כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, פתחתי קובץ וורד מgmail (של אוניסרסיטת ת"א) ועבדתי עליו (שעות רבות). לא זכור לי ששמרתי אותו כקובץ במחשב. במהלך כל העבודה על הקובץ השתמשתי ב- ctrl+s כדי לשמור את עבודתי. ברור לי לגמרי שאם הקובץ לא היה שמור איפשהו וורד היה שואל איפה אני רוצה לשמור אותו? השאלה איפה הוא שמר אותו!?! הרצתי חיפושים בכל המחשב כולל חיפושים בכל התיקיות ותתי תיקיות לכל הקבצים שנוצרו אצלי בטווח זמן שסיימתי לעבוד עליו ואין אף קובץ מתאים. על המייל עצמו הוא לא נשמר (כמובן) עוד אופציה היא- אני מחובר לאינטרנט דרך רשת של אוניברסיטה. האם יש סיכוי שזה נשמר איפשהו שם? אם כן מה האופציות שלי למצוא אותו? כל הצעה תתקבל בברכה.
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
היי,אני מחפש רופא שיניים מקצועי במיוחד ולא חסר בשוק, אבל שמעתי על הרבה מאוד שהם רק גורמים לנזק מאשר להועיל.. מישהו פה מכיר רופא שיניים איכותי או אתר שיש בו חוות דעת על רופאי שיניים? תודה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איפה יש אתר שנותן אפליקציה שנותנת מידע על פיננסי? לדוגמא: yahoo widgets facebook apps תנו עוד בבקשה... תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
משעמם לי בבית, אז חשבתי לצאת לסרט לבד. מישהו מכיר בית קולנוע עם אווירה סבבה, באזור ת"א, ראשון והסביבה?
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
באיזה ערים יש בתי קולנוע של סינימה סיטי פשוט קיבלתי כרטיס זוגי לסרט שאני יבחר ואני לא יודע איפה יש את הבית קולנוע הכי קרוב אלי מרשת סינימה סיטי
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
זה קשור לפורום הזה- אם אני רוצה להרכיב מפרט שלא מציעים באף חנות בתור "חבילה", איפה אפשר לקרוא המלצות על חנויות מתאימות? (אני לא יודע אם מותר פה בפורום גם להמליץ על חנויות).
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
מה קורה אחים שלי הכל טוב? אתן יכולים בבקשה לתת לי כתובת של חנות פריק בתל אביב?...יותר עדיף לכיוון צפון תל אביב. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות חולצות פוסטרים לונגים וכו' של להקות Metal כגון Nightwish, System of a down וכו' בתל אביב?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
-
האם יש דבר כזה בארץ? אני מחפש כובעים של new era ובפרט של הניו יורק ינקיז בארצות הברית יש לפחות מיליון כובעים ומיליון חנויות שמוכרות אותם ובארץ אף אחד לא יכול לייבא אותם? האם אני יכול להזמין מאתרים מחול? כמו האתר של new era או מהאתר של ריבוק? נ.ב - רק מקורי תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
וחשוב תאריך עיברי ולועזי ואם אפשר גם שיהי אפשרי להכניס תמונה משלי
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
http://legion.gibbering.net/ilanprod/Gruzini_you_suck.swf איפה יש עוד כאלה שטויות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאלה שלא מתפרקים או נראים כמו סמרטוט. בחיפה. תודה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אנשים איפה יש איזה קורס טוב לאלקטורניקה/רובוטיקה? באזור המרכז>חולון והסביבה...... עדיף קורס כמה שיותר ארוך ורציני...[אפילו 2-3 שנים]
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כותרת. בעקבות השוק שראיתי לפני שניה לגביי מחירי הדלק מעניין אותי לדעת על מה עוד העלו את המחיר ועל מה הורידו אם יש כזה דבר
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
הי, עד לפני כמה חודשים ב IMDB היה אפשר לראות איזה סרטים יצאו מתי בעמוד הזה. היה איקון של "previous week" שבאמצעותו היה אפשר לחזור אחורה כמה שנים ולראות איזה סרטים יצאו ומתי. עכשו אין את זה, ואני רוצה להתעדכן במה יצא בחודשים האחרונים... יש מקום שמאפשר את זה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הזמנתי מפנדה מסך. ואמור להגיע כעיקרון השבוע. הבנתי שאני אחרכך עובד מול UPS, היבואן הרישמי. קראתי אפשהו, שיש לי אפשרות למסור את המסך לתחנת שירות UPS והם יעבירו למעבדה בחינם. איפה זה התחנות האלה? ללט
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך להגיע לתחנת משטרה היום (לא משנה איזה) אני גר באיזור כצנלסון בגבעתיים ואני לא תלוי באוטובוסים אבל מומלץ שזה יהיה כמה שיותר קרוב תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול לימצוא את זה ? [br]פורסם בתאריך: 14.07.2008 בשעה 13:48:02 מצאתי למי שרוצה http://www.geva.co.il/geva/cat.asp?catid=675&parentid=424
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש פורום שיש בו קטגוריה של כל עיר במדינה ודיונים עליהם? אני רוצה לעבור לקריות ורוצה לדעת לאיפה בדיוק כדאי לעבור. האם יש אנשים בפורום שיכולים לספר יותר על המקום ואיפה כדאי לשכור דירה? אני מחיפה ומניח שיהיה שיפור גדול אם אעבור לקריות. איך שם בקיץ לעומת חיפה לדוגמה? בחיפה זה סאונה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-