כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
לא אזור שורץ מהגרי עבודה מצד אחד ולא שכונה של עשירים מצד שני. מעמד ביניים.
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש תחתונים של Kler (זאת חברה ספרדית). יש להם מבחר גדול יחסית של תחתונים בעיצובים ממש יפים (אני אוהב את הבוקסרים הצמודים שלהם), ואיכות הבד שלהם מאוד גבוהה והוא נעים למגע כמו לייקרה. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג את התחתונים שלהם בארץ, או להזמין אותם מהאינטרנט מאתרים מהארץ או מחו"ל מתוך קטלוג של תמונות? קניתי פעם תחתונים שלהם בMENZ בדיזינגוף סנטר. אבל, החנות הזאת נסגרה ואני לא יודע איפה יש להם עוד סניפים. היה להם גם אתר אינטרנט (www.menz.co.il), אבל הוא לא פעיל. לגבי המידות שלהם, אני יודע שLarge זה G (בספרדית זה Grande), אבל זאת מידה יותר קטנה מLarge בארץ.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש ספר שמדבר על מכניקת רכב: מגדשים, פילטרים וכו'...מישהו מכיר ספר כזה? מה השם? מאיפה אני יכול להשיג אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=52476&item=5111923980&rd=1#ebayphotohosting אולי חלקכם כבר ראה תמחשב הזה אבל זה מה נקרא GLOBAL KILLER ARMMAGEDDDDDDDDDON זה משהו מטורף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לאחר התלבטות קלה, החלטתי לשתף אתכם בערמדיות שלי... היום, בשעה 4:32 לפנות בוקר, נשלל רשיוני היקר. לאחר שנפרדתי מחברי בסנוקר בהרצליה, נכנסתי לרכב (לבד) והתחלתי לסוע. הכל טוב... הגעתי למחלף כפר-שמריהו, לקחתי את הפניה ימינה... הכביש ריק, אני מרגיש סחוט, פסי ההפרדה על הכביש, הדוושות ומד הסל"ד קורצים לי. אמרתי לעצמי "וואלק, כמה שזה לא איכותי, אבל אני עייף ואני חייב להגיע הביתה לפני שמשו רע יקרה...". תופס נתיב שמאלי ודופק את הדוושה עד הסוף. סטאגאדם סטאגאדם... 130-140-150-160-170, מגיע לצומת הסירה, עמודי התאורה הניצבים להם בין הנתיבים חולפים על פני במהירות מסחררת. ובדיוק שם, קצת אחרי הסירה, בתחנת הדלק הזו, תחנת הדלק של חברת "פז" (ככל הנראה)... יושבת לה תימניה קטנה, חמו…
-
- 43 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא מבין כלום במפרטים, וגם אין ממש טעם לפרסם את ההודעה בפורום המתאים כי אין כמו שיחה במסנג'ר. אז מי שרוצה לעזור לי בזה, אשמח אם ישאיר לי את המסנג'ר שלו ;D
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלוםרציתי לשתף אותם במשהו חבר שלי רצה לקנות מחשב טוב למשחק hl 2 שקרב ובא אז אני הצתי לו 1 FLATRON 19 F900B 1,583 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 50 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 495 ש"ח 1 3R SYSTEM AUDI XP BLACK 208 ש"ח 1 Kingston 512MB 400MHz DDR PC3200 692 ש"ח 1 LITE ON 52X32X52 RETAIL 252 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX 612 ש"ח 1 ANTEC SL450 - 450 WATT 470 ש"ח 1 Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 669 ש"ח 1 Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail 1,118 ש"ח סה"כ 6,149 ש"ח עכשיו בה לו תכני מחשבים (שאני הקרתי בניהם הוא ממש טוב בתיקון אבל ל…
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חבר'ה תעזרו לי בבקשה למצוא אכסנייה או מלון נוער טוב וזול לחופשת הגיוס שלי אני יוצא עם חברה שלי אך קצת קשה לי למצוא מקום טוב אז ככה המיקום לא חשוב (לא משנה צפון דרום ) אני רוצה מקום יפה ומסודר עדיף עם ארוחה אחת ביום לפחות עדיפות ל2 ארוחות ביום שיהיה כמו שאמרתי מרווח ומסודר מקום על רמה אבל לא יותר מידיי יקר מדובר בשבוע בערך שאני רוצה לנפוש אז רק ללינה כולל ארוחה אחת או שתיים ביום אני מקציב עד 1000 שקל לאדם זה התקציב שלי ורצוי שבמקום יהיו אתרים לטייל בהם וכו' אני לא ממש מבים בזה בעצם כמעט בכלל לא אני בעצמי לא יודע בדיוק מה אני רוצה אז אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי עם זה תודה, אסף :smoke:
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לאדע אם אני קונה בקרוב אבל סתם אני מתעניין בנושא הזה.. מישהו מנוסה בזה? מכיר כל מיני מכשירים שכדאי? מה אתם אומרים על הPOD ובכללי כל מיני דברים של line 6 ?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3388771,00.html
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני קצת לומד פה באתר ותראו מה אני יודע כבר. מארז זה הקןפסא שיש בא תחלקים והיא צריכה להיות טובה בגלל שיהיה שם מאווררים ולא יהיה חם. וגם USB כמו של מצלמה מקדימה וספק זה נותן חשמל צריך שיהיה חזק שלא יתכבה המחשב נגיד אם יש לי מסך חזק אז צריך ספק חזק. כרטיס מסך צריך שיהיה חזק בשביל משחקים להדליק הכל גבוהה הארדיסק צריך הרבה רק עם מורידים הרבה באימיול וקזזה זכרון יש הרבה ואני עוד לא כל כך יודע אבל צריך שיהיה 2 ואותו דבר שיעבוד טוב ועם יש 3 המחשב יכול לא להדלק. יש צורב שהוא גם דיוידי וגם רגיל ולי יש שלהכל ואני יודע עוד אבל אין לי כוח אני ארשום עוד מאט נכון טוב? אני לא לומד הרבה אז לאט אני ידע עוד.
-
- 95 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
עשיתי השוואה בזאפ והיונדאי Q17 יוצא הכי זול פה http://memory.co.il/product_info.php?cPath=30_33&products_id=163 מישהו הזמין מהאתר הזה? בטוח להזמין משם? תודה, אורון.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני הכרתי את כל תחום הבלוגים כבר לפני מעל ל-3 שנים, כלומר ממש איך זה עובד גם מבחינת תיכנות ב-PHP וכו'. ולא הבנתי כל כך מה מושך ומעניין בזה עד היום. בקיצור החלטתי לפתוח בלוג משל שיהיה בעברית ובאנגליתי. בלוג שיספר על החיים שלי מגיל שנה ועד היום כולל משפחה וכו'. עכשיו באה השאלה החשובה: 1. מה עדיף לי, לפתוח בלוג באתר מפורסם (לדוגמא: "Blogger") שמאפשר את זה בחינם או להשתמש במערכת משלי (כי יש לי כבר חבילת איחסון ומערכת WordPress מותקנת ומוכנה לשימוש)? 2. מה ההתרונות ומה החיסרונות בין שניהם? אשמח לתגובות שלכם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש פה מישהו שהתנסה היתה ויש לו חוות דעת? אני יודע שmedeli זה לא משהו אבל בשביל מישהו שרק מתחיל זה לא כזה משנה ובקשר ל5 אוקטבות אני מתעקש, אני לא רואה את ההיגיון ב4 אוקטבות (אולי בשביל מקלדת שליטה לא בשביל משהו כזה) ובגלל זה לא הלכתי על אחד הדגמים הזולים יותר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה. אמא שלי התקשרה לטכנאי כדי להזמין ממנו והוא דיבר איתי בטלפון ומתחיל לבלבל לי בשכל שהAMD ATHLON 64 VENICE BOX לא מגיע עם 64 bit הוא אומר שסתם רשום שם 64 ומשכנע אותי לקחת מעבד INTEL למרות שהמחשב מיועד למשחקים ולפי מה שהבנתי AMD עדיף למשחקים. עוד משהו ביקשתי ממנו את הלוח DFI INFINITY ULTRA והוא אומר לי שDFI זה חרא של חברה ושאני יקח לוח של ASUS. ועוד משהו קטן שלא כל כך קשור לכאן ביקשתי ממנו את הכרטיס מסך הבא X800GT 256 והוא אמר לי שעדיף לי להוסיף 100 ש"ח ולקחת את הכרטיס הבא RADEON 9800 512MB שאני בכלל לא יודע מאיפה הוא הביא את השטות הזאת. יש אמת דבריו? למרות שנראה לי שהוא מבלבל בשכל. ואמא שלי נוטה להאמין לו בגלל שהוא "טכנאי"
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אני יכול לברר מחירים באתרים באינטרנט?? תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
HUH? ??? ???
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני מקבל את שתי ההודעות האלה באיסיקיו מכמה אנשים ברשימה שלי והיום פעם ראשונה גם במסנג'ר כבר בפעם הראשונה כשראיתי את ההודעות האלה הבנתי שמשהו לא בסדר יש מצב שפרצו אלי למחשב או שמנסים לפרוץ? מה אני אמור לעשות בכדי לא לקבל את ההודעות האלה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון יש באתר האינטרנט שלכם את החידון ? אז אני פירסמתי את זה גם באתר האינטרנט הזה http://www.chatit.co.il/showthread.php?t=349618 זה בסדר מבחינתכם,נכון ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוב פעם, אם זה לא קשור לפורום הנ''ל, בבקשה להעביר. ערב טוב, הצעתי לחבר מחיר על לוח אם, מעבד, כ.מסך וזיכרון: לוח אם: 945P S3 מעבד: E6300 זיכרון: 512MB של KINGSTON מקורי כ.מסך: X1650XT על כל הרכיבים הצעתי לבחור, 650 ש''ח אולי 700. אבקש את דעתכם בנידון, אם המחיר מצדיק את התמורה וכו... האם המחיר שנתתי הוגן?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני עושה על הרזולוציה הכי קטנה שהוא מסוגל להקליט אבל בכל זאת הקובץ יוצא גדול מדי משהו כמו 700 מגה ל45 דקות... מה אני יכול לעשות בשביל להקטין את הגודל של הסרט אבל להשאיר את האיכות... זה מקליט בפורמט mpeg
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכם, אני קורא כבר כמה שנים בפורום ורק לאחרונה נרשמתי. אני מרגיש די אבוד ומבולבל בשלב הזה של חיי, שהוא כ"כ חשוב: ההיגיון אמר לי שכדי לקבל משרה טובה- צריך תואר. התחלתי ללמוד מדעי המחשב, לאחר שנה של התקשות וחוסר אהבה לחומר, שיניתי מסלול לתואר בניהול. לאחרונה שוב החלו תהיות האם אני עושה את הבחירה הנכונה. אני מעריך את תחום הגרפולוגיה, משום שהוא מקושר במציאות לדעתי, לעומת אסטרולוגים למשל שמתימרים לייעץ לפי תאריך לידה, שנשמע לי תלוש. קיבלתי הצעת מחיר מהמכון גרפולוגיה הבא: www.annakoren.co.il 1,200 שקל לייעוץ אישי+זוגיות+עיסוק. יש לי את הכסף, אבל זה לא סכום קטן ואני נרתע.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה מתיחה רעה ביותר שמעתי אני נפלתי מהכיסא הבחור יצא טיפש ענק והמותח יצא דיי מנייק בסוף הבחור היה חוטף התקף לב מרוב הלחץ פשוט חובה (זה דיי ארוך אבל שווה ביותר) http://radio-idan.co.il/metihot/gregori.wma http://radio-idan.co.il/metihot/gregori2.wma עוד מתיחות פה http://radio-idan.co.il/metihot.htm
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי כרגע אינטרנט בחבילה של 2.5MB, כשאני משלם 92 שקלים לבזק על התשתית ועוד 53 שקלים לספק האינטרנט אורנג'. יוצא שביחד אני משלם 145 שקלים על חבילה של 2.5MB! אני בהתחייבות עם בזק לעוד 8 חודשים, כך שאין טעם לדבר על הוט, ואחרי נסיון אישי של 6 שנים איתם גם אין סיכוי שאחזור (כך שהוט מחוץ למשוואה, למרות שהמחירים שלהם יותר זולים). רשת NGN עדיין לא פרוסה באזור שלי. בזק הציעו לי חבילה של 4MB ב-103 שקלים בהתחייבות לשנה מהיום, ואורנג' 81 שקלים בלי התחייבות. כך שבחודש יוצא 184 שקלים. המחיר בסדר? משום מה נראה לי מאוד גבוהה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני ממש אוהב את דאפי דאק מה אתם אומרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-