עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ניסתי כמה מילים והצלחתי להוציא 2,960,000,000 תוצאות. יש משהו שמצליח לתת יותר תוצאות?

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by J0n1,

בזמן האחרון יוצא לי להיות כל ערב בבר (כן, זה כואב בכיס) ודי נמאס ללכת לאותם ברים. תציעו את הברים שאתם אוהבים, הדרישה היחידה היא שיהיה בבר משהו מיוחד, כמו אווירה מיוחדת/מחירים זולים /היצע בירות גדול וכו'... לדוגמא: פיצה בר - אברבנאל 34,תל אביב פיצרייה שבקומה מעל יש בר, והם עובדים בשיתוף. לדוגמא - משולש פיצה וחצי גולדסטאר ב22 שקל. אחלה פיצה, אחלה אווירה. Dancing Camel - התעשיה 12 תל אביב מבשלת בירה שהיא גם בר. יש להם אחלה של בירות, בינהם בירה עם נענע ורוזמרין, ובירת סאות' עם קפה ודובדבנים... אווירה סבירה (לפעמים קצת יבש) אבל הבירות מיוחדות וטובות.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. האם מקלדות ועכברים אלחוטיים פולטים קרינה מזיקה? האם גם ראווטרים? האם זה רק בלייזר או באינפרה רד? אם למישהו יש גם מקור שדן בשאלה אשמח לקבל קישור.... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום, עוד כחודשיים (ברוטו) אני אמור להשתחרר... אם לא אכנס לקבע בכוח (חתום שנת ר'...) גם לא שלחו לי כנס משתחררים רק שזה סיפור אחר כבר... הייתי רוצה לדעת איך הולכת חופשת שחרור היום? יש ברשותי 6 ימי חופש (רגילה). מישהו אמר לי שמגיעה לי חופשה בלתי תלויה בחופשה השנתית (רגילה). מישהו יודע משהו על זה? אגב אני משרת ביחידה פתוחה. תודה.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. ראיתי את הרכב הזה ליד הבית שלי והייתי חייב להראות לכם את השיר המצחיק הזה: http://www.chikchakjuk.com/Media/Uploads/juk1.html :lol: :lol: אני אנסה לשכנע את החבר שלי לשים את השיר הזה בפול ווליום ברכב שלו מתי שאנחנו מגיעים לבית הספר.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by HitmanX,

טוב אז היום היו המבחנים בבית השריון בת"א, אין לי מושג למה זימנו אותי הרי שום שפת תכנות אני לא למדתי וגם לא יודע במבחן הראשון היה סבבה בעיקר מה שהיה קשור לוינדוס חומרה ורשתות, המבחן השני XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX;D מישהו מפה היה שם בכלל? ספרו איך הלך.. אגב, אני הייתי זה עם החולצה האדומה שאיחר על הבוקר ויצא ישר איך שהתחילו את המבחן השני

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by jenia1,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות מחול במחיר של 70$ כולל משלוח לצורך זה חפרתי וחרשתי בפורומים על מנת למצוא דרך "להתחמק מהמכס" אבל עדיין לא הבנתי דבר אחד. האם אני אוטומטית משלם מע"מ?? והנה כל הדברים שצריך לעשות אני יפרט אותם פה ואם אתם יודעים משהו תתקנו אותי בבקשה: אני משתמש ב Air Registered Parcel שזה דואר אוויר רשום אם אני לא טועה א.לסמן את החבילה כמתנה ואפילו לעטוף אותה ככה ב.לרשום את החבילה על שם חייל שמצא בשירות סדיר ג.לטעון שהמוצר הוא סביב ה 30$ ד.לדאוג שלא תיהיה קבלה שלו אלא אם כן זאת קבלה עם מחיר לא אמיתי לדוגמא לא 70$ אלא 30$ זה הכל או שצריך לדאוג לעוד מספר דברים על מנת שהחבילה לא תועכב במכס? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by guyby,

שלום, נשבר לי הפלסטיק בדלת הזז של המקלחון (פלסטיק במקום הזכוכית). אני בדירה שכורה, ואין לי מושג איפה מתקנים דבר כזה. מישהו יודע? כי זגג מתעסק רק עם דלתות זכוכית תודה

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by onn_the_vy,

אחרי ביקוש שני בשירותים היום, והתייעצות עם חבר שלי, הגעתי למסכנה שצריך להקים חברת סטארטאפ שתמציא מתקן, או משהוא, שיחתם את האסלה המזדיינת, לפני שבאים אליהה.!! כל מי שיפתח חברה כזאת יהיה מליונר!!!

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. חברים שלי עשו סרט סטודנטים כפרוייקט סיום עבור שנה א' של לימודי קולנוע (וגם אני עזרתי קצת!) צפו בו, זה מצחיק (טוב נו, אני טיפה משוחד) http://www.kesher-movie.co.il

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by frozen_fire,

כול המשפחה שלי נוסעת לתיאלנד ואני חושב מה כדי לבקש מהם להביא חשבתי על זכרון בזול - אני בקרוב מתכוון להחליף מחשב ואוזניות יש לכם רעיונות לעוד דברים מענינים שכדי להביא משם?

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. שלום לחברי הפורום! יש לי רק את הטלוויזיה עם צלחת של "עידן פלוס" של הממשלה וכפי שאתם יודעים יש שם רק 5 ערוצים. מכיוון שאני אוהב מוסיקה מזרחית חשבתי על אופציה לראות דרך המחשב את ערוץ 25 הים תיכוני והתחלתי כמו תולעת לחפש את הערוץ בשידור חי ולא הצלחתי. אבקש את עזרתכם באם ע"י התקנת תוכנה או שצריך לקנות אביזר נוסף למחשב או ע"י קישור.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by qpalzm,

מישהו מארגן הזמנה קבוצתית? http://tinyurl.com/9nrav

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by yuraxp,

אהלן חבר'ה,שאלה: איך מכינים פופקורן ביתי? בסיר? כמה שמן לשים לערבב? תודה לעונים....

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. טוב, אז אני לא אהיה פה כל סוכות, אני טס לארה"ב היום בלילה. אז תהנו כולם בחופש! אני אהיה לי בניו-יורק ובמיאמי (נלך לקאנטרי קלאב של דונלד טראמפ, הוא הזמין אותו - כן, כן, סיפור ארוך, אספר בחזרה)... נקווה לראות איזו למבורגיני אחת או משהו... חחח... קיצור, תהנו.

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום לכולם.... אני מחפש את השם של השיר של הפרסומת החדשה של ARMANI CODE תודה לכל העוזרים...

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. אופיס-דיפו יצאו השבוע במבצע חדש שנקרא Summer Save ואחת האטרקציות היא הנחה של 15% עד 40% על מוצרי החומרה של מיקרוסופט: * אם קונים מוצר אחד, מקבלים 15% הנחה. * אם קונים שני מוצרים, מקבלים 25% הנחה על שניהם יחד (למי שלא הבין, זה לא 15% על הראשון ו-25% על השני אלא 25% על שניהם יחד). * אם קונים שלושה מוצרים, מקבלים 40% הנחה על שלושתם יחד. מוצרי מיקרוסופט באתר אופיס-דיפו: http://tinyurl.com/microsoft-office-depot - שימו לב שזה כולל תוכנות, פשוט מנגנון החיפוש של האתר עילג משהו. תוקף המבצע: 17-07-08 אטרקציה נוספת היא שנגני המוזיקה של סנדיסק נמכרים כולם ללא מע"מ, כלומר, הנחה של 15.5%. הנגנים: http://tinyurl.com/sandisk-office-depot תוקף המבצע: 17-07-08

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. לא לבעלי קיבה חלשה. http://bidur.finder.co.il/online/news/4870.html

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. טוב אני מתחיל. יש לי את התמונה של קורט קוביין. זה הבנאדם שבזכותו בכלל הכרתי את העולם הזה שנקרא "מוזיקה"... שמעתי פעם בתכנית של "זהו זה" כשהייתי קטן את השיר "מריח כמו רוח נעורים" ומז נדבקתי בנירוונה ילד בגיל 11-12 הולך ומנסה להבין טקסטים של אמן שבולע 90% מהטקסט... עזר לי די הרבה לשיעורי בית באנגלית. היה לי גם קטע די מצחיק עם נירוונה: חסכתי כסף והלכתי לקנות את הקלטת של "NEVERMIND", למי שלא מכיר יש שם קטע של רבע שעה שקט ואחרי זה כאילו שיר סמוי... ואני כמו ילד מתלהב חוזר הביתה ואבא שלי רואה שקניתי קלטת. אבא שלי ישר לא הבין למה הבן שלו הולך וקונה קלטת של צעקות וגיטרות שם בטייפ וקולט שיש שם רבע שעה שקט! ישר הכניס אותי לאוטו והלך לשרוף את החנות למוכר כי הוא חשב שהוא עב…

• 57 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. עליתי היום בלילה לשמירה- שלישית במספר במהלך אותו יום, כאשר נותנים לנו רק 3 שעות שינה. במהלך השמירה קיבלתי התקף מיגרנה ונשכבתי על הרצפה שמתחת למגדל השמירה. החייל ששמר ביחד איתי דיווח בקשר שנפלתי על הרצפה ושכנראה התעלפתי ושצריכים עזרה, אבל האנשים בקשר לא התייחסו ואמרו "שישתה מים ויישב" ובפעם השנייה שהוא פנה אליהם הם אמרו לו "אולי אח"כ נשלח מישהו להחליף אותו". יצא שבגלל הזלזול והמחדל הזה שכבתי דומם על החול במשך שעה וחצי ורק כשבאו המפקדים לפנות את השמירה הם התחילו לטפל בי ופינו אותי משם. מיותר לציין שגם לפני השמירה הלילית הזאת אמרתי למפקדים ולמ"מ שיש לי מגרנות ואני לא יכול לשמור בלילה והמ"מ ענתה לי בצורה גורפת: "אם אין לך פטור אתה שומר בלילה ולא מעניין אותי כלום, נקודה". עכש…

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אז ככה: אני יכול לקבל אזרחות אחת באירופה - פולנית או סלובקית, אז איזו כדאי ולמה? איזו מדינה עדיפה? (לא, אסור להחזיק שתי אזרחויות אירופאיות.) מקווה שהדיון יפרח.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. סתם מסקרן אותי מי הקבוצה הכי אהודה בפורום.:-)))))

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. בוקר אור לכל אלה במתחילים ב9 היום ניתה לי האפשרות לבחור בין אם לקנות סוני פלייסטיישן2 או שדרוג מחשב הכולל שדרוג מעבד וזכרונות. המערכת שלי כרגע כוללת מעבד AXP 1600+ וזכרונות קרושיאל 256מגה 266מג"ה. המחיר בהם אני אשקיע בכל אחד מהבחירות הוא כמעט זהה... אני מתלבט כי אם אני לא אשדרג עכשיו יעבור דיי הרבה זמן עד שההורים יסכימו לשדרג שוב. מה אתם חושבים? כדי לי בכלל לקנות סוני? כי יש כאלה משחקים טובים שמה וכבר הכנתי לי אותם כבר והכל... לעומת זאת, אם אני אשדרג, ככל הנראה זה יהיה זכרונות 512מגה במהירות 2700\3000 יחד עם מעבד AXP 2400+ מה אתם אומרים? שווה לי\לא שווה לי? נמקו בדרך תודה אגב אם אתם רוצים לדעת על שאר המערכת זה epox 8k3a+ , ti4600

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. http://www.youtube.com/watch?v=tQ7bJQGlfJY&search=natalie%20rap

• 42 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. לפני כמה ימים החלטתי לקנות עוד משחה ובקשתי MX1, לא היה בכמה חניות אז פשוט החלטתי לקחת AC5 שגם מעולים ואז הוא נתן לי שקית עם שני מזרקים ומקל עירבוב.. הגעתי הביתה ולמזלי לא שמתי.. חבר הגיע (D-ME3) ואמר לי שזה דבק! בדקנו באתר ואכן דבק טרמי... חזרתי לחנות אתמול וחשבתי לעצמי שהוא טעה.. קורה... הסברתי לו והוא אומר לי שהוא יודע! אמרתי לו מה לעזאזל אתה יודע? דבק טרמי למעבד???? אז הוא מרגיע אותי ואומר אני כל הזמן עושה את זה לכולם ומה עם הסרה אמרתי לו? ריענון משחה?... אה זה לא בעיה.... תן למחשב לעבוד שעתיים ואז זה יתפרק לך כמו חמאה... אמא איזה פחד..... זה עוד חנות שאמורה להיות מקצועית! התמחות בקרור... כל החנות קרור מים וגז ובלה בלה....

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים