כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
אהלן.. אני מתעניין בטיול למקום כלשהו בזמן הקרוב ורציתי לשמוע את הרעיונות/הצעות שלכם..לאן? אז אם היה ברשותכם את הכסף והזמן לטוס ולבקר בכל מקום על פני הכדור.. איפה הייתם "נוחתים" ?? זה יכול להיות לדוגמא סופ"ש בסיני / חודש בתאילנד או 'חוף אל חוף' בארה"ב.. אין פה איזשהן מגבלות חשבתי על כמה אופציות מעניינות: צפון מזרח רוסיה אלסקה גרינלנד תגובות כגון : "שמור ת'כסף.. בלה בלה.." / "תלווה לי קצת.." וכאלה וכאלה לא עוזרות ולא מועילות אז בבקשה לשמור על רמת הדיון ובלי ספאם..
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים. שוקל לקנות מזרן חדש זוגי במידה 160*200. אין לי בעיה להשקיע על משהו טוב . אשמח לקבל המלצות על חברות יוקרה/פרימיום/דגמים מסוימים. חשוב לי שיהיה תחושת בית מלון עד כמה שיותר. תודה לכולם.
-
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם, נכנסתי לחדר של הבן שלי וראיתי אותו עם הפרצוף בתוך הסורק, סורק את עצמו להנאתו. זה מסוכן?????? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
משו מכיר משהו כזה? ספר בנושא? [משו מומלץ]
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני הפסדתי 3 שבועות מהתחלת הקורס ואני בלץ להשלים אבל אין לי ממי כמה שאלות קצרות ובבקשה מי שיודע איך עושים שיסביר את מה שהוא עשה 1. מהי צפיפות המימן הנמצא בטמפרטורה 15˚C ולחץ 97.3 KPa 2. 2. בכלי נמצאת תערובת הכוללת 14 gr של חנקן ו 9 gr של מימן. הטמפרטורה של התערובת שווה 10 ˚C, לחץ שווה 1.0 10^6 Pa. מצאעשר בחזקת שש כתוב)א. מסה מולרית של התערובת. (4.6g/mol) ב. נפח של הכלי.((0.01m3 3. מהי כמות המולקולות שנמצאות בחדר בעל נפח 80 m3, טמפרטורה בחדר שווה 17˚C, לחץ בחדר P=105Pa.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כמה קלטות(קסטות) ישנות שאני רוצה לראות . הבעיה שאני יכול לראות אותן רק במצלמת הקסטות הישנה שלי,יש שם LCD קטן ,ואני מחפש דרך להעביר את התוכן של הקלטות האלה למחשב או איכשהו לצרוב על דיסק ... האם הדבר אפשרי?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה נשמע? תגידו מישהו מכיר אתר שנותן לקרוא ספרים מלאים בחינם?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
טוב קצת לפני חיפה נגד זלצבורג שמעתי בסבבה קצת שירים ישראלים ואני מדבר על גידי גוב \שלומו ארצי \וכו בכל מקרה ניתקלתי בשיר הזה - http://www.youtube.com/watch?v=dohxeghjVLE&feature=related בחיים אבל בחיים לא הייתי מאמין שזה אריק אינשטיין בכל מקרה תשלפו שירים אחרים משעמם לי -אין בעיה אם שירים גם מחול
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/o/83a6d3d0-8266-401a-87a2-a37e45315475?utm_source=dailyd&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_83a6d3d0-8266-401a-87a2-a37e45315475
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תגידו, ברצינות, ותעזבו את העובדה שהיא קטינה (שמה בד.אמריקה, קטינה או לא קטינה -לא תופס) לא הייתם רוצה שתעשה לכם טובה? פצצת מין הבחורה הזו, מעוצבת כמו פסל! http://web.msn.co.il/msn/love/2F8F38DA26BC478380555CE38AE5302E.htm סתם מעניין אם רק אני חושב ככה.
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הייתי שבוע שעבר בירושלים למשך כמה ימים ובואנה כמה תיירים!! אני לא זוכר כזה דבר מפעמים קודמות!! הרחובות פשוט מוצפים בתיירים זה דבר טוב שלא תבינו אותי לא נכון עוד משו לכל האנשים שביקרו בירושלים בחודש האחרון ולאנשים שעומדים לבקר שם וכמובן לאנשים שגרים בירושלים יש את המדרחוב החדש הזה שנקרא כיכר ממילא ויש שם הופעות כאלה של אש ופעלולים מה אתם אומרים על זה? למי שראה כמובן... יותר מאוחר אני יעלה תמונות...
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראיתי את הרכב הזה ליד הבית שלי והייתי חייב להראות לכם את השיר המצחיק הזה: http://www.chikchakjuk.com/Media/Uploads/juk1.html :lol: :lol: אני אנסה לשכנע את החבר שלי לשים את השיר הזה בפול ווליום ברכב שלו מתי שאנחנו מגיעים לבית הספר.
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
סדרה שלא תהיה ארוכה מדי עם הרבה עונות, אך מצד שני גם לא קצרה מדי עם כמה פרקים בלבד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים. יש לי בקרוב יום-הולדת ואני לא'דע מה להחליט.. מסך חדש? כי יש לי מסך די ישן של פיליפס. שיפור מחשב? לא נראה לי שזה כל כך נחוץ,כי אני הרכבתי אותו ובאמת הוא משחב באמת מצוין,קניתי את כל החלקים והרכבתי. מצלמה דיגיטלית? סתם נשמע נחמד.. או עוד דברים? הצעות יתקבלו בשמחה רבה.
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש איזשהו פורמט לספר מחזור.. חוץ מהתמונה כמובן.. איזה דברים אפשר להכניס שם על כל בן אדם? אני די אבוד.. מה שחשבתי בינתיים זה איזשהו ציטוט שלו למישהו יש עוד רעיונות? מקוריים יותר או מקוריים פחות, הכל יתקבל בברכה..! תודה ענקית מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום מנילה,הכל שמה זה תפקידים קרביים,לא בראש שלי להיות קרבי(אני מקווה שפה לא יגידו לי לך תהיה קרבי ותפסיק להיות פרזיט כי אנשים אחרים מתים ואתה רוצה ג'וב),מה אני יכול לעשות במצבי? הפרופיל 97,חשבתי שאני גם בן יחיד בהתחלה,בסופו של דבר רק אתמול גיליתי שבן יחיד זה בכלל אחד שהוא בן יחיד להורים(אני עם 2 אחיות). הכיוון הכללי שלי זה משהו שקשור למחשבים,למרות שהסיכוי לזה מאוד נמוך,אני יוצא מהבית ספר תעודת טכנאי PC סיסקו אם זה משנה. קראתי פה באחד הת'ארדים על להיות כאבי,יש חייה כזאת בכלל? איזה תפקידים מעניינים עוד יש בכללי שהם לא קרבי?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום איך קוראים לשיר שבפתיחה של הסופרנוס? תודה לעוזרים נ.ב יש עכשיו סופרנוס בערוץ 10
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחר תקופה די ארוכה שלא התעדכנתי בשירים, החלטתי שהגיע הזמן שהצורב יבעיר איזה דיסק. אני מחפש שירים בסגנונות: פופ- כל מה שמשמיעים ברדיו, כולל שקטים דאנס/האוס- Milk Inc, Lasgo ודומיהם שחורה- אבל רק את המיוחדים, אני פשוט לא סובל שירים שמדברים השיר מוסיפים איזה מוזיקה שחוזרת לעצמה והנה יש שיר. עברית- כל הסגנונות- אייל גולן, היהודים, רגב הוד, משפחת תאקט וכו' מבחינתי השירים לא חייבים להיות בהכרח חדשים, גם ישנים שאהבתם יתקבלו בברכה...
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן אני לא מתגייס בזמן הקרוב מאוד אבל אני חושב שצריך להתחיל לחשוב מה אני אעשה בצבא הג'וב שאנ יהכי רוצה זה להיות לשרת בגלי צהל או גלגלצ לא בהכרח שדרן אבל משהו שמה כי זה הג'וב שאני הכי אהנה בו! אבל איך כאילו אני משיג שם ג'וב? כאילו איזה חיל הם? חייבים קשרים או שאין בה ללכת לשם? מישהו יודע את התשובות?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
(הכל כבר בכותרת...) מישהו מעוניין בטרמפ למפגש בקרוב (יום א' בעזריאלי)? ללא תמורה כספית כמובן... אני יוצא מאזור בית-שאן, דרך וואדי-ערה, חדרה, כביש החוף. יציאה בסביבות 12-13 ככה. מי שמעוניין - שיישלח מסר ב-ICQ. נ.ב. הנהג בעל רשיון נהיגה 7 שנים, ללא דו"ח תנועה אחד וללא תאונות. (וזה לא נושא הדיון - בלי ספאם). טפו טפו טפו.
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
לפי השם, נכון - משחק של טנקים - אונליין. בעיקרון אתם טנק שנלחם בטנקים של אנשים אחרים בכמה סגנונות משחק (TDM, DM, CTF), יש כמה סוגי נשקים שכל אחד טוב למטרה אחרת, כמה סוגי שריונות, תוספות, צביעה מיוחדת לטנק כדי להפחית נזק, "תרופות" (מהירות, ריפוא, X2 נזק, X2 הגנה). המשחק ממש קליל (גם מבחינה של משחקיות וגם על המחשב, אני מריץ אותו מנטבוק!) וגם כיף ויכול לשרוף הרבה שעות (או דקות, תלוי בכם). הניק שלי במשחק הוא YairTzi, אני אשמח אם תרשמו תחתיי ובזכותכם אוכל לקנות צבע חדש לטנק שלי ;D http://tankionline.com#friend=875c8e760 מי שלא רוצה, יכול להרשם ישירות: http://www.tankionline.com אם הדיון יהיה פעיל, אפרסם עוד פרטים וכמה מדריכים קצרים. עריכה: נא לא לפרסם משחקי דפדפן אחר…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אם אני מוכר משהו בEBAY, ואני רוצה לשלוח אותו. נניח ומדובר באחת ממדינות אירופה. באיזה שירות דואר כדאי להשתמש? בדקתי בדואר ישראל ומשלוח חבילה עולה 90 שקל ל250 עד 500 גרם!! דא פאק? אני לא מבין אז איך DX שולחים לארץ בחינם כאשר משלוח עולה 90 שקל\: -- באתר של הדואר מופיעה אפשרות משלוח "צרור קטן" מה זה?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-