עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by alex.turovsky,

הדביקו לינק לסרט HD מYT ותראו איכות כזו. http://www.youtube.com/watch?v=dgFwb3d1EVw&hd=1

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. ?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by AndreY`,

אהלן אפשר להזמין סכינים מחול? כמו של kershaw,sog,benchmade,spyderco ? למשל להזמין את הסכינים האלו באיביי, או מהאתר של החברות האלו..זה אפשרי? מכיוון שזה נחמד לנשק, אני חושב שיהיו דיי הרבה בעיות עם הדברים האלו למי שלא יודע למה אני מתכוון, תודה מראש

4. יש לי E1000 ואחותי רוצה 6280. יוצא לנו שהמסלול של סלקום עדיף לי והמסלול של אורנג' לה. אז אני רוצה להישאר עם הE1000 + הסים של סלקום ואחוצי תקח את ה6280 + הסים של אורנג'. זה אפשרי לעשות את זה בדור ה3? צריך לעשות SIMFREE? אם אני עושה את זה למישהו יש מושג אם אפשר לתכנת מחדש את הכפתור של הOBOX?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by MatanFrenkel,

חבר שלי אצלי והוא רוצה לרכוש בארץ נרגילה, אחרי זה הוא חוזר לרוסיה, והוא רוצה לדעת אם יעשו לו בעיות במידה והוא ישים אותה במזוודה, תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 10.9k צפיות
  6. Started by Chymes,

יש לנו ביחידה מחשבים שחורים של IBM. נגיד אני מנתק את המחשב מהרשת של צה"ל, מנתק את הכונן הקשיח ומחבר כונן קשיח מהבית עם XP. זה יעבוד? אוכל לשחק במשחקים על המחשב? זה די דחוף כי אני סוגר שבת.

• 24 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. Started by modgod,

בעקבות הדיו הזה: חחחחחח חחחחחח רציתי להתחיל ולהקשיב לרדיו... רק הבעיה היא שהדיסקמן+רדיו עדייו בתיקון, ואין לי כוח לשים לידי את המערכת שבבית... אז אפשר להקשיב לרדיו, תחנות ישראליות FM..., דרך המחשב בחינם? תודה. דרך אגב, מצטער אם הדיון לא שייך לפורום הזה, פשוט לא ידעתי איפה לשים אותו.

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  8. שלום, אני כרגע סיימתי את לימודי העתודה שלי. בינתיים עובד במלצרות אבל זה לא מיודע מה כי אין כל יום עבודה שלא נשכח שזה ספירת העומר. בכל מקרה אני מחפש עבודה קבועה אבל לא מצליח לי. באתי לקבלת ראיון במשרד ל.מ.ד והמראיינת התרשמה ממני לטובה, היא אמרה שאני עונה על כל הקריטריונים אבל הקריטריון היחידי שבהחלט מערער את המצב זה אישור עבודה. אמרתי לה שאני מתכוון להוציא אישור עבודה אך המילה "מתכוון" לא ממש תופסת משמעות רצינית אצל המעסיק. יש משהו שאפשר לעשות בנידון?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אפשר להשתמש בפייפאל בכרטיס אשראי שהשם עליו הוא בעברית?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  10. קיבלתי מהצבא פרופיל 64 רק בגלל ניתוח בכליות שעברתי בגיל 7 חודשים! והתפקוד הפיזי שלי מצויין ואפילו יותר מזה! אני יכול לערער או משהו ? זה ישנה בכלל? אני פשוט רוצה לקבל פרופיל גבוהה! בן דוד שלי עם משקפיים , אלרגיה למים וקור, פסוריאזיס (ככה אומרים את זה???) ועוד כמה בעיות קיבל פרופיל 97 אני רק בגלל צלקת קיבלתי 64 איך זה???

11. Started by yoni_h,

יש לי היום במחשב כונן דיסקים עם חיבור IDE ולא SATA. אם אני קונה מחשב חדש, יהיה אפשר לחבר אותו? או שהיום כבר הכל זה SATA?

12. אפשר לחמם מים במיקרוגל בכוס פלסטיק לבנה ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by e.s,

אני חושב לעבוד באוסטרליה ומצאתי חברה שטוענת שעובד מגיע ל-1400$ בשבוע בממוצע. זה הגיוני להרוויח כמות כזאת של כסף? ז"א 15000 בחודש בערך,והאם אני אוכל לחסוך שם כמות של כסף?? אם זה לא שווה אז האם יש עבודה אחרת שכדי לי לעבוד בה בחול??

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  14. מצאתי את הת'רד של דריה, אבל הלינק שם לא בסדר. עזרה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אם אפשר כמה שיותר מעודכן שכולל כל חלק אבל למחשב תקציבי תודה לכל העונים ;D

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  16. אני לא רוצה להוריד שירים מוכנים. אני בעצם רוצה להשאיר הודעה שכל מי שמתקשר אליי ישמע אותה לפני שאני עונה. אני רוצה להודיע שאין בכוונתי לענות למס' חסויים ושישאירו הודעה או ישלחו ס.מ.ס ויודיעו מי זה לפני שמתקשרים מטלפון חסוי. או שלפעמים אני מחליט שבמשך חצי יממה אני לא עונה לטלפונים ואני רוצה להשאיר מעין הודעה שאני בטיול ושבמידה וזה דחוף שיתקשרו לכך וכך... אני יודע שאפשר להשאיר הודעה קולית...אבל זה לא אותו דבר. היום רוב האנשים מנתקים ולא טורחים כלל להשאיר הודעה. קיצר זה אפשרי מה שאמרתי מקודם? 2) אפשר למנוע לגמרי קבלת שיחות ממספרים חסויים? כאילו שמי שמתקשר אליי ממספר חסוי יקבל הודעה שהמנוי מסרב לקבל שיחות כאלה 3) מי מחליט מתי הצליל יהיה תפוס או שיועברו לתא קולי? כי לפעמים אני …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

רק תגידו לי אם זה אמיתי או לא

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

הסתדרתי תודה... (:

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  19. Started by AmirNadav,

שלום לכולם.. היום פירמטתי את המחשב, אך לפני הפירמוט צרבתי את הקבצים שרציתי לגבות. עכשיו כונן הדיסקים לא קורא את הדיסק והקבצים האלו מאוד חשובים בעבורי. האם יש אפשרות כלשהי להחזיר את הקבצים האלו (תמונות בעיקר) עם תוכנה או משהו? :-[ :'( תודה מראש לעונים, אמיר [br]פורסם בתאריך: 24.01.2008 בשעה 20:46:03 מצטער על הדאבל, אבל בדקתי את הדיסק בDVD הביתי והקבצים נצרבו. הבעייה היא בצורב כנראה (3 שנים כבר אצלי)..אחח איזו הקלה.. אמיר.

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by שוקו,

משהו בעייתי עם הכתובת (אני לא מוצא באתרי המפות), הבחור שאני איתו בקשר בנושא לא עונה ואני צריך להיות שם מחר. קיים חשד שזה בתחום האונ'. יש למישהו מושג? D: אוקי, זה היה "קלאוזנר"

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  21. טוב אחרי שהעלתי מלא שטויות לפאלפון די נגמר לי המקום... הבעיה שהעלתי את כל הצילצולים ישירות לרשימת הצלצולים ולא לגלריה ככה שאין לי מושג איך אני מוחק את זה. הצלצולים נמצאים יחד עם אלה שהגיעו עם המכשיר ככה שאני צריך לדעת איך למחוק את אלה שהעלתי או את אלה שהגיעו איתו (אותו דבר). יש לי כבל ואני עובד עם התוכנה oxygen phone manager איזהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by Peach,

לא משנה כבר.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  23. Started by Green,

למחוק בבקשה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by Electro,

כול המפרטים שכולם מציעים פה באים מהאתר ההוא .. השאלה היא האם הזמנתם משם? תודה מראש

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.