כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש אתר של חיות מחמד, www.mypet.co.il , פרצו אותו וכתבו דברים מגעילים. אם מישהו מכיר מישהו שיכול לטפל בזה בהקדם... כדאי לעשות את זה. גועל נפש מה שכתבו שם. ראו קובץ מצ"ב. [attachment deleted by admin]
-
- 48 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ישנם כיום שתי מערכות מובילות בשוק לסינון וטיהור המים ממזיקים, אבנית רעלים וכו'... ההתלבטות היא בין מערכת אוסמוזה הפוכה סטנדרטית בעלת 5 שלבים - ראה מידע בקישור הבא: http://www.water.co.il/Index.asp?ArticleID=65&CategoryID=58&Page=1 לבין מערכת תוצרת הארץ שיש עליה הרבה ביקורות טובות, המחיר גבוה יחסית אך אין צורך בהחלפת מסננים מידע נמצא בקישור הבא: http://www.yellowstores.co.il/yp/product.asp?pc=37094 מה לדעתכם עדיף, אשמח לתגובות....
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לרגל פתיחתו של הקיץ אשמח לדעת מה אתם הולכים לעשות בחופש הגדול? כרגע אין לי תוכניות ולכן אולי אקבל איזה רעיון של מישהו מכאן. אז קדימה ספרו אם אתם טסים לאנשהו, הולכים לעשות משהו מקורי? יצירתי? ובכללי איך אתם הולכים להעביר את הקיץ השנה, או איזה דברים הייתם רוצים לעשות השנה גם שעשיתם כבר פעם?
-
http://www.metacafe.com/watch/152624/criss_angel_and_half_a_woman/
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בתמונות של האונייה שהייתי עליה בחג סוכות שעבר, התמונות לא יכולות לתאר את הפאר של האונייה הזאת, כמו השם שלה Uropean Vision בעברית "החלום הארופאי" וזה באמת ככה, פשוט חלום, חבל שזה היה רק 12 יום, יש לה אולם קולנוע בגודל של 5 בתי קולנוע אבל מפוארים שחבל"ז, העבודה של אבא שלי גם ממנה את הברים {שתייה חופשי, משקאות והכל}, בריכות, מגרשי כדורגל, כדורסל, אי אפשר לתאר, פשוט אונייה מפוארת, תמונות: פשוט אי אפשר לתאר את הגודל העצום של המפלצת הזו, מבחינת הגובה תחשבו על האונייה הזו בתור בניין בן 10-11 קומות, וכמו שאמרתי היא מפוארת שאי אפשר לתאר, החברה שאבא שלי עובד בה שלמה 8 מליון דולר כדי להוציא את העובדים לנופש הזה!!!
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני יודע שיש צליל כזה שגורם לאנשים לאי יכולת לשלוט על הצרכים והם משתינים במכנסיים מישהו יודע את תדירות הגל או לינק לנושא?? ;D
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שיטות, טכניקות ואידיולוגיות יתקבלו בברכה.
-
יש לי מספיק כסף לקנות משקפי שמש. האם כדאי לקנות זוג עכשיו או לחכות לקיץ (מבחינת המחיר)? מצד אחד, תמיד אני רואה מבצעים גדולים בקיץ, אבל מצד שני עכשיו הביקוש נמוך אז הגיוני שהמחירים עכשיו יהיו נמוכים יותר... אשמח לתשובה מלומדת. תודה מראש, MODY.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום מנילה,הכל שמה זה תפקידים קרביים,לא בראש שלי להיות קרבי(אני מקווה שפה לא יגידו לי לך תהיה קרבי ותפסיק להיות פרזיט כי אנשים אחרים מתים ואתה רוצה ג'וב),מה אני יכול לעשות במצבי? הפרופיל 97,חשבתי שאני גם בן יחיד בהתחלה,בסופו של דבר רק אתמול גיליתי שבן יחיד זה בכלל אחד שהוא בן יחיד להורים(אני עם 2 אחיות). הכיוון הכללי שלי זה משהו שקשור למחשבים,למרות שהסיכוי לזה מאוד נמוך,אני יוצא מהבית ספר תעודת טכנאי PC סיסקו אם זה משנה. קראתי פה באחד הת'ארדים על להיות כאבי,יש חייה כזאת בכלל? איזה תפקידים מעניינים עוד יש בכללי שהם לא קרבי?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד לנהוג על אופנוע. אני בן 17.9(יש לי 18 ב21 לספטמבר), ויש לי רשיון רכב פרטי(דרגה B) מאז ה11/4/08. אני גר בת"א. השאלות שלי הן כדלקמן: 1. עשיתי כבר תאוריה והוצאתי טופס ירוק בשביל הרשיון הנוכחי, האם אני צריך לעשות מבחן עיוני שוב? 2. אפשר דוגמא לאופנוע שהוא "עד 125 סמ"ק" ומה המגבלות שלו(דרגה A2)? 3. מה ההבדל בין "עד 125 סמ"ק" ל"עד 33 כ"ס"(דרגה A1)? למה פה מודדים בסמ"ק ופה בכוח סוס? 4. האם בשביל לעשות רשיון לדרגה A1 צריך לעשות קודם רשיון לדרגה A2? כנ"ל לגבי A וA1 5. כמה שיעורי מינימום צריך בשביל לגשת לטסט על אופנוע?(על רכב פרטי דרגה B זה 28) 6. האם לאחר מעבר הטסט ישנן מגבלות כלשהן על הרוכב?(מלווה בטוח אין, בהתחשב בכלי רכב... יש אולי איסור…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני עובד בחברה כבר מספר חודשים עם התחייבות של 4 משמרות בשבוע . כל משמרת הייתה 8 שעות ומלפני חודש בערך הם העלו את המשמרות שבבוקר (אלו שיותר נוחות) ל9 שעות, בגלל שאין להם אנשים... האם מותר להם "להכריח" אותי לעבוד במשמרות האלה 9 שעות במקום 8 ? כשהעלתי את הנושא אמרו לי :"לפי החוזה מותר לנו" אז הסתכלתי החוזה והנה מה שרשום: "החברה רשאית מעת לעת ועל פי צרכיה לשנות את סוגי המשמרות, שעות ההתחלה והסיום של המשמרות, מספר המשמרות, הרכב המשמרות או את התגמול בגין המשמרות". אומנם רשום שהם יכול לשנות את שעות ההתחלה והסיום, אבל לא רשום דבר על "אורך" המשמרת, יש מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי או להפנות אותי למקום כלשהוא שנותנים בו ייעוץ? בתודה מראש.
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום , אתמול הייתי בחנות מחשבים בעיר שלי (כפר סבא) הלכתי לקנות הארדיסק WD 80GB , באותה הזדמנות אבי גם רצה לשדרג את הלוח שלו ואת המעבד שלו ואמרתי לו שלא כדאי כאן וכל השטויות שכולנו יודעים. המחיר של ההארדיסק היה סביר , אבל החלטתי שאני ישאל את המוכרת(שד"א מהתרשמותי היא מבינה טוב מאוד בחומרה) מה לגבי מעבדי AMD , שאלתי אותה למה הם לא משווקים מעבדי AMD , והיא לא היססה וישר ענתה לי "כי זה זבל" בטון כזה מוחץ... התחלתי קצת להתווכח איתה ואז שאלתי אותה למה AMD זה זבל... היא ענתה שהם מתחממים וגם הם לא משווקים את המעבדים עם הגופי קירור האמיתיים וגם בגלל שהם נותנים אחריות שנה אז זה אומר שאם יש אחריות שנה אז הרכיב הוא רכיב לא אמין... ככה גם לגבי EPOX ואביט וכל שאר החברות המוכרות... בגל…
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי כאמור הזמנתי את הגי פורס טי500 שלי עכשיו נוצרה לי בעיה , כל האיימיילים הישנים שלי בניהם האישור של ההזמנה שלי נמחקו עקב פירמוט המחשב מה שאומר שאני אפילו לא יודע כמה אני צריך לשלם , אני רק זוכר שזה היה בין 1800 לבין 1820 שלחתי אי מייל לפנדס והם אמרו לי שבגלל שהדולר עלה אני צריך לשלם לפי שער הדולר החדש שזה אומר 1972 שקל אם אני לא טועה אני צריך לשלם לפי שער הדולר של אותו יום בו בוצעה ההזמנה אודה לכם מאוד אם תענו
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיבלתי ציון סופי 66 בלשון ואני מתלבט אם כדאי לי לשפר.... מה אתם אומרים? זה יעזור לי במשהו? (במידה ואני ארצה להתקבל ללימודים אקדמאיים...) אני יודע שזה משפיע על הממוצע מן הסתם... אבל חוץ מזה, יש עוד סיבה לשפר?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חחח סיפור מצחיק היום ב 12:30 (שבת) חתכתי את הגחנון ובלי כוונה באמצע החיתוך נכנסו לי האצבעות מתחת לסכין וחתכתי אותן , הייתי בלחץ והחזקתי את האגודל שנראתה לי פגועה שמתי ערק+צמר גפן והמשיך לרדת דם לא הבנתי למה ואז ראיתי... האצבע נפגעה גם כן היא חתוכה לחצי עד העצם אז מהר רצתי לשים ערק וצמר גפן ובאמצע הדרך הכול התחיל להיות מבולגן ראיתי נקודות שחורות אדומות וכחולות על הראייה שניה אחרי התעלפתי (נפלתי על הראש) התעוררתי וראיתי את כל המשפחה סביבי שמו לי מהר מהר תחבושת וקפה על הפציעה הייתי מעולף חצי דקה נתנו לי לשתות מים נתנו לי עוגה קפה וסוכר. מה שהיה מוזר זה שהתעלפתי וזה היה חצי דקה ולי זה נראה כמו חצי שניה יש לי לחץ דם נמוך 70 על 110 אני בן 15 ( סיפור מוזר )
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני אם חומוס ובעע כבר נימאס אז איך אתם אוכלים את שלכם?
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש עידכונים בנושא..?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם אני מוכר משהו בEBAY, ואני רוצה לשלוח אותו. נניח ומדובר באחת ממדינות אירופה. באיזה שירות דואר כדאי להשתמש? בדקתי בדואר ישראל ומשלוח חבילה עולה 90 שקל ל250 עד 500 גרם!! דא פאק? אני לא מבין אז איך DX שולחים לארץ בחינם כאשר משלוח עולה 90 שקל\: -- באתר של הדואר מופיעה אפשרות משלוח "צרור קטן" מה זה?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה, אני במהלך חיי שותה המון תה, אני בחור של תה, ובחיים לא שותה קפה או כל חרא אחר, רק תה, אבל בזמן האחרון הטעמים הרגילים שיש בכל הליפטונים והויסוצקי למיניהם החלו לשעמם אותי, ואני רוצה להיתנסות בתה אמיתי. אז חברה אם למשהו יש המלצות לסוג תה, ויותר טוב המלצות למקום בו ניתן לקנות סוגי תה שונים (בעיקר מהמזרח הרחוק), כל אלו יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים, מישהו שמע על המושג הנ"ל או מכיר מישהו שאובחן כאחד שיש לו את הסינדרום הזה? חיפשתי קצת בגוגל, נושא מאד מעניין. וגם אם מישהו יודע מה התרגום שלו לעברית בקצרה: latent inhibitoin- זהו מנגנון שמסנן מידע לא רלוונטי מהעבר. אנשים ללא מנגנון זה , או אחד נמוך. קולטים זרם מידע עצום באותו רגע.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו כל אדם שרוצה לרכוש מחשב, אחת הדברים שהכי חשוב היא לבחור חנות אמינה, עם שירות טוב. חיפשתי חנות לקנות ממנה את המחשב באזור הדרום ואני רוצה לספר לכם על חווית הקניה שלי. את המחשב שלי הלכתי לרכוש בשבוע שעבר ביום חמישי בחנות IQPC באשדוד לחנות זאת הגעתי מהמלצת אנשי הפורום כאן אני רוצה לציין כמה דברים פה: כשנכנסתי לחנות קיבלה אותי המזכירה שהפנת אותי למנחם האחראי על החנות בחור סימפטי בכל מובן המילה. ישבנו ביחד הבאתי לו את המפרט של המחשב שאני רוצה והרכבנו אותו. נתן לי את הצעת המחיר כפי שמופיע באתר של IQPC. לאחר מכן מנחם עשה לי ביקור בחנות,הראה לי את התהליך שהמחשב עובר, כיצד מטפלים בכל מחשב שהולכים להרכיב מההתחלה עד הסוף. העלה אותי למעבדה והראה לי אותה, הראה לי כיצ…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בעשר שנים האחרונות הנושא של קיום חיים מחוץ לכדור הארץ עלה שוב ושוב לכותרות בשלל תוכניות. כיום יש המון סברות לקיומם של חוצונים,יש כאלה שסוברים שאותם חוצונים ביקרו אותנו עבר וחוזרים לבקר אותנו שוב,יש הסבורים שבכלל אלו בני אדם מן העתיד ועוד ועוד... לאחרונה חשבתי,שאם נניח באמת שחלק מן החוצונים הללו חיו לצידנו בעת העתיקה,(משם יכול להיגזר גם המושג של האלוהות שהיא בעצם סוג של ניסיון שלהם להטיל עלינו מרות),הרי שחלק מהם התיישבו פה במרוחק מאיתנו וניצלו את משאבי הטבע שלנו בהתאם. עכשיו אין שום זכר משום מה להתיישבות חייזרית,ייתכן והם התיישבו ביבשת אטלנטיס הידוע. אם נניח שהם באמת חיו פה,ייתכן שאם השנים אותם מושבות של חוצונים ניתקו את הקשר שלהם עם כוכב האם שלהם(אם היה להם בכלל). עכשי…
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות בקשר ל... ניחשתם נכון. שיער! בכל אופן .יש לי שיער מגעיל, מקורזל, עם המון תלתלים והוא שחור. קיצר, שיער איתיופי ><'''. ניסית לשים קרם אחד, שהוא די עוזר, אבל הוא גורם לי לנשירת שיער די חזקה, אז החלטתי לוותר על התענוג. בכל אופן, אני ממש רוצה שיער חלק מישהו מכיר קרם שכול "לעשות" לי שיער חלק. פן לא ממש בא בחשבון כי זה לא פרקטי כל יום לעשות את זה [+המזג אוויר בארץ] יש אולי מכשירים מיוחדים? אני אשמח לעצות, תודה
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-