כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
חג שמח לכולם . אני מחפש תיק גב לנייד לא משהו גדול וזועק אלא ו קטן ואיכותי . יש איזה חנות טובה באיזור המרכז שמישהו יכול להמליץ עליה? אני מחפש משהו באיזור 200 ש"ח . אשמח לעזרה.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
מקציב לעצמי בין 10-12 אלף לקטנוע. צריך להוציא רשיון A, אך יש לי כבר רשיון קודם על קבוצה B אוטוטו 5 שנים. איפה להתחיל? איזה דגמי קטנועים? סאן-יאנג? הונדה? ג'וי רייד? (לא זוכר עוד שמות..) השימושים שלי יהיו בעיקר נסיעה לעבודה (מרחק של 7 ק"מ בכביש רגוע) וכן נסיעות כלליות מהלימודים חזרה לבית. יהיו מקרים נדירים שאצטרך לבצע נסיעות קצת יותר ארוכות (70 ק"מ +-) ולכן חשוב שהקטנוע יחזיק נסיעה בלי להתפגר לי על הכביש במהירות 70 קמ"ש. יש לי סיבה לדרוש יציבות ואפשרות להגיע למהירות של 100~110 עם קטנוע בתקציב הזה? ובכלל? עוד כמה דברים שיהיו חשובים: -צריכת דלק (למרות שנראה לי שזה קצת שונה מהרגלי הצריכה של הפולו-2003 שלי) -מנוע חזק. (מה ההבדלים בין 125 סמ"ק ומעלה? זה מורגש?) -מזגן. (ל…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, בזמנו רכשתי סורק ביתי פשוט במטרה לסרוק ולהפוך את כל כמה אלפי תמונות הפילם הישנות מהאלבומים בבית הורי - לדיגיטליות. עם הזמן (כלומר לאחר שסרקתי אלבום בודד וקטן) הבנתי שלעשות את זה ידנית ובאמצעות סורק ביתי - יהיה סיוט מתמשך ויגזול זמן ומאמץ רבים. עברו כמה שנים והחזון שחלמתי עליו התגשם: כעת ישנם שירותי סריקה אוטומטיים, שליח בא ולוקח את כל האלבומים, סורקים ומחזירים. עד כמה שראיתי מחיפושים קצרי- קיימים כמה וכמה גופים \ בתי עסק שמספקים שירותי סריקה שכאלה; אני מחפש המלצה ממישהו שכבר התנסה ויכול להזהיר או להמליץ על שירות ספציפי. מדובר בעסקה של כמה אלפי שקלים (לכמה אלפי תמונות) ולכן אני לא ממהר להחליט על הראשון בגוגל ומעדיף לחפש המלצות מבעלי נסיון. אם אחד מכם הוא…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
-
מצורף סרטון שמסביר שלכאורה כלכלי יותר לקנות דירה ב-2020 (עד אז לשכור) מאשר לקנות דירה ב-2015, ומוסיף חישובים מדוייקים התומכים בטענתו. עד כמה התרחיש שהוא מתאר סביר שיקרה?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הלך לי לאיבוד הארנק... דווחתי כבר לחברת האשראי, וגם למחלקת אבדות של המשטרה... מה סכום הקנס שצריך לשלם על הוצאת ת.ז חדש? וגם צריך לדווח משהו לבנק?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
די, אני לא יכול יותר. בחודשים האחרונים האינטרנט עובד זוועה. פשוט זוועה. אתרים לא עולים, הורדות מסתיימות פתאום באמצע ואני צריך להתחיל להוריד מחדש, World of Warcraft הפסיק להתחבר, אלוהים יודע למה וגם כשאני מתחבר הפינג אסטרונומי, 500 - 700, לפעמים גם מעל 1000. עשיתי הכל - תמיכה של בזק בינלאומי, תמיכה של בזק, החלפת מודם, החלפת ראוטר, פורמט, החלפת פילטרים בשקעים, פתיחת פורטים ושום דבר לא עוזר. אני יודע שהבעיה לא אצלי ספיצפית במחשב כי יש לי עוד ארבע מחשבים בבית וכולם סובלים מאותה בעיה. חפרתי לבזק בינלאומי, זרמתי עם כל הבדיקות שלהם, לקחתי חבילת גיימרים, אבל כלום לא עזר. חפרתי לבזק, החלפתי ראוטר פעמיים, החלפתי מודם, אבל כלום לא עוזר. באמת נמאס לי. WinMTR טוען שיש לי 60% lost pac…
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני גולש לי באינטרנט ורואה שמישהו מזיז את העכבר ... פעם 1 אחרי שזה קרה חשבתי שפרצו לי ולא הבנתי איך אז בבדקתי את כל התוכנות והכול היה סבבה.. שיניתי איפי והתחברתי שוב לאינטרנט.. עוד הפעם המקרה הזה... אני מסובב את הראש אחורה לטלויזיה אני רואה שהכלבה שלי שוכבת על העכבר השני שגם הוא מחובר למחשב והיא זאת שהזיזה את העכבר *בטעות השארתי את העכבר השני מחובר למחשב..
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, היה לי טסט היום לפני כמה שעות ורציתי לדעת אם אני יכול לברר אם עברתי או נכשלתי דרך האינטרנט. אם כן, אז כמובן לצרף את הכתובת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ראיתי שהחנות מוזכרת בפורומים מידי פעם. ידוע למישהו אם אפשר לקנות שם עם כרטיס אשראי בינלאומי?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום , השאלה היא איפה אפשר למצוא כובע לגוונים בשיער ? תודה. (מי שלא יודע למה אני מתכוון , זה כובע שקוף עם חורים.)
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום יצא לי להגיע לירושלים לקחת את חברה שלי (דן,מישה זה למה לא יכולתם לתפוס אותי כל היום) ובדרך חזרה החלטתי לנסות את כביש 6 ולראות איך זה איך חייב לספר לכם -תענוג גדול ! 140 כל הדרך בלי פקקים ובלי ניידות משטרה (אני יודע שלרוב יש שם הרבה אבל לא אכפת לי יש לי בליינדר M20 ) ירושלים עד כפר סבא - 18 דקות פשוט מומלץ לך מי שיכול.
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר בידור כלשהו, שיעזור לי להעביר את הלילות הקרים בח"א. בהתחלה חשבתי על מחשב נייד, אבל מחשבים איכותיים יקרים מידי. עכשיו אני חושב על נגן DVD נייד או משהו בסגנון. כמובן שאני פתוח להצעות אחרות. התקציב עד 3000 - 4000 ש"ח. יש המלצות?
-
- 44 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
הפרסומת עם הערבי שמרביץ למכונית (ספווייילללררררר) ומקלל אותה בערבית.. מישהו נוסף כאן ראה והתלהב או שזה רק אני ? ניסיתי למצוא ביוטיוב תקטע ולא הלך זה אומר שזה קטע שצולם ע"י חברה ישראלית לא ?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהם את הנעל הבאה , ורציתי לדעת האם משהו מכיר את החנות הזו או קנה אצלהם. כי קצת מפחיד לתת פרטי כרטיס אשראי לחנות שלא ממש מוכרת. http://www.mastersport.co.il/products/173199
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר או יש לו נגן mp3 עמיד למים לשחייה ויכול להמליץ לי על משהו. מצאתי רק נגן אחד שנמצא במשהו כמו מבחנה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2993829&refid=6 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אני טס להרבה זמן אני רוצה למלא את המחשב הנייד בסדרות נשאר לי איזה 30גיגה אחרי "שני גברים וחצי" ו"קוראים לי ארל" תרשמו סדרות טובות ממש שאתם מכירים עדיף קומדיות (תעשו לי רק טובה אל תגידו "חברים" ) תודה
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הגיע לי חשבון פלאפון עצום של האינטרנט עכשיו גלשתי לפעמים לא בכזה סכום כמו שהגיע דרך האינטרנט של סלקום בד"כ כל הזמן אני משתמש בWIFI כש3G הזה מכובה
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחשב כולל כרטיס מסך השאלה שלי היא האים הרשת הזאת טובה ...........שמתי לב שהמחירים שם יכולים להיות זולים לאותו מוצר עד 200-300 שקל פחות . מה אתם אומרים על איבורי.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ב 14.04.2008 רכשתי זיכרונות של GEIL 4 סטיקים כל אחד של גיג'ה מהסניף בבאר שבע עבר שבוע שאני עובד עם הזיכרונות הכל בסדר הכל תקין חשוב לציין ללא OC וללא האלעת מתחים לאחר שבוע התחילו הבעיות מסכים כחולים וכל פעם היה קורס לי המחשב שלחתי את הזיכרונות לפנדה לאחר שבועיים שאני עובד עם גיג'ה אחד G.SKILL הזיכרונות הישנים שלי הכל עובד תקין ולאחר שכל הזמן שיגעו אותי בטלפון כל פעם הייתי צריך להתקשר לסניף פנדה בקיסריה שתבינו אני בתור לקוח אמור לעשות את הטלפונים לסניף הראשי? אני חושב שרק הטלפונים אליהם עלו לי 20 שקל עם השיחות לאחר דיבור עם הטכנאי במעבדה אמר לי שהם תקינים ויכול להיות שהבעיה אצלי אמרתי אוקיי אולי אחד הסלוטים בלוח אם עושה בעיות בדקתי את הלוח אם דיסק קשיח סלוטים ומעבד בע…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אגרתי כסף במשך כמה שנים, ועכשיו יש לי הרבה זמן פנוי, אני רוצה להביא באיזה מחשב חזק או באקסבוקס 360... עכשיו שהדולר נמוך אני יכול לנצל תמצב ולהביא איזה משהו שיפריח תשיעמום ההולך וגובר. יביאו לי את החלקים למחשב או את האקסבוס360 מחו"ל. אני בהתלבטות ולא יודע כלכך מה לעשות, כי יש לי מחשב סבבה לא מריץ משחקים כבדים...(7600 GS) ואם אני קונה מחשב חדש אז אני קונה מחשב באיזה 4000 שקל.... מה אתם חושבים שעדיף ?מה יציג גראפיקה טבה יותר ? ומה יותר משתלם לזמן הארוך ?
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://finance.yahoo.com/charts#chart7:symbol=amd;range=1y;compare=intc;indicator=volume;charttype=line;crosshair=on;logscale=on;source=undefined בעוד שאינטל עלתה ב 30% בערך , AMD התרסקה ביותר מ 50%
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-