עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by amir85,

http://imgur.com/NybKN.png התשובה שתקבלו ממנוע החיפוש החדש של MS (לפחות אחת שקיבלתם לפני שהם תיקנו את זה)

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by doker,

חח יורד גשם!!! וואי רק פתחתי את הפה והנה הפסקת חשמל ראשונה

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by ref4fcd,

בבקשה אשכול רציני שלא ינעל. אם יש בעיות עם הנושא בבקשה לשלוח לי הודעה לפרטי. בקיצור, יש דרך מעשית ליצור "ברק/ניצוץ" בעיניים? זה נחשב אחד הדברים הכי יפים, גם בקרב בנים, וגם בקרב בנות

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

שלום, אני כרגע מתלבט בין 2 הצעות עבודה. (1) עבודה כשליח בפיצריה - 20 ש"ח לשעה, 6 שעות ביום מ-6 בערב ועד 12 בלילה. עבודה לא מאומצת. (2) עבודה כמחסנאי בקוקה קולה - 24 ש"ח לשעה מ-4 אח"הצ ועד 10 בלילה, 27 ש"ח מ-10 בלילה ועד 12 בלילה. עבודה מאומצת. הערה: יש לי עקמת קלה בגב (כיפוזיס). הקטע הוא שיש פה ניגודים, עבודה מאומצת שמשלמים יותר כסף אל מול עבודה כשליח פחות מאומצת שמשלמים פחות. אם למישהו פה יש ניסיון ויוכל להגיד לי מה עדיף, אשמח לשמוע...

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Iko89,

יש כסף, אין מה לעשות איתו.. לא אוהב לבזבז אותו על יציאות ומועדונים אני מחפש משו מגניב לקנות בסביבות ה1500 שקל.. חשבתי על XBOX אבל אין לי LCD רציני (ולא, אני לא יכול לקנות) וגם יש לי אחלה מחשב אז בשביל מה ? חשבתי לשדרג את המחשב אבל כבר אין בשביל מה כי אני לא חורש כמו פעם והוא עדיין נחשב חזק (מפרט בצד) פלאפון יש לי נוקיה 5800 ואני מרוצה ממנו.. איזה עוד דברים אפשר לקנות בכסף הזה ? ולא אני לא יתן לכם אותו

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. אלו הם שני וואפרים של מעבדים ישנים יותר מבית אינטל ישראל . הם לא יצאו לעולם החופשי בגלל תקלה (זיהום בתהליך היצור שלהם) ולכן אנחנו קיבלנו אותם. על כל "פלטה" (וואפר) כזה ניתן ליצר עשרות מעבדים . למי שתהה אלו הם פנטיום 1 ו486 ישנים. כמו כן יש שם עוד סוג של מעבד לא של מחשב. אם יש לכם שאלות או סתם הארות בבקשה. חשבתי שאנשים יהנו \ילמדו \סתם יתעניינו במראה של מעבד ללא הכיסוי שלו. enjoy

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אז אני רוצה להזמין טאבלט/אי-רידר מסוים שמחירו 70$, אני רוצה להזמין אותו לכתובת של BUY2 וכשאני לוחץ על מחשבון השילוח שלהם ומכניס את מחיר המוצר אני מקבל "עלות המוצר:70, שילוח:22, סה"כ $92. מיסים:0". רק כשעלות המוצר 75$ אז מופיעים 17$ מיסים. זה הגיוני? תמיד חשבתי שמוצר בגובה 5$ עם משלוח של 70$ יגבו ממנו לפי התעריף המלא... תודה. http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HowMuch

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום לכולם! עקב שיקולים כלכליים - כלומר חיסכון של כ100 ש"ח בחודש החלטתי לעבור בבית לחבילת הטריפל מגה לתשתית ה12 מגה UFI בהוט. עד היום היה לי כבלים,טלפון ואינטרנט של הוט ללא התחייבות - כלומר שלמעט החלפת המודם ועדכון הגדרות בהוט אין אצלי צורך ל"עבודות מיוחדות" של טכנאים. לאחר שיחה עם נציגת שירות התברר לי שאין שום בעיה לעבור לחבילה הזאת רק שייקח בין שבוע לחודש עד המעבר לחבילה החדשה כאשר הדגש העיקרי מבחינתי הוא גלישה ב12 מגה לעומת ה3 מגה היום. מישהו יכול להסביר לי למה לוקח מינימום שבוע ועד חודש עד השדרוג ? אני מזכיר, למעט החלפת מודם אין צורך לבצע שום עבודות אצלי. ועוד משהו קטן, ברור לי שיש כאלה שיקפצו וירשמו ש"הוט חרא" ויש להם חרא של שירות וכו' וכו' - אנא הימנעו מתגובות כאלה …

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. :lol:

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by arkady,

היי יש לי כמה שאלות בקשר ל... ניחשתם נכון. שיער! בכל אופן .יש לי שיער מגעיל, מקורזל, עם המון תלתלים והוא שחור. קיצר, שיער איתיופי ><'''. ניסית לשים קרם אחד, שהוא די עוזר, אבל הוא גורם לי לנשירת שיער די חזקה, אז החלטתי לוותר על התענוג. בכל אופן, אני ממש רוצה שיער חלק מישהו מכיר קרם שכול "לעשות" לי שיער חלק. פן לא ממש בא בחשבון כי זה לא פרקטי כל יום לעשות את זה [+המזג אוויר בארץ] יש אולי מכשירים מיוחדים? אני אשמח לעצות, תודה

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. עד כמה ProtonMail בטוח ואם הוא יכול לשמש כמייל ראשי ?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו יש איזה כמה אנשים שתמיד מיתקשרים אלי במיספר חסוי ומזיינים לי במוח!!! יש איזה סיכוי שאני מגלה מה המספר? חברים אמרו לי שאני יכול להיתקשר ל ORANGE להגיד שיש לי צו מהמישטרה והם יגידו מה המיספר,אפשרי? אם זה חשוב יש לי Nokia3100 של ORANGE [קו רגיל].

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Ido.G,

היי, לאחרונה קניתי שעון (Casio MDV-700-1av). לשעון יש חוגה מסתובבת כזאת (אין לי שם יותר טוב לזה). על החוגה ישנן שנתות שמחלקות אותה ל 60 (כמו שעה כמובן).. אף פעם לא הבנתי למה החוגות האלה טובות. מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by redti,

אהלן חבר'ה אני אוטוטו מתגייס ביולי.. ויש לי מספר שאלות ממש חשובות 1. אני מעוניין לעשות ג'וב (לא טבח,נהג,עובד רס"ר וכו') בינונית ומעלה עם יציאות יומיות או שבוע שבוע או חמשושים יש לי פרופיל 97 וקב"א גבוה קיבלתי מיונים לטיס..(לא עברתי) נכון לעכשיו רוצים אותי לקרבי ואני ממש לא מעוניין אני רוצה לבקש קצין מיון וממנו להוציא ג'וב נורמלי עם התנאי יציאה שציינתי למעלה, מה הסיכוי שאני אצליח להוציא דבר כזה? אפשרי בכלל? 2. אם כל העסק לא הלך וסיימתי בגבעתי.. אם כבר קרבי אז זו הבחירה שלי.. איך היציאות שמה בטירונות וגם אחרי..ייתכן גם מודיעין שדה חשוב לי כי יש לי חברה הרבה זמן ואני אשתגע עם יציאות מרוחקות

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שלום לכם, אני לא יודע אם מנהלי האתר חשבו/לא חשבו על הוצאת המגזין HWzone על גבי עיתון... ולא וירטואלי. HWzone נודע כהמגזין הכי מוביל כיום ברשת בתחומו אשר יש לו פוטנציאל להמשיך כך על דפי נייר. מה דעתכם בעניין?

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by Vidati,

אהלן, אני משרת כרגע בשיריון, דווקה נהנה, אוג' 08. הבעיה היא שעם תחילת השרות התחילה לי בעיה של לחץ בחזה בעט מאמץ פיזי בינוני/קשה, דיווחתי למפקד והוא הפנה אותי למרפאה בבסיס, עברתי בדיקת AKG ומשם נשלחתי לבקום ועברתי בדיקה נוספת של אולטרה סאונד כזאות שבבדיקה הזאות הרופא טען שיש לי לב גדול, לאחר מכן הוא שלח אותי לתל השומר לעבור בדיקה "קרדיואלוגיה + מאמץ).. לאחר 3 חודשים עשיתי את הבדיקה (תודות לצבא המופלא שלנו), ותוצאות עדיין לא קיבלתי אבל על המוניטור היה רשום את קצב הלב שלי, ומה שמדאיג אותי זה שבהליכה רגילה יש לי דופק 135 ו הליכה מהירה יש לי 155 ובריצה קלה 181. עכשיו איך הצבא מקבל את זה? הבדיקות עדיין לא הגיע לידי הצבא, בקרוב זה יגיע. שמעתי שמוציאים מקרבי, או שנותנים חצי ש…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Yehudaa,

מאז מעבר לשעון חורף לא זמין .

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by alexbmw,

אז ככה, אני במהלך חיי שותה המון תה, אני בחור של תה, ובחיים לא שותה קפה או כל חרא אחר, רק תה, אבל בזמן האחרון הטעמים הרגילים שיש בכל הליפטונים והויסוצקי למיניהם החלו לשעמם אותי, ואני רוצה להיתנסות בתה אמיתי. אז חברה אם למשהו יש המלצות לסוג תה, ויותר טוב המלצות למקום בו ניתן לקנות סוגי תה שונים (בעיקר מהמזרח הרחוק), כל אלו יתקבלו בברכה. תודה.

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by MishaK,

LOL!!

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Globalization,

היי, מישהו עובד/עבד בקוקה קולה ויכול לספר על התנאים, שכר וכו'? אם להיות יותר ספציפי, המשרה מיועדת כמאבטח בקוקה קולה. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by avivlevy,

עוד שבועיים ככה לאחי הקטן יש יומולדת ואני לא יודע מה לקנות לו...וגם ההורים שלי. אז ככה אני רוצה לקנות לו איזה משהו קטן- 50 שקל, והורים גם איזה משהו, אין להם תקציב הם מחפשים בנתיים איזה כיוון אז תעזרו לי??? אולי משהו שקשור לשמיניה?? לא יודע \HELP/P

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Avi Levin,

אהלן, אם מישהו זוכר, לא מזמן פתחתי דיון על לייזר אדום שרכשתי של 5mW...וובכן הספקתי להשתעשע איתו קצת, ועם האוכל הגיע התיאבון אז החלטתי לרכוש לייזר ירוק של 20mW ובפי כמה שאלות- האם זה חוקי בארץ? במידה ויעצור אותי שוטר ובידי הלייזר, הוא יכול לאמר לי משהו על זה? היכן ניתן לקנות משקפי IR בארץ, ומה טווח המחירים? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. אין כמו לשטוף קצת את העיניים בשביל להתפנק כמו שצריך בסוף השבוע: שיהיה סוף שבוע טוב חברה!

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

אהלן, סוף סוף השרת אחסון שלי עלה ויש לי 4 טרה למלא בסרטים/סדרות/מנגה/אנימה אני אשמח להמלצות שלכם לגבי מה להכניס פנימה (למי שיכול אני אשמח אם אפשר יהיה לתאר בכמה מילים במה מדובר ואם זה שווה HD) תודה חברים!

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by sapartil,

ישנם כתבות באינטרנט על כך שנישלחים קנסות לאנשים שהורידו קבצים. השאלה היא האם כשאני מוריד מבלי לשתף הם גם יכולים לשלוח לי דוח ? אנא תשובה ודאית.

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים