עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shoval,

שלום מישהו מכיר אתר בו אני יכול לאתר מספר נייד לפי מספר נייח??? זה חשוב תודה

• 1 תגובה
    • 10.6k צפיות
  2. Started by shuy,

לא מצויירת, שודרה לפני כ-12-15 שנים, מעיין דרמת אימה-מסתורין שכזאת בסגנון טווין פיקס. לשחקנים היה מבטא דרומי (דרום ארה"ב), ומשפט אחד חזר שוב ושוב בסדרה "THERE'S SOMEONE AT THE DOOR". מישהו זוכר?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by demultiplexer,

האם מישהוא יודע על דרכים שבהם אוכל לנסות ולאתר קרוב רחוק של משפחתי שגר בניו יורק העיר יש לי את שמו משפחות וגיל וזהוא אשמח אם תוכל לנתב אותי לאתרי אינטרנט או שירותים נוספים שבהם אוכל להעזר תודה מראש[ DEMULTI

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. אהלן חברים, לפני כחודש הוטרדתי ע״י מישהו שנהג להתקשר בשעות מוזרות ולעשות קולות מוזרים בטלפון. אז, אחר חיפוש די קצר בגוגל מצאתי איזה אתר שתמורת 15 שקל שמושלמים באמצעות שליחת הודעת SMS מבטיח לאתר את בעל המנוי. החלטתי להסתכן, ולהפתעתי, שירות האתר אכן עבד. וניתנו לי פרטיו המלאים של בעל המנוי. עבר לו חודש (אתמול) ואחותי התחילה לקבל הטרדות דומות אך על בסיס רקע מיני. אך לצערי אני לא מצליח למצוא את אותו אתר קסום שתרם לי רבות אז... כך הזכור לי מאותו אתר הוא שמצאתי אותו בחיפוש בגוגל, שמרבית האתר מבוסס על הצבע כחול, שעלות החיפוש הייתה 15 שקל באמצעות סמס או כ5שקל באמצעות דרך אחרת... ואני כימעט בטוח שזה היה קישור ממומן בגוגל, כלומר פרסומת או משהו כזה. זה ממש היה בתוצאות הראשונות. יש ל…

• 5 תגובות
    • 27.7k צפיות
  5. Started by @guitarsuite@,

חבר'ה שבת שלום לכולם. אבא שלי ביקש ממני לחפש לו אתר שעוסק באיתור ותיקון תקלות בטלוויזיה(סתם תחביב שלו), אז אם מישהו מכיר אתר כזה ויכול לתת לי קישור מתאים אני מאוד מאוד אשמח ד"א : עדיף אתר ישראלי שבנוי בעיברית אבל אם אין אז לא נורא תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by tom123,

איזה רכבים חייב איתוראן/פויינטר לרכב בשביל הביטוח? איך אני יכול לדעת? זה ממחיר מסויים/ נפח מנוע משהו?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  7. אורח voodooman

http://www.futuremark.com/ האתר ניראה פצצה

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by F430,

יש לי חשבון בטורנט ליץ עכשיו רציתי לדעת אך אני יכול לדעת איזה קוד יש לי הוא פשוט נשמר לי ואני לא זוכר אותו והוא מופיע כ****** ואני לא יכול לשלוח לי מייל של הקוד כי זה לא האימייל שלי שהכניסו

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  9. אני ראיתי שם שאין להם משלוחים לארץ.. אני יכול להביא להם כתובת בחול, אבל לשלם באשראי שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  10. Started by TOMY-BOY,

שלום לכול חברי הפורום, ברצוני להגיע לבסיס תל נוף כידי להתחיל את הפרוייקט ההנדסאי שלי. אני מגיע מחיפה ואין לי מושג אך אפשר להגיע לבסיס הנ"ל. בתודה, תומי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני פשוט חייב הזמנה האתר הזה אחד הטובים ובגלל טעות שלך חבר עפתי משם...

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  12. Started by giliboy,

הכי פשוט הכי יפה.... ראשונה שלי..

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by Funkyzord,

אני חייב לדעת בשביל חיי האהבה שלי

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  14. יש חנות כזו מישראל כולה באנגלית היה לי אתהאתר היה בוא הכל זה מתחיל pc מישהו יודע? בטוח הביאו מלא פעמיפ פה

15. Started by ofer_mat,

קוין ופרי קורעים את איביזה אני מפרסם את זה כאן שלא יקראו לי ספמר

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. דיווחים טכניים פנימיים חושפים כי השדרוג המשמעותי של סירי, שהיה אמור להגיע בחודש הבא, נדחה למועד בלתי ידוע עקב קשיים טכניים מהותייםלכתבה

17. Started by GZA3,

לא מצאתי מקום מתאים יותר לרשום את זה בו... קיבלתי היום את ה MX-518 הדנדש שלי אבל הוא כזה לא שווה את המחיר שלו :\ ניראה לי שהיה עדיף בהרבה את ה MX-1000 אם להוסיף קצת כסף בכל מקרה אני "תקוע" איתו בעעע איזה עיצוב גם כן כל השקעים האלו שעל העכבר שאתם רואים בתמונות זה סתם ציור כי זה חלק ובלי שעקים כלשהם. נו יאללה לא נישמע בוכים יותר מידי לפחות הוא מדוייק ;D

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by ofir123,

שמתי לב שיש כאן קבוצה של אנשי שנשארים עד מאוחר בלילה/בוקר ומעניין אותי לדעת מה אתם אוכלים בשעות האלה? למשל אני עכשיו ממש רעב ולא יודע מה לאכול, להתחיל לבשל משהו אמא שלי תאכל אותי.

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by dropsy,

זאת בטח שאלה קצת מוזרה לפורום באתר מחשבים, אבל אני כל הזמן נתקל במידע סותר בנושא הזה וזה לא מובן לי בכלל. האם מותר לאכול ביצה לא מבושלת? מצד אחד אומרים שזה לא בריא וצריך לבשל כדי למנוע מחלות כמו סלמונלה (אם אני לא טועה) ומצד שני יש הרבה קינוחים עם ביצים לא מבושלות או מסעדות שמגישות ביצים לא מבושלות (כמו ביצת עין או חלמון לא מבושל על טרטר). איך זה יתכן שזה מסוכן אבל מסעה לוקחת סיכון ומגישה את זה?? תודה

• 4 תגובות
    • 5.4k צפיות
  20. Started by אמיר יצחקי,

הידיים שלי נוטפות דם לפעמים מזה,איך אפשר להיגמל מזה בשיטה זריזה? תודה ,ואם זה הולך להיות תשובה בסגנון ''לך לקבוצת גמילה'' אתם פשוט לא חייבים לכתוב תגובה.

• 52 תגובות
    • 6k צפיות
  21. המהירות המותרת בכסיש 6 היא 110, עם נוסעים קבוע בואו נגיד... 50-60 מעל המותר, ואין שוטרים, המצלמות תופסות? ויש שם בכלל מצלמות של המשטרה? והיתקשרתי גם למוקד שלהם, לבדוק כמה אני חייב, אין להם חשבון על האוטו שלי, יכול להיות דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אז אנשים הם יאלללההה http://www.youtube.com/watch?v=V0RtRTx7NMA&eurl

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by skywalker13,

שלום. מישהו יכול לקשר אותי לאיזה אכסון אתרים טוב ובחינם בסגנון של off.co.il רק בלי הקטע שצריך לבקש הזמנה ממשהו שכבר רשום. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  24. Started by -LosNir-,

אהלן, רציתי לשתף אותכם במבצע מטורף ש DreamHost יצאו איתו אכסון לשנה שלמה כולל דומיין (COM/NET/INFO/ORG) ב $9.24 במקום ב $119! הקופון הוא 777, תכניסו אותו בסוף ההזמנה. ניתן לשלם בכרטיס אשראי בינלאומי, PayPal, GoogleCehckout ועוד אפשרויות תשלום שלא תקפות פה בארץ.. signup.dreamhost.com

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by qwerty1987,

מתחיל מ-5GB, ונותן עוד 500MB למזמין ולמוזמן (עד תקרה של כ-20GB נוספים). דורש התקנת קליינט על המחשב, וישנם קליינטים לאנדואיד ול-IOS. למי שמעוניין לנסות, אשמח אם תרשמו דרך הקישור: https://register.tresorit.com/download?mode=1&ref=xqszc7

• 0 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים