עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ariel-ro,

שלום לכם, איפה ניתן לקנות בארץ את המוצר הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813999356 אריאל

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by GUNZ,

מישהו מכיר חנות מקום בראשון לציון שניתן ליקנות עם מחיר סביר זה נועד לרכב אבל זה לא משנה כי זה 12 V גם ככה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. שאלה קצת מוזרה שלא מצאתי לה תשובה בגוגל. אם מישהו מוכן לעזור אודה מראש. אני צריך מין תחנת מזג אוויר קטנה, מד לחות, ברומטר ומד חום.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. כאלה שמדביקים על מכוניות שחונות במקומות אסורים.. אצלי בביניין הוא מול קופת חולים ככה שלפעמים קורה שאיזה חוצפן פשוט תופס לי את החניה.. יהיה נחמד לתת לו מתנה שהוא חוזר לאוטו..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כמו לדוגמא פה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3580288,00.html אני לא רוצה לכתוב בדיוק למה אני צריך את זה, אבלי בלי לקחת אחריות על מה שאני אומר אני יגיד בקצרה שאני גר באזור מוקף בערבים, יעילות משטרת ישראל כבר מוכרת לכולנו, ואני זקוק לפעמים לפיזור קהל אנשים בלי להסתבך בפלילים. כמובן שבטווח הרחוק אני עובר דירה.. אבל זה יקח שנה וקצת מישהו יודע איך זה נקרא באנגלית? אולי אפשר למצוא בEBUY

• 9 תגובות
    • 17.2k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות פוסטרים לקיר של סרטים ואולי משחקי מחשב יש למישהוא מושג מאיפה ניתן להשיג את זה באזור תל אביב וכמה זה יעלה בערך?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני רוצה להתחיל לתרגל קריאה באנגלית וחשבתי שלקרוא פופולר סיינס בנגלית זאת דרך מצויינת, אבל הבעיה היא שאני לא יודע איפה מוכרים את המגזין הנ"ל באנגלית. מישהו אולי יודע איפה ניתן לקנות באנגלית באיזור חיפה ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אבא שלי קנה לי דרמל בחו"ל ושכח לקנות ראשי חיתוך. אחרי זה הוא הראה לי קופסא עם ראשים ואנחנו עדיין מתווכחים אם אלה ראשים לחיתוך (פח/ברזל כמובן) או להשחזה, אני חושב שהם להשחזה כי הם עבים מדי בשביל חיתוך. אני אודה לכם אם תתנו לי מקום/ות בארץ שאני יכול בוודאות לקנות ראשים לחיתוך פח/ברזל ואם אפשרי אז אני גם צריך תמונה של ראש לחיתוך כדי לוודא שמה שיש לי בבית עכשיו זה לחיתוך/להשחזה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. פעם בדף הראשי ב-more->even more ניתן היה לראות את כל האפליקציות. כעת הרשימה שם נורא מצומצמת. איפה ניתן לראות את כל הרשימה?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  10. מישהו מכיר חנות בארץ או באינטרנט שמוכרת אונים במחיר זול? תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. למישהו יש מושג איפה קונים בתל-אביב, באופן מיידי, ספק כח איכותי? (antec,enermax וכד') אני לא מדבר על חנויות וירטואליות אלא מקום בתל-אביב שאפשר לצאת ממנו עוד היום עם ספק כח טוב. תודה

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  12. לחבר שלי יש שם כסף מאתרי PTC והוא לא יודע מה לעשות עם זה.. עצות? חוץ מהמובן מאליו כמובן "תן לי"

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  13. Started by shlomom,

מחפש חנות שמוכרת דיסקים של מוזיקה (כן אני מתעקש לקנות) באיזור תל אביב. חומרים כמו אדית פיאף, איב מונטיין, ג'אז, מיילס דייויס וכדומה, לא פופ עכשוי. תודה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. בירושלים או ברשת שנמצאת גם בירושלים תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מישהו יודע איפה לעזאזל אני יכול למצוא את הקובץ של הספר כתובות של MS OFFICE OUTLOOK? פשוט אני רוצה להוסיף אותו לGMAIL שלי ואני לא פשוט לא מוצא אותו...

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  16. איפה נמצאים איי פארו ,האם הם קרובים לגרמנייה? אני צריך קצת מידע על המקום הזה ,תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by stingeR-,

יש לי על הכרטיס מסך מדבקה שעליה כתוב C.D.M ושהיא מציינת את תאריך האחריות התקף והוא ה9\2003 אני רוצה לדעת אם וכאשר לאן לפנות(לחברת CDM כמובן , אבל איפה היא נמצאת?)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by MS-D,

באתר החנות אני לא מצליח לראות את המפה .. אימייל הם לא החזירו לי .. אז הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי איך מגיעים לסניף ksp בגעש . תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. איפה נרשמים בחינם להגרלה ?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  21. אילו המקומות שהכי ז ול לרכוש, מי מהם הכי אמין ? בבקשה בלי לכלוכים - תשובות עניניות בלבד . ותודה מראש

• 29 תגובות
    • 6.8k צפיות
  22. אני טס ביום שישי ואני רוצה לקנות DVD איפה אתם חושבים יותר זול בארץ או בדיוטי?

23. Started by glassmoon,

האם עדיף לקנות משחב בחנות מקומית למי שגר רחוק מהמרכז? כי רוב המרכזים של האתרים להזמנה נמצאים במרכז, ובמקרה שצריך שרות אז זה יכול להיות לא נוח...

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  24. שלום,אני מתכנן לקנות הרבה משחקים ומכשירים דיגיטליים בקרוב ורציתי לדעת איפה הכי טוב לקנות.. יש טיסה לאירופה שלא נראלי כל כך משתלמת, בדיוטי פרי המחירים יקרים אבל באילת המחירים זולים לא? מישהו פה היה באילת או גר באילת ובדק מחירים זולים של משחקים? אשמח לתשובות תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. איפה עדיף לרוץ על המדרכה או על הכביש?

• 70 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים