כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
כנסו תראו איזה מתוקקקקים זה משמח ומחמם את הלב לראות את המתוקים האלה http://fishki.net/comment.php?id=13644
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראש עיר קטנה בברזיל מנסה להעביר חוק חדש, האוסר על תושביה למות. רוברטו פריירה דה סילבה, המנהל את ענייני העיר בריטיבה-מירים, בת 28 אלף תושבים, העלה את הרעיון לאחר שבית הקברות המקומי התמלא עד אפס מקום. לפי החוק המוצע, קרוביהם של אנשים שימותו בטרם עת, חס וחלילה, ייאלצו לשלם קנס או לרצות תקופת מאסר. כמו כן, החוק יראה בתושבי העיר המזניחים את בריאותם כמפרי חוק. http://news.walla.co.il/?w=/8/822610
-
שלום רב אני מחפש מישהו שעושה חתימה עם המפרט של המפרט ודגל של החברות זה המפרט 1 AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 995.65 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) - original - C2.5 464.16 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 697.36 ש"ח 1 Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1,094.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 370.29 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 159.53 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.66 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE תודה רבה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אופניים ואני פשוט חייב לישמוע מוזיקה בנסיעה כי אני נוסע דיי הרבה. אבל יש לי בעיה כמה שאני מנסה לימצוא פיתרון איך לתת לרמקולים מתח חשמלי נייד זה לא עובד אז אני רוצה להיתנסות במשהו חדש כמובן הרמקולים הם של מחשב 2 רמקולים בשביל התחלה נפרק את "המארזים" שלהם ונשאיר רק תרמקולים אני כבר יתקין אותם על הכידון של האופניים. את הקטע של הרמקולים פתרנו. הרמקולים מיתחברים לנגן IAUDIO U3 . עכשיו אני יכול להביא מחבר מצבר של רכב, וישים על האופניים מין סבל כזה מאחורה שהמצבר ישב עליו נעצב את האזור הזה כדי שיהיה אופנתי חח זה יהיה כבר מודינג. אני לא מיקצוען באלקטרוניקה אבל צריך לתת למצבר מין סוויצ' כזה כדי שיתן מתח לרמקולים אני חושב בקיצור אני דיי מבולבל אני לא יודע אם זה יצליח אז רצי…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי לי מחשב חדש ונראה לי שהלוח עולה ממש מהר יש לי לוח אינפיניטי NF4 ULTRA SEMPRON 3000 מהרגע שאני מדליק את המחשב לוקח לו 17 שניות לעלות זה נראה לי ממש מהר לעומת הגיגה בייט הישן שלי שלוקח לו אולי 3 דקות לעלות GA-7VRXP-XP2400 אחרי שהתחברתי לאינטרנט דרך מודם של ECI 270 לוקח למחשב 30 שניות לעלות
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מגיע לו !!!!!! <צונזר ע"י MiniMizer> יש פה גורמים שמאלנים שמצנזרים פה כל דבר שמראה מה קורא באמת ממש כמו התישורת השמאלנית...... חבל מאוד !!!!
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת עם בגיל שלי(16.5)אפשר להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים תודה לכולם eli_Asus .
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או קי איזה שרות אימייל באינטרנט מציע הכי הרבה מקום(ל-INBOX) ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממש איטי האינטרנט דף עולה אחרי 5 שניות ולפעמים נתקע הדף.. מה הולך פה..??..
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
*אני לא שואל בתור ביקורת רעה או משהו - להפך אני מת על אילת והייתי בה פעם, פעמיים אבל לא ניצלתי כי הייתי עם המשפחה עכשיו אני נוסע עם ידידה ככה אני אוכל לעשות מה שאני רוצה* - בננות - מסיבות - קמיקזה - לקפוץ מהגשר הכיפי הזה - להיות באכסניה\מלון \באוהל ( ;D) -לצלול - להיכנס לבתי מלון ולבריכות שם מה עוד ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייל בצה"ל, ביום שלישי האחרון במהלך הטירונות פגע בי בשוגג חבר עם הנשק ושבר לי שן קדמית. השן טופלה במרפאה בבסיס. שאלתי היא האם יש אפשרות לתבוע פיצויים מהצבא/משרד הביטחון בגין המקרה? ואם כן, כיצד לעשות זאת?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקשיבו אני מעל חודש בלי הכרטיס שהזמנתי זה ככה קניתי תמחשב מסניף ראשון שבוע וחצי אחרי שהוא אצלי שלחתי אותו אליהם בגלל שהוא קורס ואפטרים אם ככה קוראים לזה עד עכשיו לא החזירו לי אותו ו נציג TMS מחרטט סיפורים מפה ועד לא יודע מה אני לא מקבל תכרטיס שהזמנתי הוא כל פעם מתחמק בנתיים אני פה עם כרטיס חלופי ו TMS בחיפה מתחמקים כל פעם מלשלוח תכרטיס אלי אני מעל 33 יום בלי כרטיס מה אפשר לעשות? TMS גם בקושי עונים בטלפון בבקשה לא לנעולל TMS כל פעם מתחמקים מהחזרת הכרטיס מסך כרטיס HD 4850 אלבטרון!
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
WELL...LETS CUT THINGS SHORT אני מעונין לקנות XBOX360...הבעיה היא שקנייה בחנות פרטית בארץ זה שוד לאור היום [או הלילה,אבל זה ממש תלוי בשעה שאתה קונה את המכשיר] בכל מקרה,עלה במוחי רעיון קטן ומבריק לקנות את המכשיר בארה"ב.... להזמין את המכשיר מחנות בחו"ל זה יהיה בעייתי כי אז אני אצטרך לשלם על המשלוח+מכס+מע"מ וכל החרא הזה,ככה שזה לא משתלם אבל אם אני אקנה פיסית את המכשיר בארה"ב,אז זה כבר סיפור אחר... במידה ואני קונה אותו שם-יש לכם הצעות איך אני יכול להחביא אותו מהמכס?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אמרתי לכם תקציב של 2 בסוף זה חרג ל 3 מעבד e4600 קירור למעבד של OCZ לוח msi p35 neo ספקez cool 500w זכרון mushkin 2gb 800mhz דיסק קשיח 500gb 32mb seagate כרטיס מסך zotac 8800gt 512mb ddr3 pcie ומתנה זכרון פלאש 2GB סה"כ: 2902 אשמח לחוות דעת על המחשב איזה משחקים הוא יריץ ואיך תודה לכל מי שעזר
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ואולי בתוספת של מקסימום 100 שקל, שווה?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתה לי עכשיו מתכונת במתמטיקה 5 יחידות [שאלות 005] ובשאלה בחשיבה הסתברותית בחיי יום יום היה לי נתון מסויים שהיה קשור ל p(a/b אבל התבלבלתי ועשיתי את זה כנתון p(b/a ובגלל זה כל הטבלה הלכה ואיתה על התשובות שלי. מנסיונכם, כמה המורה תוריד על זה במקרה הגרוע? זו טעות גוררת אז לא נראה שהיא תוריד הכול. אציין שהתשובות בכל הסעיפים היו נכונות לטבלה, כלומר, התשובות נכונות לטעות שלי.
-
אני רוצה לקנות שווארמה בפיתה אבל לא יהיה לי מזומנים עד הערב... ובגלל שאני לא רוצה להיות בלחץ אני מעדיף לקנות מחר.. עד מתי בערך פתוחות שווארמיות מחר? השווארמיות עובדות במתכונת של יום שישי?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
צהריים טובים. ב10 לחודש כמו שכולם יודעים מקבלים משכורות,בקיצור הסיפור הוא שעבדתי בחודש שעבר כ7 ימיי עבודה,והזאתי בכח אדם(נוי שם בדוי)הכריזה שעבדתי בתלוש רק כ5 ימים. בסך הכל חסר לי עוד כ380 שקלים,אני לפני צבא וכל שקל חשוב לי בשביל הרישיון כרגע,חשוב לציין שיש לי את כל התאריכים שעבדתי,מה אפשר לעשות בנושא הזה?,יש לי גם חברים שהם עבדו איתי באותם ימים והם יקבלו תכסף על זה ואני לא. מה אתם מציעים לי לעשות?,כמובן שאני יושב לי על הראש כל יום והולך למשרד ושואל מה הולך.
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המחנכת שלנו שאלה מה עשינו בחופש, אז אני אומר שהייתי בעזריאלי. בקיצור, היא שואלת אותי מה עשיתי שם, אז אני אומר לה שהייתי במפגש של אתר מחשבים. אז היא שואלת מה עושים במפגש, אז זרקתי לה שמגיעים נציגים מחנויות מחשבים ומספרים לנו איזה מוצרים חדשים יגיעו לארץ. אז היא שואלת מה הדבר הכי חדש שיגיע לארץ, אז אני אומר לה שיגיע P4 חדש. היא אומרת שיש כזה, ואני מתחיל להסביר לה את ההבדלים בין החדש לישן מול כל הכיתה. O_o WTf? ;D ;D
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לפני כחודשיים חניתי בירושלים במקום בו המדרכה היתה בעבר בצבע כחול לבן וצבעו אותה באפור (אני מניח שהעריה צבעה). הבעיה היא שלמרות שהמדרכה הייתה בצבע אפור- שבו מותר לחנות, עדיין היה תמרור בתחילת המדרכה שאומר שאין לחנות במקום פרט לתו חניה. זה 2 דברים שסותרים אחד את השני. בקיצור, בבוקר כשקמתי ראיתי שיש לי דו"ח על החלון, צילמתי את המקום ויש לי תמונות יש סיכוי שאני אערער ויבטלו לי את הדו"ח? לפי מה שנראה לי, העריה ביטלה את הדרישה לתו חניה במקום ופשוט שכחה להסיר גם את התמרור... אודה לעזרתכם בנושא. (שימו לב שאחרי התמרור המדרכה היא כבר בצבע אפור!) http://www.img-il.com/image.php?file=l5mnkzllzknt.jpg http://www.img-il.com/image.php?file=qym1mnqm0gzm.jpg http://www…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מאחל לכל חברי הפורום חג שמח, ושתהנו מהחג! ד.א - יש משהו מיוחד שאתם עושים בחג?....
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מה המשכורת של הנדסאי בשירות הקבע בחיל המודיעין? ואיך זה מתקדם עם הדרגות?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בום :lol: אללה הוא אכבר INDEED ... http://www.liveleak.com/view?i=3a7_1187501259 הובא מרוטר נט
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה די פשוט ולא מדהים - אבל אני רק מתחיל! יצא יפה לא?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-