עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lanzar,

אתם רושמים לפעמים דיי עם ה SPAM ואני וחבר שלי כאן רבים למה הכוונה הכוונה היא: שפם - כמו של הזקנים או SPAM שזה משהו אחר ?? ועם זה משהו אחר אז מה זה אומר ?? אני יודע שזה נשמע מפגר אבל זה דיי דחוף !!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אתמול בשעה טובה הגיע הטיסן שהזמנתי מ "ספיד קונטרול"- ססנה 182 חשמלי, 4 ערוצים, עשוי מ EP (קלקר מוקצף יצוק) למרות שהמילה "קלקר" בטח מרתיעה, מדובר בחומר חזק יותר מעץ בלזה. הוא די עבה. בכל מקרה, הטיסן הגיע באריזה ענקית באורך 1.30 מ' ורוחב של חצי מטר, החבילה כוללת- ססנה 182 בתצורת ARTF (כמעט מוכן לטיסה) שמורכבים כבר בתוכו: סרוואים+פושרודים, מנוע, מקלטנ (הגביש כבר הורכב במקומו), ESC (בקר מהירות). כנף עם מאזנות, סרוו מקובע בתוך הכנף כמובן הגה גובה (Elevator) הגה כיוון (Rudder) גלגלים שפופרת נדיבה של דבק אפוקסי סוללת ניקל מטאל 1000 מיליאמפר+מטען (במקרה שלי, הזמנתי סוללה נוספת. סה"כ 100 ש"ח) שלט 4 ערוצים (שוב, הגביש כבר הורכב) ועוד כמה פלסטיקים (ברגים לקיבוע הכנף לפני…

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. כחלון: אכניס מתחרה להוט ו-yes ע"י הפרטת מערך עידן+ שר התקשורת החליט על רפורמה חדשה בשוק הטלוויזיה שתביא להוזלת שירותי הכבלים והלוויין ■ הרפורמה אמורה לצאת לדרך תוך חודשים ספורים. מסתבר שיש למה לחכות אפילו עוד לפני כניסת ה IPTV.

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by com,

אז ככה.. אני שואל בקשר לשינוי שיבוץ. אחרי שסיימתי קורס חובשים לפני 10 חודשים בערך, שמו אותי בגדוד קשר, ובגדוד שלחו אותי להיות חובש במתקן תקשוב באיוש. בהתחלה שבאתי לגדוד הייתי שייך לאלרם (אטל של פעם) עכשיו, לפי מה שבדקתי בשחר שלי, אני שייך למזי :-[ המצב בבית ממש לא משהו, והאחות התגייסה, ואין אפחד שיהיה עם ההורים, ואני חייב להיות איתם. אני מאמין שגם המשקית ת"ש והמגד וכל הגורמים המאשרים לא יהוו בעיה בקטע הזה. אז יש לי שתי שאלות.. א. תוך כמה זמן מהרגע שהוגשה בקשה להת"ש, מקבלים תשובה, ואפשר להתחיל בהליך של שינוי שיבוץ? (שכחתי לציין - הגדוד רחוק מאיפה שאני גר והוא מוגדר כיחידה סגורה בלבד) ב. מי שיודע - איזה בסיסים יש לחובש, באיזור חיפה? ששיכים למז"י? עדיף לפרט על הבסיסים, התנ…

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by achiya1,

מכירים את האתר הזה? מבינים מה המטרה שלו? אפשר לעשות דרכו כסף באמת? נראה לכם אמין ? אוהבים נקניקיות? יום טויב ..

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by R0ck,

הבוקר, בשעה 9:00, יצאנו לכיוון ים-המלח וגם הפעם, הסרטנו את הקטעים המשעממים ביותר, את הקטעים הכי פחות מרתקים (עמלתי על כך קשות, במיוחד עבורכם, חובבי הז'אנר), שמונה דקות כ"כ מיותרות, בדרך לים המלח. נסענו בהלוך דרך כביש 4 ו 31 (היחידים שאני זוכר, אבל אמורים להיות משמעותיים מספיק) וחזרנו דרך יריחו/מעלה-אדומים/ירושלים אל תל-אביב. היה די נחמד. להורדה - http://s55.yousendit.com/d.aspx?id=1MW9KS1B6ATTG17BIQGVHXCY22

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by coldplay,

קחו כל מילה שבא לכם, תחסירו בין הגימטריה הגדולה לגימטריה הקטנה ותצמצמו את התוצאה - יוצא 9. "גרביים" 600+10+10+2+200+3 = 825 (גימטריה גדולה) 6+1+1+2+2+3 = 15 (גימטריה קטנה) 825-15=810 8+1+0 =9 "עט" 70+9 = 79 7+9 = 16 79-16 = 63 6+3 = 9 גיליתי את זה בעקבות ויכוח ביני לבין אדם דתי בעבודה. הוא הביא את ה"ידיעה" הזאת לפניי באומרו שזאת הוכחה לקיומו של האל . הגימטריה של האמת הוא קרא לזה. חייב להיות הסבר מתמטי לזה.. למישהו יש מושג ? http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%99%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%94

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. Started by sagi_10,

שלום פה אני רוצה שכל אחד יכתוב איזה חיות יש לו.... לי יש: ז'אקו (סוג של תוכי מדבר) 6 חתולים כלב דקל ארוך שער(גזע כלב) וזהו!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by x-boy_24,

שלום הייתי בנצרת עלית ותפסתי עקרב שחור ואני אוהב עקרבים נחשים עכבשים וכל זה אז לקחתי את העקרב עלי הביתה ואני לא יודע איזה אוכל להביא לו מישהו יודע איזה חרק אולי או משהו שאני יביא לו לאכול אם אני ימצא את הכבל של המצלמה אני יפרסם תמונות שלו תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. זוכרים שלפני כמה זמן היה ווירוס שהתפשט על ידי משתמשים פיקטיבים ששלחו הודעות לאנשים, ואז הווירוס שלח את עצמו כהודעה לכל הרשימה? אז זה חזר שוב, וד"א, הבנאדם ש"שולח" את ההודעה, לא יודע את זה.. הנה אחד שנפל בפח :-\: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209698.msg1838256;topicseen#new אז אל תכנסו ללינקים שאתם לא מכירים ! רק רציתי להזהיר.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. http://l00k.net מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. בקרוב אקנה מחשב חדש ואני שוקל לנסוע עד לאשדוד בשביל IQPC... יש למישהו ניסיון מהשנה האחרונה עם החנות הזו ? כדאי לקנות מהם ? תודה, ליאור.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכם, דבר ראשון לפני שאני מתחיל, אני יודע שזה פורום מחשבים, אני יודע שיכול להיות שישנם פורומים יותר טובים מזה לנושא אבל אני יודע שיש פה אנשים שמבינים ואני כבר רשום. בקיצור, אני רוצה להגיע בסופו של דבר לעיסוק ברובוטיקה והשאלה שלי היא לאיזה מסלול אני צריך ללכת? ולאיזו אוניברסיטה מומלץ ללכת? (רובוטיקה שואבת המון מתחומים שונים בהנדסה ולכן אני שואל[הנדסת מכונות, הנדסת תוכנה והנדסת חשמל לפי הבנתי]). כמו כן תהיתי אם יש אנשים שלמדו בחלק מהמסלולים ויכולים להמליץ עליהם ואולי לספר טיפה על הלימודים(למשל אם זה בעיקר מתמטיקה כמו במדמ"ח). תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 6.1k צפיות
  14. Started by kill_b7,

עדכון: הבעיה נפתרה אני מקווה שכאן יהיה לי יותר מזל אני כבר ממש מיואש. נסיתי לפתור את זה מספר פעמים בדרכים שונות ובשום דרך אני לא מגיע לתוצאות כמו שהגיעו ביובל גבע(1/9) :-\ מישהו יכול לפתור את סעיף א? כמו שהבנתי זה נראה ככה:

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by UltraWaveMUSA,

רציתי לדבר איתכם בקשר לזיופים של המותגים המובילים בעולם שהם כמובן - תומי הלפינגר, לאקוסט, בוס, ארמני, פולו ראלף לורן ואפילו ורסצ'ה. איך מבדילים בין זיוף למקורי? לפולו יש את הסימנים הבאים -http://www.shopster.co.il/UploadProductFiles/3%20סימני%20זיהוי.jpg ולאקוסט יש סימן בו בטיקט המקורי בחולצה רשום רק לאקוסט ובתנין לא רשום כלום אלא רק מצויירים קווים באצבעות וכדומה ובצד העליון השמאלי יש את המידה של החולצה במספר. כמו כן, לאקוסט לא מיוצרים בצרפת אז אם רשום בצרפת זה זיוף. הם מיוצרים בפרו. איך מבדילים בזיופים של האחרים? עוד משהו - אני צריך עוד צבעים של פולו ותומי מקוריים. תכננתי לקנות מהאינטרנט ב375 לשתי החולצות [פולו+ תומי]. האם זה משתלם ואיפה אפשר להשיג בזול יותר? אל תגידו לי…

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. אני חשבתי למצוא עבודה לחופשים הקרבים והבאים, אז חשבתי לעשות משהו שאני דיי טוב בו וזה מעניין ואני עושה את זה כל היום (נשמע מאוהב ) מחשבים, אז לפי מה שהבנתי צריך לעבור קורס הכשרה ואז אפשר לעשות את המבחן, מישהו יודע אולי אם זה נכון ? ואם כן אז איפה, וכמה כסף וזמן צריך להשקיע ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. בזמן האחרון אני מקבל כל יום ולפעמים כמה בפעמים ביום טלפונים ממספרים חסויים עם בקשה לתרומות לכל מיני עמותות חרדיות או נסיונות לתת לי הלוואה. זה תמיד תקליט שחוזר על עצמו מעניין אם אפשר לתבוע את האנשים האלה לפי חוק הספאם, ואם זה בכלל חוקי ההטרדה הזאת... בכל מקרה מניח שיהיה קשה להתחקות אחריהם, ואולי הפתרון צריך להיות דרך חברות הטלפון שלא יאפשרו שיחות כאלה ללא הסכמה מראש של המנוי.

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by Chiwawa,

אני מתכוון לקנות מחשב מחברת TMS השאלה היא איך אני יכול לבטוח בהם? אנשים שקנו מהחברה הזאת הגיבו מנסיונכם על חווית הקנייה והשירות ואם לא קניתם ב TMS במי אתם כן יודעים שאפשר לבטוח בוודאות!? ??? ??? ???

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מכירים את המשחק ג'אז הארנב 2? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש להם אתר מיוחד של שחקנים וכאלה מצאתי היום משהו קורע מצחוק שמה, איזה האקר וונאבי הרס את המשחק לתמיד (רציני) הנה הלינק לנושא: http://www.jazz2online.com/jcf/showthread.php?p=348046#post348046

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by nir_ofer,

חבר שלי פרק לפני כמה ימים את הכתף בחופשת סקי. רציתי לדעת כמה זה יוריד לו מהפרופיל אם זאת הפעם הראשונה שהוא פורק תודה מראש ניר

• 17 תגובות
    • 10.2k צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי פורום HwZone, האם מישהו מכם מכיר מקום באזור ת"א(=ת"א והסביבה) אשר מוכר טאקוס? (סטיל טאקו בל, כלומר מסעדה/מזנון שמוכר טאקוס מוכנים ולא טאקוס להכנה בבית) I CRAVE for TACOS! תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. באתי לבדוק אם יש איזה מוצר בהוםסנטר דרך האינטרנט הגעתי לאתר שלהם http://www.homecenter.co.il/ ושמתי לב לתופעה מוזרה. נסו ללחוץ על שירות לקוחות האם הם רומזים על משהו?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by +Eliran+,

מישו יודע אולי איפה אפשר לקנות שעון שהוא מקרין את השעה כך שרואים את השעה כאילו היא מרחפת באוויר?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by benor,

תראו את הדבר הזה מוזר לא? אני בטוח שזה לא קולט הרבה ערוצים כי יש הרבה ערוצים שהם מקודדים. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. Started by biodome,

:birthday: יש ליונתן הדוגמן שלנו יום הולדת, אז שיהיה לו הרבה במזל, הצלחה, אושר ועושר, עד 120 שמנמנים! מי יתן ויוחזר המקצ'יקן הישן והטוב! *אמן*

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.