כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היי עברתי לא מזמן לדירה שכורה קטנה בת"א. אני מעוניין לרכוש ספה פשוטה או משהו במקום ספה. ראיתי אצל מישהו פעם מעיין ספת "שאנטי" כזאת - שלד עץ פשוט וכריות פשוטות שיושבות עליו. מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה? אשמח להמלצות ולעצות - כאשר הכיוון העיקרי הוא גם חסכון בכסף וגם משהו שיהיה קל לנייד בעתיד. אני לא רוצה להוסיף כ"כ דברים לכבודה שלי, זה הופך לסיפור בעת העברות דירה.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
Newegg: Core i7-920 HIS HD 5870 1GB Asus P6X58D Premium Corsair 6GB DDR3 1600Hz XMS3 Corsair CMPSU-750TX Coolermaster HAF 932 Western Digital Caviar Black 640GB Some Asus 24X DVDRW Grand Total (inc. Shipping): $1,568.91 / ₪ 5863.95 SkyPC: Grand Total (inc. Shipping): $2,275.79 / ₪ 8505.99
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו כל אדם שרוצה לרכוש מחשב, אחת הדברים שהכי חשוב היא לבחור חנות אמינה, עם שירות טוב. חיפשתי חנות לקנות ממנה את המחשב באזור הדרום ואני רוצה לספר לכם על חווית הקניה שלי. את המחשב שלי הלכתי לרכוש בשבוע שעבר ביום חמישי בחנות IQPC באשדוד לחנות זאת הגעתי מהמלצת אנשי הפורום כאן אני רוצה לציין כמה דברים פה: כשנכנסתי לחנות קיבלה אותי המזכירה שהפנת אותי למנחם האחראי על החנות בחור סימפטי בכל מובן המילה. ישבנו ביחד הבאתי לו את המפרט של המחשב שאני רוצה והרכבנו אותו. נתן לי את הצעת המחיר כפי שמופיע באתר של IQPC. לאחר מכן מנחם עשה לי ביקור בחנות,הראה לי את התהליך שהמחשב עובר, כיצד מטפלים בכל מחשב שהולכים להרכיב מההתחלה עד הסוף. העלה אותי למעבדה והראה לי אותה, הראה לי כיצ…
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב קצת לפני חיפה נגד זלצבורג שמעתי בסבבה קצת שירים ישראלים ואני מדבר על גידי גוב \שלומו ארצי \וכו בכל מקרה ניתקלתי בשיר הזה - http://www.youtube.com/watch?v=dohxeghjVLE&feature=related בחיים אבל בחיים לא הייתי מאמין שזה אריק אינשטיין בכל מקרה תשלפו שירים אחרים משעמם לי -אין בעיה אם שירים גם מחול
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שכחתי איך בודקים אחוזים; לדוגמה כמה זה 90 מתוך 30 אחוזים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה תגידו על הכיסא הבא? בד רשת, לא עור. לא סופג זיעה וכל החרטא שמסביב. גב גבוה. ידיות, והכל. ניראה בסדר ל - 200 שקל? כיסא טוב? לא רואים בתמונה, כתוב שמחיר לפני הנחה 400 שקל. ולמי שמתעניין אז שלא יתבאס, כי לא רואים בתמונה וחבל שירדם - יש עד ה 2.1 לקנות, אם אני זוכר נכון את הכיתוב. זה מבצע למעבר לשנה החדשה. מה אומרים על הכיסא? http://ufu.co.il/files/612eyphk9facvksa3vgi.png
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי ידע די מעמיק בטכנולוגיה שמאחורי מזגנים (מדחס, מעבה, וכו') אבל די בסיסי כשזה מגיע לשוק המזגנים. קודם כל, דירוג ה"יעילות" נראה לי כשרירותי לגמרי.. מזגן עם טכנולוגית "Inverter" (גם לא יודע אם זה טוב או לא) הצורך 700 וואט מקבל G ואחר שצורך 2,500 וואט ומקרר בערך פי שתיים מקבל B. לא ברור ולא עוזר לי כלקוח. עכשיו, החדר שאני רוצה לקרר הוא סלון בגודל של 15 מ"ר, אבל אחד שמתחבר לחדר אוכל, למטבח, לחדר מזווה ולמסדרון שרב הזמן הדלתות לחדרים האחרים פתוחות. אז הבנתי שאני צריך 30,000 BTU או 3 כ"ס ומעלה, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי את זה. בעצם, כל הסיבה שאני חושב לקנות מזגן חדש הוא שאני עדיין משתמש באחד משנות ה-80 (היה בחינם מההורים) שעושה כל כך הרבה רעש מבחוץ שהשכנים לא מרשים לי לה…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם על נעליים יש מכס + מע"מ ? במידה וכן רציתי לשאול כמה דברים, סכום הנעליים כולל משלוח הוא 113$ (Economy Int'l Shipping) כמה אצטרך לשלם מכס + מע"מ מהסכום הזה ? שאלה נוספת היא האם אצטרך ללכת לשחרר את החבילה מהמכס ולנסוע עד ת"א או שהתשלום יתבצע בסניף הדואר הקרוב אל ביתי ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני לא בקיא בעופות כ"כ, אבל תרנגולות לא אמרות לישון על עצים, נכון? כי אם לי, אזי יש לי סקופ! ראה תמונות. http://planet.nana.co.il/hipery/100%2D0036%5FIMG%2EJPG http://planet.nana.co.il/hipery/100%2D0038%5FIMG%2EJPG http://planet.nana.co.il/hipery/100%2D0039%5FIMG%2EJPG
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיבלתי את ההודעה הזו כשרציתי לפרסם בלוח יד2... מישהו ניתקל כבר בתופעה המוזרה הזו?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
אהלן שאלה ומשהו שאני רוצה לשתף חברה שלי, חיילת, עברה היום בתחנה מרכזית תל אביב, לפתע ניגש אליה בחור מחנות דיסקים והציע לה לעשות מנוי למעין ספריית דיסקים ובתמורה היא תקבל מכשיר mp4. התמימה הזאת הסכימה ובלי שהיא תשים לב הוא חייב אותה על 40 שקל כפול 25 תשלומים.(אני מפחד שבסוף יתברר שזה יותר מזה). אני מבין שהנושא הזה הוא דיי מוכר. עכשיו היא את הטעות שלה כבר עשתה השאלה שלי אם מישהו מכם מכיר את הנושא ויכול לעזור לי להוציא אותה מזה. תודה!
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אמורה להגיע אלי חבילה בדואר רשום, ואני מבין שאני אצטרך בסופו של דבר ללכת ולקחת אותה מסניף הדואר הקרוב. בכל מקרה, באתר של הדואר כתוב שהחבילה הגיעה היום לסניף הדואר שקרוב לביתי. הבעיה היא, שבדואר רשום אמורים לקבל קודם איזה פתק הביתה שאומר שהחבילה נמצאת שם ואני יכול לקחת אותה עם הפתק הזה. אבל הפתק עוד לא הגיע (אני גם לא סומך על הדוור של השכונה) ואני כבר רוצה לקחת את החבילה. האם אני יכול ללכת לקחת אותה בעזרת תעודת זהות וזהו? (החבילה רשומה על שמי) תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב זה קרה לפני הרבה זמן, לפני 8 שנים בערך הייתי צריך להגיע לאיזה בסיס ליד סוסיא וכמובן לא היו אוטובוסים שמגיעים בדיוק ליעד(זה לא מנע מהסגל להגיד לי תגיע איכשהוא...) אז אני יורד באיזה חור שזו התחנה הכי קרובה שאגד מגיע אליה ומתחיל לצעוד לכיוון אותו בסיס, פתאום מגיע איזה טנדר כחול של "הדודים" ובו יושבים שניים, איך שהם רואים אותי(הייתי עם תיק בגדים גדול ונשק של הצבא) חורקים בפתאומיות עושים פרסה ונעמדים מולי. ומסתכלים. בלי לחשוב פעמיים הכנסתי מחסנית ודרכתי ת'נשק. וככה הינו איזה 10 דקות אחד מסתכל על השני(או על השניים) חשבתי אולי להתחיל לירות אולי יבינו שאני רציני ויסתלקו מהמקום.אבל אחרי 10 דקות הם הסתלקו לבד,בלי שאני אצטרך למלא כוננות ;D.
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
אם כן אנא ציינו את הספקית שלכם, תודה http://www.mobilefun.co.uk/
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
טוב, אז אני לא אהיה פה כל סוכות, אני טס לארה"ב היום בלילה. אז תהנו כולם בחופש! אני אהיה לי בניו-יורק ובמיאמי (נלך לקאנטרי קלאב של דונלד טראמפ, הוא הזמין אותו - כן, כן, סיפור ארוך, אספר בחזרה)... נקווה לראות איזו למבורגיני אחת או משהו... חחח... קיצור, תהנו.
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם אני כבר מעל שנה שלא נחשף לשמש בכלל אני מתעורר ב6-7 בערב והולך לישון ב 7 בבוקר בערך בגלל שאני עובד בלילה הרבה אנשים אמרו לי שזה לא בריא אבל לא אמרו למה וחיפוש בגוגל לא ממש עזר אז מישהו שמבין שיסביר לי בבקשה כדי שאוכל להמשיך בחיי הערפד נטולי השמש שלי לנצח נצחים תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הייתי שבוע שעבר בירושלים למשך כמה ימים ובואנה כמה תיירים!! אני לא זוכר כזה דבר מפעמים קודמות!! הרחובות פשוט מוצפים בתיירים זה דבר טוב שלא תבינו אותי לא נכון עוד משו לכל האנשים שביקרו בירושלים בחודש האחרון ולאנשים שעומדים לבקר שם וכמובן לאנשים שגרים בירושלים יש את המדרחוב החדש הזה שנקרא כיכר ממילא ויש שם הופעות כאלה של אש ופעלולים מה אתם אומרים על זה? למי שראה כמובן... יותר מאוחר אני יעלה תמונות...
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברה! בשבוע שבועיים האחרונים, אנחנו מגלים שריטות מוזרות על המכוניות. אין לנו מושג מה זה, וזה גם שבר את הפלסטיקים של המראות.(מסביב לכל המראה, החלק הגדול שמכסה את המנגנון) זה בוודאות לא וונדליזם, כי זה רק אם הקשתות של הגלגלים בולטות החוצה, ואם זה רכב כהה(נכון לעכשיו) אני מעלה תמונות, אשמח לשמוע את דעתכם. פה אתם רואים שהקצה שבור, וממש מעל הגלגל(לא רואים את זה) יש גם שריטות: תודה, אריאל
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות לאלבומי מטאל קלאסי טובים. אני מתכוון לאלבומים ברמה של האלבום השחור של מטאליקה, האלבומים של דיפ פרפל משנות ה-70, בלאק סאבאת' לפני שזרקו את אוזי המלך, וכו'.... ריפים של גיטרות, סאונד נמוך וכבד ובלי גרולינג. אפשר להוריד מהרשימה את אלה שציינתי קודם, את אירון מיידן, ג'ודס פריסט, טול, אוזי אוסבורן, דיו, בלו אוייסטר קאלט וריינבו (כנראה שאני מכיר עוד לא מעט להקות אבל לא מצליח להזכר עכשו...) תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-