עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nehmia,

למשהו יש אתר טוב של לינקים ל BitTorrent? :s05:

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by KapiSH,

קיים אתר שמאפשר לעשות את מה ש-NeoTrace ו-VisualRoute עושות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by eladbu,

אני לא יודע כמה ממכם מכירים את http://www.deviantart.com אבל זה בהחלט אתר מומלץ אומנות דיגיטלית ורקעים מדהימים מכל מיני אומנים בעולם שלי מצורף [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  4. שלום, אני מחפש 2 סוגים של אתרי איחסון לדברים הבאים: 1. למועדפים: כלומר אתר שיאחסן לי את המועדפים שלי ואני אוכל לגשת אליהם מכל מקום. אני יודע על האפשרות לעשות Export למועדפים אבל זה עושה קובץ htm ענק ואם יש אתר שיעשה לי הכל מסודר עם קישורים אז זה יהיה יותר טוב בשבילי ויותר יעיל ונוח. 2. לאתר אישי: בניתי דף כזה שבו יש כל מיני טקסטים שלי וסיסמאות וכאלה (הכל מוצפן לא לדאוג ) ורציתי לאחסן אותו איפשהו ושיהיה לי נוח בעתיד לערוך את הטקסטים. ניסיתי את נענע ולא ממש אהבתי, כי לא ניתן להעביר קבצים מתיקייה לתיקייה וצריך להעלות אותם שוב, ויש לי אינטרנט איטי אז... חשבתי לכיוון של שרת איחסון עם FTP שנותן בסביבות ה-10-15 מגה... הייתי שמח לקבל ממכם המלצות בנוגע לשרתי איחסון שאני …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Lol10k,

אני מחפש אתר (כמו פלאנט נענע) שאפשר לאכסן עליו דפים,לא אכפת לי שטח האכסון,אני רוצה רק דף HTML אחד,פשוט שלא תהיה פרסומת.. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  6. Started by or_y,

שלום. אני צריך אתר שאני יוכל להעלות אליו תמונות וסרטונים קצרים שצילמתי ולשתף אותם עם חברים. בנוסף, אני מעוניין שהם יוכלו להעלות תמונות וסרטונים גם כן לאותו אלבום. צריך נפח של כמה ג'יגה בייטים. על איזה אתר אתם ממליצים? תודה

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by llime,

מישהו מכיר איזה אתר חוקי שניתן להוריד ממנו קטעי HD קצרים (לא משחקים או אנימציה) בחינם? רק כדי להתרשם מן האיכות.

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  8. אני בדרך כלל מעלה ל-ImageShack או ל-TinyPic אבל עכשיו רוצה להעלות משהו כמו 100+ תמונות וייקח לי כל כך הרבה זמן להעלות אותם לאתרים האלה אז מישהו מכיר אתר שאני יכול להעלות הרבה תמונות בו זמנית? תודה.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by aldema,

אתם מכירים אולי אתר להעלאת קבצי MID בוואפ (יאנו כמו בפרש אבל למיד..)?? אני מחפש נואשות ולא מוצא ואין לי כבל..

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  10. Started by HellBoY,

למישהוא יש אתר שאני יכול לעלות אליו תמונות ולשמור אותם באתר ? כי אני רוצה לעלות לאתר כל מיני תמונות ואני צריך אתר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by Ben in Black,

למישהו יש אתר שאני יכול להעלות אליו תמונות אני פשוט לא מוצא עדיף אחד כזה של צריך להירשם אליו

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  12. שלום, קרה לי מקרה שאני רוצה לשתף בו את כולם כדי שאתם לא "תאוכלו אותה" כמוני, פשוט רמאות! אם מישהו מכיר אתר שעוסק בזה אני ישמח שתפנו אותי. הנה מה שקרה בקצרה: רכשתי בחנות "זול יותר" הנמצאת בת"א רחוב יהודה הלוי 47 פינת אלנבי117,מכונת גילוח של פיליפס המכונה לא נראתה חדשה אבל המוכר התעקש שזה שום דבר ואם ארצה להחליף אין שום בעיה. בנוסף לא הייתה לו בכלל תעודת אחריות מצורפת, אז (רק לאחר שהסבתי את צומת ליבו כמובן) הוא לקח ממכונה אחרת ושם אצלי. בסוף כשהגענו לקופה הוא רצה יותר מהמחיר שהיה על המכשיר ובאתר שלו, לאחר ויכוח די סוער הוא הסכים למכור לי את המכונה במחיר של האינטרנט (באמת תודה),אבל לא נתן לי קבלה ואמר לי שלא מקבלים קבלה על מזומן! (שיקר לי!) שוב פעם ויכוח,ונתן לי לאחר דיונים …

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by EyEOnE,

אהלן, קיים אתר כלשהו שלפי התמונה שאני יעלה אליו הוא יאתר לי ברשת עוד תמונות לפי זיהוי אנשים או הרקע?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by benor,

אני רוצה לחפש שותפים לטיול ולא מצאתי ממש אתרים. רק בלמטייל ובקושי יש שם אנשים שנרשמו. מישהו מכיר אתר טוב?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

למישהו יש אתר טוב לטאבים של התוכנה GUITARPRO? פשוט אני כל הזמן מוריד טאבים ומלא פעמים זה יוצא זיופים גרועים, קאברים והשערות לא הגיוניות למינייהן... תודה..

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  16. http://wwitv.com/ http://beelinetv.com/ ;D

17. Started by asaf556,

שלום אני מחפש אתר שמאפשר יצירת כרטיס אשראי וירטואלי שתומך באמריקן אקספרס

• 7 תגובות
    • 9.3k צפיות
  18. Started by tal_levi1000,

איזה אתר טוב יש לכתוביות בעברית? אם אפשר גם אתר לכתוביות בספרדית זה יהיה מצויין תודה לעוזרים טל

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. אחלה אתר ללימוד פסיכומטרי חינם! שווה להיכנס לכל מי שלומד.. לי הוא עזר מאוד!! פסיכומטרי

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by NaDav.p,

שלום לכולם... אני מחפש אתר שאפשר למצוא בוא מילים לשירים... מי שיכול לתת לינק זה מאוד יעזור לי... תודה מראש...

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Googleness,

לינק: https://kalpi.elections.gov.il/Default.aspx מצד שני יש שם קישור להורדת טופס כדי להסיר את הפרטים שלכם: https://kalpi.elections.gov.il/Documents/tofes.pdf מה שמעניין אותי מעבר לתעודת זהות ועיר מגורים לא קיבלתי פרטים כלשהם וגם כדי לקבל את זה הייתי צריך להקיש את תעודת הזהות שלי מלכתחילה אז למה לבקש להסיר את המידע מהאתר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אתר למציאת כתוביות בעברית יש למישהו?

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by ^GunX^,

יש לי עוד כמה ימים בוקרפורט ויש לי עוד כמה מבחנים השבוע ככה שאין לי ממש זמן לסיים את הספר (אני באמצע בערך..) , אז אני צריך איזה אתר עם סיכומים של ספרים באנגלית (ספרים קצרים כאלו של 150 עמודים בערך) , אם מישהו מכיר אתר כזה , זה יעזור לי מאוד .. תודה

24. Started by עמיר שחר,

יש לי סרטון שאני רוצה לעלות לרשת ולפרסם ת'לינק עליו בפורום מסוים. האם משהוא יודע על אתר שאוחל לעלות עליו מדובר על קובץ של בסביבות 900KB. תודה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  25. Started by yuval_cohen,

מישהו מכיר אתר לצלמים מתחילים שאפשר ללמוד שם צילום?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים