עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רציתי לשתף אותכם בתמונות של האונייה שהייתי עליה בחג סוכות שעבר, התמונות לא יכולות לתאר את הפאר של האונייה הזאת, כמו השם שלה Uropean Vision בעברית "החלום הארופאי" וזה באמת ככה, פשוט חלום, חבל שזה היה רק 12 יום, יש לה אולם קולנוע בגודל של 5 בתי קולנוע אבל מפוארים שחבל"ז, העבודה של אבא שלי גם ממנה את הברים {שתייה חופשי, משקאות והכל}, בריכות, מגרשי כדורגל, כדורסל, אי אפשר לתאר, פשוט אונייה מפוארת, תמונות: פשוט אי אפשר לתאר את הגודל העצום של המפלצת הזו, מבחינת הגובה תחשבו על האונייה הזו בתור בניין בן 10-11 קומות, וכמו שאמרתי היא מפוארת שאי אפשר לתאר, החברה שאבא שלי עובד בה שלמה 8 מליון דולר כדי להוציא את העובדים לנופש הזה!!!

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שלום שלחו לי לפניי כשבוע צו ראשון . עלו לי מספר שאלות : 1:העם חובה תעודת זהות ליום בו הולכים ללשכה ,כי משום מה אני עוד לא עשיתי תעודת זהות (שילוב של עצלנות וחסור צורך ) . 2:בשאלון הרפואי רשום לי תאריך היתיצבות מוזר 20/10+9 ,מה זה אומר ? מתיי אני הולך . 3:בשאלון הרפואי יש 4 חלקים ,אחד שאתה עושה ,אחד שהרופא עושה ,אחד שרק ילדים שלא אמורים עדיין להיתגייס עושים (בקשת דחיית התיצבות ),ויש עוד חלק על ראייה ,אבל לא רשום שם מי צריך לעשות אותו ,אין לי משקפיים ולא קוצר ראייה ,אבל אני לא יודע איך למלא את הפרטים בחלק הזה ,ואני לא יודע עם אני בכלל צריך . 4: זה נורמאלי לקבל פעמיים את אותם טפסים (קבלתי את כל החבילה פעמיים ,ולא רק פעם אחת כמו כל מי שאני מכיר ) .

3. אהלן חברה, הספק כוח שלי (thermaltake 750watt) והלוח אם שלי (gigabyte x38 - ds4) שבקו חיים בו זמנית. :-[ החנות שממנה שקניתי את המחשב לפני שנתיים (אקסלנט מחשבים) נסגרה. ידוע לי שחברת thermaltake וחברת gigabyte מספקות אחריות של 3 שנים על המוצרים הללו, פניתי ליבואן הרשמי של שתיהן - cdlog אך הם טוענים כי הם לא ממשים אחריות של מוצרים שנקנו בחנויות אחרות וכי מאחר והחנות המספקת נסגרה לא נותר לי למי לפנות. מאחר ומדובר כאן בנזק כספי של כ 1700 שקל פחות או יותר, פונה אני אליכם בבקשה לתשובה - למי אני יכול לפנות על מנת לממש את האחריות שהיצרניות מספקות? תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Bose,

בבקשה תנו הצעות עד 400 שח זה מאוד חשוב.

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Mesatla,

חחח סיפור מצחיק היום ב 12:30 (שבת) חתכתי את הגחנון ובלי כוונה באמצע החיתוך נכנסו לי האצבעות מתחת לסכין וחתכתי אותן , הייתי בלחץ והחזקתי את האגודל שנראתה לי פגועה שמתי ערק+צמר גפן והמשיך לרדת דם לא הבנתי למה ואז ראיתי... האצבע נפגעה גם כן היא חתוכה לחצי עד העצם אז מהר רצתי לשים ערק וצמר גפן ובאמצע הדרך הכול התחיל להיות מבולגן ראיתי נקודות שחורות אדומות וכחולות על הראייה שניה אחרי התעלפתי (נפלתי על הראש) התעוררתי וראיתי את כל המשפחה סביבי שמו לי מהר מהר תחבושת וקפה על הפציעה הייתי מעולף חצי דקה נתנו לי לשתות מים נתנו לי עוגה קפה וסוכר. מה שהיה מוזר זה שהתעלפתי וזה היה חצי דקה ולי זה נראה כמו חצי שניה יש לי לחץ דם נמוך 70 על 110 אני בן 15 ( סיפור מוזר )

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by benor,

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/528/414.html אני מקווה שאכן תהייה .

• 50 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אז השאלה שלי היא: מה בעצם יש לי מחר? עוד פעם פסיכוטכני כמו בצו ראשון? לא כתוב בזימון לאיזה מסלול אני מועמד, זה אומר שמחר יהיה לי משהו כללי או משהו מסויים שפשוט לא אמרו לי מהו? תודה, אני רוצה לדעת מה מצפה לי ולהגיע מוכן

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by intel suck,

סתם לידע כללי מה פירוש המילים הומיה ופאתי שיש בתקווה?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by yoni_h,

תקשיבו, הגדרה מס' 1 בלתי ניתנת לפיצוח! רק אות אחד נמצאת בכל המשפט הארוך הזה ויש מיליון משחקי תפקידים/יריות, איך אני אמור לדעת מה זה. ומה זה לעזאזל לדמיין יוד??? יוד?! זה לא המשחה הזאת?! מה הקשרר יש לי כיוון עם המשחק תפקידים אבל זה לא עוזר לי..

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. לאדם שמן שרוצה לעשות דיאטה עדיף לא להרים משקולות/כפיפות בטן/חזה או לא? כי הרי אם מישהו שמן עושה דיאטה ולמשל מרים משקולות עושה כפיפות וכו' ואוכל ארוחה אחת ביום אז הגוף מפרק לו בהתחלה רק את השרירים אז מה זה שווה?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by shloosh,

רק רציתי להבעי את דעתי בנושא המחירים המופרזים שגובות חנויות הבגדים בארץ.... קפוצ'ון מסריח עם כמה ציורים בבלו בירד בין 300-420 שקל ואפילו יותר... מכנסי ג'ינס בדיזל 600-1000 ומעלה... זה פשוט בושה לפי דעתי ששני קפוצ'ונים מסכנים יעלו כמו Ipod. זה בסה"כ חתיכת בד!! כמה שאיכותי ועלות הייבוא והייצור גבוהה, זה עולה לחברה אוליי 100 ש"ח במקסימום. החברות האלה עושקות את הצרכן,לפי דעתי צריך לעשות חרם עליהם.... מה דעתכם בנושא??

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. קראתי בשבת את Flatland (ציפיתי ליותר) והיום קראתי ספר שנקרא "עולם הפוך" (אה.. לא גרוע, אבל יכל להיות יותר טוב). עכשיו נכנסתי למצב רוח של מדע בדיוני, למישהו יש המלצות טובות? כמה פעמים נתקלתי פה בכמה המלצות, אבל אני לא זוכר כלום. ד"א- שמעתי על הז'אנר שנקרא steampunk וזה נשמע מעניין- יש משהו מומלץ משם? אני אוהב מגוון די רחב של ספרים, הספרים שעולים לי בראש מיד- אסימוב, דאגלס אדמס, חולית (או פרנק הרברט, שבנוגע לספרי ההמשך הוא לא רע אבל לא טוב באותה מידה) ולא עולים לי יותר שמות לראש כרגע. אני אהיה מרוצה באותה מידה ממשהו מתוחכם ומורכב (סגנון חולית) או משהו פשוט יחסית. ד"א, Flatland עשה לי חשק גם למשהו מתמטי, אבל ממש ממש לא קריטי, תנו לי מה שעולה לכם בכל תחום. לא אכפת לי ואפילו ע…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. לאחר תקופה די ארוכה שלא התעדכנתי בשירים, החלטתי שהגיע הזמן שהצורב יבעיר איזה דיסק. אני מחפש שירים בסגנונות: פופ- כל מה שמשמיעים ברדיו, כולל שקטים דאנס/האוס- Milk Inc, Lasgo ודומיהם שחורה- אבל רק את המיוחדים, אני פשוט לא סובל שירים שמדברים השיר מוסיפים איזה מוזיקה שחוזרת לעצמה והנה יש שיר. עברית- כל הסגנונות- אייל גולן, היהודים, רגב הוד, משפחת תאקט וכו' מבחינתי השירים לא חייבים להיות בהכרח חדשים, גם ישנים שאהבתם יתקבלו בברכה...

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. למדתי בזמן האחרון בניית אתרים.. ליצירת האתר השתמשתי בתוכנות photoshop fireworks dreamweaver flash עקבתי אחרי מדריך בוידיאו שעזר לי רבות בכל הדרך.. (מדריך של total training=] מדריכים מעולים..) הוידיאו התמונות והטקסט שרשום וגם העיצוב מהמדריך.. הקידוד לוידיאו ושאר העבודה של יצירת ממש האתר ע"י השתמשות בחומרים שהם מביאים שזה בעצם כמעט הכל עשיתי בעצמי=] ולבסוף אחרי הרבה השקעה ומאמץ הגעתי וסוףסוף העלתי את האתר לרשת.. האתר: http://www.psend.com/users/pergola/index.htm ישנה בעיה אחת שאני העלתי את האתר למקום שמאחסן בחינם.. ולכן המעבד בין הדפים די איטי.. בנוסף לוקח לקבצי הflash הרבה זמן להטען.. לכן הוספתי מספר תמונות.. להראות את כל מה שמציע האתר.. ואת השיכלולים שהצלחת…

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. לינק לכתבה המלאה + תמונות נוספות: http://www.techfob.com/2009/05/next-gen-subaru-wrx-sti-is-privately.html

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by ^GunX^,

היי , חבר שלי נוסע עוד כמה ימים לניו-יורק ואני צריך משם זיכרון למחשב ולמצלמה CF , מישהו מכיר אולי חנויות שמוכרות את זה וזה זמין במלאי וניתן לבוא ולקנות ? *והמחירים זולים יחסית תודה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. פיראס חורי וזהו עכשיו נגמר אני לא יודע מה אני יעשה בשעה עשר מעכשיו פרוייקט Y פשוט היה גדול, משהו שעוד לא ראיתי כמותו אני הכי אהבתי את אליענה חשבתי שהיא תזכה. אבל כל הכבוד לפיראס הוא גם היה טוב כמו שאר המתמודדים שבאמת השתנו ולמדו הרבה מהשעורים האלה. אז: מה דעתכם על הפרוייקט? את מי באמת הכי אהבתם? חוו את דעתכם!

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. יש לי תמונה בבית שרשום עליה בכתב מחובר כמה דברים שאני לא מצליח לפרש. זה כמובן יכול להיות ברוסית אנגלית או לא יודע מה... הנה התמונות: By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. השאלה שלי היא האם עישנתם או השתמשתם פעם בסמים? או אם הציעו לכם

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by חן מ,

שלום אני מקבל כל שבוע 50 שח,אני יכול עם זה לחסוך לסוני 3?ובנוסף יש לי עוד 1400 שח בצד שאני לא משתמש בהם,רק אם אני אצטרך לסוני 3 זה יהיה אפשרי עד סוף מרץ להגיע לסכום של סוני 3? ובנוסף,איך לשכנע את ההורים ככה שבטוח יסכימו לקנות לי?להגיד להם שאני בכיתה יב ולומדים קשה והבאתי תעודה ממש טובה והציונים במבחנים טובים וכו'?או משהו אחר?

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by shlomi7293,

לפני כעשרה ימים אני ואמא קיבלנו סוף סוף את המפתח של הדירה החדשה !! מרכז ברנע של אשקלון נמצא פרויקט C של מכלוף בכור ובניו. מדובר בבניין יוקרה רק אני לא מבין מזה הדבר הזה בלובי שלנו !? פסל שמיוצר בהמוניו ועולה גרושים?? ומה זה הרקע? אולי אני לא מבין ?? [ATTACH=CONFIG]9526[/ATTACH]

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by xtx,

ביום שישי אני נוסע לחברה שלי,הבטחתי לה שאני הביא בוקסר של "מיקימאוס" מישהו יודע איפה מוכרים כאלה? אני יודע שהיו פעם ב "דלטא" הם עדין מוכרים? ברור לי שזה ת'ראד הזוי

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Gilo2005,

תרשמו את השירים שאתם הכי אוהבים לשמוע ברכב

• 48 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Yehudaa,

שלום לחברי הפורום . אני רוצה לקנות מזרון במידות 190X120 , התקציב הוא באזור 1000-1500 ש"ח . ידוע לכם על מזרון טוב בתקציב הזה ? או ממה כדאי להתרחק ? תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by יובלבקר,

מה ההבדלים בין Dos copy and Xcopy ???

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים