עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

שלום, אני מת כבר לגמור עם זה, אני רוצה כבר לעשות תיאוריה רק שאבא שלי לא יכול לקחת אותי. אז מישהו מכיר איזה קו שמגיע מפתח תקוה למשרד הרישוי בחולון? (אין סיכוי שאני הולך למשרד הרישוי בפ"ת )

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. This is a message everyone needs to see. The staff team has just disabled and banned around 20 accounts. A few were for cheating and about 15 were part of an invite ring - accounts used to download once or twice and then abandnoned, hoping that we'd not notice. Well I got new for you, we noticed. This is especially going out to anyone from Israel, we're fed up of your cheating and attempts to get around actually keeping a ratio. Out of the last 20 accounts we've disbaled for cheating, 19 were from Israel. EVERYONE watch VERY carefully who you invite because we're going to start banning people for invitng cheaters/people that use multiple accounts. NOTICE - This is a mass…

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. זהו, נגמרו השטויות. אתמול, ה-9 למרץ שנת 2003, קיבלתי את התעודה הגרועה ביותר בחיי. 4 נכשלים, זה לא ממש צחוק... אבא שלי גם לא ממש צחק, והופ, לא ביזבז זמן מייותר והאינטרנט נעלם... לבערך עד סוף השנה, במקרה הטוב אז אני נאלץ להפרד מכם לכמה חודשים רעים.. אני אנסה לבקר לעיתים מחברים, מהבית ספר... להת', בהחלט העברתי פה זמנים יפים יותר ויפים פחות, האתר מאוד יוחסר לי... שלכם, מישה העצבני, TheHunter.

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אהלן, אני מחפש פאב טוב באזור תל אביב הרצליה אני רוצה פאב שיש בו הרבה סוגי בירה, פאב באווירה אותנטית משהו לא המוני יותר מדי. אני הלכתי הרבה פעמים למייקס פלייס, מוליס בלום, המנזר ודומים. הם נחמדים אבל אני מחפש משהו יותר רציני הייתי באיזה מסעדה טובה ברחוב הארבעה בתל אביב, שגם יש שם מלא מלא בירות פשוט שכחתי את השם. אם מישהו מכיר, זה הכיוון שאני מחפש, פשוט בא לי מקום אחר. שמעתי המון דברים טובים גם על DUBLIN וגם TEMPLE BAR, אבל לצערי אני בן 19 ולשניהם אני לא יכול להיכנס. למישהו יש רעיונות? המון תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Tomerico,

מאיפה אפשר לקנות כזה בלי להתחיל להזמין מאי-בי וכאלה? מכון לשלם תמורתו 10 שקל.. למישהו יש רעיונות? עדיף משהו באיזור המרכז/שרון.. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. במינימום 4 חודשים, יכול גם להגיע עד שמונה, כלומר 28 חודשי שירות לבנים כבר מעכשיו! החל מ2010 - שנתיים שירות בלבד! אני אומר שזה סוג של כלכלת בחירות כי היה ניתן לעשות את זה לפני שנים. ואני גם שואל את עצמי מה זה אומר על עתודאים שחוילו ב2001 ויגויסו ב2009... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215586,00.html

• 42 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Milford Cubicle,

^^^ סקר.. ^^^

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. כותרת...

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by SD Project,

איך אפשר לדעת ?! תודה, ניאו

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by GalitEyal,

היי אנשים.. קודם כל אני חדשה פה, הבנתי שאין פה הרבה בנות. קוראת סמויה בדרך כלל (סוף סוף אני יכולה לשאול משהו) הבנתי שבפורום הזה אפשר להעלות כל שאלה. בכל מקרה, לפני בערך 3 חודשים הפסקתי לעשן סיגריות, אני חייבת גם להחמיא לעצמי למה עישנתי 4 שנים והפסקתי ! כל הזמן הייתי לועסת מסטיק ושוכחת מסיגריות. כמובן שאני ממשיכה עם זה, אבל לפני כמה זמן אחד מהידידים שלי טוען שכבר הפכתי את ההתמכרות שלי מסיגריות להתמכרות למסטיקים. חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שאני באמת כל הזמן עם מסטיק בפה.. זה נראה לכם מוזר ?? אפשר בכלל להתמכר למסטיק ?? מה ההתמכרויות שלכם ??

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. היי אתמול שאלתי באורנג' לגבי חבילת גלישה בבלולארי, הציעו לי חבילה של 30mb ב 26 שקל לחודש. למה מספיקים 30mb ?? נשמע ממש מעט... איך החבילות ברשתות אחרות?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Fenomeno,

בהצלחה לכולם למישהו יש קישורים לאתרים עם תירגולים\הסברים או קבצים שהוא מוכן לשתף אותנו בהם? תודה :smoke:

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אהלן, כפי שהבנתם מהכותרת,אני לומד כרגע פסיכומטרי ונבחן למועד יולי. ואחד האתגרים המעיקים(לפחות מבחינתי) והקשים בפסיכומטרי הוא אוצר המילים. אני יחסית מתקשה בלזכור את המילים,בלשנן אותם.אמנם אני יכול לזכור אותם לטווח קצר,אך לא כל כך מצליח לזכור לטווח ארוך. ואני מתייחס בעיקר למילים באנגלית,שזהו שפה זרה ,ויותר קשה לי לזכור אותן. רציתי שתציעו לי דרכים ,איך לזכור את המילים ולשנן אותם. תודה.פתוח להצעות...

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שנה טובה לכווווווווווולם! :-* קצת מוקדם אבל למי איכפת הנה הפלאש משנה שעברה: ;D http://www.emp.co.il/other/omer/Shana/ShanaO.html והנה משהו קטן לשנה הזאת: 8) http://www.emp.co.il/other/omer/Shana/shana_tova.wmv O0 :anim-jjd: :bigglasses: :biggthumpup: :cwm39: :DJsmile: :elkgrin: :gorgeous: :jump1: :nutty: :ylsuper:

• 58 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אורח עדן שרייבר
    Started by אורח עדן שרייבר,

השבוע בחידון - כדי שהמעבד יהיה קר והארנק לא ריק, אנחנו מגרילים בין העונים נכונה קירור מים של אנטק, שיצנן אתכם עד בוא החורף לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a2%d7%91/

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by demultiplexer,

אני מחפש קרובים בחו"ל לאחרונה מצאתי כמה אתרים שנותנים את השירות אבל בתשלום בעזרת כרטיסי אשראי אשמח אם תעזרו לי במציאת אתרים של שירות דומה אבל בחינם אני צריך רק לניו יורק או אם ישנן תוכנות שעוקפות את התשלום או עם מספרי כרטיסי אשראי מפוברקים ששמעתי שיש תודה מראש DEMULTI

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

אהלן בקשר לשאלה 3... לא בטוח תצליח עם החברה שלך וגם אולי תמות ב7 שנים האלה אה כן פטנט מחזיק רק ל100 שנה כלומר אם אתה בוחר באחוזים או להקים חברה משלך תדע שאחרי 100 שנה זה לא יהיה שווה כלום (כאילו אם את חושב על הדורות אחריך)

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Sym,

שלום חברים אני עושה עבודת גמר במנהל עסקים על חברת גוגל ורני זקוק למספרר של המשרדים שלהם אני עושה עבודה על השפעת התרבות הארגונית על הצלחת הארגון ובחרתי בגוגל ואני דיי זקוק למישהו אנושי אשר יוכל לדבר איתי אשמח למספר טלפון מאוייש אשר אני יוכל לדבר עם מישהו אשמח אפילו לשיטה איך להשיג את המספר

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. לאחר חודשים של ניסויים שקטים ותלונות גוברות מצד יוצרי תוכן, ענקית החיפוש מסירה את הכפפות ומודה כי החלפת הכותרות המקוריות בכותרות גנריות המיוצרות על ידי בינה מלאכותית היא כאן כדי להישאר, כשהמטרה המוצהרת היא "שביעות רצון המשתמשים" - גם במחיר של הטעיה עובדתית ומוסריתלכתבה

20. Started by ZorD,

שלום לכם. יש בפי כמה שאלות בקשר לצבא, ואשמח אם תוכלו לעזור לי. - לפני כמה ימים עשיתי בדיקה כדי לבדוק אם יש לי מיגרנה מסוג כלשהו.. הרופאה נתנה לי טופס ואמרה לי לשלוח אותו לצבא. היום שבאתי לשלוח את זה נזכרתי שאין לי מושג לאן שולחים דבר כזה.. וגם הרופאה לא אמרה דבר.. אני חושב שהיא התכוונה לשליחה בפקס. למישהו יש מושג לאן זה צריך להישלח? והאם מיגרנה יכולה להשפיע על הפרופיל שלי, ואם כן אז באיזו מידה? - ברצוני לדחות את תאריך הגיוס שלי, יש לי עוד חודש+ ועוד לא הספקתי לעשות הרבה.. אני רוצה לנסוע לחופשה בחול עם המשפחה וגם לשפר קצת ציונים במקצוע או שניים.. איך אוכל לדחות את הגיוס? למי אני צריך להתקשר? - איך אני מסדר לעצמי נעליים אורטופדיות בצבא? אני פשוט לא מסוגל לסבול את …

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. יהיה מעניין לדעת כמה עלו המחשבים של אזרחי ישראל ושל המשתתפים המכובדים של HW-ZONE

• 51 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by מאיר פלג,

אהלן. ראשית , אני חייל משחורר בן 21 בצבא שירתתי שנה שלמה כמנהל רשת - תפקידי כמנהל רשת ללא תעודה מסומכת או קורס כל שהוא למדתי על AD ועוד כמה תוכנות בצבא עכשיו לאחר שהשתחררתי החלטתי שאני רוצה ללכת ללמוד על ניהול רשתות ומשם להתקדם וכמו כל חייל משחורר הציפו אותי בטלפונים מכללות לבוא ללמוד אצלהם לימוד של קורס MCITP עכשיו אני מאוד רוצה ללמוד את זה ולהתקדם בזה הפחד הגדול שלי הוא האנגלית אני יודע אנגלית בסיסת ממש ממש ממש קצת . אז בכדי לשפר את האנגלית שלי נרשמתי לקורס של חצי שנה בבה"ס אנגלי אמריקן משהו .. עכשיו אני מפחד שהקורס הזה לא יספיק לי אז אמרתי לעצמי שאני יתחיל ללמוד קצת על ניהול רשתות תוך כדי הקורס באנגלית ככה שאני יבוא ללימודים של הקורס MCITP קצת עם ידע בסיסי אז התחלתי …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

שאלה פשוטה - במה אתם משתמשים, למה, ואיזה... אני אישית לא יכול לשים ג'ל כי אני מרגיש כזה מוזר והחולצה תמיד נדבקת לבית שחי.

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. ליד איפה זה?????? איך מגיעים לשם מנתניה.????

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by kobi_af,

שלום למישהו יש פה שעון?כן לי יש בטח גם לחלקכם יש שעון אז הגיע הזמן לחשוף אתם , אפשר להוסיף תמונה לי י יש שעון casio gshock g 2400 בקרובאני רוצה להחליף לשון אנלוגי הרבה זמן הוא נמצא אצלי עלה לי 75 יורו!

• 43 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים