כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מכשירים חשמלים כמו GPS, פלאפון, מכונת גילוח שאני רוצה לחבר אותם בארה"ב. בדקתי והמטענים של כולם רשום 100-240V ו50-60W לפי מה שהבנתי אני צריך פשוט לחבר אותם לשקע שונה מסוג A (קווים כאלה לא עגולים), לא ממיר. נכון? ואם כן לאמא שלי יש מפצל ל3 חיבור מסוג A. אני יכל פשוט לחבר את המכשירים ולמפצל וזהו? בלי ממיר כלום? (סליחה על החפירה פשוט אני לא רוצה להגיעה לחו"ל ולמצוא את עצמי בלי מכשיר עובד... :-\) TNX
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אנשים. הבטחתי למכר שלא מבין במחשבים שאעזור לו לפרסם דירה שהוא צריך להשכיר ברשת. לצערי כל האתרים שמצאתי דורשים תשלום. מישהו מכיר לוח באינטרנט שמאפשר פירסום מודעה ללא תשלום?
-
- 13 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי חברים. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אפשרות להוריד את תוצאות החיפוש לאקסל באתר יד2. לא מצאתי לזה איזכור בGOOGLE ורציתי לדעת אולי מישהו מכיר? חשב? יש לו רעיון אולי.. כמובן שזה למטרות פרטיות ולא מסחריות, אני מחפש דירה ואני רוצה לערוך אקסל עם פרטי הדירות שיצאו בחיפוש והרבה יותר נוח לי לעבוד באקסל אשמח לרעיונות ועזרה! תודה
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
-
-
שבוע הבא אני באילת וחשבתי למה לא לקנות מחשב שם אם אפשר לחסוך את המע"מ אני מוציא על המחשב בארך 6000-7000 ש"ח שזה חוסך לי כ 1000 ש"ח מה אתם חושבים על זה ואם יש חנויות באילת ברמה שאפשר לסמוך . תודה חברה מחכה לתגובות .
-
- 9 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
אתם אנשים לא נחמדים!!! בסוף אני עוד אעלב..... :'( מה יש לכם נגד ארנבים?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש כמה שירים של גאז משולב עם מוזיקה אלקטרונית ופשוט לא מוצא רציתי לדעת אם אולי תוכלו להמליץ לי על כמה שירים\אומנים ? תודה מאש ;D
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הכותרת מספיק אינפורמטיבית? אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום.......
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אם אני מעל גיל 18.. ואני עובד ב2 עבודות בו זמנית.. בטופס 101 של כל עבודה רשמתי שאני לא עובד בעבודה אחרת כי אחרת לא היו מקבלים אותי.. איזה בעיות עלולות להיווצר לי? איך אפשר לעלות על זה? ומה יכול לקרות? אשמח קצת לפירוט בנושא..
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רק שבמקום שישיר אותו מישהו מאייפל 65, שרה אותו איזה מישהי, והמילים טיפה שונות.. מישהו יודע על מה אני מדבר? move your body and your soul משהו כזה, וזה שיר דאנס כזה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מסתבר שאם אתה שייך לצופים (בארה"ב), ואתה פעיל נגד הפרת זכויות יוצרים - מגיע לך תג. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4646 יש לכם רעיון איך ייראה התג? שילחו תגובה ;D
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היום אישרה וועדת הכספים את העלאת משכורתם של שרי הממשלה והעומד בראשה בסכום שבכותרת. כל אחד ואיך שמרגיש לו .... לא יודע מה איתכם, אבל השרים נהנים !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיר ששמעתי בפרסומת של שופרסל משהו כזה.. עם כרטיס מבצעים אני זוכר את המשפט הבא nobody knows it but we got a secret smile..
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
נועם שלנו הגיע לגיל 17! הבא נסקור את הדברים שהוא יוכל לעשות בקרוב עוד שנה הוא יוכל לשתות אלכוהול (Yeah right) עוד שנה הוא יוכל להיות לוחם סיירת (Yeah right) וכבר השנה הוא יוכל לעשות רשיון, בתקווה למעט שיעורים וטסטים (Yeah right) ;D בהצלחה בחיים, עושר אושר ויושר, עד 120 ובהצלחה במבחן בפיזיקה מחר בגלל המחסור בסמיילים מקפצים ושאר תוספות גיגלתי לנו כמה תמונות כדי להרים את האווירה הנה תמונה של porsche הנה תמונה של porch (ThePorcher, יצירתיות של הצוות שלנו) הנה תמונה של ניגה שמן הוא קפץ מפורום Windows ונשאר רק על רשתות, כנראה היה לו מזל לשאר השמנים זה לא קורה ולבסוף עוגה ובלונים HAPPY BIRTHDAY DUDE!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אללה ... יוסטור !!
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי חברים, אני זקוק לעזרתכם. בתקופה האחרונה אני משקיע את כל כולי ע"מ לקבוע מסלול לימודים לשיפור ציוני הבגרות. הבעייה היא שהעבודה מרובה ביותר ומחזוריות ההרשמה למכינה/מסלול אקדמי היא אחת לשנה שההרשמה נעשית עד חצי שנה לפני תחילת הלימודים. בשיחת טלפון שערכתי עם יועצת אוני' ת"א (שאיתה גם תאמתי פגישה) נאמר לי שהמכינה הבאה תפתח רק בספט' 2007 ובכל אופן מכינה מתמקדת רק במתמטיקה, אנגלית ומקצוע ברמת 5 יח"ל כך שבכל אופן חלק מהמקצועות אני צריך לשפר עצמאית. המקצועות שאני צריך לשפר הינם: אזרחות ספרות היסטוריה (חלק שני) גיאוג' ואם ידרשו ממני יותר מ3 יח"ל אזי גם מתמטיקה. המצב דיי עגום :-\ אני משלים עם העובדה שכנראה ואוכל להרשם רק למכללה אך בכל מקרה אני פונה אליכם. לאן ללכת ? א…
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
חבר'ה מישהו יודע מאיפה ניתן להוריד תרגום בעברית לסרט Carandiru? תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3585919,00.html אף פעם לא חשבתי על זה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
גוף הקירור של כרטיס המסך היה דבוק לשבב GeForce 5900XT ע"י מדבקה טרמית. (אני חושב, לא בטוח) נאלצתי להסיר את המדבקה הזמן התקנה גוף קירור חדש, אבל ההתקנה נכשלה. עכשיו גוף הקירור יושב על השבב, אבל הוא לא נצמד. כתוצאה, כרטיס המסך שומר על טמפ' 56 יציב בזמן מנוחה, אבל מתחמם יתר על המידה בזמן פעולה. איפה ניתן לרכוש מדבקה טרמית? כמה היא עולה? ניתן לפתור את הבעיה בלי מדבקה?
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=abxAdGQNu3Q&mode=related&search= יש שם איזה 7 פרקים כולם אדירים! עריכה: זה שני חברה שמדובבים את ספלינטר סל...אבל לא מה שאתם חושבים ;D בהתחלה יש בחור ובחורה שמציגים אבל זה ממש קצר מיד זה מתחיל אחרי זה.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קיבלתי הזמנה ליום הפתוח הזה של העתודה אבל אין לי כוח ללכת רציתי לדעת אם "קוראים שם שמות" ;D ורושמים מי הגיע ונרשמים שם או שאני יכול לוותר על התענוג
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש סרטים טובים לראות, בין אם בקולנוע בין אם בחנות בלוקבסטר הקרוב ובין אם להשתמש בדרכים כאלו ואחרות בכ מקרה אני מחפש סרטי פעולה עם אפקטי סאונד נחמדים וכאלה וכן הרבה מתח בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-