כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
היתה לי מברשת שיניים נטענת של בראון בארבע שנים האחרונות והסוללה נגמרה ולכן צריך לקנות חדש. נכנסתי לסופר פארם וראיתי שיש 2 יצרנים של מברשות: Braun ו- Oral-B. בראון עולה יותר מפי 2 מאורל ב. השאלה האם עדיף לקנות את הזול ולהחליף כל שנה-שנה וחצי מאשר לקנות את היקר. הרי ברור שאורך החיים של הסוללה מתקצר ולכן עדיף להחליף כמה שיותר מהר. מה אתם אומרים? יש למישהו נסיון עם המברשות האלה?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רושם את המודעה במלואה וכשאני לוחץ שלח לוקח לו בערך דקה ואז הוא מחזיר אותי לתחילת התהליך של פרסום המודעה ניסיתי גם מפיירפוקס וגם מאקספלורר.. פתרונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יודע לתרגם מה כתוב בקעקוע הזה: ? תודה, ג'ודאס.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
חג שמח לכולם! רציתי לדעת אם למישהו היה ניסיון עם חנויות המחשבים הללו, או שמע דברים טובים עליהן? איך השירות וזמן ההספקה שלהם? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
התחלנו את הבוקר במבחן 10m x 4t (ריצת קונוסים) -> 9 שניות ו80 מאיות. לאחר מכן, מתח -> אחד (המינימום לעובר, 5). קפיצה לרוחק מהמקום -> שני מטרים ו75 ס"מ (3 ס"מ פחות מהשיא השכבתי). כפיפות בטן בדקה -> 87, החמודה שהחזיקה לי את הרגליים עיגלה לי ל90. ו..... העונש! ריצת 2000 בשיא החום, חמישה סיבובים סביב כיכר המדינה בת"א -> 8 דקות ו10 שניות. בהחלט לא מדהים... אבל אני די סחוט, סבלתי מקוצר נשימה בערך 15 דקות לאחר סיום ריצת ה2000 אבל לא נורא, קצת מים ושכיבה, הכל עובר.
-
-
למדתי בזמן האחרון בניית אתרים.. ליצירת האתר השתמשתי בתוכנות photoshop fireworks dreamweaver flash עקבתי אחרי מדריך בוידיאו שעזר לי רבות בכל הדרך.. (מדריך של total training=] מדריכים מעולים..) הוידיאו התמונות והטקסט שרשום וגם העיצוב מהמדריך.. הקידוד לוידיאו ושאר העבודה של יצירת ממש האתר ע"י השתמשות בחומרים שהם מביאים שזה בעצם כמעט הכל עשיתי בעצמי=] ולבסוף אחרי הרבה השקעה ומאמץ הגעתי וסוףסוף העלתי את האתר לרשת.. האתר: http://www.psend.com/users/pergola/index.htm ישנה בעיה אחת שאני העלתי את האתר למקום שמאחסן בחינם.. ולכן המעבד בין הדפים די איטי.. בנוסף לוקח לקבצי הflash הרבה זמן להטען.. לכן הוספתי מספר תמונות.. להראות את כל מה שמציע האתר.. ואת השיכלולים שהצלחת…
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הייתי שבוע שעבר בירושלים למשך כמה ימים ובואנה כמה תיירים!! אני לא זוכר כזה דבר מפעמים קודמות!! הרחובות פשוט מוצפים בתיירים זה דבר טוב שלא תבינו אותי לא נכון עוד משו לכל האנשים שביקרו בירושלים בחודש האחרון ולאנשים שעומדים לבקר שם וכמובן לאנשים שגרים בירושלים יש את המדרחוב החדש הזה שנקרא כיכר ממילא ויש שם הופעות כאלה של אש ופעלולים מה אתם אומרים על זה? למי שראה כמובן... יותר מאוחר אני יעלה תמונות...
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יש לי איזושהי חידה ששאלו אותי ואני צריך את עזרתכם: 2 צנחנים צונחים וכמובן שהם קופצים מהמטוס בזמנים שונים ז"א הצנחן השני קופץ כמה שניות אחרי הצנחן הראשון ככה שהוא נוחת במרחק מסוים ממנו. לפני הצחינה צריך לתת ל-2 הצנחנים בדיוק את אותם ההוראות על מנת שימצאו אחד את השני (רמז: אפשר שצנחן מסויים ימצא את מקום הצניחה של הצנחן השני על ידי זה שהוא ימצא את המצנח שלו) רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני נקרע!! חזק!! http://planet.nana.co.il/tomshov/dearpenis.swf
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
חזרתי היום מאורנג', עזבו שאני תמיד נופל על בחורה שלא מבינה כלום מהחיים שלה, ואוהבות להתווכח איתי ??? חושבות שיודעות יותר ממני... בקיצור קיבלתי הצעה על LG Optimus One שנראלי מכשיר דיי סבבה, אנדרואיד 2.2 ומעבד 600MHZ מה שקילבתי זה 100 דקות ו50 הודעות וחבילת גלישה 1G ב138 הכל. (לחודש) עכשיו הם רוצים שאני יעשה את העסקה באשראי, מה שאני לא רוצה לתת להם בקיצור אמרה אין אפשרות בהוראת קבע. אוקי חזרתי לבית התקשרתי ואמרו לי שבעיקרון אני יכול להתקשר למחלקה ולקבל אישור על עסקת שדרוג מה אתם אומרים ?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אנשים, מכיוון שגיליתי כי רוב בעלי המקצוע בתחום נוכלים, חשבתי האם יש באפשרותי לקנות ולהרכיב לבד רשת נגד יתושים ? או לחילופין בעל עסק בצפון שאינו גנב במחירים... למישהו יש פתרונות טובים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות סוללות נטענות + מטען וגיליתי שיש המון סוגים וזה די מבלבל. מישהו אולי יודע איזה סוג הכי משתלם ובכמה? בדקתי בהום סנטר ויש 4 סוללות+מטען רגיל(איטי) ב100 שח של GP 2700 mAh והgp recyko באותו המחיר. מה ההבדל בינהם? שווה משהו?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
לא להאמין : גם rotter.net נפגשים מחר בעזריאלי, בקומת הגג. (ההבדל שהם קבעו לשעה 15:00) http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi?az=show_thread&om=5910&forum=chat&omm=0 לא נותר אלא לעשות (סליחה). (נ.ב. בלי קשר, לצערי אני לא אהיה.)
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעיין במודעות דרושים של היי טק ולא מבין מה המושג הזה אומר.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חיפשתי מידע ברשת על זכות קדימה ודיני תעבורה במעגל תנועה דו נתיבי אבל מצאתי תשובות סותרות. ההיגיון שלי אומר שמהנתיב הימני ניתן לפנות ימינה בלבד ואילו מהנתיב השמאלי ניתן להמשיך ישר או לפנות שמאלה, השאלה שלי היא האם מישהו יודע בוודאות אם זה אכן ככה? (בכל קונפיגורציה אחרת שחשבתי עליה יש בעיות)
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.bizportal.co.il/homepage.shtml?p_id=&maavar=1 אחרי DELL, הגיע תורם של c-gate
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא מספיק אני נראה כמו אחד... עכשיו זה גם צריך ללוות אותי עד יומי האחרון.
-
ערב טוב. כתבתי לא מזמן בפורום משחקים שקניתי מהאתר pcgames, את המשחק red alert 3... המשחק הגיע אלי ללא ה-CD KEY. שלחתי אליהם אימייל והם טענו שזה באמת מוזר שהגיע בלי ונתנו לי מספר טלפון של הד-ארצי על מנת שיתנו לי אחד חדש... יום למחרת צלצלתי... וכמובן עם השירות המדהים בארץ, אמרו לי שיחזרו אלי ולא חזרו. צלצלתי שוב-פעם לאחר כמה ימים, ואמרו לי שיחזרו אלי שוב...[כן, אתם מנחשים נכון, שמו עלי זי*]. אחרי יום-יומיים צלצלתי אליהם שוב ואמרו שזה קשור לאטארי ושהם בחופשה עכשיו [כמה צפוי], והם יחזרו רק אחרי יום-יומיים [לא זוכרת כמה ימים בדיוק הוא אמר לי]. בקיצור, צלצלתי לאטארי והם אמרו לי שהם יעבירו את המידע לאיזה אנשים במחסנים ואז יתנו לי קוד חדש... ושוב, אף אחד לא חזר אלי. צלצלתי אליהם …
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לא מגדיר את עצמי כבן אדם רגיש גם לא היה לי קשר מיוחד לשכנה הזאת אבל דברים כאלה מעלים רגשות ומחשבות העלתי את זה רק כרגע כי הייתי מוצף בעבודה ולא היה לי כח פיזי או ריגשי לדבר על זה הכשיו שנישאר לי רק קצת עבודה מחר לפני החג אני הרבה יותר נינוח אז יש לי כח לדבר על זה המקרה שלה הזכיר לי את הסוף של הסנדק 3 (הסרט) איך הוא מת על הכיסא לבד סך הכל הילדים שלה עזבו את הקן והיא היתה חולה סרטן תקופה ארוכה ומתה בגיל מוקדם יחסית של 50+ אותי המחשבה על מוות כל כך צעיר מעציבה אנחנו חיים במדינה שרובנו צריכים לעבוד חלק נכבד מהחיים שלנו לאנשים אם ילדים זה בכלל קשה כי אין סביסוד של מעונות וגנים במדינה הדיור יקר פה ושמגעים לגיל כזה של 50 + אני חושב שזה גיל שאמור להיו…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-