עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני אמור לקבל סכום כסף במהלך השבוע והחלטתי לקנות מסוק על שלט, ראיתי שיש כאן לא מעט אנשים שמבינים בנושא אז החלטתי לשאול כאן כמה דברים. אז ככה: אין לי שום ניסיון קודם בהטסת מסוקים אבל יש לי חוש טכני לא רע והרבה סבלנות, התקציב הוא 1300 כולל כל מה שצריך... חשבתי לקנות את הESKY Honey Bee, יש משהו עדיף בתקציב הזה? קראתי ויש לי קצת הבנה, אבל לא הבנתי מה זה סרוו וג'ירו? מה ההבדל בין בראש לבראשלס? ביחד עם המסוק חשבתי לקנות סוללה נוספת, כבל לסימולטור וצלב אימונים - יש עוד משהו שכדאי לקנות? יש חלקים שבוודאות יהרסו לי תוך כדי הלמידה וכדאי לי לקנות חלפים מראש? במידה ומשהו יתקלקל ואני אצטרך להחליף אותו, יש כלים מיוחדים או שניתן להשתמש בכלים שיש בכל בית מצוי? הסוללה המקורית היא …

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by nim901,

קטע קורע, תשימו אוזניות או שתגבירו כי לא שומעים ממש חזק. ואם מישהו יכול להעלות את הקובץ לעוד כמה אתרים בשביל שיהיה גיבוי :-* ואני גם צריך למחוק תקובץ אז שאחרים יוכלו להוריד, מי שמעלה למקום אחר, לשלוח לי הודעה פרטית או לרשום את זה מודגש שאני אוכל להוסיף לפה :-* http://www.execute.proweb.co.il/nim901-mobo/fffffff.mp3

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. אלו הם שני וואפרים של מעבדים ישנים יותר מבית אינטל ישראל . הם לא יצאו לעולם החופשי בגלל תקלה (זיהום בתהליך היצור שלהם) ולכן אנחנו קיבלנו אותם. על כל "פלטה" (וואפר) כזה ניתן ליצר עשרות מעבדים . למי שתהה אלו הם פנטיום 1 ו486 ישנים. כמו כן יש שם עוד סוג של מעבד לא של מחשב. אם יש לכם שאלות או סתם הארות בבקשה. חשבתי שאנשים יהנו \ילמדו \סתם יתעניינו במראה של מעבד ללא הכיסוי שלו. enjoy

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. תשתית בינה מלאכותית חדשה במכשירי Pixel משלבת כוח ענן עם פרטיות מקומית, בהשראת הגישה של אפללכתבה

5. קראתי בשבת את Flatland (ציפיתי ליותר) והיום קראתי ספר שנקרא "עולם הפוך" (אה.. לא גרוע, אבל יכל להיות יותר טוב). עכשיו נכנסתי למצב רוח של מדע בדיוני, למישהו יש המלצות טובות? כמה פעמים נתקלתי פה בכמה המלצות, אבל אני לא זוכר כלום. ד"א- שמעתי על הז'אנר שנקרא steampunk וזה נשמע מעניין- יש משהו מומלץ משם? אני אוהב מגוון די רחב של ספרים, הספרים שעולים לי בראש מיד- אסימוב, דאגלס אדמס, חולית (או פרנק הרברט, שבנוגע לספרי ההמשך הוא לא רע אבל לא טוב באותה מידה) ולא עולים לי יותר שמות לראש כרגע. אני אהיה מרוצה באותה מידה ממשהו מתוחכם ומורכב (סגנון חולית) או משהו פשוט יחסית. ד"א, Flatland עשה לי חשק גם למשהו מתמטי, אבל ממש ממש לא קריטי, תנו לי מה שעולה לכם בכל תחום. לא אכפת לי ואפילו ע…

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by k22,

שלום יש לי טלויזיה חברת Apex נפל לי השלט של הטלויזיה ומאז הוא לא עובד אני מנסה הדליק מהשלט של הוט גם לא עובד התקשרתי אליהם (להוט) הם ניסו לעזור לי ולא עזר ראיתי באתר של הוט את המדריכים ולא מה שהבנתי אין קוד טלוזיה של apex יש רק abex וזה לא עובד אני לא רוצה לקנות שלט אונברסילי בגלל שאין שמה טימיניג לכיבוי הטלויזיה מישהו יודע/מכיר פתרון לבעיה

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by OR007,

אין טעם להרחיב במילים, תשפטו אתם. http://corky.net/~dorimani/animations/newstageredman.htm

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם זה שלוש שנים שיש לי את ה SK5000 ששילמתי עליו חודש בחודשו את הסכום הדרוש בכדי להפוך אותו לשלי בתום השלוש שנים עכשיו כשהגיע הזמן להחילף את הפלאפון הם דורשים שבשידרוג אחזיר את הישן שלי??? ואני שואל למה? שילמתי על הפלאפון הוא שלי! למה שבשידרוג אחזיר את הישן???

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. מה תגידו על הכיסא הבא? בד רשת, לא עור. לא סופג זיעה וכל החרטא שמסביב. גב גבוה. ידיות, והכל. ניראה בסדר ל - 200 שקל? כיסא טוב? לא רואים בתמונה, כתוב שמחיר לפני הנחה 400 שקל. ולמי שמתעניין אז שלא יתבאס, כי לא רואים בתמונה וחבל שירדם - יש עד ה 2.1 לקנות, אם אני זוכר נכון את הכיתוב. זה מבצע למעבר לשנה החדשה. מה אומרים על הכיסא? http://ufu.co.il/files/612eyphk9facvksa3vgi.png

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. למדתי בזמן האחרון בניית אתרים.. ליצירת האתר השתמשתי בתוכנות photoshop fireworks dreamweaver flash עקבתי אחרי מדריך בוידיאו שעזר לי רבות בכל הדרך.. (מדריך של total training=] מדריכים מעולים..) הוידיאו התמונות והטקסט שרשום וגם העיצוב מהמדריך.. הקידוד לוידיאו ושאר העבודה של יצירת ממש האתר ע"י השתמשות בחומרים שהם מביאים שזה בעצם כמעט הכל עשיתי בעצמי=] ולבסוף אחרי הרבה השקעה ומאמץ הגעתי וסוףסוף העלתי את האתר לרשת.. האתר: http://www.psend.com/users/pergola/index.htm ישנה בעיה אחת שאני העלתי את האתר למקום שמאחסן בחינם.. ולכן המעבד בין הדפים די איטי.. בנוסף לוקח לקבצי הflash הרבה זמן להטען.. לכן הוספתי מספר תמונות.. להראות את כל מה שמציע האתר.. ואת השיכלולים שהצלחת…

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by 3pac,

אני יודע שלז'אנר הזה יש כל מיני סגנונות שונים אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל. תוכלו להמליץ לי על אמנים/אלבומים טובים?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. ההבדל בין מקלחת של אישה למקלחת של גבר מקלחת של אישה את נכנסת למקלחת. מחפשת את המגבת הקטנה לפנים, המגבת הקטנה לידיים, המגבת .לרגליים והמגבת לגב. חופפת השיער עם שמפו מקוקוס ודבש עם 83 ויטמינים .חוזרת על פעולת החפיפה עם שמפו מקוקוס ודבש עם 83 ויטמינים .חופפת את שיערך עם מרכך גם הוא מקוקוס ודבש ומשאירה ל- 15 דקות רוחצת את הפנים עם תערובת אפרסק במשך 10 דקות עד שהפנים נהיים אדומים. את יתר .הגוף את רוחצת עם סבון גוף עשוי מאגוזים ותותי שדה .(שוטפת את המרכך (פעולה זו נמשכת כ- 10 דקות כי צריך לוודא שכל המרכך ירד מגלחת את בית השחי והרגליים. שוקלת לגלח גם את אזור הביקיני, אך את מחליטה להסיר .שיער זה ע"י דפילציה מייבשת את עצמך קלות בתוך האמבטיה. יוצאת ממנה ומנגבת את עצמך הי…

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. טוב אני מתחיל. יש לי את התמונה של קורט קוביין. זה הבנאדם שבזכותו בכלל הכרתי את העולם הזה שנקרא "מוזיקה"... שמעתי פעם בתכנית של "זהו זה" כשהייתי קטן את השיר "מריח כמו רוח נעורים" ומז נדבקתי בנירוונה ילד בגיל 11-12 הולך ומנסה להבין טקסטים של אמן שבולע 90% מהטקסט... עזר לי די הרבה לשיעורי בית באנגלית. היה לי גם קטע די מצחיק עם נירוונה: חסכתי כסף והלכתי לקנות את הקלטת של "NEVERMIND", למי שלא מכיר יש שם קטע של רבע שעה שקט ואחרי זה כאילו שיר סמוי... ואני כמו ילד מתלהב חוזר הביתה ואבא שלי רואה שקניתי קלטת. אבא שלי ישר לא הבין למה הבן שלו הולך וקונה קלטת של צעקות וגיטרות שם בטייפ וקולט שיש שם רבע שעה שקט! ישר הכניס אותי לאוטו והלך לשרוף את החנות למוכר כי הוא חשב שהוא עב…

• 57 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by KoM,

נחליט על משהו ? כל הודעה אשר לא קשורה לתאריך ולשעה של המפגש בעזריאלי, תמחק...

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by DEMON HUNTER,

תיסתכלו זו המצאה לעצלנים, נכון יש בטטת כורסה ( אנשים עצלנים שלא זזים מהסלון) אז עכשיו יש בטטת אסלה היי טק.

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by JohnnyBravo,

טוב זה קרה לפני הרבה זמן, לפני 8 שנים בערך הייתי צריך להגיע לאיזה בסיס ליד סוסיא וכמובן לא היו אוטובוסים שמגיעים בדיוק ליעד(זה לא מנע מהסגל להגיד לי תגיע איכשהוא...) אז אני יורד באיזה חור שזו התחנה הכי קרובה שאגד מגיע אליה ומתחיל לצעוד לכיוון אותו בסיס, פתאום מגיע איזה טנדר כחול של "הדודים" ובו יושבים שניים, איך שהם רואים אותי(הייתי עם תיק בגדים גדול ונשק של הצבא) חורקים בפתאומיות עושים פרסה ונעמדים מולי. ומסתכלים. בלי לחשוב פעמיים הכנסתי מחסנית ודרכתי ת'נשק. וככה הינו איזה 10 דקות אחד מסתכל על השני(או על השניים) חשבתי אולי להתחיל לירות אולי יבינו שאני רציני ויסתלקו מהמקום.אבל אחרי 10 דקות הם הסתלקו לבד,בלי שאני אצטרך למלא כוננות ;D.

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by MishaK,

..And him too

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. ...

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אני רעב ואין אוכל (אכיל) בבית... מה כבר אפשר להכין? משהו פשוט והמיר... כל מתכון טעים שאפשר להכין בחמש דקות יתקבל בברכה... כמובן שכל החומרים צריכים להיות מחומרים שיש לכל אחד בבית...

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by eladbu,

על איזה ספר אתם ממליצים ללמידת ניהול רשתות למתחילים?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אהלן חברה! בשבוע שבועיים האחרונים, אנחנו מגלים שריטות מוזרות על המכוניות. אין לנו מושג מה זה, וזה גם שבר את הפלסטיקים של המראות.(מסביב לכל המראה, החלק הגדול שמכסה את המנגנון) זה בוודאות לא וונדליזם, כי זה רק אם הקשתות של הגלגלים בולטות החוצה, ואם זה רכב כהה(נכון לעכשיו) אני מעלה תמונות, אשמח לשמוע את דעתכם. פה אתם רואים שהקצה שבור, וממש מעל הגלגל(לא רואים את זה) יש גם שריטות: תודה, אריאל

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Yehudaa,

בזמנו הייתי שומע הרבה טראנס ויש טראק אחד בלתי נשכח של .planet b.e.n שנקרא Questionmark תהנו

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

אהלן,רצתי לדעת אם שולחים לי מחשב נייד מחול דרך הדואר,מחשב חדש. איזה מיסים ומע"מ ושטויות אני אצטרך להוסיף עליו? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים