כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני כרגע בהתלבטות לאן להירשם עם פסיכומטרי של 589 וכנראה שאלך על כלכלה ומנהל עסקים במכללת אחווה. אם אפשר קצת רקע על המקצוע, אם מישהו התנסה או לומד כרגע בפקולטה הנ"ל. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חזרתי היום מאורנג', עזבו שאני תמיד נופל על בחורה שלא מבינה כלום מהחיים שלה, ואוהבות להתווכח איתי ??? חושבות שיודעות יותר ממני... בקיצור קיבלתי הצעה על LG Optimus One שנראלי מכשיר דיי סבבה, אנדרואיד 2.2 ומעבד 600MHZ מה שקילבתי זה 100 דקות ו50 הודעות וחבילת גלישה 1G ב138 הכל. (לחודש) עכשיו הם רוצים שאני יעשה את העסקה באשראי, מה שאני לא רוצה לתת להם בקיצור אמרה אין אפשרות בהוראת קבע. אוקי חזרתי לבית התקשרתי ואמרו לי שבעיקרון אני יכול להתקשר למחלקה ולקבל אישור על עסקת שדרוג מה אתם אומרים ?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
בתקופה האחרונה, התחלתי לשמוע את הצילצולים של בי"ס שפרינצק שנמצא ברחוב שפרינצק, בקריית בנימין, עד לרחוב לילנבלום 13. וזאת למרות המרחק הרב בייני לבין ביה"ס (בערך כ-5 דקות הליכה ברגל). אז התקשרתי למוקד העירוני 109 של קריית אתא. כאשר הנציג ענה לי, בזמן שאמרתי שאני רוצה להגיש תלונה על העוצמה הגבוהה של מערכת הצילצולים של בית ספר שפרינצק, עוד לפני שהספקתי להגיד ששומעים אותה עד לרחוב לילנבלום 13, המוקדן התפרץ לדברי ואמר שצריך להתקשר לביה"ס עצמו (כלומר התנער מאחריות לטפל בתלונה. אני לא אמור להתקשר לבי"ס שפרינצק בשביל להתלונן על עוצמת מערכת הצילצולים שלהם). כאשר הערתי לו שהם אמורים לטפל במטרד, המוקדן שוב פעם אמר שזה שייך לביה"ס, ולאחר מכן אמר משהו שלא הבנתי נכון (השיחה מוקלטת). כאש…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה לפני כחודשיים קניתי מסך IIYAMA VISION MASTER PRO 454 כבר בהתחלה חשתי בבעיה שהמסך לא שומר את ההגדרות שהיגדרתי לו בפעם הראשונה שהפעלתי את המסך כלומר כל פעם שאני יוצא ממשחק או ששומר המסך נכנס לפעולה וכעבור כמה דקות המסך מופעל במצב STAND BY ושאני מזיז את העכבר והוא שוב חוזר לפעול ההגדרות לא נשמרות כלומר קצוות המסך מתכווצים והגאומטריה של המסך לא מושלמת. עכשיו אבא שלי לקחת את המסך לKSP שם משהו שיחק איזה שעה בהגדרות של המסך ואמר שהוא סידר את הבעיה אבל לא כשהמסך הגיע הביתה וחיברתי אותו שוב אותה בעיה. חשוב לציין ששלחתי מייל לנציג של החברה בבריטניה ובו סיפרתי לו את הבעיות שיש לי עם המסך והוא אמר לי שלפי מה שהוא מבין הבעיה היא במסך. ואמר שאני צריך להחליף את המסך. עכשיו השאלה …
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם כן, אז טוב שכך !! מי זה החכמולוג שגרם לי לאתחל את המחשב פעמיים?!?! פעם הבאה לפחות תיידע אותנו במה מדובר, גודל קובץ? או "לא מומלץ לבעלי תקשורת איטית (ADSL ומעלה)" וכו'.. כל עוד הקובץ בטעינה המחשב פשוט משותק !! אולי הקליפ היה אמור להצחיק, אותי זה הרגיז ועיצבן כהוגן!! לתשומת ליבך בפעם הבאה שאתה נותן קישור בסגנון הזה.
-
אז ככה, אני מחפש איזשהו פורמט לספר מחזור.. חוץ מהתמונה כמובן.. איזה דברים אפשר להכניס שם על כל בן אדם? אני די אבוד.. מה שחשבתי בינתיים זה איזשהו ציטוט שלו למישהו יש עוד רעיונות? מקוריים יותר או מקוריים פחות, הכל יתקבל בברכה..! תודה ענקית מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
לא מספיק אני נראה כמו אחד... עכשיו זה גם צריך ללוות אותי עד יומי האחרון.
-
אני חושב שזה 1 ביט (bit) השאלה היא כמה זה 8 byte ב bits תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
התחלנו את הבוקר במבחן 10m x 4t (ריצת קונוסים) -> 9 שניות ו80 מאיות. לאחר מכן, מתח -> אחד (המינימום לעובר, 5). קפיצה לרוחק מהמקום -> שני מטרים ו75 ס"מ (3 ס"מ פחות מהשיא השכבתי). כפיפות בטן בדקה -> 87, החמודה שהחזיקה לי את הרגליים עיגלה לי ל90. ו..... העונש! ריצת 2000 בשיא החום, חמישה סיבובים סביב כיכר המדינה בת"א -> 8 דקות ו10 שניות. בהחלט לא מדהים... אבל אני די סחוט, סבלתי מקוצר נשימה בערך 15 דקות לאחר סיום ריצת ה2000 אבל לא נורא, קצת מים ושכיבה, הכל עובר.
-
לחבר שלי נהרס המחשב, הוא קנה אותו לפני כשנה אצל סימפלטק פתאום המחשב שלו לא נדלק והוא עדיין באחריות. חברי מנסה לתפוס אותו כבר מזה שבועיים!, והוא אפילו הלך לחנות והוא לא היה שם. אתם יודעים אוליי למה הוא לא עונה?
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
בתור אחד שלא מכיר בכלל את חיפה ברצוני לדעת איזה שכונות נחשבות ברמה בינוני-פלוס. כלומר שכונות טובות מבחינת נוף, זיהום אוויר נמוך, קרבה לתחבורה ציבורית (רכבת) ועוד.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי קיבלתי טופס במקום העבודה שלי שאני צריך להעביר לרופא תעסוקתי,אני בקופת חולים מכבי מה התהליך. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
-
השתחררתי מצה"ל היום ושבוע הבא המפקד שלי עושה על האש בבית שלו לכבוד השחררור שלי. אני רוצה להכין מכתב הוקרה יפה בשבילו , כתבתי כבר את הטקסט וחבר שלי יעצב לי את המכתב בפוטו-שופ . בדרך כלל אצלנו משתמשים באותם תמונות של הלוחמים שלנו שכבר רואים את התמונות האלה בכל חור בבסיס ורצתי תמונה קצת שונה. אז אני מחפש תמונת ממשחק ,מחפש שתיהיה מיוחדת ועדיין יהיה ניתן להשתמש בה בתור רקע. שלא יהיה כיתוב על כל התמונה \ כיתוב בבמקום שניתן לחתוך מהתמונה ועדיין להשתמש בה. תודה ,אני בטוח שיש כמה תמונות ממשחק הפעולה האהוב עליכם שאתם מכירים.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
איך המכללה הזו? אני גר בצפון הארץ, וחושב ללכת ללמוד במכללה האקדמית אשקלון מדעי המחשב. איך המכללה? איך התואר שלה? וכול מידע שימושי אחר. תודה!
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום... אני מחפש בשביל אבא שלי תוכנה ללימוד אנגלית או שמהו דומה שממש יעזור לו לשפר את האנגלית שלו בגלל שבעבודה שלו הוא צריך לצאת לחו"ל ולכל מני מקומות אז הוא צריך אנגלית ברמה טובה... אם אתם יודעים על איזה תוכנה או שיטה או כל דבר אחר בבקשה תמליצו לי לא חשוב כמה יעלה... תודה מראש,עידן.
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם כן אז אתם חייבים להראות להן את המחמד הזה כאן: http://dating4disabled.com/users/profile.asp?userid=7196 רק תקראו את הפרופיל שלו, פשוט אי אפשר להמציא דברים כאלו.
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב, אז אני לא אהיה פה כל סוכות, אני טס לארה"ב היום בלילה. אז תהנו כולם בחופש! אני אהיה לי בניו-יורק ובמיאמי (נלך לקאנטרי קלאב של דונלד טראמפ, הוא הזמין אותו - כן, כן, סיפור ארוך, אספר בחזרה)... נקווה לראות איזו למבורגיני אחת או משהו... חחח... קיצור, תהנו.
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-