עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shloosh,

יש לי ראיון עבודה השבוע באייבורי שירות לקוחות בפ"ת.... 6 ימים שבוע 9:00-19:30. מישהו עבד שם ויכול לתת חוות דעת קטנה?? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. למישהו יש מושג אם תאריכי הגיוס בצה"ל חוזרים על עצמם עבור יחידות/מסלולים בצה"ל? (כלומר, אם אני ממויין לגאמא למשל, האם ניתן לחזות את תאריך הגיוס שלי בדיוק של פלוס/מינוס שבועיים? או שהצבא קובע תאריך שונה בלי קשר לתאריכים של הגיוסים הקודמים בכל פעם?) אני רוצה לדעת אם יש לי סיכוי לעשות לפחות מועדי א' של סמסטר א' בשנת הלימודים הבאה, כי כנראה שאני אצטרך את זה בשביל לסגור את התואר שלי... תודה איל

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Green,

שלום לכולם. אז ככה... הזמנתי משהו מארהב עלה סה"כ 95שח (כולל משלוח). היום מצלצלים אליי מהדואר שרוצים להביא לי את זה הביתה, אני שמח שהמוצר הגיע סוף סוף. ואז אומרים לי שיש דמיי שחרור ממכס של 35 שח... (על מוצר של 95 שח סהכ!!!!). ואני אומר להם שזה לא הגיוני כי כל החבילה הזו עלתה 95שח, אז הם אומרים לי שבגלל שזה דרך UPS אז זה נבדק במכס ועל זה אני משלם. יש דרך לקבל החזר או משהו? זה לא שה35שח האלו ישנו לי את החיים אבל זה פשוט כזו חוצפה..

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. * קניה בארה"ב - ללא מכס וללא משלוח. * זקוק להמלצה לשני אוהלים: 1. אוהל למשפחה של 5 נפשות (3 בנות בגילאי 4,7,10) לקמפינג מזדמן של יום-יומיים עם עמידות סבירה לגשם (לא חורף). אני מנח שאוהל ל-6 נפשות יהיה גבולי, אוהל ל-8 יהיה נוח אם כוללים ציוד ונוחות. רצוי מאוד אוהל שניתן לחלק לשניים או יותר. מחיר עד 250-300$ אבל עדיף פחות. 2. אוהל לשני מבוגרים לקמפינג מעט רציני יותר אבל לא משהו מקצועי ויקר. אוהל שמוגדר ל-4 נפשות או אוהל גדול יחסית ל-3 נפשות יהיה בסדר. משהו שיחזיק ויהיה מעט יותר עמיד - עד 150$ נאמר אבל עדיף לכיוון ה-100 אם ניתן. אם אפשר - שיהיה קומפקטי, קל ונוח להקמה (אבל לא צריך להיות קל ברמה של תרמילאים - יש רכב תמיד). * מעדיף לקנות באמאז…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  5. שלום, אני עושה היום את צעדיי הראשונים באיביי בתור קונה. ישנו פריט מסוים שאני רוצה. מחירו כ 60$. רכשתי היום ויזה נטענת ואני מעוניין לפתוח חשבון פייפאל. רק מה? עכשיו קראתי שמעבר לעמלות שאני אשלם רק להעביר את הכסף מהכרטיס לפייפאל, אני גם לא יכול לשלם למוכר את 60 הדולרים בשער של 60X3.55. ושבעצם המחיר יותר גבוהה, ושפייפאל לוקחים עמלה גבוהה על המרה. האם בכל זאת יש דרך לשלם כמה שפחות שקלים? מה אתם עושים? אין אולי איזו אופציה אחרת (בטוחה) לקניה, חוץ מפייפאל? אולי יש אפשרות להעביר כסף מהכרטיס לצד שלישי, שהוא ימיר את השקל לדולר ואז להעביר את זה לפייפאל? אולי יש אפשרות לשלם למוכר בשקלים והוא ימיר את זה אצלו בזול? תודה רבה! נ.ב יחד עם העמלה להמיר מזומן לכרטיס, וכרטיס לפייפאל…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by --Adidas,

תמליצו לי בבקשה על ספר טוב מהאתר הזה http://www.booknetshop.co.il/ בחיים לא יצא לי לקרוא ספר .... אז תמליצו על משהו טוב ומעניין

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. www.stumbleupon.com תירשמו, תורידו את התוסף לפיירפוקס, תבחרו נושאים שבאמת מעניינים אותכם, ותיתקלו באתרים מעולים שבחיים לא הייתם חושבים לחפש! רעיון גאוני ומאוד כיף תראו אתר לדוגמא שהגעתי עליו, משהו ממש נחמד: http://musicovery.com/index.php?ct=us תחנת "רדיו" שמשדרת לפי מצב הרוח שלכם. תהנו!

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

היום ביקרתי בתערוכה רכב ויותר 05, מאוד נהנתי,ולשם שינוי היה אפשר לראות את הריצפה. התערוכה היתה מאוד מסודרת, והיא רק עולם אחד ו שני שבילים של מכוניות לכול האורך. מכוניות מסוג: במו M5 M6 , אודי קונספט, סובארו אימפרזה, מיצובישי איוו 8,מאזדה 5, פולקפסגן טארגט,סיאט איבזה משופרת, מרצדס SLK 320 עם דלתות כלפי מעלה,מלא גי'פים,יגואר X TYPE , הונדה FRV ועוד סוגים של משפחתיות גדולות. היה גם מופע של ג'פים בהו היו, מיצובישי פאג'רו,במו X5 ,סובארו פורסטר לא בדיוק ג'פ, סאסניונג ראקסטון,ו גי'פ של חברה ג'יפ ש היתה לו את ההופעה הכי יפה,הונדה גי'פ לא זוכר דגם אבל הוא הייה ממש עלוב. בהופעה הג'פים עלו על עבנים גדולות, ועל מין משולש גדול בהם הם עשו כ דימוי של עלייה על הר, זה הייה מאוד יפה!. …

• 55 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by lev-27,

הראו לי היום בעבודה. לא הפסקתי לצחוק.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Teknik,

שלום, יש לי ברכב מערכת של Pioneer AVH-2450BT, עם שני קומפוננטים של ALPINE, סאב של PIONEER ומגבר של TEAC. בזמן האחרון בווליום גבוהה( בערך 50% ומעלה) הסאונד נעלם לפעמים. אבל המוזיקה ממשיכה לנגן, ורק אתחול מחזיר את השמע(אני פשוט מכבה את ה source ומדליק שוב). זה קורה לא משנה מה המקור(אם זה DOK או טלפון וכו'..). איך ניגשים לבעיה? מה בודקים..? יש מצב המגבר גוסס? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by XCG120,

רציתי לשאול ברצוני לקנות חיישן תנועה ,שכאשר הוא מזהה תנועה הוא שולח SMS לסלולרי, השאלה שלי איך זה פועל בדיוק מה אני שם כול SIM ואז הוא שולח לי SMS ,במקרה של תנועה או שצריך שיהיה קו פעיל בSIM מה הפרוצדורה? . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. "מעבד אינטל 4 ליבות QUAD Q6600. יתרון חשוב: יותר מהיר מ Q6000" ... מה אם מישהו באמת יבוא אליהם וירצה לקנות את זה? זה נראה ממש מגוחך אולי אני מחמיץ פה משהו? מישהו מוכן להעיר את עייני O_O

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. סוף כול סוף הצלחתי לסיים את החוזה בחברת פלאפון נשארו לי עוד כשבועיים,חברה פשוט תת רמה..אבל זה לא אשכול בכי . בכול אופן,אני מניח שאני אלך על אורנג,הרבה מאוד המליצו לי..מה אתם אומרים? אני בתור אחד שלא כזה אוהב לדבר הרבה בפלאפון,וגם לא מחפש את המכשיר הכי אחרון בשוק,רק רוצה לשלם נטו על השיחות שלי ומכשיר אמין עם איכות שמיעה טובה זה העיקר בשבילי.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by alex.turovsky,

הזוג שאף פעם לא רב אחד טייל בכל רחבי העולם, והגיע פעם לאיזה כפר נידח במרוקו וסיפרו לו שם שעל גבעה ממול גרים זוג קשישים שלא רבו בכל שמונים שנות נישואיהם.המטייל אמר שלא יכול להיות דבר כזה, והלך לבקר את הזוג הקשיש . הם קיבלו אותו לביתם, ולאחר ששאל אותם לדבר אמרו שאכן - הם לא רבו בכל שמונים שנות נישואיהם.המטייל התקשה להבין איך יכול להיות דבר כזה, ושאל אותם מה סוד הצלחתם . הזקן הסביר לו - לפני שמונים שנים, ביום הנישואים שלנו, לאחר החתונה, העמסתי את כלתי הצעירה על העגלה עם החמור והתחלנו לנוע לכיוון הבית החדש שלנו "לאחר כמה מטרים החמור מעד. ירדתי מהעגלה, הסתכלתי לחמור בעיניים ואמרתי לו - "חמור - זאת הפעם הראשונה". המשכנו בדרכינו, והנה אחרי כמה מאות מטרים החמור שוב מעד." ירדתי מ…

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. *כותרת* יש יובש מטורף בסדרות מדע בדיוני ופנזטיה עכשיו, אתם יודעים על איזה שהם חדשות שעומדות לצאת בחודש חודשיים הקרובים?(סדרות חדשות, ולא המשכים לקיימות)

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Vega,

תודה

17. זהו, נגמרו השטויות. אתמול, ה-9 למרץ שנת 2003, קיבלתי את התעודה הגרועה ביותר בחיי. 4 נכשלים, זה לא ממש צחוק... אבא שלי גם לא ממש צחק, והופ, לא ביזבז זמן מייותר והאינטרנט נעלם... לבערך עד סוף השנה, במקרה הטוב אז אני נאלץ להפרד מכם לכמה חודשים רעים.. אני אנסה לבקר לעיתים מחברים, מהבית ספר... להת', בהחלט העברתי פה זמנים יפים יותר ויפים פחות, האתר מאוד יוחסר לי... שלכם, מישה העצבני, TheHunter.

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by pro,

יש לי דיסקים מחברה לא מוכרת ואי אפשר לנשום לידם למשהו יש מושג למה?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Iv0ry,

שלום, עברתי לפני כמה ימים לגולן ולפעמים אני לא מקבל שיחות כשמתקשרים אלי מישהו חווה את הבעיה הזו?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. השאלה בכותרת, בהמשך למה שהופיע כאן קודם, מסקרן אותי לדעת למה זה ככה?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Born2Kill,

היי חבר'ה, מי שרוצה לראות את ה-HD5970 בעירום מ-ל-א שיילחץ למטה על "Like"! לא תאמינו מה תראו! וברצינות, נמאס לי, פשוט נמאס מכל הקבוצות הלייק האלה שמציפות את פייסבוק!

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by הדוד משה,

http://news.cnet.com/8301-10805_3-57498981-75/microsoft-squares-off-with-new-logo/ נראה שמיקרוסופט עומדת בפני שינוי תדמיתי גדול טרם השקת Win 8. האמת? אני חושב שבמיקרוסופט הבינו שהם חייבים לשנות את תדמית החברה האפורה שמייצרת מוצרים פרקטיים וכעורים, ושתמיד בפיגור אחרי המתחרות. הם מוכרחים להיות חדשניים, יחודיים, מושכי עיניים, או שלא ישרדו את שינויי השוק (הפופולאריות הגוברת של סמארטפונים, טאבלטים וממשקי מגע). אני סבור שטים קוק עושה חיל, ולא רק מצליח להחזיק את ראשה מעל המים, אלא אף יחזק את הדומיננטיות של ווינדוס, המאויימת ע"י השאיפות (הכמוסות?) של גוגל ואפל לשלוח את המחשב האישי (כפי שאנו מכירים היום) אל המוזיאון הקרוב למקום מגוריך. אנחנו רואים כאן מטאמורפוזה של חברת ענק שלמה- …

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by wrecker,

ידעתם שיש EBAY בעברית? (או שאלה חדשות ישנות ??? ) בהקשר לאחת ההודעות פה שעלו עשיתי חיפוש קטן והגעתי לאתר הזה http://www.ebay.co.il המחירים שם מתורגמים לשקלים נראה דווקה נחמד.. השאלה אם באמת אפשר לשלם בשקלים? ואם זה אמין? :

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  24. Started by pyro_man,

אנשים אומרים LOL על ימין ושמאל ואף אחד לא יודע ממש מה הפירוש של זה... מישהו יודע?? לא להגיד אומרים את זה שקורה משהו מצחיק או מוזר פשוט מזה אומר?? פשוט שאלתי במירק וכל אחד הפליץ משהו אחר..

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by ad112,

באמצע דצמבר אני נוסע לטיול בארה''ב ואשהה אצל קרובי משפחה של חברה שלי. כמובן שזה יוצא בקרסמס וnew year שם. בכל מקרה רציתי הצעות למקומות שכדאי לטייל בניו יורק \לבקר שם. מקומות שכדאי להסתובב, חנויות. 2. מה כדאי להביא מחו''ל, אני יודע שמכשירי חשמל זולים לעומת הארץ, הבעיה היא שלא להתפס במכס. אני מוגבל כספית, אני מגיע לשם עם 1300 דולר בלבד . דברים שאני חושק בהם: פאן באס, מאווררים שקטים למארז, רסיבר, מערכת רמקולים, מזרים מדיה, אייפון\מכשיר דומה,מעבד חזק יותר. תודה

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.