כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
למי שעדיין לא מכיר זו סדרת אנימציה מעולה מהיוצרים של family guy, יש בה הומור גס ופארודיות מטורפות, הם פשוט יורדים על כולם בלי חשבון, אין להם גבולות אפילו על רשימת שינדלר הם עשו פארודיה. משדרים את הסדרה בארה"ב רק מאוחר בלילה כי היא מיודעת למבוגרים www.freerobotchicken.com
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוותר על המחשב זאת אומרת לוותר לכל החיים , בלי להיות במגע עם מחשבים. חחחחחחח
-
- 13 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
שברתי את היד וקיבלתי גימלים למרות זאת אני רוצה ללכת לבסיס,האם אני יכול לבוא על אזרחי?
-
- 15 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
אפשר לדעת את ה שם ו\או הכתובת שלו ? (גם אם זה לא באינטרנט...)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אם אני מעלה לסרטון ליוטיוב והוא עולה על מספר צפיות מסויים אני מקבל משהו מזה ? כן או לא? בלי ציניות בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אם אני מעלה קליף מקורי שלי ליוטיוב בנושא כלשהו,על מה כמות צפיות אני מקבל כמה $ ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נמצא בזמן האחרון המון במחשב...אם אני ישים משקפי שמש זה יכול לעזור קצת נגד הנזק שנגרם או ההתעייפות? ומה עוד אפשר לעשות? העיינים שלי מציקות לי רצח...יש לי מסך lcd אם זה משנה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני משכיר דירה איך הולך העניין עם הביטוח של הבית? מי משלם את הביטוח ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בחינם? או שיבקשו כסף?.....אני מדבר על הכבל הלבן הזה שמתחבר בין הממיר לשקע בקיר..
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אם אני מתקשר מהארץ מהפלא שלי לפלא' של חבר בחו"ל מי משלם על השיחה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני נוסע עם מלווה מותר לי להסיע יותר מ2 נוסעים?! אלו הוראות שכתובות באתר של משרד הרישוי: לתשומת לבם של הנהגים החדשים הנכם מוגדרים כנהגים חדשים במשך שנתיים < חלה עליכם חובת מלווה למשך 3 חודשים מיום הוצאת הרשיון < ,נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי < לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה ביצוע עבירות כגון: אי ציות לרמזור, אי מתן זכות קדימה, מהירות יתר < או תאונה עם נפגעים יגרום לעיכוב חידוש רשיון הנהיגה ולמבחני נהיגה .חוזרים והמשך המעמד כנהג חדש לשנתיים נוספות שימו לב לסעיף השלישי- "נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה על…
-
- 44 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלנו ציוני הגשה במתמטיקה, והמורה הE%^$^$ הגישה אותי על 75 אחרי שקיבלתי 100 במגן. יש אפשרות לגשת בלי ציון הגשה? הסיכוי שאני לא אקבל 100 ממש נמוכים...או אם יש פער נקודות, אז המגן יורד או מתבטל?, אם כן אז איזה פער צריך? ערן.
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אם כן אז נגיד שנהרס, מה אני עושה עם זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אם אפשר......פרטיםעל המפגש המתוכנן בפסח.. אם יש אפשרות.....לתת....פרטים על המפגש המתוכנן לפסח, כדי לעשות תוכניות... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
# מי שלא שם לב - אני בכיתה. # אני את שלי אלמד, גם אם זה יהיה על חשבון ההפסקה. # ממך אני כבר לא מצפה. # מי שאני מתכוונת אליו - יודע. # אני כל כך קטנה שלא רואים אותי? # אתם לא מכירים אותי, אני יודעת גם לכעוס. # עכשיו אתה צוחק, כשתקבל את המבחן שלך תבכה. # אם אני יכולה להגיע בזמן, גם אתם יכולים. # אני מסתכלת עלייך כבר הרבה זמן ואתה לא מפסיק לדבר. עכשיו זה לא יעזור - צא להירשם. # גם אם אני לא אומרת, אני יודעת בדיוק מי העתיק. # מי שלא רוצה - שלא יהיה פה. # מסתובב כמו סטודנט חופשי. # אתה מחכה להזמנה מיוחדת? # אני מדברת בשקט. מי שיקשיב - ישמע. # צאו החוצה שניכם. אתה והמסטיק. # הצלצול הוא בשביל המורה. # חברה שלכם מדברת. # אני את הבגרות כבר עשיתי. # אני את החומר …
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אתה מכליא סוס ופיג'מה אתה מקבל פיג'סוס או סוג'מה ? אני לא יכול לישון ואני ממש קרוב לאבד את השפיות !!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בואו נגיד ואתם הולכים בצבא לקרבי אתם מתים לשדרג את המחשב, אבל זה ישחט לכם את הכסף. אתם הייתם קונים מחשב חדש בכמה אלפים טובים? או שזה היה בזבוז ולא תהנו ממנו שתהיו בצבא? ולא בקרבי, מודיעין וכו'. מה הייתם עושים?
-
- 40 תגובות
- 2k צפיות
-
-
If you are gonna kill a cutie - Always pick the right tool for the job ! http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=3622
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום H.WZONE יש לי בעייה שנגמרה לפני דקות אחדות בריב גדול עם אמא... יש לי חדר עמוס במחשבים, ואני בזמני הפנוי עובד כטכנאי ונוצר לי מצב שיש חלקים/ברגים/מברגים/כלים/מארזים/כרטיסים וכל שאר הדברים מפוזרים בחדר.. ואמא שלי חוטפת קריז (פולניה), והיא מאיימת לסגור לי ת'כבלים, ולקחת לי ת'מחשבים. :asthanos: מה לעשות??? גם עם אני מסדר את החדר והוא ניראה 10, אז אחרי 5 שעות הכל מתבלגן עוד פעם, יש לי מגירות אבל זה פשוט לא עובד!! למי שיש פתרונות, פליז תגידו!!!!!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לו איבודי מידע קשים מתנתק כל 5 ימים אין מה לעשות עם זה.. החליפו לי פעמיים נתב ומגבר כלום לא עזר... עד שהחברה הזאת מוציאה נתב גם הוא לא בסדר.... בושה..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לוח אם שמתוכנן לפי תורת הפאנג-שווי http://www.bbspot.com/News/2004/07/feng_shui_motherboard.html
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-