עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כשאני נכנס ליוטיוב דרך הפיירפוקס אני לא שומע קול בסרטונים. הסרטון רץ רגיל והסמן הקטן למטה של רמקול מכוון למקסימום. לא יודע במה נגעתי שם. *כשאני נכנס דרך אקספלורר עובד סבבה ויש קול *כשאני נכנס לאתרים אחרים דרך פיירפוקס יש קול למישהו קרה? עריכה : תודה אנשים, הסתדר בסוף, מחקתי קוקיס לא היה לי כוח.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. יש לי כלב דוג דה בורדו וניגמר האוכל ואני לא יודע במה להאכיל אותו הוא כבר יום וחצי בלי אוכל הבאתי לו פרוסת לחם עם גבינה וכשהוא רואה אותי אוכל הוא נובח בלי הפסקה כזה בוכה אני מרחם עליו לא יודע מה לעשות חשבתי שפה תוכלו לעזור לי . אז איזה אוכל להביא לו אני פשוט לא יודעאם אתם יודעים אני ישמח אם תעזרו לי ...(כיאלו אוכל מהבית) כיאלו לימרוח לו משהו על פרוסה או להכין לו מרק יש גם ספגטי מוכן ברוטב זה בריא בישבילו? מה אפשר להביןא לו אני כבר לא יודע..? :-\

• 139 תגובות
    • 29.1k צפיות
  3. Started by FresH-MeaT,

וואי אני משתגע... ניפתח לי תיק על סמים בצבע לפני קצת פחות משנה... ואני משתחרר עוד מעט... וקיצר מצאתי עבודה וזה.. אבל לא מקבלים אותי לשם ביגלל התיק הפללי המזדיין הזה איך אני מבטל אותו\?

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by bezangeloo,

~טלפון~ אני- "שלום". --"שלום, *** נמצא?" - לא, להשאיר הודעה? -- אולי אתה תוכל לעזור לי, יש לי בעייה של וירוס במחשב, איך אני יכול לתקן את זה? - קודם כל, אתה צריך תוכנת אנטי-וירוס מעודכנת על המחשב, בצע איתה סריקה במצב בטוח. -- מצב בטוח?! -כן, בעליית המחשב, לחץ קצובות על F8 עד לקבלת מסך עם כל מני אופציות. בחר שם safe mode -- רגע, אני צריך ללחוץ F8 כשאני מקבל boot fail? -

5. Started by ALÞHA,

• 40 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by X-_PLOSIVE,

אופ"א: הפועל מול מילאן במגרש נייטראלי בשל המצב הבטחוני בארץ הוחלט כי רבע-גמר גביע אופ"א מול האיטלקים ייערך במתכונת של משחק בודד - ב-21 בחודש. ההתאחדות: נדרוש שהמשחק יהיה בת"א. לא יאומן איזה בושות!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. http://www.metacafe.com/watch/1429665/pulsar_mania/

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MOFRA,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259517,00.html לא מים לא חשמל איזה מסכנים מדינת עולם שלישית

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  9. שלום רב: היום, כאשר נסעתי בקו 3 של המטרונית מתחנת חלוצי התעשייה לתחנת מח"ל/סולד בקריית חיים, הייתי צריך למהר לתחנה כי האוטובוס היה קרוב. תיקפתי את הרב קו שלי בעמדת התיקוף המהיר, אך שום אור לא נדלק בה, והמסך שלה היה שחור לגמרי, כך שעליתי למעשה מבלי לתקף. בתוך האוטובוס הכריזה לא עבדה ועל המסכים הופיעה כתובת האינטרנט של דן בצפון במקום התחנה הבאה. התקשרתי למוקד 2450* כדי לדווח על הדברים ולאחר שלחצתי על 4 לפניות הציבור, במקום להמתין לנציג שירות, שמעתי הודעה מוקלטת בסגנון "אנו מודים לכם על פנייתכם, נא לשלוח פקס למספר 04-6250736 ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם", והקו נותק מיד לאחר מכן. לאחר התקשרות חוזרת ולחיצה על 3 לדיווח על תקלות במכשירי הכרטוס, שמעתי רק צפצופי המתנה ואף אחד ל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by aviv512,

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by qpalzm,

?What's wrong with this picture http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/ouranos_computer/product.asp?pf_id=XXLeadTek_WinFastA6600GT_AGP

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  12. http://news.walla.co.il/?w=//686842

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  13. שלומות חברי הפורום, חיפושיי אחר עבודה הובילו בינתיים לייאוש רב, ואני אסביר למה. סיימתי י"ב, אני אהיה בן 18 בספטמבר - תאריך הגיוס שלי נקבע ל16 במרץ, כלומר, עוד 8 חודשים לערך. הרבה יותר מדי זמן בשביל לא לעבוד, וכמובן שאני רוצה לעבוד. הצרה היא, שאני לא יכול לעסוק בעבודה פיזית. בזמן השביתה בתיכונים בתחילת השנה עבדתי בבית קפה מסויים, ובו, באופן הכי מילולי שאפשר, נשבר לי הגב. כלומר, עמידה ממושכת(=כמה דקות!)/הליכה/ריצה גורמים לי לכאבי גב עזים - מה שלא מאפשר לי לעבוד בעבודה פיזית מזדמנת כגון מלצרות/מקדנולדס וכו' וכו'. לכן, פניתי ושלחתי קו"ח למקומות כגון סינמה סיטי(קופאי), פלאפון/סלקום/אורנג'(תמיכה טכנית/שירות לקוחות) שכן מדובר בעבודות בישיבה, אותן אני יכול לבצע. פנו אליי מסינמה ס…

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Track,

אני זוכר שכשהייתי צעיר והזיקה שלי למחשבים רק החלה, שכל פעם שהייתי חוסך מספיק כסף הייתי הולך לחנות המחשבים הקרובה לביתי, נותן להם את המחשב שלי ומבקש מהם שישדרגו אותו. פעם זה היה כרטיס מסך, פעם זה היה צורב DVD, וכו'. ואני זוכר שתמיד אחרי שנתתי את המחשב שלי לשדרוג או תיקון, המוכר הראשי היה נותן אותו לאיזה עובד מאחורה, בן אדם שנראה לי אז מאוד רציני. אז ממה שאני מבין לבן אדם ההוא קוראים "טכנאי מחשבים". מה הוא עושה? משדרג, מתקן, בונה מחדש, אולי אפילו עושה מודים. הוא בעל ידע אודות כל החלקים הקטנים והגדולים - מבטרית הCMOS לצ'פ(ים) של הBIOS, לגודל הVRM, והוא יודע בעצם כל דבר בתוכנה שיכול להיות קשור לבנית או תיקון מחשב. עכשיו שאני סטונדט (לומד לרב מהבית), ואני מחפש עבודה לזמן מה, ה…

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by Milford Cubicle,

עו"ד מהעיירה שרלוט שבצפון קרוליינה, רכש קופסא של סיגרים נדירים ויקרים וביטח אותם כנגד אש בין שאר הדברים. חודש לאחר מכן, כאשר סיים לעשן את כל חפיסת הסיגרים הנהדרים הללו ומבלי ששילם עדיין את התשלום הראשון עבור פרמיית הביטוח, הגיש העו"ד תביעה כנגד חברת הביטוח. בתביעתו, ציין העו"ד כי הסיגרים אבדו "בסדרה של דליקות קטנות". חברת הביטוח סירבה לשלם, בטענה ברורה כי האיש צרך את הסיגרים באופן הנורמלי. העו"ד תבע ... וזכה !!! בפסיקתו, הסכים השופט עם חברת הביטוח כי טענת התביעה היא חסרת-ערך. אך יחד עם זאת, ציין השופט שהעו"ד החזיק בפוליסת ביטוח מטעם החברה שבה צוינה אחריות כי הסיגרים מבוטחים וכן הובטח ביטוח כנגד אש, מבלי להגדיר מה נחשב כאש בלתי מקובלת, וחייב את הנתבעת לשלם בהתאם לכתב התביע…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Moty_p,

רציתי לדעת למה מחקו את החתימה שלי.. החתימה שלי היתה טקסט וקישור לסרטון ב YOUTUBE....

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by xTz,

יש מצב שאתם פותחים? באתר מקצועי כלכך עם פורום לכל קטגוריה חשבתי דווקא שיהיה..

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  18. Started by kibub,

היי יש לי דברים טובים למכור ואני רואה שאין פה פורום למכירה, אולי תפתחו בישבילי

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  19. אהלן חבר'ה... קראתי עכשיו בYNET שיש שביתה מחר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3378986,00.html "במשרד הרישוי לא תהיה קבלת קהל" זה אומר שאני לא אוכל לגשת לתאוריה מחר?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  20. Started by GuGuSH,

היי, יש לי בית מרתף וברוב הזמן אני נמצא במרתף. מכיוון שהמרתף הוא מתחת לאדמה, אין שם קליטה סלולרית. מה אפשר לעשות בנידון? אני יודע שסלקום מתקינים אנטנות קטנות בבית כדי לשפר את הקליטה, אבל אני לקוח של אורנג' והם לא עושים את זה (התקשרתי אליהם היום). הנציג באורנג' הציע שאני אקנה reapeter כזה באופן עצמאי. וחשבתי שזאת יכולה להיות אפשרות לא הוגנת, אבל הכי ריאלית שיש. מאיפה אפשר לקנות דבר כזה? מה העלות של זה? תודה. ד"א, מצטער אם כן יש פורום יותר מתאים, אני פשוט מרחף, אז סביר להניח שלא שמתי לב. D:

• 17 תגובות
    • 12.6k צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

בחדר שלי אין ביכלל קליטה בפאלפון! זה מה זה מעצבן!!! מה אני יכול לעשות בישביל שיהיה לי קליטה? (יש איזה סיכוי ליתקוע בפאלא אנתנה של איזה רדיו? ???) אגב מדובר ב אלפא פי (זיין) 8

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. שלום. בהגיעי למעמד הרשמה למוסד אקדמי כלשהו, נתבקשתי להביא טפסי דיווח על שכר שנתי (106) או לחילופין טפסי מחוסרי עבודה של ההורים. כשהסברתי שנצטרך לדלג על השלב הזה, מפני שאין לי קשר להורים ואין לי אפשרות להמציא מהם את הטפסים האמורים- הופניתי למשרד הרווחה על מנת להביא מעובד/ת סוציאלי/ת מכתב שיפרט את מצבי המשפחתי ועל הנתק מההורים. (עד כמה שאני מבין זה לצורך בקשה למלגה). המשפחה שלי לא מוכרת באף משרד כמשפחה קשת יום/מרובת ילדים או בעלת כל בעייה מדווחת אחרת. עם זאת, אני לא גר בבית ואין לי תמיכה כלכלית של ההורים בשום עניין. רציתי לדעת אם מישהו פה עבר תהליך דומה ופנה למשרד הרווחה בבקשה למכתב כזה. תודה המשך יום טוב!

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  23. Started by Bah_gots_pIII_450,

incredible machine בנוסח מציאותי.... אם זה ישן נא למחוק את הת'ראד בבקשה. http://www.youtube.com/watch?v=Q5nmspVOz_Y

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by GRiM,

חלה במחלה מסתורית והחל להצמיח ענפים ושורשים בגופו.

• 56 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by Dark Respect,

שלום מישהו יכול בבקשה לפתור לי את התרגיל הבא: הוכח באמצעות אינדוקציה מטמטית כי לכל N טבעי זוגי הביטוי: 5^(n-1) + 2^(n+2) מתחלק ב21. לא צריך פירוט קפדני העיקר שאני אבין את העיקרון של פתירת התרגיל תודה רבה ! דניאל

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים