כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי עושה לי היום "שגיא!!!!!! קיבלתי עבודה!" אני שואל אותו "איפה?" הוא עונה לי - "בדואר!" אני מגחך לעצמי ושואל... המממ, מה יש לך לעשות בדואר? הוא עונה - "אני צריך להוציא כל כמה זמן את הצבי כדי שישתין" :lol: :lol: :lol: אין אין, בכיתי מזה.
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם ניתן ללכת לרופא של קופת החולים שלי בזמן השירות? שמעתי שהקופת חולים ישר מתבטל ברגע שאדם מתגייס.. תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אמרו כזה "עוד שעה..ואולי עוד שנה צפוייה להתרחש רעידת אדמה גדולה בישראל".איך נבהלתי! לשנייה חשבתי שהתכוונו באמת לעוד שעה הם לא נורמאליים ....בכל אופן זה נושא מפחיד כי כשאני חושב על זה בשנייה הכול יכול לההרס..וצריך להנות מכל רגע בחיים כי אי אפשר לדעת מתיי יבוא האסון הזה....למה לא עושים שום דבר?? לא בונים מקלטים או אזורים מוגנים כי כל המדינה כמעט לא מוגנת מהרעידת אדמה הזאת!!
-
- 45 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קורות חיים - שם פרטי שם משפחה, יליד 1988 (16). תלמיד במכללת אורט ע"י האוניברסיטה. כישורים: אנגלית ברמה גבוהה מאוד (דיבור שוטף) עברית שפת אם הקלדה עיוורת באנגלית ועברית וידע במחשבים ברמת טכנאי. יישומים: אופיס מעבד תמלילים ומסד נתונים (וורד ואקסל) תכנות בשפת C, HTML וJavaScript-. להוסיף משהו / לשנות או לערוך? אם אני יכול אז להרחיב או לתמצת? לעצב את זה בצורה מיוחדת (מושקעת) בוורד או לשלוח כמו שזה, איזה דברים חשוב לציין? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אפשרי להעלות תיקיית שירים? או תיקיה ובתוכה עוד כמה תיקיות של שירים? אני רוצה ליצור לינק של אלבומי שירים אם כן אני ישמח להסבר ופירוט איך ואיפה? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כי פספסתי את זה של יום שלישי שהיה.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני עכשיו בכיתה ט' ויש לי כמה התלבטויות: 1. המורה שלי למתמטיקה רוצה שאני אלך למסלול האצה במתמטיקה ואז אני מסיים בגרות של 5 יחידות בכיתה י', עד כמה שאני יודע זה לא מצוין בתעודת בגרות, כתוב שזה בגרות רגילה של 5 יחידות, יש פה מישהו שעשה את זה? זה יותר מדי לחץ לא? זה באמת שווה להיות פטור ממתמטיקה ביא' וביב'? 2. הרבה מנסים לשכנע אותי לקחת פיסיקה ומחשבים ולא ביולוגיה ומחשבים, הם אומרים שיש לי ראש לזה ושזה ביזבוז לא לעשות את זה, זה לא נורא מסובך ומשעמם??? 3. המורה שלי למחשבים רוצה שאני יעשה בגרות במחשבים כבר השנה (ט'), והיא ביקשה ממני לכתוב מכתב למשרד החינוך כדי לבקש אישור לעשות בגרות השנה, אני יודע שאפשר לעשות את זה השאלה שלי היא אם זה כדי?? בגרות במחשבים זה דבר מאוד ק…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
יש לי בקרוב מבחן כזה ורציתי לדעת האם יש מקום כלשהו באינטרנט שאפשר ללמוד ממנו. למשל אני יודע שיהיו לי כל מיני צורות כאלו שצריך להשלים בסוף וגם סדרות כאלו שיש איזשהי חוקיות ואח"כ צריך גם להשלים למשל : 1,52,3,8,5,17 - מה צריך להיות למשל אחרי ה-17? למשל כאן יש 1 ואח"כ 3 ואח"כ 5 ואח"כ 7 שצריך לבוא אז השאלה שלי היא האם יש מקום שאני אוכל ללמוד ממנו כי הרי כמה כבר נוסחים של בעיות כאלו יש. מישהו מכיר משהו??
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם מישהו יודע אנא הסבירו... אם יש לכם לינק או מקור מוסמך אני אשמח. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לומד בעתודה טכנולוגית שנה שניה (יד') האם אני פתור מתשלום דמי ביטוח לאומי? האם עתודה טכנולוגית נחשבת ל"הכשרה מקצועית"?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים לפני תקופה מסויימת קניתי פן של קנדי ואני מנקה בעזרתו את המחשבים שלי כל חודש ואני מאוד מרוצה מהתוצאה. הפן מוציא על מקסימום חתיכת זרם והמחשבים נשארים נקיים מאוד. כתוצאה מניקוי של פעם בחודש אף לא מתקשח אבק על המאווררים ובכך אני חוסך לעצמי נקיון עם מטלית. לפני כמה קבועות הייתה כתבה באתר על ניקוי מחשב והיו שם הרבה תגובות שהזהירו לגבי ניקוי בגלל חשמל סטטי, איך בדיוק חשמל סטטי יכול להגרם ולמה זה מסוכן? ומה אני יכול לעשות על מנת לצמצם אתה סיכוי שיקרה משהו דומה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
בכל לוח ASUS שמים מדבקה נחמדה, אז מה יש כ"כ קשה להם לשים גם בכ.מסך שלהם???!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :smoke:
-
-
אנשים!!! זה קרה לי בדיוק לפני דקה!! אני גר במושב ליד פ"ת, היה ברק ממש גדול, ראיתי דרך-החלון, ורעם ממש חזק, והאורות כבו לשנייה ואז חזרו לפעול! אם תסתכלו במפרט תיראו את המחשבים שאני מדבר עליהם: המחשב הראשי שלי+השרת+המודם בכבלים מחוברים לאל-פסק והם לא נכבו והכל היה סבבה, אבל המחשב SECONDARY הפסיק לפעול!!!, הוא היה פתוח, נסגר ולא חזר לעבוד!! המסך בסדר, והספק גם בסדר (יש לי חילופי מיהרתי לבדוק), אבל יש ריח של שרוף! מהלוח! לא!!~!@ מה לעשות? יש מצב לקבל פיצועים ממישהו? חברת ביטוח/חשמל?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
חשבתי על עגבניה. עוד חודשייים אני אשתול גם אבטיח. יש לכם רעיון למשהו בנוסף לאלה? עדיף שזה יהיה עם מעט מאוד השקעה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש תחנת דלק בחיפה שעל כל תדלוק מעל ???? ש"ח מקבלים שטיפה בחינם (או בהנחה) מכירים? עדיפות לאיזור נווה שאנן או כרמל
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום ביקרתי בתערוכה רכב ויותר 05, מאוד נהנתי,ולשם שינוי היה אפשר לראות את הריצפה. התערוכה היתה מאוד מסודרת, והיא רק עולם אחד ו שני שבילים של מכוניות לכול האורך. מכוניות מסוג: במו M5 M6 , אודי קונספט, סובארו אימפרזה, מיצובישי איוו 8,מאזדה 5, פולקפסגן טארגט,סיאט איבזה משופרת, מרצדס SLK 320 עם דלתות כלפי מעלה,מלא גי'פים,יגואר X TYPE , הונדה FRV ועוד סוגים של משפחתיות גדולות. היה גם מופע של ג'פים בהו היו, מיצובישי פאג'רו,במו X5 ,סובארו פורסטר לא בדיוק ג'פ, סאסניונג ראקסטון,ו גי'פ של חברה ג'יפ ש היתה לו את ההופעה הכי יפה,הונדה גי'פ לא זוכר דגם אבל הוא הייה ממש עלוב. בהופעה הג'פים עלו על עבנים גדולות, ועל מין משולש גדול בהם הם עשו כ דימוי של עלייה על הר, זה הייה מאוד יפה!. …
-
טוב זה היה דיי שקוף שחביבי הקהל יהודה סעדו ומישניייייייהההה קירקילן יקחו מקום ראשון ושני למרות שמבחינה מוזיקלית ליהודה סעדו יש קול אחד קבוע שאף פעם לא משתנה לא משנה אם זה שיר של שלמה ארצי שממש לא נכתב כדי שיסלסלו אותו וששיר ביטון לדעתי נתנה אחלה הופעה ויש לה קול פצצה וגם בחרה שיר טוב אבל מה לעשות שיחסי הציבור שלה לא היו טובים כמו של יהודה סעדו המזרחי האוטנתי עם הנשמה ומישנייה העולה החדש שהצליח כנגד כל הסיכויים? חשבתי שזה תחרות זמר ולא חיים שכאלה. מאכזב.
-
- 43 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני דיי סגור על מפרט ועברתי בין האתרים ו-KSP יוצאים זולים משמעותית. צישהו קנה מהם לאחרונה? זה אכן רכיבים אמיתיים רק יותר בזול?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-