כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום . אני רוצה לקנות מזרון במידות 190X120 , התקציב הוא באזור 1000-1500 ש"ח . ידוע לכם על מזרון טוב בתקציב הזה ? או ממה כדאי להתרחק ? תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם עישנתם או השתמשתם פעם בסמים? או אם הציעו לכם
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
לפני כעשרה ימים אני ואמא קיבלנו סוף סוף את המפתח של הדירה החדשה !! מרכז ברנע של אשקלון נמצא פרויקט C של מכלוף בכור ובניו. מדובר בבניין יוקרה רק אני לא מבין מזה הדבר הזה בלובי שלנו !? פסל שמיוצר בהמוניו ועולה גרושים?? ומה זה הרקע? אולי אני לא מבין ?? [ATTACH=CONFIG]9526[/ATTACH]
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף השרת אחסון שלי עלה ויש לי 4 טרה למלא בסרטים/סדרות/מנגה/אנימה אני אשמח להמלצות שלכם לגבי מה להכניס פנימה (למי שיכול אני אשמח אם אפשר יהיה לתאר בכמה מילים במה מדובר ואם זה שווה HD) תודה חברים!
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, היום אני נוסע לKSP להזמין סופית את הרכיבים הבאים Phenom II X6 1075T BOX Gigabyte MA770 UD3 Shappire HD6950 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח למי שמכיר ולא מכיר יש את המדיניות הבאה באתר הבית של KSP: אם תמצאו בעיר/אזור מגוריכם בחנות אמיתית או וירטואלית, מוצר זהה באספקה מידית, במחיר זול יותר, ובאותם תנאי תשלום מהמופיע אצלנו באתר או בעיתון תוכלו לקבל אצלנו את המוצר או מוצר שווה ערך, במחיר זול יותר מהמחיר שמצאתם. בהתחיבות !!! המעבד שאני הולך לרכוש עולה 1090 בKSP באיזור מגורים שלי (צפון) 12 תשלומים שווים. בSKYPC שיש להם סניף חיפה (צפון מן הסתם) יש את המעבד ב1039 ש"ח גם ב12 תשלומים שווים. האם אוכל לקבל פה את ההפרש? מה דעתכם? קישורים לחלקים: KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?u…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
משעמם אני חייב להודות , מזל ש שבוע הבא אני טס לאיטליה.
-
- 55 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אמורה להגיע אלי חבילה בדואר רשום, ואני מבין שאני אצטרך בסופו של דבר ללכת ולקחת אותה מסניף הדואר הקרוב. בכל מקרה, באתר של הדואר כתוב שהחבילה הגיעה היום לסניף הדואר שקרוב לביתי. הבעיה היא, שבדואר רשום אמורים לקבל קודם איזה פתק הביתה שאומר שהחבילה נמצאת שם ואני יכול לקחת אותה עם הפתק הזה. אבל הפתק עוד לא הגיע (אני גם לא סומך על הדוור של השכונה) ואני כבר רוצה לקחת את החבילה. האם אני יכול ללכת לקחת אותה בעזרת תעודת זהות וזהו? (החבילה רשומה על שמי) תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.imdb.com/title/tt1320253/ סרט עם כל ה "Bad Asses" שאנחנו מכירים, סילבסטר סטלון, שוורצנגר, ברוס וויליס, ג'ייסון סטאטהם, סטיב אוסטין, ג'ט לי, רנדי קוצ'אר. ראיתי אותו היום, סרט אקשן נחמד, בלי הרבה חשיבה פשוט סרט אקשן כמו שאנחנו מכירים חבל שוויליס ושרוורצנגר הופיעו לדקה בסרט אבל הצליחו לגוון את כולם ויצא סרט נחמד. קצת קטעים מצחיקים. אז מי שרוצה להעביר את הזמן I Approve
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תראו את הסרטון הזה: http://www.youtube.com/watch?v=a_7OBp_dZ2c&search=terrorist לא התלהבתי ממנו במיוחד, אבל אחרי שראיתי את הסרטון שחיזבאללה פרסמו עם העברית המעולה שלהם חשבתי שכדאי לעשות תגובה משלנו לעיניין. משהו בסגנון הזה, צריך מישהו שיודע ערבית ובעזרת הסרטון שחיל האוויר הכין (שעוד לא ראיתי אותו אגב, שקרנים ערוץ 2 אמרו שיקרינו אותו...) נוכל לעשות משהו דומה ולא עם המוזיקה המעולה שחיזבאללה שמו. למרות שלערבים האלה זה בכלל לא יזיז, ולעלות כזה דבר לשידור לא יקרה, אבל זה בכל זאת כיף!
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
הציעו לחבר שלי משרה X. הבן אדם היחיד שעבר את כל הראיונות כבר עם כח אדם, שנייה לפני חתימת חוזה הוא נשאל: "מה היית מעדיף Y או את התפקיד X (אליו הוא התמיין) ? הוא ענה "Y". אני כששמעתי פשוט כזה . מיותר לציין שאמרו לו "טוב אנחנו נהיה בקשר" שזה "לא התקבלת !". רציתי לשתף שבמקרה ויש פה עוד מישהו שהוא שוקיסט טוטאל לוסט וישאלו אותו כזה דבר שיגיד שהוא רוצה רק את התפקיד אליו הוא ניגש ולא שום דבר אחר.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי ידע די מעמיק בטכנולוגיה שמאחורי מזגנים (מדחס, מעבה, וכו') אבל די בסיסי כשזה מגיע לשוק המזגנים. קודם כל, דירוג ה"יעילות" נראה לי כשרירותי לגמרי.. מזגן עם טכנולוגית "Inverter" (גם לא יודע אם זה טוב או לא) הצורך 700 וואט מקבל G ואחר שצורך 2,500 וואט ומקרר בערך פי שתיים מקבל B. לא ברור ולא עוזר לי כלקוח. עכשיו, החדר שאני רוצה לקרר הוא סלון בגודל של 15 מ"ר, אבל אחד שמתחבר לחדר אוכל, למטבח, לחדר מזווה ולמסדרון שרב הזמן הדלתות לחדרים האחרים פתוחות. אז הבנתי שאני צריך 30,000 BTU או 3 כ"ס ומעלה, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי את זה. בעצם, כל הסיבה שאני חושב לקנות מזגן חדש הוא שאני עדיין משתמש באחד משנות ה-80 (היה בחינם מההורים) שעושה כל כך הרבה רעש מבחוץ שהשכנים לא מרשים לי לה…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מי הזוכה האמיתי ? שפרה או יוסי
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
לכבוד ; מנהל הביטוח הלאומי שלום רב, אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהיתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז"א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האמא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא …
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלחו לי באייסיקיו את זה http://www.lamermelculo.com/videos/top/orthaphardcore.wmv (אותם אלה שעשו את ה"פוגו" עם chop suey של system of a down, לא BONECRACKER אלא אלה מחו"ל, הנה מה שאני מדבר עליו: http://www.lamermelculo.com/videos/top/ortofadown.wmv ) קודם כל, אז תהנו, ויותר חשוב - מה שם השיר שמתנגן ברקע, אם מישהו מכיר.
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התגייסתי לפני כמעט שבוע לצה"ל ואם יש משהו שמאוד מעצבן אותי זה להתגלח כל בוקר (בעיקר בגלל שאני נראה בן 15 ככה). גם בקושי יש זמן לזה. מסדר בוקר אצלנו זה: לבישת מדי ב', צחצוח נעליים, צחצוח שיניים, התגלחות ועמידה במסדר תוך 15 דקות (לא מספיק זמן). יש אצלנו אפשרות להוציא פטור זקן על רקע רפואי או דתי ובגלל שאני לא דתי אין לי מושג איך אני מוציא על רקע דתי. אני ממשפחה שכולה, זה יכול לעזור איכשהו? נגיד שאני מגדל זקן לזכר אחי ודוד שלי... ואיך אני מוציא זקן על רקע רפואי? יש איזה משהו שאני יכול למרוח על הפנים בשביל שיוציא לי פצעונים לכמה ימים? נ.ב, שהייתי קטן התרסקתי עם האופניים ופתחתי את הסנטר, איכפת להם? לתשובות (מהירות) אני אודה (מחר חוזר לבסיס).
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בעשר שנים האחרונות הנושא של קיום חיים מחוץ לכדור הארץ עלה שוב ושוב לכותרות בשלל תוכניות. כיום יש המון סברות לקיומם של חוצונים,יש כאלה שסוברים שאותם חוצונים ביקרו אותנו עבר וחוזרים לבקר אותנו שוב,יש הסבורים שבכלל אלו בני אדם מן העתיד ועוד ועוד... לאחרונה חשבתי,שאם נניח באמת שחלק מן החוצונים הללו חיו לצידנו בעת העתיקה,(משם יכול להיגזר גם המושג של האלוהות שהיא בעצם סוג של ניסיון שלהם להטיל עלינו מרות),הרי שחלק מהם התיישבו פה במרוחק מאיתנו וניצלו את משאבי הטבע שלנו בהתאם. עכשיו אין שום זכר משום מה להתיישבות חייזרית,ייתכן והם התיישבו ביבשת אטלנטיס הידוע. אם נניח שהם באמת חיו פה,ייתכן שאם השנים אותם מושבות של חוצונים ניתקו את הקשר שלהם עם כוכב האם שלהם(אם היה להם בכלל). עכשי…
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי שאלה שמטרידה אותי: אני עכשיו עולה לכיתה יב. לפני שבוע הייתי בצו הראשון ויומיים לאחר מכן עברתי את המבחנים של צוות אוויר. נאמר לי שעד שאני לא נופל בשלב כלשהו במבחנים של חיל האוויר לא ישלחו לי כלום בנוגע לשאר תפקידים בצבא. בוא נגיד שהגעתי למצב שנפלתי באחד המבחנים הבאים של חיל האוויר (חס וחלילה), כנראה ישלחו לי זימון ליום סיירות או משהו כזה. השאלה שלי היא אם יהיה לי מספיק זמן מאז קבלת הזימון ליום סיירות להתחיל להתאמן (פיזית-ריצות) ליום זה. או שפשוט יום הסיירות הוא תמיד באותו התאריך בשנה(ככה שלא משנה מה אני אתכונן ליום זה-כלומר אני אדע מתי הוא בלי קשר אלי..)? תודה מראש!
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני לא יודע אם מנהלי האתר חשבו/לא חשבו על הוצאת המגזין HWzone על גבי עיתון... ולא וירטואלי. HWzone נודע כהמגזין הכי מוביל כיום ברשת בתחומו אשר יש לו פוטנציאל להמשיך כך על דפי נייר. מה דעתכם בעניין?
-
- 44 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש סרטים וסדרות שצולמו בשיטת תמונה-אחר-תמונה, כמו סדרות של פלסטלינה עם הארנב הזה וגם סאות'פארק. אם למישהו יש ידע בנושא או שהוא אפילו מקצוען בזה, אני אשמח לחוות דעת ולהמלצות מה לקחת בחשבון כי אני מתכנן להשתמש בשיטה הזו. אני אשמח לקבל חוות דעת נוספות בנושא.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-