כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אז כמו שנאמר בכותרת, יש לי מחר את הבחינה, ואני תקוע עם קטע לא מובן. תוכלו לתרגם לי אותו בבקשה?? (לתרגם מילה במילה זאת לא בעיה, הקושי שלי זה לצרף אותם למשמעות אחת). 20th Century Literature: The second world war, an intervening economic depression of great severity, and the austerity of life in Britain following the second of these wars help to explain the quality and direction of English literature in the 20th century. The traditional values of Western civilization, which the Victorians had only begun to question, came to be questioned seriously by a number of new writers, who saw society Breaking down around them. Traditional literary forms were often discarded, and …
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני צריך להגיש עבודה בנאגלית והנושא שבחרתי הוא מחשבים. עכשיו אני צריך גראפים או סטטיסטיקות של שימוש במחשב נגיד החל משנת 1960 (אם אין אפשר יותר מאוחר). בבקשה זה נורא חשוב לי, לא הצלחתי למצוא שום דבר בגוגל. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור ישיר ל setpoint 4.7 vista 64 bit ההורדה מהאתר של לוג'יטק פשוט לא זזה ואני לא מוצא קישור ישיר... לא אכפת לי מאיפה, העיקר שיוריד לי על יותר מ- 5 KB תודה...
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני צריך קישורים לאתרים טובים עם הרבה טורנטים שאפשר להוריד במהירות גבוהה, ולא מחייבים אותך להעלות באותה מהירות בה אתה מוריד. במידה ומדובר באתרים שהחוקיות שלהם לא ברורה, או במידה ויש לכם ספק אם מותר לפרסם כאן את הקישור לאתרים האלה, אז תשלחו לי בבקשה את הקישורים בהודעה פרטית. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
what could be done to help prevent people from eating junk food create an advertisement אני צריך לעשות איזה פרסומת או משהו אם למישהו יש רעיונות למשפטים יפים שקשורים בנושא זה ממש יעזור לי ואני יודה לו *זה לא עבודה שלמה זה רק סעיף אבל בכל זאת אני צריך שיהיה איזה משפט או משהו יפה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לזהות ידיים בתמונה על ידי אלגוריתם שאני צריך לבנות אני לא יודע לאן זה מתאים יותר לפורום תכנות או לפה כי גם מי שלא יודע לתכנת יוכל לעזור אני צריך שיטה יעילה לזהות איפה נמצאת יד בתמונה דרך לעבור על התמונה ולמצוא איפה היד נמצאת חשבתי על מספר דרכים: 1.בכל יד גובה האצבעות הוא בסדר עולה השמאלית והימנית הן האצבעות הנמוכות ביותר והאמצעית היא הגבוה יכול ליהיות בזה שימוש אבל זה נראה לי בעייתי 2.יש כל מיני אפקטים שאפשר להשתמש ולנסות להגיע למצב שליד יש סימני זיהוי ברורים ויש עוד כמה אבל הן כבר לא שיטות מעניינות למישהו יש עוד רעיונות יצירתיים שיוכלו לעזור לי כי זה ממש קשה לחשוב על רעיון לזה ואני גם לא יודע אם זה יעיל הפיתרון שהצעתי ברעיון מספר אחד כי אני צריך בדרך כל שהיא לה…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
של אתרי מחשבים כמובן של חנויות גדולות שעושות משלוחים בכל ארה"ב ושיש להם חנויות בכל המדינה(רצוי) שיהיו אמינות וזולות
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום,אני צריך שיהיו לי סטטיסטיקות באתר שלי שאני יראה איזה אתרים מפנים לאתר שלי וכמה פעמים הם הפנו יש את הדבר הזה במערכות מוכנות של הבניוקר.... אז אם למישהו יש או שהוא יודע מאיפה אפשר להוריד אז תודה רבה זה ממש חשוב לי ואם מישהו יכול לבנות אחד כזה אני יכול לפרסם אותו באתר...
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בקיצור שלחה לי מכתבים ילדה בביצפר שהיא אוהבת אותי והיא רוצה שנתקרב ושהיא לא עובדת עליי... בקיצור התחלתי לשלוח לה SMSים ושאלתי אותה אם היא רוצה קשר יותר רציני... ואז הצעתי לה חברות... רציתי לראות אולי זה יזרום הקשר ויהיה לנו טוב. ואז יצאנו באותו ערב לסרט ועלינו קומה בקניון וצפתה לנו הפתעה... ילדה שהיתה איתי בבצפר הקודם רואה אותנו יחד ואני בטוח שהיא הדליפה... לא רק זה... כתבתי כינוי במסנגר שאני אוהב אותה ולא חשבתי שזה יגיע לכל השכבה שלי ומישהו כנראה הדליף... ואז היא כעסה עליי שסיפרתי ונפרדה ממני... עכשיו הצלחנו להשלים ולהיות ידידים והיא טענה שהיא בכלל לא אוהבת אותי שהיא היתה מבולבלת... היא אומרת שהיא רוצה שנהיה ידידים ונראה לאן זה מתפתח... אני רוצה להתחיל איתה שוב אז חשבתי…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לפרוייקט שלי במוסיקה שיר מרזחי בקצב טראנס
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את השירים האלה... ששומעים אותם, ואומרים "וואלה, זה שיר טוב" אני צריך שירים כאלה... לא כמו גלגלצ שחוזרים על השירים שלהם 100000 פעם ביום בערך.... אם כבר גלגלצ אז עוד בלילה יש להם שירים יפים... סתם דוגמא שעולה לי עכשיו לראש... ROXETTE, ו PINK FLOYD... דברים כאלה... יש מלא שירים כאלה שאיאפשר לא לאהוב אותם! תודה רבה רבה!!! גם לינק לרשימה יהיה טוב... או COPY מהרשימת WINAMP שלכם גם אחלה! תודה רבה יניב
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
נגיד יש לי נוסחא: הסוגרים יהיו השורש - (4X-15) - (3X-14) - (X-9) = 0 אז אני יודע ששורש אחד אני מעביר לצד השני 4X-15) - (3X-14) = (X-9) עכשיו מעלים את כל צד ימין בחזקה 2 וצד שמאל גם בחזקת 2 כדי שיתבטל לי השורש אז בצד שמאל יש לי נוסחאת הכפל המקוצר...אבל בחישוביוצא לי טעות שאני מגיע בסוף לשורש בריבוע מישהו יכול לפתור את זה ולרשום את כל הדרך? מאוד אודה למי שיצליח
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
זה הראשון תפסתי תשיר בדיוק כשהוא עמד להיגמר . http://www.mytempdir.com/1200659 זה השני.. http://www.mytempdir.com/1200694 מקווה שתצליחו לזהות אותם אני דיי עוקב אחריהם ברדיו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה ברצינות עכשיו אני לא יודע עם זה טוב או מתקלקל מהר או המים טעימים או מה..... אז רציתי לפנות אל המשתמשים שכן יודעים ו\או שהתנסו במחשיר...... תודה מראש...... ;D http://www.tami4.co.il/index.asp
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות בארה"ב יש לי חבר שנוסע ליוטה לשלושה שבועות האם המחירים שם יהיו הרבה יותר זולים מהארץ? והאם מישהו יכול לעזור לי בבקשה למצוא חנות שם שאפשר לקנות או מקום קרוב לשם..?
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1119271847/Sexy_Workout_Video אני קונה! אני קונה!! אני קונה!!! לא אכפת לי כמה זה עולה! (ומה בדיוק הם מוכרים)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות הציטוט שלמטה אני קורא חרם על אלסה -ELSA חברה גרמנית שיש לה תחליף................... גרמניה אישרה היום באופן רשמי כי השעתה זמנית מכירות של ציוד צבאי לישראל. כך אמר היום שר ההגנה הגרמני, רודולף שארפינג, בראיון שעניק לרשת הטלוויזיה הגרמנית "זד.די.אף". "מכירות חלקי חילוף לצבא הישראלי הושעו אך לא בוטלו", ציין השר והדגיש כי אין מדובר באמברגו. "בהחלטתה, התכוונה הממשלה לשגר אות, בהתחשב במצב הנוכחי", הוסיף שארפינג. ביום רביעי סירבה ממשלת גרמניה להתייחס למידע שהפיץ משרד הביטחון בישראל, לפיו ברלין השעתה לפני מספר חודשים את מכירות הציוד הצבאי לישראל. עדיף לפרנס את מי שתומך במדיניות ישאל כמו איטליה וטיוואן.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום נכנסתי לחשבון היוטוב שלי וראיתי ששלחו לי הודעה לחשבון + הסרה של סרטון שהעלתי לפני מספר שנים: האם אני בבעיה? מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אם כן - מה ירד? אם לא - מתי הוא צפוי להגיע? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
[לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול, לכן העבירו אותו בבקשה למקום הנכון] יש לי מסך CRT 17" מעבד AMD 64 2GHZ 512 RAM כרטיס מסך 128M VGA כאשר אני מריץ קבצי HD אני רואה שהתמונה בעצם עשויה ממלא נקודות קטנות, אני חושב שזה ארטיפיקים אבל אני לא בטוח. יכול להיות שזה בגלל שהמחשב שלי חלש מדי? או שמא זה הכרטיס מסך? אולי המסך? העלתי תמונה אבל לא רואים את זה פה ממש טוב. האיכות של הסרטון היא 720p תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאוד מוזר איך שם יש גירסא אחת מאוד נחמדה ויפה ופה יש גירסא אחרת של סיפור שאותו קשה לי לאמת כל אחד פה משקר לחברי הפורום שלו ולא מגלה את כל האמת ועמרי אשם בכך שהעניין לא הובהר עד הסוף אני ראיתי את הסיפור שלך.. עכשיו אני לא מבין איך זה שלפנדה יש סיפור מאוד דומה לשלך אך שונה בפרטים קטנים... וגם... מאוד מעניין איך הם אומרים שגנבת את האתר כי אני לא רואה שום זכר לpcCrap או למשהו משם אבל אתה אינטרסנט כמוהם אתה מספר סיפור שאיכשהו אתה יותא המסכן וזה לא הגיוני כי בטוח שאתה אשם במשהו גם..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטמטום, הטמטום http://www.pandas.co.il/product_info.php products_id=3896&PHPSESSID=66c9600283d8a8b62df80d8324b4143d מי שהבין של הכותרת של הפרסומת שיסביר לי...
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
המניקים האלה בחנות נתנו לי הכל בOEM ואני לא קובלתי את המדבקה של הATHLON XP !!! המדבקה המגעילה של דראק 4 עדיין תקועה לי על מערז וזה ממש אבל ממש מעצבן :( ואני ממש לא מצליח להוריד אותה STICKY INTEL BITCH!!!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-