כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
יש לי אופניים ואני פשוט חייב לישמוע מוזיקה בנסיעה כי אני נוסע דיי הרבה. אבל יש לי בעיה כמה שאני מנסה לימצוא פיתרון איך לתת לרמקולים מתח חשמלי נייד זה לא עובד אז אני רוצה להיתנסות במשהו חדש כמובן הרמקולים הם של מחשב 2 רמקולים בשביל התחלה נפרק את "המארזים" שלהם ונשאיר רק תרמקולים אני כבר יתקין אותם על הכידון של האופניים. את הקטע של הרמקולים פתרנו. הרמקולים מיתחברים לנגן IAUDIO U3 . עכשיו אני יכול להביא מחבר מצבר של רכב, וישים על האופניים מין סבל כזה מאחורה שהמצבר ישב עליו נעצב את האזור הזה כדי שיהיה אופנתי חח זה יהיה כבר מודינג. אני לא מיקצוען באלקטרוניקה אבל צריך לתת למצבר מין סוויצ' כזה כדי שיתן מתח לרמקולים אני חושב בקיצור אני דיי מבולבל אני לא יודע אם זה יצליח אז רצי…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חח איזה כותרת על הפצ'יאה 1 - איזה אוטו יש לכם? 1 אין לי עוד 2 - על איזה אוטו למדתם לינהוג? 2 לומד על BMW מנוע 2700 שתי מגדשי טורבו 3 - על איזה רכבים נהגתם ? 3 אין לי כח לפרט אני יפרט עוד מעט 4 - נהגתם ליפני שהתחלתם לילמוד נהיגה ? 4 כן 5 - נהגתם ליפני שהיה לכם רישיון ? (אני לא מדבר על שיעורי נהיגה) 5 כן 6 - איזה טסט עברתם ? 6 עוד לא 7 - וגם תציעו שאלות חח 8 - איזה תאוריה עברתם ? 8 ראשונה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בשבוע הבא ביום חמישי אני הולך לעשות מבחן(SOP), ואם אני מצליח אני עובר לשלב שאחרי ואז אני טס לUSA ... אפשר לקבל כמה טיפים ממישהו שאולי נסה פעם?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה התרגיל מצא לאילו ערכי M גרף הפונקצייה y = (m-3) x^ +2x +m א. מעל לישר y=3. ב. מתחת לישר y=3 נרה לי שהצלחתי לפתור אבל אני מרגיש שאני עושה את זה כמו תוכי בלי להבין מישהו יכול להסביר לי : אחרי שפתרתי משוואה של M גילית M= ומפה אני לא יודע איך להמשיך. תודה לעונים
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, עבר עלי יום די קשה - והחלטתי להוציא את כל העצבים על לוח אם - לא ידוע וכרטיס מסך - Geforce 5 תמונות: כמובן שחצי מהלחקים נשארו ב-''זירת הפשע''. נו... מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה: חלקת יער הכילה לפני 20 שנים 30,000 טונות של עץ. היום יש בחלקת היער 45,000 טונות של עץ. נתון שכמות העץ ביער גדלה בכל שנה כמו סדרה הנדסית. א. בכמה אחוזים גדלה כמות העץ מדי שנה? ב. מה תהייה כמות העץ ביער בעוד 20 שנה? תודה לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יכול להיות אחדים ממכם למדו באמצעות ספרים,סדרות,סרטים ,השניים באמצעות בית הספר והאחרים באמצעות המחשב(משחקי רשת,פורומים וכו') אני כבר הרבה זמן מנסה ללמוד את הדרך לדעת אנגלית טוב יותר אך לא מצליח למצוא. רציתי לדעת מה לדעתכם הדרך הכי טובה ללמוד אנגלית ?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כדי להראות עד כמה הפורום הזה שופע באינטיליגנציה, (האמת, זה באמת ככה...) לפניכם מבחן קטן. כנסו אליו, תפתרו אותו, ותפרסמו את הציונים שלכם אם אתם רוצים... http://www.tomersc.com/HowSmartAreYou.htm
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://bagrut2007.brinkster.net עצומה בנוגע לכך שהבגרות השנה בפיזיקה באה יומיים לאחר הבגרות במתימטיקה, שאר התוכן בעצומה עצמה. כל מי שתומך ברעיון של העצומה מוזמן לחתום ולעזור לשנות משהו. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב. האם יש דרך לשפר את הריכוז ולא באמצעות ריטלין או משהו כזה, אלא משהו שיש בכל בית, כדי להתכונן יותר טוב למבחנים? קפה לא ממש עוזר, לדעתי. תודה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה יקחו לחבר שלי במכס על קנייה ביפן של פלסטיישן 3 שמכירו בישראל 5000 שקל. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רואה - נשיא אקדח - אגן ברך - אני אלוהים - ? רגל - שלג אדון - עשר חייב למצוא פתרון. זה הורג אותי (: אשמח לקבל עזרה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למישהו רעיונות...אני וחברים שלי שוברים תראש ואין ממש מה לעשות חוץ מסנוקר\לאכול בחוץ\קניונים וכאלה דברים...אנחנו אולי נוסעים לאילת אבל בנתיים משעמם רצחחח....יש הצעות מעניינות?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר V3 X של מוטורולה וגם יש כבל USB שקיבלתי עם ה ZV:M שלי, אבל אני צריך את ההתקנה של התוכנה של הפלא ... למישהו יש אולי אותה או לפחות לינק ??
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תמליצו על דברים שכדי להביא איתי תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, בסקירה מהירה המצב שלי הוא כזה. איני זכאי לבגרות מלאה, אני זקוק לשיפור במקצועות ספרות, אזרחות, גיאוג' והיסטוריה. את 4 המקצועות האלה אני מחלק למחציות (מועד קיץ וחורף, 2 מקצועות למועד). גם את ציון הפסיכומטרי אני רוצה לשפר (579 לא רע לפעם ראשונה ויש פוטנציאל גבוהה לשיפור). הבעייה היא שלמרות המוטיבציה ולדעתי היכולת שלי לשפר את הציונים באופן ניכר ההרשמה למוסדות להשכלה גבוהה מתבצעת בינואר פברואר! מה שאומר שבמידה ואני נרשם אני נמצא באי ודאות לגבי ההצלחה שלי לעמוד ברף הקבלה, כמובן שהדבר משמעותי עבורי שכן אני בן 23 היום ואם אני ארשם לשנה הבאה אני אתחיל ללמוד בגיל 24 .... איני רוצה להתעכב עוד שנה בשיפור ציונים. רציתי את עצתכם מה עליי לעשות, האם להרשם ולקחת ריזיקה ?…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימו כאן את כול הסרטונים שלא מכירים כול כך ומצחיקים...... אולי יסגרו בכלל ת'ת'רד הזה אבל למי איכפת
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
WELL...LETS CUT THINGS SHORT אני מעונין לקנות XBOX360...הבעיה היא שקנייה בחנות פרטית בארץ זה שוד לאור היום [או הלילה,אבל זה ממש תלוי בשעה שאתה קונה את המכשיר] בכל מקרה,עלה במוחי רעיון קטן ומבריק לקנות את המכשיר בארה"ב.... להזמין את המכשיר מחנות בחו"ל זה יהיה בעייתי כי אז אני אצטרך לשלם על המשלוח+מכס+מע"מ וכל החרא הזה,ככה שזה לא משתלם אבל אם אני אקנה פיסית את המכשיר בארה"ב,אז זה כבר סיפור אחר... במידה ואני קונה אותו שם-יש לכם הצעות איך אני יכול להחביא אותו מהמכס?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://youtube.com/watch?v=hnrHU9ElA3o אין לי מה להוסיף.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שנגיד יגלה איך לשפר תראייה איך לשפר תשמיעה איך להגדיל את הז*ן איך הוא לוקח רעיון והופך אותו לכסף?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כנסו תראו איזה מתוקקקקים זה משמח ומחמם את הלב לראות את המתוקים האלה http://fishki.net/comment.php?id=13644
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צץ לי רעיון , דיון שיעורי בית כל אחד שיש לו שיעורי בית אז שיכתוב פה ומי שידע אז הוא יענה לו וככה נעזור אחד לשני בקשר לשיעורים . אני חושב שזה יהיה מאוד מועיל . עריכה: שיעורי בית שלי . 1.הגדר את המילה "גאוגרפיה" 2.אילו היית גאוגרף איכן היית מתמקד ? הדגם .
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.clalit20plus.co.il/clalit/sex/index1.asp?id=5
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-