עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חוגגים יומלדת לחבר.... ואנחנו קונים אלכוהול בכמה מאות שקלים אבל עדיין לא סגור כמה... ורציתי להתייעץ אתכם מה לקנות... חשבתי שכול אחד מהחבורה יקנה בעצמו זה מה שחשבתי שאני יקנה לבד... מה אתם אומרים ? 2/3 אבסולוט אבסנט (לא סגור כמה זה עולה.. משהו יודע... נשמע לי יקר) ייגר (דבש) קגלביץ' מלון את הוודקה ואת הקגלביץ' אני משיג ב-160 שקל.. ואת הייגר דבש יש לי אחד פה חדש על מה אתם ממליצים.. נ.ב. : עכשיו שמתי לב שיש לי גם סקוטש' משהו לפנננננים.....

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by AndreY`,

אהלן אפשר להזמין סכינים מחול? כמו של kershaw,sog,benchmade,spyderco ? למשל להזמין את הסכינים האלו באיביי, או מהאתר של החברות האלו..זה אפשרי? מכיוון שזה נחמד לנשק, אני חושב שיהיו דיי הרבה בעיות עם הדברים האלו למי שלא יודע למה אני מתכוון, תודה מראש

3. Started by tootie,

לכל חובבי ואוהדי ה NBA פה נוכל לדבר על מה שהולך בליגה, תוצאות, משחקים, פלייאוף, שחקנים ונשתף סרטונים. האתר הרשמי - http://www.nba.com/ הערוץ הרשמי של NBA ביוטוב - http://www.youtube.com/user/NBA אל תשכחו להצביע בסקר

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Liran3331,

מי שאין לו זמן שיעביר ישר ל-1:13. מה שעצוב שהיא מציינת בוידאו הזה שהיא יהודיה...

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by SilverBlaze,

אופניים ללא בולם זעזועים אחורי (אני חושב שקוראים לזה זנב קשיח או משהו), באיזור הגליל התחתון. המחיר לא כל כך גמיש תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. נלקח מהעיתון המקומי: :lol:

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. http://www.spiegel.de/fotostrecke/fotostrecke-38361.html#backToArticle=598423 עד מתי יוני 06?! ג. שליט

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אני צריך לעבוד על התוכנה adobe indesign ולכתוב מילים עם ניקוד עכשיו מי שיודע איך הניקוד במחשב עובד - אז צריך שה caps lock יהיה דולק וללחוץ על שיפט ביחד עם מספר כדי לנקד את האות הקודמת. עכשיו השאלה שלי היא : יש איזשהי תוכנה או פקודה ? או משהו שגורם לכפתור shift להיות לחוץ קבוע תמיד ? שאני לא אצטרך ללחוץ עליו כל פעם ? זה פשוט משגע אותי ללחוץ על shift כל פעם שאני רוצה לנקד מילה יש איזשהי דרך להשאיר את ה shift לחוץ קבוע ?? בעזרת תוכנה שתקבע שהוא לחוץ קבוע או משהו ? כי ככה זה ילך לי הרבה יותר מהר. ככה זה פשוט משגע - כל אות ללחוץ קפס לוק ושיפט ואז היא הופכת לאנגלית ושוב להפוך בחזרה... מישהי בעבודה שמה איזה עט על השיפט אבל זה לא הולך לי זה תמיד נופל , חייבת להיות דרך ? פקו…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום רציתי לשאול אתכם אם אתם ממליצים על הספר של דורון סיוון בשביל טכנאי מחשבים. הנה לינק לספר: http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=670857 אני מתלבט עם לקנות אותו, האם הוא מספיק מפורט בשביל טכנאי ?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. יש כמה הצעות שעומדות בפניי, 1. להרשם לקידום לכיתת מועדון 700 במחיר מלא (6500 ש"ח) 2. להרשם ללחמן 2500 ש"ח 3. להרשם להיי-קיו שנחשבים לדיי טובים במחיר מבצע של 3800 ש"ח אתם בטח מבינים שעניין הכסף משחק פה תפקיד אחרת ללא ספק הייתי הולך על מועדון 700, אולי יש מישהו שלמד באחת מהמסגרות האלה ויוכל להמליץ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

היום ביקרתי בתערוכה רכב ויותר 05, מאוד נהנתי,ולשם שינוי היה אפשר לראות את הריצפה. התערוכה היתה מאוד מסודרת, והיא רק עולם אחד ו שני שבילים של מכוניות לכול האורך. מכוניות מסוג: במו M5 M6 , אודי קונספט, סובארו אימפרזה, מיצובישי איוו 8,מאזדה 5, פולקפסגן טארגט,סיאט איבזה משופרת, מרצדס SLK 320 עם דלתות כלפי מעלה,מלא גי'פים,יגואר X TYPE , הונדה FRV ועוד סוגים של משפחתיות גדולות. היה גם מופע של ג'פים בהו היו, מיצובישי פאג'רו,במו X5 ,סובארו פורסטר לא בדיוק ג'פ, סאסניונג ראקסטון,ו גי'פ של חברה ג'יפ ש היתה לו את ההופעה הכי יפה,הונדה גי'פ לא זוכר דגם אבל הוא הייה ממש עלוב. בהופעה הג'פים עלו על עבנים גדולות, ועל מין משולש גדול בהם הם עשו כ דימוי של עלייה על הר, זה הייה מאוד יפה!. …

• 55 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Asaf.Y,

שהשנה הזאת תהיה שנה הרבה יותר מוצלחת מהשנה הקודמת,שיהיה כבר שקט בארץ הזאת,שנה מוצלחת בלימודים,בעבודה,בצבא. וחג שמח . ממני אסף.

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. היי... אני מחר עושה ישראכארט צעיר , אז רציתי לשאול אם אני יכול להזמין דרכו בחנויות מהאינטרנט? (נועה , זיגזאג וכד') ועוד משהו...שווה לעשות את זה בכלל? אין הגבלות כלשהן?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום, אני רואה בהרבה פורומים שלאנשים בחתימה יש מפרט מחשב בצורה מאוד מסודרת ומפורטת. למשל בOVERCLOCKERS.NET זה טקסט - אבל עם פורמט אחיד ומסודר ממויין לפי רכיבים. בהרבה פורומים אחרים אני רואה גם כן משהו אבל החתימה היא בעצם תמונה עם פורמט קבוע לפי קטגוריות של חומרה, נראה כאילו יש תוכנה שעושה את זה ומוציאה פלט כתמונה. *עריכה - מחיפוש נראה שמדובר באתרי אינטרנט שעושים את זה - מישהו מכיר משהו מסודר,סולידי, בלי שטויות ושאפשר להכניס הרבה נתונים ? (למשל - שלושה אמצעי תצוגה כמו אצלי). הנה דוגמה לחתימה שעליה אני מדבר מאחד האתרים שמצאתי, רק שהיא ממש מגעילה, לא ברורה ועם מידע מיותר ומידע מעניין שחסר: אני אפילו לא יודע איך לסדר חתימה לשמאל, לנצל את כל השורה, לעשות פונט בולט, לשים…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by artyom,

בא לי לשמוע שירים רגועים בסגנון של אלה (כמה דוגמאות) johnny - cash hurt johnny cash - i won't back down green day - time of your life Plain White T s - Hey There Delilah בקיצור שירים רגועים שאפשר לשבת ולשמוע בכיף... אם יש לכם גם שירים בסגנון שהם קלים לניגון על גיטרה אקוסטית (למתחיל) אז זה בונוס!

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. לא, זאת לא מתיחת האחד באפריל! לכבוד חג הפסח, נערוך הגרלה שבה תוכלו לזכות באחד משישה מוצרי אנטק - קירור מים, ספקי כוח ומארזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9e%d7%97%d7%9b%d7%94-%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%9c%d7%aa-%d7%a4%d7%a1%d7%97-%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%95/

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. זה לא אמור להיות קשה אבל... אני לא מצליח לפתור את השאלה הזאת: סכום האיברים הראשון והשני בטור הנדסי אין סופי שהמנה שלה בין 1- ל 1 הוא 10. סכום הטור גדול פי 4.5 מהאיבר השני. מצא את סכום הטור. לא צריך הסברים מפורטים יותר מדי תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. היי, בקצרה עליי: תלמיד יא' שלומד פיזיקה, כימיה ומחשבים ברמה של 5 יחידות. כנ"ל לגבי אנגלית ומתמטיקה. נולדתי בחודש אב לכן אני אקבל את הצו ראשון רק בספטמבר שנה הבאה בערך. התכנון שלי כרגע(ומאז שאני זוכר את עצמי) הוא להתעסק בתכנות ואני די מתלבט מה לעשות בזמן הצבא. אני לא מנסה להתחמק מהשירות הצבאי אלא פשוט לנצל את הזמן הזה(אחרי הכל 3 שנים) בצורה הטובה ביותר. עתודה- יתרונות: 1.תואר(שניים במידה ואתחיל ללמוד בזמן השירות) שממומן ברובו ע"י הצבא. 2. 6 שנות ניסיון, ולפי מה שקראתי, הסיכוי שאני ישובץ בתפקיד לא מתאים די נמוך(וגם אם אשובץ בתפקיד לא מתאים זה אמור לבטל את ה-3 שנות קבע, לא? אני אחפש את המקור שראיתי את זה שם בהזדמנות) 3.קצונה. חסרונות: 1. במידה ואתקבל לטכניון, אוכל להירשם…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by stone cold,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3535544,00.html תראו שלא תבינו לא נכון לא היה לי אף בעיה אם עלית מחירים כזאת אם חבילת הבסיס היתה שווה משהו אבל איך שחבילות הבסיס היום עלית מחירים זה דבר מאוד מעצבן על מה עלית המחירים ? מביאים תוכניות איכות כמו ROME? -לא מחזירים תכנים שפעם היו בחינם והיום בתשלום ?-לא מבטלים את תשדירי החסות שיש בערוץ 5 לפעמים ? לא אז על מה לעזאזל ?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. :-\ איבדתי את הארנק לפני כמה ימים ועכשיו אבא שלי אומר לי להתקשר למשטרה כולה היה לי שם תעודת זהות, כרטיסייה וקצת כסף בארנק... באמת יש צורך להתקשר למשטרה בגלל כזה דבר? לי ממש לא נראה חוץ מזה שמה המשטרה כבר תעשה? תבקש את עזרת הציבור באיתור הנעדר? :-\ שמישהו יעזור לי לשכנע אותו שזה רעיון מיותר

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by m1ke,

http://www.boston.com/bigpicture/2010/06/caught_in_the_oil.html http://www.boston.com/bigpicture/2010/06/scenes_from_the_gulf_of_mexico.html

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Vega,

אני מחפש אתר עם פוסטרים/כרזות של להקות רוק&רול או סרטים קלאסיים ומודרנים, מצאתי כמה אתרים שדורשים תשלום או שלא מאפשרים להוריד את הפוסטרים ברזולוציה גבוהה... תודה!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by BedB0y,

נרשמתי לפני מליון שנה לאיזה הגרלת גרין קארד, והיום קיבלתי את המכתב הזה. על פניו המכתב נראה כאמיתי, אבל מבקשים ממני להעביר כסף דרך ווסטרן יוניון ועוד למישהו ספציפי של השגרירות. נשמע כמו חרטא אבל העדפתי לשאול לכל מקרה, ואולי להגביר את הערנות של אנשים במידה וזה באמת זיוף. את הפרטים שלי (שהיו מדויקים להפליא) חתכתי מתחילת המכתב. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

מתי יהיו התמונות והסרטונים מהמפגש? : ;D

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by pro,

יש לי דיסקים מחברה לא מוכרת ואי אפשר לנשום לידם למשהו יש מושג למה?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים