עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by whodosntlikeomri,

חברה אם אני קונה נגן MP3 בארה"ב יש איזה שהוא חנות שהייתם ממליצים? ראיתי ש compuplus בסדר

2. Started by kobi_af,

שלום חבר'ה יש למישהו רעיון\שיטה איך לשים עדשות מגע בעין לא הולך!

3. אז ככה יש איזה מישהי שאני קורא לה רק לקטע מיני פעם פעמיים בשבוע אנחנו נפגשים כבר איזה 4-5 חודשים יש שתי בעיות 1)אני מתחיל להרגיש שהיא מאוהבת בי על כל הראש נדמה לי אפילו תתאבד בשבילי,זה לא הדדי אני סתם איתה לזיון ולא יותר,ולא משנה כמה חרא אני מתנהג אלייה ואני ממש מתנהג אלייה חרא לא יורד לה ממני 2)בהתחלה הסקס היה כיף והכול ואת הצרחות שלה היה אפשר לשמוע עד הבלוק הבא אחרי איזה 20-30 פעם שזיינתי אותה(סעמק כמה חבילות קונדומים ביזבזתי) אני מרגיש שהחור שלה התרחב והוא כמו מערה שם וזה לא מצחיק אני כבר לא מצליח לגמור כי מרוב שהוא התרחב כל כך אני לא ממש מרגיש את זה ולפעמים בגלל זה לוקח לי מעל 4 שעות לגמור וזה מעצבן...וגם כמובן עוצמת הגניחות שלהה ירדו בהתאם ולא רק זה גם נכנס ל…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by morans,

שלום, יש לי את המכשירי הקשר האלו - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=410930 ואבד לי המטען שלהם. אני מחפשת רק מטען ללא מכשירי הקשר מישהו יודע מאיפה אני יכולה להשיג אותו? בתודה! מורן

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by shloosh,

באיזה אתר אתם חושבים שהכי כדאי לפתוח בלוג? תנו לי בעברית ואנגלית ,כי עדיין לא החלטתי באיזה שפה אני יכתוב. לא בא לי כל כך המוכרים כמו תפוז ומייספייס

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by ag43,

מישהו מכיר מקום באיזור המרכז\ירושלים שאפשר לעשות בו מטווח לחידוש רשיון נשק בזול?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. ערב טוב שאלה קצת מוזרה אני עושה עבודה על רובוט החבלה המשטרתי - מצאתי שלל תמונות אבל לא מצאתי מי היצרן שלו ואיך הוא נקרא באנגלית . אשמח אם מישהו יוכל לעזור . מדובר על הרובוט הזה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by SeaMonster,

מישהו יודע באיזו שעה יש את השאלונים F ו G? ,חיפשתי באתר של מישרד החינוך אבל אני לא מצליח לימצוא את זה.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by avi756,

שלום לכולם, שמי אבי ואני מתלבט אם כדאי לקנות חלקים של מחשב מהאתר: http://www.newegg.com/ למרות שזה יותר זול מהארץ רציתי לדעת דעות של אנשים שקנו משם, אם וכאשר קורה משהו למוצר, שמעתי שאפשר להחזיר להם ולקבל חדש, אך כמה זמן זה לוקח? אשמח לדעות על האתר ועל איכות השירות וכו' (מצטער אבל אם זה אפשרי בבקשה תענו כמה שיותר מוקדם משום שזה דיי לחוץ-טס לחול עוד מעט). תודה רבה אבי.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אחרי שסיימה לאסוף את רוב מכשירי ה-Note 7 הבעייתיים והמסוכנים מהצרכנים, סמסונג מתכננת לשווק אותם בשנים כמוצרים מוחדשים לכתבה

11. חברה קודם כל מזל טוב לאלה שסיימו ללמוד, תתחילו להינות לעבוד מי שמתגייס שיהיה לו גיוס קל ובהצלחה, בהצלחה גם לאלה שהולכים לעתודה. כמו כן מזל טוב שאלה שעוד שנה עברה להם, בהצלחה בשנה הבאה! תהינו!

12. מישהו יודע אוליי כמה עולה חישוקי מגנזיום לטויוטה קורולה? לא מחוייב שיהיו של טויוטה...אבל אם מישהו יודע מחירים של שניהם (של טויוטה וגם רגילים) אז סבבה... אני אשמח לתגובה...יש לי קורולה RUNX ואני רוצה להשים לה מגנזיום וסתם בא לי לדעת כמה זה אמור לעלות לי.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. לפי הקישור למטה מערכת הפורומים שנו מובססת על SMF 1.1.9 של simplemachines ושמתי לב באתר שלהם שכרגע הם נמצאים בשלב הRC של גרסאה 2 של מערכת הפורמים שלהם ורציתי לדעת האם לכבוד הגרסאה החדשה מתוכנן שידרוג למערכת הפורומים שלנו? אם לא שידרוג אז אולי מתיחת פנים קטנה? או האפשרות לעבוד עם מסכי WIDESCREEN ( הנה איך הפורום שלהם נראה ) כמו כן שמתי לב שבאתר שלהם יש מגוון של תוספות וערכות חינמיות שניתן להרכיב בקלות, אולי יש אפשרות להוסיף כמה דברים בסיסים כגון: אפשרות לעשות EMBED לקבצי VIDEO כמו מYOUTUBE ( למשל התוסף הזה) ולהוסיף SCALING לתמונות גדולות מידי כדי שלא יברחו החוצה או האפשרות ליצור להם thumbnails כמו כאן או תיקון כמה בעיות מעצבנות כמו כפתור הלינק שלא עובד וצריך להשתמש בקוד…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. כל יום הפורום נתקע לאיזה שעה... או שהוא לא מגיב בכלל ואם הוא מראה סימני חיים אי אפשר לכתוב הודעות... כל פעם נותן את ה: The following error or errors occurred while posting this message: Your session timed out while posting. Please try to re-submit your message

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by J0n1,

OMG יאו איזה חזקקק :o חח יש לו הרבה סרטונים ביוטיוב איזה גדול הוא

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by urdead,

יש לי שלט של JVC MULTIBRAND REMOTE CONTROL UNIT LP20337-008 ואני רוצה לתכנת אותו שיפעל על טלוויזה של LENCO ואני לא מצליח מישהו יכול לעזור לי ? אני לא יודע לתכנת את השלט או את הקוד של LENCO ....

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  17. הנדסת תוכנה? בהתחלה הייתי בהנדסת מערכות מידע ואז התברר שחרגתי מהמכסה של העתודה באיש אחד אז עכשיו דיברתי עם עתידים והם מוכנים לתת לי לנסות להתקבל מקצוע אחר בבן גוריון כל עוד אני יכול להתקבל אליו ואני לא אחרוג מהמכסות של העתודה. אז אני חשבתי ללכת להנדסת תוכנה עכשיו אני מנסה לברר מה יש במקצוע מה לומדים במסגרתו איך העבודה באזרחות כל עזרה אפשרית תעזור

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  18. היי לאחורנה אני לא מצליח להתחבר דרך האטלוק לבדוק מייל בספיימק. גם לשלוח לא יוצא לי מהאטלוק. מישהו יכול לתת לי את ההגדרות, לא הצלחתי למצוא באתר שלהם. תודה L.A

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by רומן גרוס,

מה ההבדל בין הנדס"ק לדאו גונס ? מישהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by Boris_yo,

מישהו שמשתמש במספרי מעקב חבילות האם נתקע במצב כאשר סטטוס משלוח אומר מה שאפשר לראות בתמונה מצ"ב? איך חבילה מגיעה לאותה נקודה מאיפה היא יצאה?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  21. זה הופך להיות אחד החיפושים היותר מתישים אחרי קובץ ! בכול מקרה אני מחפש את השיר הנ"ל בגירסה (לא משנה איזה) שילדים שרים אותה. You Are My Sunshine My only sunshine. You make me happy When skies are grey. You'll never know, dear, How much I love you. Please don't take my sunshine away

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  22. אני מתגייס בקרוב ואני צריך לפתוח חשבון בנק ורציתי לדעת באיזה בנק כדאי לפתוח. איזה הטבות מקבלים, מתנות וכו. תודה

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3146885,00.html המהירות הצפויה היא 56K ,כלומר חזרנו 5 שנים אחורה, אבל יש להוסיף כי המהירות תלויה בכמות המשתמשים כלומר אם יש קצת אנשים המהירות יכולה להגיעה לקצב של אינטרנט מהיר (לא כתוב כמה) דבר הנוסף שמאכזב זה שמהירות העולה היא רק 256K לכל המטוס המחיר צפוי להיות להיות בין 10 ל30 דולר תלוי באורך הטיסה ובמסלול הנבחר

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. שלום, קניתי מפרט ב-IQPC ולאור כמה מפרטים שראיתי פה, ובהם היה רשום בסוף, למשל: מחיר: ¤426 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤4589 (שווי ההנחה: ¤172) המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה. אז איך יש כאן הנחה ובאחרים אין?

25. אין לי נקודות ברשיון...יש ברשותי אזהרה אחת על דוח בעצירה במקום שאסור כביכול.... וקיבלית זימון לנהיגה מונעת לפני 4 - 5 חודשים. מה עושים / איך כמה איפה...אני גר בראשל"צ.

• 20 תגובות
    • 42.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים