרו לי עליהם תודה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
משפחה אמורה להגיע מארה"ב בערך עוד חודש וכמובן צריך להעמיס עליהם קצת מטען. בינתיים ברשימה תוספי תזונה למינייהם. אני מחפש אתרים שמוכרים בגדים לאימונים (בגדי ספורט) שיש להם מבצעים ומחירים טובים, המלצות לדברים נוספים להביא מארה"ב יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש המלצות על אתרים (בארץ או בחו"ל) שמוכרים כרטיסי טיסה. מישהו מכיר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אתרים שמוכרים סרטי DVD וסדרות בזול, עדיף עם תרגום בעברית. האם יש איזשהו שירות בארץ בסגנון של נטפליקס? (כלומר ניתן להזמין כל פעם מספר מוגדר של DVD, להחזיר ולקבל עוד DVD ע"י תשלום חודשי קבוע ובלי הגבלה על מספר הDVD סך הכל, חוץ מהמגבלות שנוצרים בגלל הדואר וכו').
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני צריך אתרים לתיקון מכוניות ל מקור של מידע בנוסף אני צריך ם אתריםשל ספרים ברוסית הרדה בחינם אז אם מישהו מכיר אני אשמח אם הוא ישתף אותי
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
נמאס לגלוש בוואיינט ו-וואלה. איזה אתרים חינמיים מגניבים יש לסלולאר? (נוקיה 6120, לא מכשיר ממש כבד)
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
http://www.iiiiiiii.com/ http://uploads.ungrounded.net/221000/221483_Play.swf http://madbeka.com/ דן
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן אנשים! לפני כחודש וחצי חזרתי ארצה מטיול ארוך בחו"ל. לפני שטסתי עבדתי בבנק בעבודה מסודרת. מאז שחזרתי התקשיתי למצוא עבודה. מקומות רציניים לא מעוניינים לקבל אותי כי איני יכול להתחייב למשמרות רבות [עוד חודש מתחיל קורס הכנה ללימודי מתמטיקה גבוהה ובעוד כחודשיים מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה.. ], מקומות פחות רציניים מציעים משכורת מינימום שלא תוביל אותי לשום מקום למעט בזבוז זמן ולגבי מלצרות.. ניסיתי בהרבה מקומות. מרבית המקומות לא קיבלו אותי מכיוון ואין לי ניסיון כלל בתחום והמקומות שכן קיבלו אותי פיטרו אותי די מהר. מסתבר שלא נולדתי להיות מלצר [ובאמת שהשתדלתי וניסיתי..פשוט אני שתי ידיים שמאליות] התחלתי לאחרונה לחשוב על פרילאנס - עבודות מהבית, שיווק, מכירות, ניהול תוכן…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
חברה אתם מכירים אתרים מחו"ל שאפשר לקנות ולהזמין אותם לארץ? ויש אולי אתר ממש זול תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אמא שלי נוסעת ביום ראשון הקרוב להוגריה ואני לא מצליח למצוא חנויות\אתרים כמו PCH אבל בהוגריה משהוא יכול לעזור ? תודות מראש.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לכם אתרים עם כתוביות לסרטים? כתוביות בעברית כמובן, אבל אם אין עברית גם אנגלית יתקבל. אם זה לא הפורום הנכון אני מצטער.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
לכל החיילים שביננו, יש מחר כנס קצינים ראשון המתקיים במז"י יש למישהו מושג איך מגיעים לשם? איפה זה נמצא? אם זה הכרחי - אני יוצא מכיוון ירושלים אם יש למישהו לינק לאתר המכיל מפה למקום - אני מאוד אודה לו שבוע טוב לכולנו
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחר יש לי מתכונת במדעי המחשב, והיידע שלי לוקה בחסר. מישהו מכיר אתרים שיש בהם לפיתרונות הן ב-C והן במודלים חישוביים? תודה רבה לעוזרים, Anatoli.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
עם רזולוציות כמו 1680*1050 עשיתי חיפוש קטן ומצאתי אתרים די טובים אבל אני מחפש אתר עם רקעים של בחורות (אם להיות יותר ספציפי אז של ג'יסיקה אלבה) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
טוב זה הסיפור, אחותי הקטנה (כיתה ד') מתקשה קצת במתמטיקה ואמא שלי ביקשה שאני אנסה למצוא אתר עם תרגילים או משהו בשבילה על מנת לתרגל, החל מבערך הבסיס של המתמטיקה (חיבור,חיסור וכו') עד דברים שלומדים בכיתה ד'(כלומר שברים) אם אפשר משהו שאפשר להדפיס זה עדיף, למרות שגם אתר שנכנסים אליו ועושים בו את התרגילים יעזור אני רוצה לציין שזה לא שלא חיפשתי, חיפשתי, אבל לא מצאתי כאלה ששווים משהו (ובעברית...) אז אל תתנפלו ישר. אני כמובן אמשיך לחפש גם, אבל בשביל מה יש פורום? בכל מקרה, תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, יש אתרים מסויימים (לא כולם) שאינם שומרים לי שם משתמש וסיסמה, כלומר כל פעם שאני נכנס לאתר אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמה חדשים. יש להיות שמשהו בהגדרות לא בסדר? נ.ב. אתר לדוגמא: Lockerz.com
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים באנגלית שיש בהם הרבה ביקורות על מוצרים כמו כרטיס מסך, קירור וחולי..... תודהה.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני צריך אתרים שיש שם את הפרק ואז את הפירוש שלו =\ יש לי עבודה בתנ"ך
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-