עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי אני מחפש כזה כרטיס באינטרנט וממה שמצאתי אין לאף אחד במלאי, רק במחירים דיי גבוהים (180 ש"ח). אני קצת נזהר מלהזמין דברים כאלה מאיביי, יש למישהו מושג איפה יש בארץ ? תודה

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  2. מה שאני מתכוון זה שאם המחשב הוא מכונת משחקים משומנת אז גם עבודה משרדית וכל שאר השימושים יכולים להתבצע במחשב..לא ככה? חוץ מזה, איזה עוד שימושים יש חוץ ממשחקים, גלישה באינטרנט, עבודה משרדית ותכנות?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by noamsmi,

קראתם נכון אני מחפש מזגן לא היה לי מושג איפה לפתוח את הת'רד אז הנחתי שכללי יהיה בסדר אני מחפש מזגן לחדר שלי שהוא 3 על 3 בתקציב של 3k אני כמובן רוצה לחסוך כמה שיותר חשבתי בכיוון של 2500 אני מניח שאחד כוח סוס יהיה מספיק בכל אופן אני לא מבין בזה כלום ותהיתי אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  4. Started by oneq,

שלום, למי שמבין פה במקררים, מה עדיף לקנות, מקרר של LG או של Samsung?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני מריץ סריקה אוטומטית וידנית, זה מוצא את כל הערוצים שיש חוץ מערוץ 1 מדובר בממיר עידן פלוס פנימי בטלויזית LG מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by smack,

שלום חברים , אני מגיע מחרתיים לראיון עבודה רציני שדורש שאביא עימי תעודת שחרור מהצבא. עשיתי שירות מלא , אך הערכת ההתנהגות שלי כפי שרשום בתעודה על הפנים . השאלה היא , אם אגיע לקצין העיר - האם יש אפשרות לשנות משהו בתעודה , או לחלופין - לקבל מסמך שחרור חלופי ( במידה ואגיד ואיבדתי את שלי לקצין העיר) שבו לא תהיה מצויינת ההתנהגות ?? האם מישהו מניסיונו האישי יודע עם דבר כזה אפשרי ??? ASAP

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. תודה לעונים!.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  8. איפה אני יכול לקרוא על טרנדים חדשים בעולם? כמו לדוגמא העניין של הפיקסל בשקל או דוגמא יותר טובה העניין של גרופון. איפה אפשר לקרוא על דברים כאלה?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  9. Started by Shasoosh,

http://deco-grand.ru/hentaitsop.swf

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  10. אני מחפש חנות שיש בה לפחות את העכבר R.A.T 7 כי הבנתי מהחנות היחידה בישראל שיש בו תמונה של העכבר ומחיר שיגיע רק בעוד חודש.

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. אלו המועמדות שלהם? השיא הוא עדי אשכנזי. http://my.ynet.co.il/sexywomen2007/

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by marking,

שלום לא רשמתי פה די הרבה זמן... יש לי בערך 3000 ש"ח, ואני מתלבט מה לקנות, מחשב חדש בשביל המשחקים שעומדים לצאת הקיץ או PS2 /XBOX מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. א נ י ר ו צ ה ל א כ ו ל !!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rap_tr,

אהלן, אני רוצה לברר מחירים של מוצרי אלקטרוניקה(לפטופ,PS,פלאפונים) ובגדים בארה"ב אייביי כאמור זה לא מחיר "אמיתי" ואני אשמח לקבל אתרים שיתנו לי פחות או יותר טווח מחירים של מוצרים שונים בארה"ב (נניח כמו זאפ) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by shnord,

שלום, יש לי כמה שאלות, אז במקום לעשות כמה נושאים, אני שמתי את הכל באחד. 1) למישהו יש הסברים על כל הקיצורים שמופיעים בצ'אטים? (כמו ROFL וכל הדברים האלה) 2)מישהו מכיר דרך טובה ומהירה (חשוב מאוד) לפתוח את כל הפורטים במודם מסוג Alcatel Pro? 3)מישהו מכיר אתר טוב לחדשות על מחשבי כף-יד? 4)למה כשאני לוחץ על כפתור ימני-> חדש אז מופיע לי כתוביות ביפנית ליצירת מסמכי אופיס חדשים כשבמקור הדיסק התקנה הוא עיברי? 5) למישהו יש אתר טוב וחוקי עם ספרים בחינם? תודה מראש למי שעונה

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by J0n1,

יש לי את התיק הזה כבר הרבה זמן, אני חושב שאבא שלי הביא אותו ממלחמת הכיפורים. יש עליו את הסמלים הבאים: יש למישהו מושג של מה הם? תודה

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  17. שלום, לפני כשבוע גיליתי שמוסד אקדמי (שלא נזכיר את שמו) שלח מספרי זהות + שם מלא שלי (ושל עוד אנשים שמופיעים ברשימה כלשהי) להמון אנשים שלומדים בו. למי המידע נשלח? לאנשים שנחשדו במשהו בועדת משמעת כלשהי. מדובר על כ- 30-60 אנשים. השאלה שרציתי לשאול בתכלס היא: האם זה חוקי שמוסד אקדמי מפרסם את הת"ז שלי אל מול השם שלי להרבה אנשים ללא הסכמתי? (ולא מדובר רק עלי, אלא על עוד המון אנשים חוץ ממני)? למי שנותן תשובה, אני אשמח מאד אם היא תכיל קישור לחוק הרלוונטי. ממש תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by DimaX,

היי! מהן הסדרות החדשות המועדפות עליכם? בקשר למספר האפשרויות האחרונות: הן לא סדרות חדשות במיוחד, אך הייתי חייב להוסיף גם אותן... הבחירות שלי: Heroes Jericho Shark Justice התלבטתי בין נמלטים עונה שניה, הישרדות עונה 13 וTill' Death... בסוף בחרתי Till' Death!

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Avi Levin,

ראיתי פה הרבה חובבי מטאל בפורום, אז החלטתי לפתוח דיון עבור להקות מומלצות. הרשימה שלי: Lord Belial - http://www.youtube.com/watch?v=6ehWM4QtPq8&fmt=18 Mael Mordha - http://www.youtube.com/watch?v=ZvOVgVNx_gk&fmt=18 Nachtblut - http://www.youtube.com/watch?v=PPqSd5ldZrs&fmt=18 Old Man's Child - Stormlord - http://www.youtube.com/watch?v=youVYlfGcn8&fmt=18 Graveworm - נראה לאן זה ילך. ובבקשה, בלי המלצות ללהקות ממוסחרות דוגמת SleepNOT (Slipknot).

• 44 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by masmddr,

שלום. אם מישהו יוכל לענות על השאלה בכותרת, תודה.

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  21. רכשתי עכבר G5 מנועה מחשבים. הם חייבו אותי ואמרו (גם לפי האתר) החבילה נשלחה. חלפו שבועיים והחבילה עדיין לא הגיע. מה עושים במקרה הזה? כיצד אני מוכיח שלא קיבלתי את החבילה? *הערה חשובה*: דואר ישראל אשמים בעיכוב המשלוח, לא נועה מחשבים.

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by duk4u,

מסתבר, שתאגידי המים גונבים לכולנו סכומי כסף לא מבוטלים על צריכת מים, ושאני אומר לכולנו זה ממש לא מוגזם !!!. בשבוע הבא יש המשך לכתבה ממליץ לכולם לצפות בה...

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני מעוניין לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר , רציתי לבדוק איפה כדאי לעשות ? מה הסיכונים ? ואם מישהו עבר את זה ויכול לתת חוות דעת . תודה

• 21 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים