כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אין כמו לשטוף קצת את העיניים בשביל להתפנק כמו שצריך בסוף השבוע: שיהיה סוף שבוע טוב חברה!
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם אתם מכירים אתר ישראלי או חנות שמוכרת אקדח או רובה אוויר יש דגם ממש ספציפי שאני רוצה לקנות השמח עם תעזרו לי, ב EBAY אין משלוח לארץ.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני אוטוטו מתגייס ביולי.. ויש לי מספר שאלות ממש חשובות 1. אני מעוניין לעשות ג'וב (לא טבח,נהג,עובד רס"ר וכו') בינונית ומעלה עם יציאות יומיות או שבוע שבוע או חמשושים יש לי פרופיל 97 וקב"א גבוה קיבלתי מיונים לטיס..(לא עברתי) נכון לעכשיו רוצים אותי לקרבי ואני ממש לא מעוניין אני רוצה לבקש קצין מיון וממנו להוציא ג'וב נורמלי עם התנאי יציאה שציינתי למעלה, מה הסיכוי שאני אצליח להוציא דבר כזה? אפשרי בכלל? 2. אם כל העסק לא הלך וסיימתי בגבעתי.. אם כבר קרבי אז זו הבחירה שלי.. איך היציאות שמה בטירונות וגם אחרי..ייתכן גם מודיעין שדה חשוב לי כי יש לי חברה הרבה זמן ואני אשתגע עם יציאות מרוחקות
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
שלום, האם ניתן להשיג סניגור חינמי שמתמחה בתיקי תעבורה בכלל ונהיגה בשכרות בפרט? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אנשים עצתכם בבקשה יש לי נוקיה 6230, ונמחק לי ממנו קובץ (תמונה) חשוב להחריד (להחריד !) בזדון - קרה היום בבוקר. הקובץ היה מאוחסן בכ.הזכרון של הפלאפון (בגודל 128 MB) - תמונה שצולמה ונמחקה אחרי פחות מ- 30 שניות, אם זה משנה. אני לא בטוח בקשר ליצרן הכרטיס, מכיוון שאני מפחד לפתוח את הפלאפון עכשיו (כי הבטריה תתנתק והכרטיס הוא כרטיס פלאש נדמה לי, וכל הנתונים יאבדו, לא ?) יש למישהו מושג אם אפשרי בכלל לשחזר ? אני מוכן לשלם על זה אם יש צורך. אשמח לכל עזרה שהיא תודה, אריק.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
-
-
בא לי להוסיף משהו במחשב אבל אחרי שהוצאתי 10000 ש"ח עליו ( כולל gamepad של thurthmaster ) אין לי מה עוד להוסיף חשבתי לקנות מדפסת פעם אבל אין לי מה להדפיס כרגע חושב על להחליף את המסך ל 22" רחב יש כאלו ב KSP דיי בזול
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום,אני בן 23 נמאס לי כבר מהפצעים המכוערים האלה על הפנים , ניסיתי כל משחה אפשרית קלירקס וכל זה אבל זה סתם זבל ובזבוז זמן . מצד שני אני לא מתכוון לוותר על אכילת ג'אנקפוד . מה יפתור את הבעיה אחת ולתמיד??
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש את חוף י"א משהו כמו 10 דקות מהסיטי, הייתי שם מלא פעמים סתם בבוקר, חוף סבבה השאלה היא האם ניתן לעשות שם מסיבת חוף? אני מדבר על מסיבה קטנה של 15-20 איש, עם מוזיקה (2 רמקולי PA של 300W) תאורה ו-3 אוהלים בינוניים, כמה מנגלים שולחנות ואוכל, הכל עם גנרטור של 2500W. לא יעיפו אותנו? צריך לשכור מקום\חוף או שאיך זה הולך? שמעתי שתמיד עושים באשקלון ואין שום בעיות...איפה אפשר לעשות את המסיבה בלי שיפריעו לנו או שיגרשו אותנו?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
יש לי תמונה בבית שרשום עליה בכתב מחובר כמה דברים שאני לא מצליח לפרש. זה כמובן יכול להיות ברוסית אנגלית או לא יודע מה... הנה התמונות: By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בבקשה אשכול רציני שלא ינעל. אם יש בעיות עם הנושא בבקשה לשלוח לי הודעה לפרטי. בקיצור, יש דרך מעשית ליצור "ברק/ניצוץ" בעיניים? זה נחשב אחד הדברים הכי יפים, גם בקרב בנים, וגם בקרב בנות
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז היום קיבלתי את ההודעה ה300 שלי... חחח מעניין כמה יש לכם הודעות... השתתפו ופתחו דיון נחמד לגבי טיב ההודעות ותוכנן.... הערת שוליים: סקר זה נכתב בהפסקה מהתכוננות למתכונת בהיסטוריה. המתכונת עוד שלושה ימים והתחלתי ללמוד את כל החומר אתמול. עד אתמול ידעתי 10% מהחומר וזה גם מחלק מצומצם מאוד של שיעורים שהייתי נוכח בהם ומתוכם רק כ10% מהזמן הוקדשו להקשבה למורה החופר.
-
- 57 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
דן שלנו סוף סוף הגיע לגיל המיוחל וצמחו לו שערות בבית השחי... וגם הוא מתגייס! ;D ;D דני חמוד שלי, שיהיה לך גיוס נעים וצום קל... ואל תשתה לי שם חשיש! :-* :clapper: :cwm26: :blushing: :cwm17: :cwm39: :lips: :auto: :wiggle2: :walksmil: :clown: :evilking: :cistinebiggrinA:
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אנחנו קבוצה של אנשים שרוצים פורום משלנו סגור שבו נוכל להעלות הודעות וקבצים. מישהו יודע על שירות כזה?
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני אם חומוס ובעע כבר נימאס אז איך אתם אוכלים את שלכם?
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-