עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ...

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. אהלן יש לי טויוטה קורולה 2000 עם שלט מקורי לרכב הבעיה היא שהוא לפעמים עושה בעיות ואני לא רוצה להתקע איתו אני מעוניין לרכוש שלט אוניברסלי לרכב שיחקה את פעילות השלט אשמח לדעת איזה מומלצים או הערות נוספות בנושא תודה

3. Started by ssib,

http://www.buy2.co.il/o/83a6d3d0-8266-401a-87a2-a37e45315475?utm_source=dailyd&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_83a6d3d0-8266-401a-87a2-a37e45315475

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש אפקט לגיטרה חשמלית שיגרום לה להישמע כמו גיטרה אוקוסטית.. אני יודע שזה לא יהיה הדבר האמיתי וכל זה... ולא ישמע הכי איכותי... יש בכלל דבר כזה או שזה בלגן ענקי וכמעט בלתי אפשרי? איפה אפשר בארץ למצוא כזה?

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by VolTAge,

הבנתי שצריך גם לראות את הסרט וגם לראות את המשחק כדי לקבל את הסיפור "השלם" על החלק השני של המטריקס, אז רציתי לשאול, מה צריך לעשות קודם, לראות את הסרט קודם והמשחק הוא כאילו ההמשך של הסרט, או ההיפך ? או שהם בכלל נמצאים במקביל ולא משנה מה אני יעשה ( ישחק או יראה את הסרט ) קודם ? פשוט אני לא רוצה לפספס את החוויה בגלל שטות כזאת. ;D :smoke:

• 42 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Lifestyle,

Hello Mr. ***** ****** How are you?I hope you are feeling great I have just finishd reading your new book and I must say,It is an amazing book One of the best books I have ever read,I enjoyed reading your book very much,actually I enjoy reading all of your books My favorite of your books is "********",very educated book Your writing is interesting,The characters were awsome and I was very impressed I Also visited your website,it is very nice and designed in high region. I learned alot about you,You are an amazing and very talented man. Keep writing great books. Your fan,***** ******

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. למדתי בזמן האחרון בניית אתרים.. ליצירת האתר השתמשתי בתוכנות photoshop fireworks dreamweaver flash עקבתי אחרי מדריך בוידיאו שעזר לי רבות בכל הדרך.. (מדריך של total training=] מדריכים מעולים..) הוידיאו התמונות והטקסט שרשום וגם העיצוב מהמדריך.. הקידוד לוידיאו ושאר העבודה של יצירת ממש האתר ע"י השתמשות בחומרים שהם מביאים שזה בעצם כמעט הכל עשיתי בעצמי=] ולבסוף אחרי הרבה השקעה ומאמץ הגעתי וסוףסוף העלתי את האתר לרשת.. האתר: http://www.psend.com/users/pergola/index.htm ישנה בעיה אחת שאני העלתי את האתר למקום שמאחסן בחינם.. ולכן המעבד בין הדפים די איטי.. בנוסף לוקח לקבצי הflash הרבה זמן להטען.. לכן הוספתי מספר תמונות.. להראות את כל מה שמציע האתר.. ואת השיכלולים שהצלחת…

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. הציעו לי לעבוד בניו אורלינס שבטקסס בעגלות,יש למישהו מושג אם הולך שם טוב? כי אמרו לי שיש שם הרבה כושים תפרנים

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אחרי מספר בדיקות מעמיקות ,תרתי משמע נראה לי שמצאתי פיתרון פשוט,זול וקל ליישום ,לבעיה שתוארה בשרשור הקודם שדן בעניין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458402.msg3922542 כאמור , קונדומים מבוססי גומי ,הינם יותר מדי פגיעים לחומרים(כדוגמת וזלין)שמאכלים אותם במהירות וגורמים לפקיעתם תוך כדי המשגל. עובדה זאת מנוצלת לרעה על ידי בחורות בגילאי ה- 30+ שרוצות ילד בכול מחיר, וגם על ידי חלק מהמתרוממים והנשים (בעיקר זונות נרקומניות) שחטפו איידס ובתור נקמה חולנית, אינפנטילית ומרושעת , מקיימים\מקיימות יחסי מין בצורה סיטונאית עם בני\בנות זוג במטרה מכוונת לפגוע ב-"אויב", בבחינת "תמות נפשי עם פלישתים ". למי שלא הבין : הכוונה להחדרת וזלין לנרתיק או לרקטום ,לפני האק…

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by חן מ,

שלום אני מקבל כל שבוע 50 שח,אני יכול עם זה לחסוך לסוני 3?ובנוסף יש לי עוד 1400 שח בצד שאני לא משתמש בהם,רק אם אני אצטרך לסוני 3 זה יהיה אפשרי עד סוף מרץ להגיע לסכום של סוני 3? ובנוסף,איך לשכנע את ההורים ככה שבטוח יסכימו לקנות לי?להגיד להם שאני בכיתה יב ולומדים קשה והבאתי תעודה ממש טובה והציונים במבחנים טובים וכו'?או משהו אחר?

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. בוקר אור לכל אלה במתחילים ב9 היום ניתה לי האפשרות לבחור בין אם לקנות סוני פלייסטיישן2 או שדרוג מחשב הכולל שדרוג מעבד וזכרונות. המערכת שלי כרגע כוללת מעבד AXP 1600+ וזכרונות קרושיאל 256מגה 266מג"ה. המחיר בהם אני אשקיע בכל אחד מהבחירות הוא כמעט זהה... אני מתלבט כי אם אני לא אשדרג עכשיו יעבור דיי הרבה זמן עד שההורים יסכימו לשדרג שוב. מה אתם חושבים? כדי לי בכלל לקנות סוני? כי יש כאלה משחקים טובים שמה וכבר הכנתי לי אותם כבר והכל... לעומת זאת, אם אני אשדרג, ככל הנראה זה יהיה זכרונות 512מגה במהירות 2700\3000 יחד עם מעבד AXP 2400+ מה אתם אומרים? שווה לי\לא שווה לי? נמקו בדרך תודה אגב אם אתם רוצים לדעת על שאר המערכת זה epox 8k3a+ , ti4600

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים, בקשר לאוניברסיטה, מה בערך התנאים שצריך כדי להתקבל למקצוע של מחשבים? [תכנות וכו']. [נגיד מבחינת יחידות, אנגלית מתמטיקה וכו'] ואיזה תחום מחשבים בדיוק כדאי ללמוד עכשיו שממנו אפשר להתפתח ולהגיע כמה שיותר רחוק? [כמובן גם בעזרת כישורים וכו' ולא רק לימודים]. תודה

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן אני לא מתגייס בזמן הקרוב מאוד אבל אני חושב שצריך להתחיל לחשוב מה אני אעשה בצבא הג'וב שאנ יהכי רוצה זה להיות לשרת בגלי צהל או גלגלצ לא בהכרח שדרן אבל משהו שמה כי זה הג'וב שאני הכי אהנה בו! אבל איך כאילו אני משיג שם ג'וב? כאילו איזה חיל הם? חייבים קשרים או שאין בה ללכת לשם? מישהו יודע את התשובות?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. לפי הכותרת, מחפש לקנות אופני כושר ישיבה (recumbent) לאנשים מבוגרים וכבדים. האם יש לכם ניסיון או המלצה? הסתכלתי בזאפ ונראה שיש חברות מדבקה - VO2, או דגמים לא מוכרים/ישנים של YORK, או מוצרים של KETTLER במחיר יקר. כל ה(א|ע)רה תתקבל בברכה!

15. Started by B0necrack3R,

אני כנראה אתחפש לאלכס מהסרט התפוז המכני (סטנלי קובריק) לפי המדריך הבא: http://www.geocities.com/malcolmtribute/aco/costume.html מה אתכם?

• 45 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Kurt,

שלום לכם, לפני כחצי שנה פירסמתי כאן שאלון (hwzone.co.il/community/threads/523726) במסגרת אחת מתוך שני עבודות מחקר לתואר בפסיכולוגיה שאשתי עושה באו"פ. זכיתי להענות מרשימה מהפורום, המדגם ייצג בצורה מיטבית את מה שניסינו להראות וגם הציון על העבודה שיקף זאת (95). כעת נותרה לה רק עבודה אחת בשביל להיות זכאית לתואר, ואני מצרף את השאלון השני בתקווה לשחזר את ההצלחה השאלון הוא אמריקאי, אשמח ל-5 דקות מזמנכם, תודה רבה. https://docs.google.com/forms/d/1F0odinawkZK27m0rhmqoyi-GZwtDbTgVONPucev-WIA/viewform - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב. חלק מהשאלות הן בנושאי ידע כללי, המטרה היא לבחון את הידע שלכם והביטחון בתשובה בשליפה מהמותן, אז אין צורך להעזר בויקיפדיה ודומיהם, זאת לא תחרות טריו…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Bose,

בבקשה תנו הצעות עד 400 שח זה מאוד חשוב.

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by moshe55501,

בבקשה אם אתם יכולים תציעו רעיונות לפרוייקטים בחופש תרשמו כל מה שצץ לכם בראש

• 53 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. http://www.mr2mk1club.com/TopGear.html זה היה דיי ברור. הרי קלרקסון לא יכול להיות תמיד צודק ב100%. רואים מידי פעם בתוכנית שהוא דיי כופה את הדעות שלו על השאר.. וגם מוזר שמכוניות נהדרות יוצאות בזמני מסלול מביישים ומכוניות כמו האלפות(שהם מכוניות טובות,אבל ג'רמי מעדיף אותם..) משיגות זמנים של מכוניות כמו ה911 TURBO. בכול מקרה רואים שהם גם אוהבים יותר מכוניות בריטיות..

• 57 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Ido.G,

היי, לאחרונה קניתי שעון (Casio MDV-700-1av). לשעון יש חוגה מסתובבת כזאת (אין לי שם יותר טוב לזה). על החוגה ישנן שנתות שמחלקות אותה ל 60 (כמו שעה כמובן).. אף פעם לא הבנתי למה החוגות האלה טובות. מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אם כן אני צריך לדעת איפה מוכרים חולצות של ראלף לורן ולקוסט אמיתיות מקוריות לא זיוףף מישהו יודע על איזה חנות באזור אשקלון או אשדוד שמוכרות כאלה אמיתיות ומה המחיר..

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

אהלן, סוף סוף השרת אחסון שלי עלה ויש לי 4 טרה למלא בסרטים/סדרות/מנגה/אנימה אני אשמח להמלצות שלכם לגבי מה להכניס פנימה (למי שיכול אני אשמח אם אפשר יהיה לתאר בכמה מילים במה מדובר ואם זה שווה HD) תודה חברים!

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום, עוד כחודשיים (ברוטו) אני אמור להשתחרר... אם לא אכנס לקבע בכוח (חתום שנת ר'...) גם לא שלחו לי כנס משתחררים רק שזה סיפור אחר כבר... הייתי רוצה לדעת איך הולכת חופשת שחרור היום? יש ברשותי 6 ימי חופש (רגילה). מישהו אמר לי שמגיעה לי חופשה בלתי תלויה בחופשה השנתית (רגילה). מישהו יודע משהו על זה? אגב אני משרת ביחידה פתוחה. תודה.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. שלום לכולם. בבית של הוריי יש עידן פלוס (איכות מצויינת דרך אגב) ואני לא מבין למה לא מוסיפים ערוצים נוספים. אני נוטה להאמין שעם מספר ערוצים נוסף (דגש על תוכן), הרבה יותר אנשים יעברו לעידן פלוס, יחסכו כסף (במדינה שם ככה יקרה) . אז מה דעתכם ? עד שלא יגיע "כחלון" חדש המצב ישאר כרגיל? בכל מקרה מי שבדר"כ צופה בערוצי בסיס ואת השאר צופה במחשב (סדרות סרטים) אני ממליץ לו לעבור לעידן פלוס (ולקנות אנטנה יקרה באופן חד פעמי) ולחסוך אלפי שקלים.

25. Started by hike101,

היומן שלה: בשבת בערב הוא היה מוזר. קבענו להיפגש בבר לשתות משהו. כל אחה"צ הייתי בקניות עם חברות, וחשבתי שזה באשמתי, כי איחרתי קצת, אבל הוא לא אמר כלום. השיחה בינינו הייתה דלה, אז הצעתי שנלך למקום שקט יותר, כדי שנוכל לדבר יותר בנחת. הלכנו למסעדה והוא המשיך להתנהג מוזר. הוא כאילו לא היה, ניסיתי לעודד אותו, והתחלתי לתהות אם זה באשמתי או שיש סיבה אחרת להתנהגותו. שאלתי אותו והוא אמר שזה לא קשור אליי. אבל לא השתכנעתי. בדרך הביתה, באוטו, אמרתי לו שאני אוהבת אותו מאוד והוא רק חיבק אותי ושתק. אני לא יודעת להסביר את ההתנהגות שלו, כי הוא לא אמר לי בחזרה שהוא אוהב אותי, בעצם הוא לא אמר כלום, ואני דאגתי יותר ויותר. הגענו הביתה וחשבתי שהוא רוצה לעזוב אותי, לכן ניסיתי לדובב אותו, אבל הוא…

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.