עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by zoman,

מהם הדרכים הטובות ביותר להסתיר מיידע כל שהוא במחשב ,כדי למנוע מציאתו ,גם אם המחפש מקבל גישה ישירה למחשב ,הכוונה לא במערכת ההפעלה אלה במקומות אחרים?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

היי חבר'ה, מי שרוצה לראות את ה-HD5970 בעירום מ-ל-א שיילחץ למטה על "Like"! לא תאמינו מה תראו! וברצינות, נמאס לי, פשוט נמאס מכל הקבוצות הלייק האלה שמציפות את פייסבוק!

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. https://blogs.nvidia.com/blog/2020/09/13/jensen-employee-letter-arm/ לא יודע מה הפורום המתאים...

4. Started by McMerc,

אני מאוד מתענין במה שאתם חושבים על ילדים קטנים (בני 0 עד 6), ולכן אני עושה סקר, האפשרויות מוצגות למעלה (ואם אפשר תשתפו אותנו בהחלטה). אני הצבעתי "שונא אותם בדם!", כי פשוט אי אפשר לחיות לידם, הם כל הזמן מעצבנים, כל הזמן רועשים, נמאס! נ.ב מי שרוצה לראות תוצאות, שיצביע.

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by cleric,

יש ברשותי מספר די גדול של תכשיטים. להיכן כדאי לקחת אותם כדי להעריך את שווים? (עדיף אפילו 2 מקומות שונים כדי להשוות) אני מבקש רק תשובות רציניות. תודה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by shnord,

שלום, לפני קצת זמן רבתי עם אבא שלי (הסיבה הכי דפוקה בעולם!!: אני הייתי שניה במחשב בבוקר, כדי לבדוק חדשות, אז אבא שלי בא ואמר לי לקום מהמחשב, אז אמרתי שניה. אחרי חצי שניה הוא אמר לי לקום מהמחשב, אז אמרתי לו שניה עוד פעם. ככה בערך חמש פעמים עד שהוא התחרפן והתחיל להגיד לי שיבטל את האינטרנט (נראה לי שהוא חושב שאני מכור) אז לא האמנתי לו והמשכתי לשבת, אז הוא יצא מהחדר). אוף, ואני עדיין באמצע כל ההורדות שלי, והאינטרנט יתבטל ביום רביעי הקרוב, וההורדות לא יסתיימו עד אז. מה לעשות??????????????

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by PhP dUdE,

http://www.innergeek.us/geek.html אני 2.54664%

• 42 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. כאשר אני נכנס לאתר של פניות הציבור של משרד התחבורה על מנת להגיש תלונה בנושא תדירות נמוכה של אוטובוסים בקריית אתא בהשוואה לתדירות הגבוהה של קו 2 של המטרונית, פיירפוקס חוסם לי את האתר: https://s19.postimg.cc/5wfclq5xv/image.png מה באפשרותי לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by HeaT-SinK,

אה ועברתי טסט רביעי :-*

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by bluemail,

מה הקוד ??? ותודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by 114508534,

??

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם חברים שלי נוסעים מחר לשבועיים בתאילנד ואמרתי להם להביא לי שעון מזויף פעם אחרונה שהייתי שם זה היה לפני 4 שנים לחצי שנה ולא כל כך יודע מה הולך שם עכשיו ורצה להביא שעון מזויף משהו ברמה מה אתם ממליצים ולכו על הכי יקרים לא ברייטלינג תנו הצעות הם נוסעים מחר בבוקר חשבתי על אוריס אולי

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by IlanF,

ממש מגניב. תפתחו את הוידאו בכרום או במכשיר אנדרואיד

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אז, בא לי להכין מעגל מודפס. ראיתי שאפשר להכין בבית - צריך איזה משהו שאפשר להדפיס עליו ואז להעביר אותו למשטח נחושת ופלסטיק. צריך כמובן את המשטח נחושת ופלסטיק, וצריך סודה קאוסטית. עכשיו השאלה - מאיפה לעזאזל אני משיג את אלה? דבר נוסף - הידע שלי בחשמל לא משהו, ולכן לא הצלחתי להבין משהו - משום מה נכנס לי לראש שאפשר ליצור מקור זרם בעזרת נגדים NPN Bipolar Junction Transistor אחד. חיפשתי בתמונות בגוגל, ונראה לי שרוב השרטוטים דרשו Zener diode או לפחות 2 BJT-ים... אז, אפשר עם BJT אחד ובלי Zener Diode? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שמתי לב למשהו, אין מספיק צחוק באיזור הזה, בין אם זה בדיחות עלובות של ספאמרים, או ת'רדים של בדיחות שלא שוות קריאה (ילד אחד הלך הלך הלך, נפל לבור ומת.) What the Fuck is that?! אז הבה נעתיק מאנשים שכן יודעים להצחיק, ישראלים, לא ישראלים (רק לא צרפתים, אוקי?) Fire At Will! (זה לא מילה במילה, כי אין לי כאן את הקטעים) -"i'm tierd of all those fucking magazines!! every group of people has it's own magazine. we have working mother magzine, hispanic buissnes magazine, infact, any activity that is done by more that four people in the US has a fucking magazine devoted to it. sky diving, snow mobiling, backpacking, mountain climbing, bunjey jumping, ski shooting, duck hunting,…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Cha0stAlker,

שלום, מעניין אותי מה כדאי לאכול פחות או יותר, וכמה שעות לפני מבחן מתיש (לא להגיד לי "שוקולד" בבקשה). לדוגמה האם זה סביר לאכול בבוקר איזה גרנולה ויוגורט/ חביתה, ובערך חצי שעה לפני המבחן איזה תפוח או בננה? מאכלים שישאירו אותי מרוכז, שאני לא אשכח שום פרט. ד"א אני מסרב לשוקולד כי נפילת הסוכר לא כיפית במיוחד, זה לא מסוג המבחנים שאוכלים שוקולד ומסיימים תוך חצי שעה, אלא מבחנים ארוכים ומייגעים בהיסטוריה, ספרות או לשון למשל.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. במינימום 4 חודשים, יכול גם להגיע עד שמונה, כלומר 28 חודשי שירות לבנים כבר מעכשיו! החל מ2010 - שנתיים שירות בלבד! אני אומר שזה סוג של כלכלת בחירות כי היה ניתן לעשות את זה לפני שנים. ואני גם שואל את עצמי מה זה אומר על עתודאים שחוילו ב2001 ויגויסו ב2009... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215586,00.html

• 42 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Ramsses_II,

שבוע שעבר הגיע שליח לאסוף את המחשב שלי ולקחת אותו לחנות ממנה קניתי אותו. המשלוח בוצע דרך החנות ונאמר לי שהוא מבוטח. היום קיבלתי טלפון מהמעבדה, ונאמר לי שהמחשב הגיע, אך הוא נפגם במהלך המשלוח. לאחר מכן (אחרי שפתחו את הקרטונים והפצפצים) נמסר לי שהפאנל הקדמי יצא ממקומו (מחזיקים אותו פלסטיקים מתוך המארז והם פשוט נשברו) וההארדיסק נפל מהמסילה שלו (ההארדיסק מוחזק ע"י פלסטיקים וכנראה המחשב קיבל חתיכת בומבה ולמרות שהם מצויים ב"לחץ" שמונע מההארדיסק לברוח, הוא נפל). אני בכוונה לא רושם את שם החנות, כי אני לא רוצה לצאת נגדה, ולפי מה שהספקתי לראות, למרות שכל תהליך קניית המחשב שלי שם היה סיפור ארוך, זה נדיר שקורים דברים כאלה. כשביצעתי את הזמנת השליחות וגם לפני, נאמר לי שהמשלוח מבוטח. מה …

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Spawn123,

??? מה יהיה הסוף? המצב עכשיו ממש גרוע!!!!!!!!! ויש דבר שמאוד מעצבן אותי ואני חושב שגם את כולם..... ארצות הברית שרק לפני חצי שנה היתה להם התקפת טרור מהגדולות בכל הזמנים.... שכחו כנראה מה זה ערבים.. וטרוריסטים!! כשאנחנו נכנסים לשטחים שלהם (שזו לדעתי הדרך היחידה- רק ביד חזקה הם מבינים) הם אומרים לנו לסגת... ולא רק הם אלה גם קופי הקופיף ענען מהאו"ם ........ די זה נמאס ככה אז מה לדעתכם יהיה הסוף כאן?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by BigTools,

פעם, לפני הרבה שנים שעוד היתי צעיר ויפה, היתה תוכנה בשם ICQ (לא זה לא נושא שהקפצתי מ-2001, התאריך היום 5.2.2012) בכל אופן, נפל ליד מספר איסיקיו די נחמד. 35-000. 5 ספרות, קצר ויפה. מישהו יודע אם זה שווה עדיין משהו?

21. בהתייחס למשקל. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. לא היתה פעם אחת ששאלתי איזה רציף אני לוקח וענו לי נכון..עיכובים בלי סוף, איחורים, מה נסגר???

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by alex.turovsky,

תמונה שלי נבחרה לדף הבית של נענע www.nana.co.il זה המאמר http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=770588 התמונות http://picasaweb.google.com/alex869/412011?authkey=Gv1sRgCI6tyemG15XLnQE# [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אני הייתי רוצה שיבססו על המשחק FEAR סרט מצמרר בדומה לHALLOWEEN או ALIENS רק עם האספקט של FEAR על כל רמ"ח איבריו.

• 49 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by frenzy,

מחר (יום חמישי) בשעה 2 וחצי ישנה בגרות בהיסטוריה חלק ב' לכל תלמידי י"א בארץ, בהצלחה לכל הניגשים!

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים