עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אין לי מה להגיד ... אין כוסיות ... ;D

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  2. החברה החליטה להפוך את האיסור הזמני, אותו הפעילה כחלק מתקנות הריחוק החברתי, לקבוע. מהי "מסיבה"? לדברי החברה, מדובר ב"כל אירוע שעשוי להוות הפרעה ולגרום לשכנים להתלונן". עד כה, החברה השעתה 6,600 חבר'ה קרחניסטים שהפרו איסור זהלכתבה

3. Started by Nahum2,

בעוד כ3 שבועות מסתיימים ששת החודשים שלי בפרופיל 24 ואני אמור לחזור לשירות.סיימתי יותר משנה בסדיר לפי ה 24. האם יש פה מישהו ששוחרר בעבר על פרופיל 24 ויכול לספר לי מה הולך לקרות? אני קצת מודאג כי עדיין לא קיבלתי צו..

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. המעצר של מפתח טורנדו קאש, מערבל מטבעות וירטואליים, בחשד לסיוע בפשעים פיננסיים מבהיר: מפתח קוד אינו יכול לברוח מאחריות במקרה שגורמים פליליים ניצלו לרעה את הפלטפורמה שהמציאלכתבה

5. הת'רד הזה בא בתגובה לת'רד חסר הטעם (בלשון המעטה) של e-r-a-n המשועמם. אני לא אסתיר את דעותי הימניות: גם אני לא אוהב ערבים אך יש מרחק גדול בין זה לבין שימוש בפרובוקציה מגעילה כזו. יש לגנות את זה בתקיפות ולעשות טיפול שורש יסודי. גם לחופש הביטוי יש גבולות מסויימים. אני מבקש מאחראי פורום זה גם למחוק את הת'רד הגועלי הזה ולא רק לנעול אותו. בגלל דברים כאלו אנחנו נראים רע בדעת הקהל העולמית. ולך e-r-a-n: או שאתה ילד קטן ומפגר או שאתה סתם מפגר. תבחר לבד.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הדגם M574LKW? ראיתי מישהו שלבש אותם ומצאו חן בעייני, רציתי למדוד וחיפשתי היום בדיזנגוף סנטר ולא מצאתי. כמו כן אם יודעים מה אמור להיות המחיר..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by nice-1,

hwzone owns me

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by LazyBoy,

http://www.waytoblue.com/media/video/the_real_simpsons_850k.wmv :lol:

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  9. יש לי מחר שמה ראיון עבודה בNETVISION ואין לי מושג קלוש על המקום הזה. כתובת:מרכז אומגה, מת"מ חיפה תודה

• 52 תגובות
    • 15.6k צפיות
  10. אז ככה, השוויתי שני מפרטים דומים מאוד - האחד של Ivory והשני של iqpc (הזולים ביותר שאני מכיר, אחרי אייבורי). Ivory: iqpc: כפי שאתם רואים, יצרתי ב-iqpc מפרט דומה ככל שיכולתי לזה של Ivory, כדי להשוות מחירים. ההבדלים בין המפרטים הם: * לא ידוע מהו המארז+ספק של Ivory ןלכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc. * לא ידוע מיהו יצרן הזיכרון ב-Ivory ולכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc (בקוגרויית 1024MB, 667MHZ כמובן). אגב, מישהו יודע למה הכוונה ב-DUAL בפרסום של Ivory? אם הכוונה לשני סטיקים, אז המצב נוטה עוד יותר לטובתם... *לגבי HD, בחרתי ב-iqpc של samsung (הזול ביותר). ההפרש במחיר, כפי שאתם רואים, הוא כ-560 ש"ח - 1830 ש"ח ב-Ivory לעומת 2393 ש"ח ב-iqpc. כלומר ההצעה של iqpc יקרה ב-30%…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by imac,

מה השם האמיתי שלכם? אני מתחיל לי קוראים שאול

12. Started by PhP dUdE,

אהלן,רצתי לדעת אם שולחים לי מחשב נייד מחול דרך הדואר,מחשב חדש. איזה מיסים ומע"מ ושטויות אני אצטרך להוסיף עליו? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

אני זוכר שהיה בYNET אתמול או ביום חמישי הודעה שיהיה ביום ראשון שביתה אבל יכול להיות שעד עכשיו הגיעו לפשרה או משהו.. יש למישהו מושג מה קורה עם זה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

אני יודע שאני צריך לדבר עם פסיכולוג אבל זה יותר זול זה לא שזה לא כיף להיות בחברתי (כי זה כיף, אני יודע לבלות תשאלו את החברים שלי) אבל בכל זאת אני עצוב, זה אולי גיל ההתבגרות אני לא יודע אבל אני ממש לא שמח מהחיים שלי, שמעתם על מישהו בן 17 שפוחד להזדקן? זה אני! אני לא יכול להיות לבד חצי שעה בלי להרגיש חרדה :-\ חשבתי שאם אחלוק את זה אז אני ארגיש טוב יותר, אשמח אם אקבל תגובות!!

• 62 תגובות
    • 6.8k צפיות
  15. אפשר לגלוש לפורומים דרך הפלאפון ? דור שלישי. ?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  16. אז ככה, אני משדרג את המחשב שלי, ושמתי לב שהרכיבים בחו"ל זולים בהרבה מהמחירים שבארץ(אני מדבר על הפרש של 300 ש"ח עד 1000 ש"ח), האם עדיף לקנות מחו"ל? והאם עלות המשלוח לא משווה את המחיר למחירים שבארץ?

17. Started by Lord Richard,

אני מחפש שירים של רוק ישנים שדומים לסגנון שירים כמו led zepplin - stairway to heaven/ hey hey what can i do Lynyrd Skynyrd - Freebird dire straits - down to the waterline/money for nothing/sultans of swing - אם יש שירי dire starits קיצביים נוספים כמו אלה אני אשמח. JIMI HENDRIX - All along the watchtower תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. All copyrights reserved to SWEDEN

• 52 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. לא יודע , שמעתי אנשים מדברים , וזה נורא הלחיץ אותי . באמת אין דרך לרפא דברים כאלה ?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by במבה רטובה,

נותן בתמורה Ati radeon9500 pro או עכבר ישן של Logitech

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  21. איך קוראים לקטע שהוא מנגן בשניה ה 1:16? תודה. נ.ב. שחכתי להוסיף את הקטע באמת..

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  22. תביעה ייצוגית שהוגשה בארצות הברית מאשימה את מיקרוסופט בכך שהפסקת התמיכה הקרובה ב-Windows 10 מסכנת מאות מיליוני משתמשים, ומשמשת ככלי לכפיית רכישת מחשבים חדשים. המהלך, לטענת התובע, הוא חלק מאסטרטגיה רחבה להשתלטות על שוק המחשבים המותאמים לבינה מלאכותיתלכתבה

23. מוסיקה אוטנטית, ימי הביניים, כלים מסורתיים יותר ולא כלים אלקטרוניים ומתקדמים למיניהם בצירוף של שירה ברקע. אני שמעתי כמה דיסקים בעבר אך שכחתי לשאול את שם המבצעים בכדי לרכוש את הדיסקים. מישהו מכיר במקרה? Anatoli.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  24. אפל השיקה מחשב נייד ב-599 דולרים המשנה את מאזן הכוחות בשוק המחשוב הבסיסי, ומותיר את הבחירה במחשבי PC מקבילים כהחלטה המבוססת על עקרונות אידיאולוגיים בלבד ולא על היגיון צרכני עבור המשתמש הממוצעלכתבה

דיונים חדשים בפורומים