כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.gametrailers.com/player/25342.html http://www.gametrailers.com/player/25764.html http://www.gametrailers.com/player/26082.html מישהי חסרה שם לדעתכם? לי חסרה המרגלת מ NO ONE LIVES FOREVER ובת ראש השבט מ HEAVENLY SWORD
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מקווה שאפשר לפרסם פה במידה ולא אבקש להעביר את ההודעה ולא לסגור , תודה! חברים שלום! אני מחפש חנות טובה ואמינה באיזור חיפה והקריות )אפשרי גם מהסביבה(. שמעתי על פריבל, אשמח לדעת האם אתם מכירים והאם קניתם אצלם חלקים. כמו כן הבנתי וקראתי שיש המון בעיות עם אייבורי, עכשיו יש בפרסומת שלהם איזשהו פירוט של אמינות החברה )היא חתמה על אמנת שירות(, האם המצב השתנה אצלם או שעדיף להמנע מללכת לשם בכל זאת. כמו כן אשמח לשמוע על חנויות נוספות. המון תודה על העזרה! כמו כן אני שוב מתנצל אם ההודעה לא במקומה.
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום , אתמול הייתי בחנות מחשבים בעיר שלי (כפר סבא) הלכתי לקנות הארדיסק WD 80GB , באותה הזדמנות אבי גם רצה לשדרג את הלוח שלו ואת המעבד שלו ואמרתי לו שלא כדאי כאן וכל השטויות שכולנו יודעים. המחיר של ההארדיסק היה סביר , אבל החלטתי שאני ישאל את המוכרת(שד"א מהתרשמותי היא מבינה טוב מאוד בחומרה) מה לגבי מעבדי AMD , שאלתי אותה למה הם לא משווקים מעבדי AMD , והיא לא היססה וישר ענתה לי "כי זה זבל" בטון כזה מוחץ... התחלתי קצת להתווכח איתה ואז שאלתי אותה למה AMD זה זבל... היא ענתה שהם מתחממים וגם הם לא משווקים את המעבדים עם הגופי קירור האמיתיים וגם בגלל שהם נותנים אחריות שנה אז זה אומר שאם יש אחריות שנה אז הרכיב הוא רכיב לא אמין... ככה גם לגבי EPOX ואביט וכל שאר החברות המוכרות... בגל…
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי האם הייתם סורקים ומגבים בגוגל דרייב / תמונות? מדובר בעיקר במסמכים כמו דוחות של מניות, חשבוניות וכאלה. לא מסמכים רפואיים וכו. מה דעתכם? או איך אתם מתמודדים עם זה? בעיקרון, פניתי לרוב החברות שאני קשור אליהן וביקשתי לשלוח מיילים אם ניתן ולא דואר רגיל. מדובר בעיקר במסמכים ישנים. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
שלום, עוד כחודשיים (ברוטו) אני אמור להשתחרר... אם לא אכנס לקבע בכוח (חתום שנת ר'...) גם לא שלחו לי כנס משתחררים רק שזה סיפור אחר כבר... הייתי רוצה לדעת איך הולכת חופשת שחרור היום? יש ברשותי 6 ימי חופש (רגילה). מישהו אמר לי שמגיעה לי חופשה בלתי תלויה בחופשה השנתית (רגילה). מישהו יודע משהו על זה? אגב אני משרת ביחידה פתוחה. תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש אתר של חיות מחמד, www.mypet.co.il , פרצו אותו וכתבו דברים מגעילים. אם מישהו מכיר מישהו שיכול לטפל בזה בהקדם... כדאי לעשות את זה. גועל נפש מה שכתבו שם. ראו קובץ מצ"ב. [attachment deleted by admin]
-
- 48 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לע עוד מעט צו ראשון. מסתבר שיש לי בעיה ברגל. שאחותי הייתה בצו ראשון לפני שנה הורידה לה בגגל שברגל איזה עצם קצת בולטת. ואז שמתי לב שגם לי יש אתזה. זה ממש ממש שטיות העצם ברגל בחלק העליון שלה קצת בולטת. אם לא היו אומרים לי או לאחותי לא היינו יודעים על בחיים. אני לא רוצה שיורידו לי פרופיל על זה. מה אני יכל לעשות? אם אני יעשה את האזור קצת אדום ואז יגיד שנפלתי לפני כמה ימים או משהו כזה, זה יכל להעבוד?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בעבר קניתי מוצר מגרמניה דרך DHL גרמניה והוא הגיע בערך אחרי חודש, הדבר המוזר שהקוד שקבלתי לאתר של דואר ישראל התעדכן פעם אחת בלבד, עד היום בקוד המעקב רשום רק מתי החבילה נשלחה ולא מעבר, ניסיתי באותו הזמן גם ליצור קשר עם דואר ישראל והם אמרו לי שהחבילה עדיין לא הגיעה לארץ ( למחורת קבלתי את החבילה ><) בצעתי הזמנה גדולה שוב דרך DHL גרמניה ורציתי לדעת אם הבעיה שהייתה לי עם הקוד מעקב הייתה חד פעמית או שפשוט ככה זה והקוד מעקב לא מתעדכן? בנוסף, תוך כמה זמן קבלתם משלוח דרך חברת השילוח הזאת?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי טיסות לאחרונה, ומצאתי את האתר הזה www.ebookers.com u וskyscanner.net, הקטע הוא שמדובר על הפרש איזה 250 דולר מהטיסות הזולות ביותר שמצאתי מה שגורם לי כמו לכל ישראלי מצוין לשאול איפה הקצ'. עברתי על התנאים שלהם בכרטיסים ולא מצאתי משהו מסריח באופן חשוד אבל אמרתי עדיף לשאול. האם למישהו פה היה ניסיון איתם?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
-
http://www.donpixel.com/play/en/060425120954 score : 386
-
- 44 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מעין פרויקט כזה שאני צריך ליצור מכונית שתרוץ במסלול לאורך 15 מטר בצורה הכי מהירה שאפשר, כאשר המכונית עצמה צריכה לנוע אך ורק בעזרת 2 גומיות שסופקו לי. בניתי פחות או יותר את המכונית ואני בשלב של התלבטות כאשר אני לא יודע איך להשתמש בגומיות בצורה הטובה ביותר ולדעתי אין מקום מתאים יותר לבקש עזרה מהפורום הזה אז למי שמעוניין אשמח לשמוע הצעות. זו המכונית: תרגישו חופשי לזרוק כל הצעה, הגומייה שקשרתי שם הייתה רק רעיון ולדעתי רעיון לא מוצלח. חלק מהעניין הוא שהגומייה ארוכה ואני לא יודע איך לנצל את כל האורך שלה. בנוסף יש לי עוד גומיה שאני גם צריך לכלול ברכב הזה איכשהו כי הוא חייב להיות מונע מ2 גומיות. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם שוב במסגרת שיעור אשנב למחשבים (אלגוריתמים שיהיה...) הקריץ לנו "הפרופסור המטורף" שלי איזה בעיה מתמטית. הוא שאל אם אנחנו יודעים מה זה פירוק לגורמים. כמובן שכולם ענו שכן ואז הוא נתן לנו את הביטוי a ברביעית ועוד 4 וביקש שנפרק אותו לגורמים: a^4+4 ואז כמובן כולם שתקו, ולא ידעו מה הוא רוצה מהחיים שלנו...וחלקם אפילו התחילו "לברך" כל מיני קרובי משפחה שלו ;D אז יש מישהו שיודע איך מפרקים את הביטוי הזה?
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש כאן אנשים שעשו את הניתוח? אם כן איפה, וכיצד בחרתם את המקום והרופא?
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=53289 **למנהלים: אין עירום** מישהו היה פעם באזור? יכול לספר קצת...
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אתם יודעים, כדי לנקות את המקלדת משאריות חטיפים :
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חברה,אני מנוי למגזין אך מי שגם מנוי או עוקב יודע שחברת SBC,החברה שמפיצה אותו פשטה רגל,אחר נרכשה לאחרונה על ידי משקיע,האם משהו כבר קיבל את מגזין מרץ?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום למישו יש חשבון באתר torrentleech? אם כן בבקשה תשלחו הזמנה לכתובת:gidikremer@yahoo.com תודה
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם לא ידעתי אם זה המקום אבל אני פשוט חייבת לספר על החוויה האחרונה שהייתי לי עם החנות המעולה IQPC, לאחרונה היה לי בעיות הכי מוזרות שיש עם המחשב, אפילו פרסמתי ת'רד כאן על כך שבתחילה המחשב שלי לא נדלק ישר כולם אמרו כמו שחשבתי כי הספק הלך, ישר התקשרתי לחנות ממנה קניתי את המחשב (כי יש אחריות) IQPC, שלחתי לחנות את הספק כוח הם לקחו ליבואן עשו את התיקון תוך שבועיים וחצי חזר לי הספק, ועדיין המחשב לא נדלק התייעצתי עם החבר'ה בפורום ישר אמרו לי שיכוליות הלוח אם הלך, אני לפני שרציתי להגיע למסקנה הנוראית הזאת, פשוט חיברתי ספק כוח אחר למחשב, והרבה ופלא המחשב נדלק.. מוזר, חשבתי, שלחו לי ספק אחרי תיקון דפוק??? אבל כן, עובדה המחשב נדלק, אוקיי ישר הקשרתי למנחם (אני מאמינה שרובכם כא…
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-