כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
-
-
או הייבואן של SILVERLINE !? אני מעוניין, לבצע רכישה גדולה שלי ושל חבר לקנייה מרוכזת של דיסקים.... ואני רציתי לשאול ישירות את הייבואנים לגבי מחירים.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מחפש את הקידומת של מדינת ארה"ב וגם את הקידומת של העיר ניו יורק מישהו יודע מהן?
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
כנראה שיש מצב שאני קונה מהם אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליהם אם שירות טוב, אין בעיות עם חלקים משומשים ועוד... ושמעתי שהם 4 אנשים כולה בחברה אחת שהיא דיי גדולה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
פרסמו פה פעם אתר שמלמד איך לעשות הכל, מהר יותר, לדוגמא לקשור שרוכים מהר יותר וכמה זמן חסכת וכמה זמן זה חסך לך בכל החיים.. חיפשתי המון ולא מצאתי גם בגוגל.. מישהו מכיר ויכול להביא לינק?[br]פורסם בתאריך: 29.10.2008 בשעה 23:55:07 מישהו?
-
- 16 תגובות
- 7k צפיות
-
-
מי יודע?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי פרופיל 97 (את האמת יש לי בעית ראיה.. זה לא אמור להוריד פרופיל?) מה אני יכול לעשות עם פרופיל כזה בצבא?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הזמנתי המון חבילות בחודשיים האחרונים, כל החבילות עם מספר TRACKING הגיעו, ו4 חבילות (4 !!! ) אבדו ולעולם לא קיבלתי אותם, לכל ה4 לא היה מספר טראקינג. כל החבילות ממוכרים עם 99 אחוז פידבק באיביי, ששלחו לי שוב את המוצר לאחרונה אחרי שאמרתי להם שלא הגיע. האם מערכת הדואר בישראל כל כך פרוצה שעובדים של הדואר גונבים חבילות בלי מספרים ? האם אין שום דבר לעשות בנידון ש4 חבילות לא הגיעו פשוט ? אני מבין שחבילה הולכת לאיבוד אחת ל50, וגם זה ממש לא בסדר... אבל 4 חבילות ? השאלה שלי היא למי שמכיר את מערכת הדואר מבפנים, אם עובד גונב חבילה לא רשומה בדואר, מישהו יכול בכלל להגיע אליו ? או שזה ממש קל ? זה ההסבר היחידי שמצאתי למה 500 שקל הלכו לפח. ואף מטוס מהונג קונג לא התרסק בשבועיים האחרונים לפ…
-
- 86 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
כמו: Skazi - Hit N' Run, Infected Mushroom - Becoming Insane. נראה לי שאלה השתיים שאני מכיר - טראנסים עם lyrics. מישהו יכול להמליץ לי על עוד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי מחבן מחר ואנחנו צריכים לכתוב פסקה מפעיל לסביל.. קיצור- איזה מילות קישור אתם מכירים כמו then, first of all.....?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אנשים , היום הייתי אצל הקצין מיון לשיבוץ מחדש. אז הוא שיבץ אותי כמש''ק מטה. מישהו יודע מה עושים בתפקיד, איך היציאות ובאיזה בסיסים זה בדרך כלל?
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.tau.ac.il/honorroll.html מה הרשימה הזאת מתחת לכותרת "אות הנשיא" מציינת?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
באופן אישי אם הייתה אפשרות יותר גרועה מ-4, הייתי בוחר אותה. פשוט נמאס ממנה ומההמלצות המפגרות שלה. :bash: עוד מישהו מסכים איתי?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
רלוונטי עבור אלו שכבר יש להם ממיר כלשהו של YES והחליטו לשדרג אותו ל MaxHD. אני משדרג את אחד הממירים הנוכחיים ל MaxHD והנציגה המבולבלת והמבוהלת משו זיבלה לי שהשקע הנוכחי בקיר לא מתאים לממיר הזה וש*קבלן* צריך להגיע במיוחד ולהחליף אותו באחד שכן מתאים, ועל זה למעשה נגבה הסכום המדובר. חוץ מזה כמובן יש את התשלום על הממיר עצמו. מנבירה קלילה ב Layout של הממיר, שמן הסתם מקבל את אותו כבל קואקס 75Ω קלאסי שכל ממיר שקדם לו ב YES ונמצא אצלי עוד מתקופת "תבל" מקבל, אני פשוט לא מבין על מה ולמה? על זה שהטכנאי צריך לשבת עוד 2 דקות, להכנס לתפריט ולסנכרן אותו מול הראוטר בשביל לאפשר את ה VOD? אני יכול לעשות את זה, תודה. ה"התקנה" תתבצע רק עוד שבועיים. אז, האם מדובר בשיטת מצליח חדשה של יס או שזה…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אתמול קנו לי את הנוקיה 3100 וכאשר אני מנסה להוריד דברים הוא אומר חיבור gprs אינו זמין
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם,אני חדש פה,גולש בפורום כשלושה חודשים... אני מגן יבנה - ישוב ליד אשדוד. בן 15,חולה על מחשבים בעיקר על חומרה ובאנצ'מרקים וחובב רשתות. מקווה להשתלב פה.., אז קדימה תנו בברכות...
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
גוגל תחשוף בקרוב ללקוחותיה את טביעת הרגל הפחמנית שלהם עבור חלק מהאפליקציות שלה, ביניהן ג'ימייל ודוקס ■ הצעד מרחיב את האמצעים שמציעה גוגל, שנועדו לעזור ללקוחות למדוד ולהפחית את פליטת הפחמן הגולמית של השימוש בשירותי הענן של החברהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 306 צפיות
-
-
-
הנקמה המתוקה !!! איך להתנקם "בחבר" שהכניס לך רימון עשן לתיק ? !!! :AR15: היום יום רביעי 23/10/2002 סמוך לשעה 10:05 כאשר אני מדבר עם חבריי (משתפים בני-זונות) אני שם לב פתאום להמולה סביבי בסובבי את ראשי לאחור , ומה עיני רואות מתוך תיקי בוקע מסך עשן אדום !!! ישר פעלתי במהרה והוצאתי את רימון העשן מהתיק ליפני שהוא היה שורף לי את כול הדברים אבל למרות זאת ניכר נזק לא מבוטל של מספר חפצים אישים שנשרפו כתוצאה מהנזק לאחר חקירה קצרה גיליתי שזה "חברי" (כנאמר "אם כאלה חברים מי צריך אויבים") אני לא עשיתי "לחבר" הזה כלום !!! וככה הוא עושה לי !!! ולאחר המעשה הוא צחק ולא התחרט ואפילו לא ביקש סליחה אני מבקש ממכם אחי היקרים אנה תנו לי עצות ,רעיונות ודרכים מעשיות …
-
- 76 תגובות
- 7.8k צפיות
-