עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

colgate aqua fresh orbitol meridol אלמקס supersmile אחר באיזה משחת שיניים אתם מעדיפים להשתמש? ומה לעזעזאל ההבדל בין אלמקס למרידול כששניהם מיוצרים על ידי טבע?!

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by id3232,

שלום כולם! כיום אני מתאמן בתוכנית הבאה: A: חזה+יד קדמית B: כתפיים +רגליים C: גב+יד אחורית וחוזר על הABC פעמיים בשבוע ז"א 6 אימונים בשבוע שבתחילת כל אימון 30 דקות אירובי. כל אימון כשעה ורבע. האם התוכנית הזו בריאה? מה היתרונות/חסרונות? מה אתם ממליצים ולמה? תודה וערב טוב!

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by MasterDK,

שלום ברצוני לדעת מה התעסוקה שלכם בשעות פנאי ובכלל תציעו לי תעסוקה לשעות נפאי חות מיציא עם חברים ומחשב..

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. השקת GPT-5.3-Codex מסמנת את סוף עידן ה"עוזרים החכמים" ותחילתו של עידן חדש בפיתוח תוכנה: סוכנים אוטונומיים שמנהלים את כל מחזור החיים של המוצר, משלב האפיון ועד הפריסה. עם שיפור ביצועים של 25 אחוזים, יכולות ניהול עצמי שכבר שימשו את החברה לשיפור המודל עצמו, ותחרות עזה מצד אנתרופיק - עולם הפיתוח כפי שהכרנו אותו עומד להשתנותלכתבה

5. נכון יש את הפושע השחור (לא הראש של הכנופייה, אלא זה שמסתובב עם ג'ון טרבולטה) ב"ספרות זולה"? אז בקטע בסוף, ששודדים את המ המסעדה, אז רואים אותו מוציא את הארנק שלו - ארנק עור חביב שרשום עליו "BAD ASS MOTHERFUCKER" או משהו כזה. למישהו יש רעיון איפה להשיג ארנק סטייל הארנק הזה? ;D

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום רציתי לשאול אתכם אם אתם ממליצים על הספר של דורון סיוון בשביל טכנאי מחשבים. הנה לינק לספר: http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=670857 אני מתלבט עם לקנות אותו, האם הוא מספיק מפורט בשביל טכנאי ?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. אני לומד בעתודה טכנולוגית שנה שניה (יד') האם אני פתור מתשלום דמי ביטוח לאומי? האם עתודה טכנולוגית נחשבת ל"הכשרה מקצועית"?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by SD Project,

איך אפשר לדעת ?! תודה, ניאו

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. קמתי בבוקר ואין אופניים!!!!! Haro V4 חדשים! יצאה לי הנשמה עד שהשגתי אותן. קניתי יד שנייה מזקן שגר בקומה רביעית ולא נסע בהן בכלל! אההההההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!! צמיגים ח-ד-ש-י-ם. הילוכי שימנו ח-ד-ש-י-ם. מעצורים ח-ד-ש-י-ם. סבל חדש שעולה 200 ש"ח! כיסא משודרג מאוד! :2gunsfiring: עכשיו אני צריך להניע את האוטו לכל מקום! (פיזור ילדים לגנים, מכולת ועוד...) סיימתי להתבכיין. בקיצור, אני צריך אופניים מהר מאוד מאוד מאוד ! הדלק יורד לי כל יום! (בכמויות) זה ממש לגזול אוכל מהפה של הילדים שלי - אבל אין לי ברירה. תקציב - 2000 ש"ח. (אני לא מאמין) לנסיעה עירונית בעיקר. אני מתלבט בין Haro (שהייתי מרוצה מהן מאוד מאוד [ בחודש הקצר שהיו אצלי]) לבין Trek שנראים לי אחלה אופניים. יש המל…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

טוף אני צריך לקנות משקפי שמש, ואמרתי- אם כבר אז כבר, בשביל הפוזה, נקנה איזה משהו סטייל מטריקס :smoke: עכשיו, מישהו מכיר דגם שנראה כמו\דומה למשקפיים(עדיפות של ניאו כאלה: http://www.thelastfreecity.com/gallery/gallery_item.cfm?ID=8925) שיש בסרט? BTW- במחיר נורמלי ;D, לא 3000$. TNX

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by b3ta0,

יש לי תעודת זכאות ממשרד התחבורה והבטיחות בדרכים אני רוצה לדעת מה בדיוק אני יכול לעשות עם זה? האם מגיע לי הנחה בקווי אוטובוס מסויימים? ואילו הנחות (נסיעה חד פעמית, כרטיסייה מסויימת, כרטיס שנטען)? נהגי אוטובוס בכלל לא מכירים את התעודה ואומרים לי שאפשר להשתמש רק ברב קו, אך האם אני מקבל הנחה עליו, ואיך? (והאם אפשר לקבל הנחה ללא רב קו כמו נסיעה חד פעמית או כרטיסייה?) תודה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. מה הקטע המטומטם הזה של עיריית ראשון? ??? היום מצאתי בדואר "הודעת תשלום קנס" ובו רשום "הנ"ל לא מנע מבעל חיים המשוטט חופשי בתחום העירייה ו/או המווה מטרד לציבור." אני מסתכל ורואה שבאמת רשום על הדו"ח את הפאקינג שם שלי, כתובת, תז ופשוט הכל. והדבר הזה מעולםםם אבל מעולם לא קרה! אני חייל בכלל ואין לי זמן בשיט להוציא את הכלבה שלי שגם ככה אני לא מוציא אותה אלא רק אח שלי ואם דבר כזה היה קורה הוא היה אומר לי. מה הקטע המטומטם הזה? ??? אני דורש לעלות למשפט ושהצדק יעשה כי דבר כזה לא קרה, אני לא יודע באיזה סרט הפקח הזה חי אבל כנראה שהוא הוזה וצריך לקבל תרופות או שפשוט מישהו "הפליל" אותי. וזה לא שאיבדתי את הת.ז או החוגר. דו"ח של 500 שקל. פעם זה קרה למישהו? מה דעתכם?? יוצאים לי ור…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אהלן חברים; אני בכיתה י"א, וב-7 לחודש (דהיינו יום חמישי) יש לי צו התייצבות. עכשיו אני יודע שעוד מוקדם להחלטות, במיוחד כשאני לא יודע מה הפרופיל,קב"א שלי יהיה, אבל בכל זאת אני מתלבט: אני רוצה קרבי (חי"ר, או לפחות שריון), אבל הבחירה היא בין כ"כ הרבה פלוגות ותת מחלקות שאי אפשר להחליט! אין לי ראיה 6\6 (לעזאזל עם המשקפיים המחורבנות האלה!!!!) אז שייטת\מטכ"ל\טייס יצאו מהמשוואה; חשבתי על חובלים, אגוז, שלד"ג ו669 מה שכן, אין לי שום עניין ברפואה,הנדסה,תומכי לחימה לא קרביים, רק קרבי פרופר 8) אם יש לכם עצות\הערות,הארות אשמח לשמוע את דעתכם.

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. יש לי התלבטות בין שני הקורסים כשהמטרה שלי היא גם ללמוד טכניקות שיעזרו לי בצבא (לפתח התנהגות מנהיגתית ואינטואיציה והכל) וגם להיכנס לכושר קרבי (בונה על קורס חובלים). מה עדיף? אקסטרים ממש יקר, אבל מצד שני יש שם אימונים ברובים מה שהבנתי שאין באחרי.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום , היה לי חשבון פייסבוק ישן , עשיתי לו השהייה לפני 4 שנים כמעט ומאז אני לא משתמש בו . היום הגיעה אלי הודעה למייל שמישהו מנסה לשחזר את הסיסמה שלי !!! אז רציתי למחוק את החשבון לצמיתות ולהסיר את כתובת המייל שלי ממנו . עשיתי שחזור סיסמה ועדכנתי סיסמה חדשה נכנסתי לחשבון הפייסבוק אבל הוא מבקש ממני להזדהות באמצעות שאלת זיהוי שאין לי מושג מה התשובה שלה ... מה אפשר לעשות ?? אשמח לקבל פתרונות .

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by approx,

מישהו מוכן להסביר ?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. נלקח מהעיתון המקומי: :lol:

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by kobi_af,

שלום למישהו יש פה שעון?כן לי יש בטח גם לחלקכם יש שעון אז הגיע הזמן לחשוף אתם , אפשר להוסיף תמונה לי י יש שעון casio gshock g 2400 בקרובאני רוצה להחליף לשון אנלוגי הרבה זמן הוא נמצא אצלי עלה לי 75 יורו!

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אז ככה אני כיתה יב והיה לי לעשות פרוייקט 5 יחידות לבנות משחק מחשב בVB(למעוניינים) הנה הוא http://www.mytempdir.com/1210593 תורידו ותהנו כל באג או משהו בבקשה להגיד לי ותנו חוות דעת איך המשחק D= לקח לי חודשים - ארבעה חודשים לעשות את זה(לא זוכר מתי התחלתי..) לכל המתכנתים למיניהם שיחשבו למה המשחק לא נראה טוב יותר בVB אז היה אסור לי להשתמש בDX =\ בגלל זה המשחק לא הכי ברמה

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by klayton,

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. בזמן האחרון התחלתי לקבל כל מיני קבצים שהם וירוסים (כולם היו KLEZ) קיבלתי גם אחד כזה מ- --- אין לי מושג מי האיש אבל אני יודע שהוא לקוח של בזק... אם אני אתקשר לספקית שלו ואתלונן עליו יעשו לו משהו ? סתם מעניין אותי לדעת.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by pro,

יש לי דיסקים מחברה לא מוכרת ואי אפשר לנשום לידם למשהו יש מושג למה?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. או.קיי....הסיפור הוא כזה... בפסח ניתנה עבודה בתנ"ך לפרש 3 פרקים מספר בראשית (ט"ו, ט"ז, כ"א) ולענות על 50 שאלות מהספר... כמובן שאף אחד לא ציפה לזה שהמורה יבדוק שעשינו משהו (סתם מורה מעופף)... אז אף אחד לא עשה...מסתבר שטעינו... אומנם הוא לא בודק את העבודה...אבל הוא מסתכל מי עשה... יש לי יומיים לעשות את זה... :'( אולי מישהו מכיר אתרים שמהם ניתן להשיג פירוש לפרקים הנ"ל? אין לי פשוט זמן ועצבים לשבת עם קסוטו ביד ולהקליד את הכל...במיוחד שיש לי על הראש גם 50 שאלות... : בבקשה....

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by -OmeR-,

נכון כמו שיש lol=laugh out laud או gg=good game אז מישהו אולי יודע מזה xox? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by arik100,

אוקיי אז ככה יש לי את כל השירים של METALLICA לצורך העניין - קניתי את הDISCOGRAPHIA שלהם בינתיים מצאתי כמה שירים שאני אוהב : NO LEAF CLOVER THE UNFORGIVEN THE UNFORGIVEN II WHISKEY IN THE JAR ONE WHO YOU ARE אני שומע בין השאר גם EVANESCENCE LINKIN PART קיצר תוכלו להמליץ לי שירים לפי מה שאתם אוהבים וגם אולי לפי הסגנון שלי?

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים