כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
# מי שלא שם לב - אני בכיתה. # אני את שלי אלמד, גם אם זה יהיה על חשבון ההפסקה. # ממך אני כבר לא מצפה. # מי שאני מתכוונת אליו - יודע. # אני כל כך קטנה שלא רואים אותי? # אתם לא מכירים אותי, אני יודעת גם לכעוס. # עכשיו אתה צוחק, כשתקבל את המבחן שלך תבכה. # אם אני יכולה להגיע בזמן, גם אתם יכולים. # אני מסתכלת עלייך כבר הרבה זמן ואתה לא מפסיק לדבר. עכשיו זה לא יעזור - צא להירשם. # גם אם אני לא אומרת, אני יודעת בדיוק מי העתיק. # מי שלא רוצה - שלא יהיה פה. # מסתובב כמו סטודנט חופשי. # אתה מחכה להזמנה מיוחדת? # אני מדברת בשקט. מי שיקשיב - ישמע. # צאו החוצה שניכם. אתה והמסטיק. # הצלצול הוא בשביל המורה. # חברה שלכם מדברת. # אני את הבגרות כבר עשיתי. # אני את החומר …
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אתה מכליא סוס ופיג'מה אתה מקבל פיג'סוס או סוג'מה ? אני לא יכול לישון ואני ממש קרוב לאבד את השפיות !!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בואו נגיד ואתם הולכים בצבא לקרבי אתם מתים לשדרג את המחשב, אבל זה ישחט לכם את הכסף. אתם הייתם קונים מחשב חדש בכמה אלפים טובים? או שזה היה בזבוז ולא תהנו ממנו שתהיו בצבא? ולא בקרבי, מודיעין וכו'. מה הייתם עושים?
-
- 40 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
If you are gonna kill a cutie - Always pick the right tool for the job ! http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=3622
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום H.WZONE יש לי בעייה שנגמרה לפני דקות אחדות בריב גדול עם אמא... יש לי חדר עמוס במחשבים, ואני בזמני הפנוי עובד כטכנאי ונוצר לי מצב שיש חלקים/ברגים/מברגים/כלים/מארזים/כרטיסים וכל שאר הדברים מפוזרים בחדר.. ואמא שלי חוטפת קריז (פולניה), והיא מאיימת לסגור לי ת'כבלים, ולקחת לי ת'מחשבים. :asthanos: מה לעשות??? גם עם אני מסדר את החדר והוא ניראה 10, אז אחרי 5 שעות הכל מתבלגן עוד פעם, יש לי מגירות אבל זה פשוט לא עובד!! למי שיש פתרונות, פליז תגידו!!!!!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לו איבודי מידע קשים מתנתק כל 5 ימים אין מה לעשות עם זה.. החליפו לי פעמיים נתב ומגבר כלום לא עזר... עד שהחברה הזאת מוציאה נתב גם הוא לא בסדר.... בושה..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לוח אם שמתוכנן לפי תורת הפאנג-שווי http://www.bbspot.com/News/2004/07/feng_shui_motherboard.html
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פלייסטיישן 2 +שלט יעני 2 שלטים יהיה לי +ממורי קארד+2 משחקים חדשים יעני NBA 2002 וFIFA2002 +צ'יפ שקורא משחקים צרובים+צורב +שתי דיסקים ריקים לצרוב עליהם ב 500 ש"ח ואני מקבל את זה ביום ראשון הבא
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי לכולם לא פעם, כאן באתר, מדגישים את חשיבות ביצוע גיבוי לחומר היקר שלנו. זה לא המקום להיכנס לצורות הגיבוי , חסרונות ויתרונות של כל שיטה וכו' וכו'. הפואנטה היא - העיקר שיהיה גיבוי. בידיעה הבאה שבקישור למטה, חברת המדיה Universal לא ממש הקפידה בעניין, והתוצאה - לא פחות מעצובה, אפילו מאוד. https://m.ynet.co.il/Articles/5523957
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד אנחנו חיים בחברה קומוניסטית. כולם מרווחים את אותה משכורת. האם עדיין הייתם הולכים ללמוד את המקצוע שאתם לומדים או שהייתם בוחרים משהו אחר? אני, למשל, הייתי הולך ללמוד היסטוריה וארכיאולוגיה כי מדובר בתחומים שמאד מעניינים אותי.
-
- 120 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אם גידמאק יהיה ח"כ וגם ראש העיר ירושלים הוא עדין יוכל להיות הבעלים של ביתר?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
אם היה לאינטרנט מלך מי הייתם רוצים שהוא יהיה? אני הייתי רוצה את מט וטריי היוצרים של סאותפארק השאלה הזאת מובאת לכם מחבר שלי.. חח
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם היה לכם אפשרות לגור בכל מדינה שרק תבחרו בכל העולם באיזה מדינה הייתם בוחרים לגור ולבזבז שם את שארית חייכם ???
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה פתוחה.... תתפרעו. (אבל רק על דברים אמיתיים שבאמת מוכרים שם כמובן, ועדיפות לדברים שנשלחים לישראל..)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם היו נותנים לכם אפשרות לאכול במשך יום אחד כל מה שתרצו, בלי שתהיה לזה השפעה על כסף\ קלוריות\ שובע. מה הייתם זוללים? [= כולל משקאות\ ללא הגבלת פריטי אוכל. (העתקה) משהו מדהים שמישהו בפורום אחר כתב: ארוחת בוקר ישראלית: פלטת גבינות מלוחות, מתובלות (לא צרפתיות), לחם פוקצ'ה שהציפוי שלו נאפה עם רוטב פסטו, ג'חנון, עם רסק עגבניות, טוסט כפרי עם זיתים, 4 סוגי גבינות, עגבניות מיובשות, ברוטב אלפרדו (אפשר לוותר על הזיתים) סלט עם עלי בייבי, חסה, וירקות נוספים חתוכים גס פחות או יותר, רוטב ויניגרט עם דבש דיז'ון... מילקשייק שוקולד עם ציפוי שוקלוד בדפנות בצד. ארוחת צהריים: מדליוני פילי בקר (400 גרם) ברוטב קברנה, תוספת בצד: מיני תפודי אדמה צלויים. סלט ירוק חתוך גס בצד. פלטת בשרים עם כבד ע…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה בא פחות או יותר בעקבות התארד של DAVIDD. אם הייתם עוברים מישראל, לאן הייתם עוברים לגור ולמה? אני אישית לטוקיו הייתי שם בפסח זה משהו מטורף שם,כולם נחמדים,אין כל כך בעיות טכנולוגיה הכי מפותחת שיש,% הכי נמוך של פשע, ורמת חיים הכי גבוהה... אז מה איתכם?
-
- 53 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עבר לי רעיון לחיות כמה שנים בחו"ל, מקסימום אפשר לחזור, לא? דווקא המדינות ה"שוות" לא באיחוד. שוויץ - מושלמת מכל בחינה. אפילו שקשה לי להאמין לפוזה שלהם. בסופו של יום מדובר בצרפתים וגרמנים בעיקר. והכי גרוע - הרבה בנקאים. מה שגרוע יותר מכל אירגון טרור מבחינתי. נורווגיה - חוץ מזה שקר וחשוך, זה מקום מושלם. והמיסים הגבוהים לא משפיע בגלל שיש כל כך הרבה יתרונות למדינה הזאת. מה שלדעתי חשוב במדינה- 1) רמת פשע נמוכה, גם מדווחת וגם לא מדווחת. 2) מיסים - יש מדינות שבעלי המשכורות הגבוהות משלמים 25% מהמשכורת. כמו כן רמת מחייה גבוה ומשכורות גבוהות מאפשרות לחסוך כסף (אם זה מה שרוצים). 3) אנטישמיות - יש כמה מדינות שנראה לי יורדות מהפרק בגלל הנושא הזה.. אבל צריך להשאר ראליים. כל עוד אין פשיע…
-
- 97 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
מה שאני מתכוון זה שאם המחשב הוא מכונת משחקים משומנת אז גם עבודה משרדית וכל שאר השימושים יכולים להתבצע במחשב..לא ככה? חוץ מזה, איזה עוד שימושים יש חוץ ממשחקים, גלישה באינטרנט, עבודה משרדית ותכנות?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
פותח את המזגן לכמה שעות זה עלול להרוס את המזגן?....אני פותח אותו על הטמפ' הכי נמוכה כי רק אז מרגישים קצת את הקירור....זה יכול לגרום נזק? אני כבר איזה שבוע ככה....מה אני יעשה אני כולי מזיע בלילה ולא מצליח להרדם בלי מזגן ואין לי זמן לנקות אותו :\
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אז אפשר?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://www.exstatica.net/crap/sand_sicaf2003.wmv תהנו אני מקווה שלא פירסמו את זה פה פעם כי לפני כמה זמן הייתה כותרת דומה ולא הצלחתי להכנס אז אני לא יודע מה היה שם
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
תגידו, ברצינות, ותעזבו את העובדה שהיא קטינה (שמה בד.אמריקה, קטינה או לא קטינה -לא תופס) לא הייתם רוצה שתעשה לכם טובה? פצצת מין הבחורה הזו, מעוצבת כמו פסל! http://web.msn.co.il/msn/love/2F8F38DA26BC478380555CE38AE5302E.htm סתם מעניין אם רק אני חושב ככה.
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם חולי נפש לא מודעים לכך שהם חולי נפש.אז יכול להיות שכל אחד מאיתנו הוא חולה,לא?
-
- 15 תגובות
- 6k צפיות
-
-