כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
היי חברים הבנתי שאני צריך ללכת לדואר עם המוכר של הרכב להביא ת''ז ו180 שקלים בערך ואת רישיון הרכב.. ואז מה ? מה בדיוק עושים שמה ? איך אני יודע שבאמת קיבלתי את הבעלות על הרכב? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני בא מתחום ה RF ויש לי ניסיון עשיר בתשתית ביתית (-: באו אלי חברת קבלן של HOT בשם : ROTAL זוג טכנאים עם מודם ישן " פלסטיקה צועקת הצילו " MOTOROLA לבן , איך שראיתי את השיטה החאפרית לא עברו שתי דקות ושלחתי את הצוות הביתה , הם נתנו לי לדבר עם " מנהל התקנות " שבשיא חוצפתו אמר לי " רוצה התקנה לפעם אחרת ? " שאלות : 1. איך באים ללקוח חדש עם מודם ישן / מחודש שעבר 200 לקוחות והפלסטיקה ניראת מזעזעת ? 2. למה משתמשים במודם כל כך בעייתי ? ברשת הוא סכנה , ויש לו כל הזמן בעיות בחזור . נ.ב. המודמים הטובים : " אין במלאי " . ממירים זמינים ב TV : SAMSUNG , ADB למה ? כי זה זבל (: מודמים זמינים : MOTOROLA , TARYON למה ? כי המודמים על הפנים , הטריון בינוני מינוס (: שלחתי מייל : או שתתקינו לי …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש מקומות כאלו לחופשה? שהבית בצד הוא מקום להתאכסן, אפשר לקחת סירה.... שמעו, זה נראה פשוט חלום, לעזוב את כל הבאלגן בחיים, ולקחת קצת זמן לעצמך. אני יודע שהתמונה צולמה נורבגיה , השאלה אם אפשר לנפוש בכזה מקום.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום . אתמול הייתי בחדר שלי וראיתי טלויזיה . היה לי בקבוק גדול של פריגת , שמתי אותו על המיטה ולא סגרתי את הפקק . אחרי כמה זמן מישהו דפק בדלת אז הלכתי לפתוח את הדלת , כשחזרתי ראיתי שהבקבוק נפל וכול המיץ נשפך על המיטה . המיץ עבר את הסדין החשמלי והגיע למזרון עצמו . את הסדין החשמלי זרקתי הורדתי את כל המצעים וניסיתי להוציא איכשהו את המיץ מהמיטה . אחרי זה חשבתי שאין יותר מיץ . הלכתי לישון והתחלתי להרגיש משהו רטוב בגב וראיתי שעדיין יש המון מיץ במיטה . איך אפשר להוציא את זה ? חשבתי לנסות עם מגהץ איכשהו להוציא את זה . יש עוד שיטות ? המיטה היא ספת נוער. תודה .
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
למי היא שייכת?
-
- 17 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
מי שעובר את שלב 3 מאה שקל. מומלץ להדליק רמקולים. http://www.winterrowd.com/maze1.swf
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין לדרמן מאיביי, זה אפשרי/חוקי? יש מצב שזה יעצר במכס?
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, האם יש למישהו ניסיון עם הכלים האלו? אני מתכוון לאופניים עם מנוע עזר חשמלי תודה, גבריאל
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כשאני מוריד קבצים מראפידשייר (COM), המהירות המירבית שהקובץ יורד לי היא 125KB\S שזה יוצא מהירות של 1 מגהביט. הבעיה היא שיש לי חיבור של 1.5 מגהביט, כלומר מהירות ההורדה היא רק 2/3 ממהירות המקסימלית. לא משנה איזה קובץ ניסיתי, איזה שרת ניסיתי תמיד על 125KB\S. אצל חבר שלי שיש לו 3 מגה הוא מוריד על 385KB\S~ זה בערך המקסימום שלו ויש לו אוות חיבור כמו שלי (נטויז'יון+HOT). האם מישהו אם חיבור דומה נתקל בתופעה או אולי יודע איך לתקן אותה ? נ.ב. המהירות לא מוגבלת ע"י התוכנה כלשהי במחשב. הורדה של רבצים אחרית מהרשת מאתרים מהירים היא על 195KB\S.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בBLACK FRIDAY קניתי עכבר VX REVOLUTION (בנוסף לאוזניות SHURE SE102, אחלה אוזניות אגב) שעבד מצויין עד עכשיו. בזמן האחרון הגלגלת ה"HIPER" נתקעת לי רוב הזמן כבר אחרי 2-3 "גלגולים" ולא ממשיכה. ראיתי באתר של LOGITECH שנושא זה מכוסה באחריות. הבעיה היא שעם שירות הלקוחות בארץ מן הסתם התגובה תהיה משהו כמו "הכל עובד" "זה לא מכוסה" "עזוב אותך שטויות". מישהו נתקל בבעיה כזו בעכברי לוגיטק וניסה לממש עליה אחריות (בבאג או כל חנות אחרת) והצליח?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנא הציעו לי את כל הדרכים לטפל בהנגאובר (אחרי שתיה... היום שאחרי).. אני מרגיש נורא! תודה!
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחר ההורים שלי טסים לבולגריה , לוורנה. עכשיו מישהו יודע אם מוכרים שם נגני מוזיקה או ווידאו או ציוד למחשב או כל דבר מעניין.... מי שעור מלך
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני חושב על זה, אבל רק עכשיו החלטתי לפנות למקום שבאמת יש סיכוי שיעזרו לי בו... : אני מעוניין להשיג (או לרכוש) פוסטר של חברה כלשהי, לא משנה איזה. כמובן שהמרהיבים יותר שראיתי היו שייכים לכרטיסי המסך השונים. האם מישהו יכול לספק קצה חוט?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לנו ממש משעמם ורצינו לבדוק את הפלאפון זה לא היה מתוכנן אבל יצא נחמד ביותר... תגידו לי מה דעתכם על סרטי הראשון ב MOVIE MAKER תודה PS: וגם תגובות על התוכן אם יצא לכם http://video.google.com/videoplay?docid=-6324270808845703674 ואגב, אני הוא ART.LOVE, וזה שמוצג ראשון בסרט
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להיתחבר ל 2.5 מגה ! אני לקוח של בזק בינלאומי ניגמר לי ההיתחייבות. הם מציעים לי לחדש את החבילה לאותה חבילה ב 49.90 בלי שום וויכוחים! נטוייז'ן אמרו לי שהם נותנים ל 45 ואחרי זה כבר שמעתי 40 עם היתחייבות לשנה. איך אני מוריד אותם עודד!?!?!!? חייב עזרה..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב 2500 - אני יודע שזה לא הרבה אבל בכל זאת אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו טוב במחיר הזה תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אומר ורוד, היא אומרת כתום. החלטנו שהרוב קובע, אז... איזה צבע זה?
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הדיבור הנפוץ הוא ששינה צריכה להיות בת 6-8 שעות ורצופה, אך האם גם שעה-חצי שעה פה ושם מסייעות? אני חייל ומתחילת החטיבה אף פעם לא הלכתי לישון לפני 12-1 בלילה, ללא קשר לשעה בה אני צריך להתעורר. זה כמובן הביא לבקרים קשים מדי פעם אבל בסה"כ אני בסדר. נניח ואני ישן 4 שעות, קם לאוטובוס ב6:15 לבסיס ויורד ממנו ב7, האם 45 הדקות האלו עזרו לי, או סתם דחו את שלב הערנות שלי? ועד כמה כל העניין מזיק לאורך זמן? בימי הלימודים ישנתי יותר (לקום ב8 ולא ב5-6) ובשנה וחצי האחרונות בצבא השינה הממוצעת שלי היא 4-5 שעות במקרה הטוב והיציאות שלי 3/4 מהחודש הן יומיות. תמיד יש את האפשרות להמשיך לישון עוד שעה-שעתיים בבסיס ובאוטובוסים אך כאמור נשאלת השאלה - עד כמה זה טוב?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ראיתי את זה היום זה סרטון מצחיק אבל לא יפה לצחוק http://poststuff4.entensity.net/041206/media.php?media=tarzan.wmv
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נשמע מדאיג... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נמאס לי כבר מכל הבלאגן שהולך מאחור. לקחתי גליל ריק של נייר אלומיניום והשחלתי דרכו את החוטים. אמנם זה עדיין נראה מבולגן, אבל לפחות עכשיו החוטים לא נקשרים ביניהם. יש לכם שיטה טובה לארגון החוטים?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, יש לי כל מיני שאלות כלליות למינהן, אז חשבתי - למה לא לשאול שאלות כלליות בפורום "כללי"? הרי הן לפניכם: 1. בתור חייל צעיר אחושרמוטה הבנתי שכל זמן שאני על מדים, עליי להסתובב עם חוגר עליי. האם גם שאני על אזרחי חובה עליי להיות עם חוגר? או שלהיות עם ת"ז רגילה/רשיון זה מספיק? 2. לאחרונה אבד לי המטען של הסלולארי שלי(LG KU990 Viewty) וביום ראשון אני סוגר 10 ימים בטירונות(כן, אני צעיר), לכן אני צריך מטען חדש. יש שתי אפשרויות : לקנות מטען ייעודי לטלפון עצמו, או לקנות מטען USB - השאלה היא: א. האם מטען USB יספק את המתח המתאים(את כבל הUSB הייחודי של המכשיר יש לי) או שמא עדיף מטען ייעודי? ב. היכן ניתן לרכוש מטען ייעודי/מטען USB במוצ"ש? אזור ת"א, למרות שאני מ…
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אמנם זה לא הפורום האידיאלי לשאלה כזו, אבל אני ינסה בכל זאת. בקרוב מאוד נגמרת לי תקופת המלווה ואני מעוניין להביא רכב. ציינתי כבר את התקציב בכותרת, ועכשיו עולות השאלות הבאות: 1) אילו דגמי רכבים מומלצים? 2)מאיזו שנה? 3)על אילו פרמטרים לשים לב ברכישת הרכב (חשובים יותר/פחות)? 4)אילו דברים נוספים יש לקחת בחשבון (ביטוח וכו)? *אני בן 24, כך שביטוח נהג צעיר לא רלוונטי לצורך העניין* הרכב ישמש לנסיעות בעיר ומדי פעם לגיחות לערים אחרות. also, i dont have the need for speed אודה לכל עצה
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-