כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
עם כל הנושאים ..תצורת השם . הגה פועל דקדוק הבעה כל אלה. תודהה!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חיסולים,דגמים ישנים,או אפילו גנובים חח...במחיר של עד 150 (עדיף 100) מישהו מכיר מקום שיש שם כאלה דברים? עדיפות ראשונה זה חולצות של טומי הילפיגר לא זיופים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי למצוא ממש חומר מתאים אני מתכוון על התביעות של חברות זכויות יוצרים וכו' (דרך אגב, הקבצים הדפוקים בקאזהה זה הם עשו?)
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מחפש איזה אתר שיראה לי איפה יש בחיפה/קריות מופעי סטנד אפ שאפשר יהיה לקנות כרטיסים אבל משהו טוב לא היצלחתי למצוא בגוגל משהו שיעזור לי אולי מישהו מכיר משהו טוב"?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מיול יד שנייה?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מצאתי אפילו בגוגל בנתיים :-\ מישהו יודע\ מכיר איזה אתרים שיש בהם את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היייי כמו שהרבה ממכם יודעים אני מתקוע בינתיים עם הmotorola timeport עכשיו הטלפון הזה עושה לי כאב ראש ברמות מטורפות כאילו אנלא מסוגל לדבר יותר מ5 דקות וגם זה בלחץ חיפשתי בגוגל motorola timeport l 7089 radiation ולא מצאתי שום דבר שעוזר אם למישו יש מושג ויכול לעזור ..... בתודה וחג שמח עידו
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא בלוח דרושים ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי למחר מבחן בספרות. יש לי את כל החומר, רק מה שאין לי זה השירים עצמם אני עכשיו חוזר על השיר "לבדי". מישהו מוכן בבקשה להגיד לי איפה אני מוצא את המילים של השיר הזה? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מצאתי רק מידע על השיר אבל לא את מילות השיר. או מישהו פה מוכן בבקשה לכתוב לי כאן את מילות השיר? אני בטוח שיש פה אנשים בכיתות י-יב אז בטוח יש לכם את השיר הזה. בבקשה תכתבו אותו עם מספר "הבתים הנכון", ובדיוק כמו שהוא כתוב בדף אצלכם, כי זה די משמעותי הסדר. ואם אפשר בבקשה גם את השירים האלה: הכניסני תחת כנפך גבעולי אשתקד על השחיטה ואם ישאל המלאך לא זכיתי באור מן ההפרק הם כולם של חיים נחמן ביאליק. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 435 צפיות
-
-
מקום חנות ...בית דפוס ובכלל אני שמעתי שיש מקום כזה שיש מכונה שעולה 5שקל ואתה מניילן לבד שזה עדיף מבחינתי.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
בקיצור אני מעצב מתחיל ואני רוצה לפרסם עבודות שלי ולקבל עליהן תגובות... באיזה פורום אני יכול לעשות את זה?
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
ביום ראשון אני חוזר מוגאס ואני רוצה לקנות אייפון אני חיפשתי די הרבה ולא מצאתי בלי אקטביציה.. מישהו פעם קנה אייפון בוגאס ? או יודע איפה לקנות? זה ממש דחוף :s05: -אני החלטתי לשים את זה בכללי ולא בגאדג'טים כי זה בכל זאת איפה לקנות ולא מה, אם היה אמור להיות בגאדג'טים אז סליחה ותעבירו..-
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
משהו יודע אם יש מקום בארץ שאפשר בו לקנות את החולצה הצהובה של מוביל הטור דה פראנס?? יש אפשרות להזמין את זה לארץ אבל זה טיפה בעיה בשבילי.. http://www.madeinsport.com/fr/descProduit.asp?Univers=letour&Langue=en&IdMdl=17526&IdPrpMdl=IdPrpMdl_02:001§IdPrpMdl_01:044|040&idPtn=letour&taille=Size&Devise=USD
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
? אבל לא מה שקונים ב100 שקל בכפר כאסם... אלה יותר משהו כזה http://www.kapowwe.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=airsoft-combo-ca-m4&Category_Code=classicarmy עם כדורי ברזל אז יש חנות או מישהו בארץ שמוכרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות כמות יפה של ברגים למחשב מכמה גדלים איפה מוכרים את זה? תודה רבה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתנה לחבר.. דגם של צוללת. משהו מרשים ויפה כזה, כמו הספינות האלה.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי אצל מישהו כשהייתי באילת מניפה ממש יפה של בוב מארלי מעשן גוינט משהו ממש יפה לשים בחדר , למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות אחת כזאת ? ובכלל איזה דברים יפים אני יכול לשים בחדר ואיפה לקנות כמו תמנוות יפות וכאלה , קניתי אתאמול תמונה מבד משהו יפה של אסולוט עם קוף ששותה ממש חמוד ... אז יאללה תעזרו לי תודה ...
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
אם אפשרי בכלל (אני מניח שכן). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
וזה חוקי בכלל לעשות את זה בפרטי?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השלט שלי נדפק לגמרי, רוב הכפתורים לא מגיבים אלא אם כן לוחצים ממש חזק עד שהאצבע מתחילה לכאוב וכפתורים מסויים בכלל הפסיקו לפעול, אז יש איזשהיא חנות או מקום שאני יכול לקנות ממנה שלט, עדיף שיהיה כסוף ולא שחור כי התרגלתי... אז אם יש חניות או שמוכרים איפשהו בבקשה תגידו לי כי כבר נמאס לי לשבור אצבעות...
-
- 16 תגובות
- 33.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי בויקיפדיה שהתוכנית 24 שוחחרה בחינם ובאופן חוקי לצפיה באנטרנט. חיפשתי באתר של פוקס, אבל לא מצאתי צפיה של זה. משהוא יכול לעזור לי למצוא איפו אני יכול לראות את כול הפרקים? תודה מראש, אלון
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-