כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
את המחשב הרכיבו לי בפורום דרך IQPC ויש להם כ.מסך שהפסיקו לייצר שואין אותו ברוב שאר חנויות המחשבים אז אני שוקל להזמין את המחשב דרך שם (בגלל הסיבה הזו ובגלל שהמחירים שלהם זולים לפי ההשוואה בקטנה שעשיתי). הם נמצאים באשדוד ואני גר בב"ש ככה שזה לא רחוק מדי. למישהו יש ניסיון אתם? האופציה השניה היא ksp שנראה שהם באמת הכי זולים... קניתי מהם מספר חלקים בודדים בעבר, בין היתר צורב שעשה בעיות מההתחלה ונשאר אצלי עד היום. הוא נדפק לגמרי כשנגמרה האחריות. עם שאר החלקים לא היו בעיות. הבנתי שהם לא ממש מומלצים, למה? תודה, ואם יש לכם המלצות על חנויות אחרות בסביבה או שעושים משלוחים לכל הארץ - זה יעזור.
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי 5 שנים שאני משתמש בסכין , אני רוצה שינוי ... אני מחפש מכונת גילוח טובה שתחזיק לי הרבה זמן , שנה שנה וחצי לפחות ... אז יאללה תנו בהמלצות ... תקציב עד 600-1000 ...
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אנשים. בעקבות קריאת הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451775.0 נזכרתי במקרה שהיה לי וחשוב לציין לבסוף נפתר לשביעות רצוני. אולם התרד העלה אצלי כמה תהיות ואשמח לדעתכם המקרה: 1. לפני כשלוש שנים רכשתי מחשב שלם (לפני מפרט שקיבלתי מכאן וכולל הרכבה) מ- (חנות ששמה לא משנה). 2. בהמשך הוספתי לו כרטיס פקס ושני דיסקים ישנים שהיו לי אבל מעבר לכך לא עשיתי כל שינויים חומרתיים. 3. לפני כחצי שנה (כלומר במסגרת 3 שנים אחריות) ולאחר כמה בדיקות בתוכנות שונות נראה היה לי שיש איזו בעיה בכרטיס הקול אונבורד. 4. יצרתי קשר עם החנות ונאמר לי להביאו. הבאתי והפנו אותי למעבדה. בעת שמסרתי אותו התבקשתי לחתום על התחייבות שיהיה והחלק (כאמור לא היתה סיבה להניח שאם יש בעיה היא במקו…
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המספר הוא 101101101.1101 וצריך להעביר אותו לבסיס 8 עכשיו אני אמור לחלק את זה לקבוצות של 3 והבעיה היא שאני נתקע עם 01.1 איך ממירים אותו? תודה..
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
עם חומרה חזקה, SteamOS בשל יותר ובקר חדש לגמרי, Valve מנסה שוב לכבוש את הסלון ולערער את הדואופול של סוני ומיקרוסופטלכתבה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 3 followers
-
-
במשך חצי שנה ישבו תוקפים מתוחכמים על תשתיות העדכון של Notepad++ ובררו בקפידה את הקורבנות שלהם הכלי שמשמש מיליוני מפתחים בישראל ובעולם הפך לדלת אחורית עבור קבוצת ריגול מדינתית, והמקרה הזה חושף שוב את הבטן הרכה והמסוכנת של קהילת הקוד הפתוחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היייייי שלום כולם אני יודע שזה בד"כ לא הסגנון שלי אבל אחרי שראיתי את הכתבה ( http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=507589&sid=126) על הנוער שהשרף חדר במלון באיה נאפה ואחרי ששמעתי את הראיון עם מנהל המלון המסכן שהדגיש כמה הוא אוהב ותומך בישראלים אבל כבר לא יכול עם זה שהורסים לו את המלון החלטתי שאני חייב לעשות משו ולארגן עצומה שתחתם ע"י כמה שיותר אנשים בגיל שלנו (אני מניח ש16-19 יהיה סביר, לא?) ותשלח למנהל המלון את המכתב אני יכתוב באנגלית וישלח לחברים באנגליה לתיקונים ככה שלא יהיו שגיאות או גראמר או שטויות. עכשיו מה שאני מבקש ממכם זה ככה: א. אם אתם בגיל המתאים ואתם תומכים תחתמו. ב. אם יש לכם הצעות/הערות והארות ג. אם אתם יכולים אולי להביא לי את המייל של המל…
-
- 39 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקיי, ת'רד בנושא עוד לא פתחו כאן. (ותאמינו לי, הרצתי חיפוש על הדבר הזה) מה דעתכם על קריאה בקלפי טארוט וכל מה שמסביב? יש כאן מישהו שקורא? מה דעתכם בכלל על הנושא? (ואני מבקש, כל הציניים והאנטי למינהם- תביעו את דעתכם בכיף רק תעזרו לשמור על דיון תרבותי שלא יגרר לספאם ולנעילה בסופו של דבר.) בכל אופן, אני אישית הייתי די אנטי בנושא בעבר הרחוק, (זה התנגש לי חזק עם ההיגיון) עד שהחלטתי לנסות לבדוק אותם באובייקטיביות ואפשר לומר שמאז כל הדעה שלי על הקלפים האלו השתנתה בהיפוך של 180 מעלות. התחלתי ללמוד את הקריאה בהם (סתם כזה חפיפי, לא קורסים והכל) והם עזרו לי המון עם בעיות כלשהן עד היום. ואני חייב לומר שלקלפים האלו יש דיוק שבחלק מהמקרים גבוהה יותר משלי בנוגע לעצמי\לעבר שלי\הו…
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן ואני לא ממש מבין את החומר. שאלה לדוגמא: כוח של 40N מושך כלפי מעלה גוף שמסתו 2kg ומרים אותו לגובה 3m. א. מהי עבודה הכוח? את זה הצלחתי. ב. מהי תוספת האנרגיה הפוטנציאלית? את זה גם הצלחתי. ג. מהי תוספת האנרגיה הקינטית? כאן לא הבנתי איך אני אמור לעשות את זה.. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
https://www.rdio.com/ כאשר חינמי מנגן 192 kbps ונראה שעשו את זה באיכות די טובה . בשביל יותר איכות או פונקציות יש לשלם תשלום חודשי .
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
ביום שישי עשיתי טסט ראשון על אופנוע (A1) ועברתי! איזה הרגשה נפלאה, פשוט תענוג! ;D תודה, לחברי בפורום שעזרו לי פה בכל מיני שאלות. עריכה: למי שרוצה לדעת אם הוא עבר טסט שייקיש בפלאפון 5678*. אח"כ שייקיש מקש מס' 4 לקבלת פרטים אודות הטסט (עבר/נכשל). ייבקשו ממכם את הפרטים הבאים: תאריך התיאוריה בו עברת ומס' תעודת זהות.
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בהנחה שאני נרשם בתור דילר אצל אחד היבואנים בארץ לדוגמא http://www.cd-log.co.il/become_h.asp למה אני נכנס ? האם עליי להתחייב להזמנות או שאפשרי להזמין הזמנה חד פעמים של כעשרה מעבדים כמו I7 920 וכעשרה כ.מ כמו 4870 למטרת מכירה באתר יד2 ובפורומים למכירה כמו פה באתר,ובכמה אחוזים בערך המחיר יהיה זול מהמחיר שבחנויות שבזאפ ? רק מי שיודע שיגיב ותודה מראש על המידע.
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מעין פרויקט כזה שאני צריך ליצור מכונית שתרוץ במסלול לאורך 15 מטר בצורה הכי מהירה שאפשר, כאשר המכונית עצמה צריכה לנוע אך ורק בעזרת 2 גומיות שסופקו לי. בניתי פחות או יותר את המכונית ואני בשלב של התלבטות כאשר אני לא יודע איך להשתמש בגומיות בצורה הטובה ביותר ולדעתי אין מקום מתאים יותר לבקש עזרה מהפורום הזה אז למי שמעוניין אשמח לשמוע הצעות. זו המכונית: תרגישו חופשי לזרוק כל הצעה, הגומייה שקשרתי שם הייתה רק רעיון ולדעתי רעיון לא מוצלח. חלק מהעניין הוא שהגומייה ארוכה ואני לא יודע איך לנצל את כל האורך שלה. בנוסף יש לי עוד גומיה שאני גם צריך לכלול ברכב הזה איכשהו כי הוא חייב להיות מונע מ2 גומיות. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש אתר של חיות מחמד, www.mypet.co.il , פרצו אותו וכתבו דברים מגעילים. אם מישהו מכיר מישהו שיכול לטפל בזה בהקדם... כדאי לעשות את זה. גועל נפש מה שכתבו שם. ראו קובץ מצ"ב. [attachment deleted by admin]
-
- 48 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לסבתא שלי בעיה בטלוויזיה שאני החמרתי היה לה תמונה אבל לא היה סאונד, כחלק מהמאמצים שלי לתקן את הבעיה ניתקתי את הכבל של החשמל מהטלוויזיה וחיברתי שוב, ומאז היא לא נדלקת טלוויזיה 50' של marantz מה זה יכול להיות? אני חייב תשובות מהר, יום ראשון מתחיל האח הגדול תודה רבה לכולם!
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אתמול והיום היו ימים ממש תענוג! מה שכן אני לא זוכר איי פעם שבתחילת חודש מרץ היה כזה חם, אני זוכר שבפסח אחד לפני כמה שנים ירד גשם דיי חזק, וזה עוד היה באפריל.... שאלה ליותר בוגרים בפורום - אתם זוכרים איי פעם תחילת חודש מרץ כזה חם?! global warming - here we come....
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מי פה בתנועת נוער כל שהיא? סתם מענין אותי לדעת אני omer 8 וido 9 ב"מכבי צעיר" נ.ב. ערנב זה לא תנועה זה דרך חיים
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ראיתי באמזון מגברים במחיר מציאה יחסית לארץ אמרתי לעצמי בונא רעיון טוב..אבל יש מכס בישראל עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שהמכס לוקח 32 % מס על מגברים השאלה שלי אם אני מזמין מאמאזון המכס יעלו עלי ? או האם המוח היהודי מצא איזשהי דרך לקצץ במכס ?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-