כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-5079,00.html Ynet - ניידות המספרים יוצאת לדרך - צרכנות
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
רמז: אתם בטוח ראיתם את התמונה כבר, אך לפני העריכה הקטנה שעשיתי לה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אתמול ושלשום לקוחות 013 ברק (נטויז'ן אנאערף) היו עדים לבעיות איטיות, חוסר אפשרות התחברות למסנג'ר ולשאר האפליקציות המתחברות דרך פורטים. לי, למשל, לא הייתה גישה מהירה להתחברות למשחקי רשת או להורדה מהירה בביטורנט (לא עובר את ה10K כשהטראקר מהיר ואמור לרדת לי על 200K בוודאות). רוב האנשים שמו לב לבעיה כי לא הייתה להם גישה למסנג'ר ואני מניח שלא הרבה שמו לב שהם לא יכולים להתחבר למשחב מרוחק, להוריד על מהירות גבוהה (דרך פורט אחר לא HTTP פורט 80) או להתחבר למשחקי רשת. היום ברק אמרה שהיא פתרה את הבעיה - אמנם המסנג'ר מתחבר אך אני עדיין לא יכול להכנס למשחקי רשת ולעשות שימוש בשאר אפליקציות שרוצות חיבור דרך פורט שונה/אחר. ברק טוענים שלא חסמו אף פורט והבעיה סודרה 100% (השרת בלונדון נפל בל…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר מהפרסומת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
http://www.englishrussia.com/?p=547 נראה ונשמע מבטיח מאוד! (במיוחד לרוסים)
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 325 צפיות
- 1 follower
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה, הכי נראה לי מתאים פה. טוב אנשנושים סוף סוף קיבלתי את המחשב שלי! אחרי חודש ארוך ומורט עצבים, הרגע הזה סוף סוף קרה. ד'א המחשב עוד לא מזהה את המצלמה, אני יסדר את זה ואז אתן לכם תמונות מתוך המחשב ושל העכבר. מפרט: A64 3500+ - מעבד. Point Of View 6800GT 256MB - כרטיס מסך. GeIL 1024MB DDR 400MHZ (2x512MB) Value Dual Channe - זיכרון. Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSNXP-939 - לוח אם. (בעע לא היה Msi K8n Neo2). מארז 475w. עכבר Logitech MX1000 אממ זה מה שחשוב אתם יכולים לראות למטה עוד פירוט. פירוט על המחשב בAIDA: פירוט בEVERST: ציון ב3Dmark05: ציון ב3Dmark03: האם המחשב יריץ HL2? העכבר שלי:
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התמונות בכתבה הזאת נוצרו על ידי בינה מלאכותית. היא תומצתה על ידי בינה מלאכותית ופסקה שלמה מתוכה נכתבה על ידי מחשב (לא תזהו אותה בכוחות עצמכם). בינה מלאכותית אפילו איפשרה לאחרונה לאדם להמשיך ולתקשר עם השתקפות דיגיטלית של ארוסתו המתה. העוצמה המפוארת של הטכנולוגיה תדחוף אותנו יותר ויותר לעבר האלוהי, והתפקיד שלנו הוא להמשיך לשאול שאלותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 369 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב מערכת פנטיום 4 והייתי מאוד רוצה להרכיב את המחשב מהרכיבים לבד בבית ולא לשלוח להרכבה. כדאי לעשות את זה למישהו שאין לו ידע \ ניסיון בחומרה? מה רמת הקושי של ההרכבה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. אם מציעים לך הלוואה, אמור שבדיוק עכשיו הכרזת על פשיטת רגל ואתה ממש צריך את הכסף. 2. אם שואלים אותך: "איך אתה מרגיש היום?" תגיד: "אני כל כך שמח ששאלת, כי לאף אחד היום לא אכפת ויש לי את כל הצרות הללו. הכלב שלי מת, חברה שלי נפרדה ממני..." 3. )זה טוב בשביל הגברים( נערת הטלמרקטינג: "היי, שמי ויקי ואני מדברת מטעם חברת "___". אתה (בהטעמה חרמנית): "מה את לובשת?" 4. אם החברה מנקה שטיחים תשאל: "האם אתם יכולים להסיר כתמי דם?... כתמי דם של עזים?... ומה עם דם אנוש?" 5. אמור "לא" שוב ושוב. תשתדל להדגיש כל "לא" ואמור זאת באותו קצב ובקול מונוטוני. זה ממש כיף אם אתה מסוגל לעשות זאת עד שמנתקים לך. 6. אחרי שנערת הטלמרקטינג מסיימת את שיחת השכנוע שלה תבקש ממנה להינשא לך. כשהיא תתחיל להתבלב…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1) טבלה אינסופית מכילה מספרים ממשיים בין 0 ל- 2002, כך שכל מספר בטבלה שווה לממוצע של ארבעת שכניו (שני שכנים באותה השורה, ושני שכנים באותו הטור). הוכיחו שכל המספרים בטבלה שווים זה לזה. 2) נתונים שישה עיגולים פתוחים (עם הפנים, בלי סף) במישור, שלושה כחולים ושלושה אדומים. כל עיגול כחול חותך את כל העיגולים האדומים. הוכיחו כי תמיד נמצאים שני עיגולים מאותו הצבע החותכים זה את זה. אל תשאלו אותי על הניסוח כי גם אני לא יודע.
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני לומד בבר אילן בשנה 3 אבל מעוקב בכמה קורסים משנה שנייה. אני שוקל להמשיך את התואר באקדמית ת"א-יפו כיוון שהם יותר גמישים מבחינת תכנית הלימודים לעומת בר אילן שכל עיקוב מורח לי עוד שנה מהחיים... והתואר עלול להימרח ליותר מדי זמן... יש המלצות על המכללה ? הבנתי שהרמה שם ממש גבוהה ויש לה שם טוב בתעשייה , נכון ? לא תהיה לי בעיה למצוא עבודה בתעשייה אח"כ (כי זה מכללה) ? תודה
-
- 15 תגובות
- 7k צפיות
-
-
יוטיוב מנסה טקטיקה חדשה במלחמה נגד חוסמי פרסומות, מסתירה את כפתור הדילוג ומאלצת צפייה ממוקדת יותר בפרסומותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000f-6OXJoDyCiwfn1XImzzK6m:12bbi68k5?id=no_tax
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ישנם המון תכונות מדהימות אצל החיות בטבע אשר נועדו להישרדות,חיזור ושאר צרכים קיומיים, אבל זה ברמתו באמת אחד היחודיים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחוזה ההתקשרות של בזק בינלאומי רשום: " קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה"). " מדובר על חבילה של 4Mb האם מדובר על תנאי "סטנדרטי" או משהו ספציפי לחבילה? תודה
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
אני כבר ממש מצטער על שהתחלתי עם העסק הזה פעם היה לי רק ידע בסיסי בחומרה והייתי משחק המון. היום אני מתעסק כל היום עם חומרה במטרה להתעדכן ולהרביץ משחקים כבדים כמו שצריך. אממה, מרוב התעסקות עם החומרה כבר לא יוצא לי לשחק כמו שצריך..... ..... מישהו מכיר את התופעה או שזה רק אני
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת איך אתם משיגים תוכנות/סרטים/משחקים...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צ'אלום. יש דאנסים כאלה שתמיד שמים במועודנים כאלה ופה ושם. יש משהו כזה מפורסם שכולם מכירים זה הולך ככה: אלז'ק' רי רה רי רה לה לי לו לה לו ליי. חחח תודה
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איך אני יכול לממש את האחריות ? הצורב נקנה לפני חצי נשה LG 40X16X40 ופלונטר נסגרו
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-