עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו יודע? הצלחתי דרך ההגדרות להפעיל רק את הרמקוליים הקדמיים והאמצעיים. תודה מראש.

• 45 תגובות
    • 8.3k צפיות
  2. מדובר במקרר ישן אמקור XL ואין לו שום כפתורים בהקפאה.. מה לעשות פשוט להשאיר את הדלת פתוחה ולחכות שהקרח יתפורר לו?

• 26 תגובות
    • 25k צפיות
  3. אני נכנס ללשונית Networks ומקליד Israel אבל יש כל מיני רשתות שאף אחד מהן היא לא ישראל אלא ישראל בתוספת משהו.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  4. אני רוצה להעלות סרטון לפייסבוק, איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  5. Started by darkman,

היום קיבלתי דואר זבל(מאוד נדיר אבל קורה) בכל זאת שלחו את זה מ HOTMAIL והנה התוכן מאוד התעצבנתי למה שקיבלתי את זה פעמים (שמו לב למה שכתוב בסוף (באנגלית)) אז חשבתי לעצמי למה שרק אני יסבול אני יתקשר לבן אדם הזה מאוחר בלילה ויעיר אותו אז לפני כמה דקות אני מתקשר זה מחייג מחייג אחרי בערך 10 צילצולים אני שומע ניתוק עשיתי את שלי :D :D אם גם לכם יש דרכים אשמח לשמוע!

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Green,

שלום אני צריך לצלצל לאנגליה ואני לא יודע איך זה המספר שנתנו לי אבל אני לא בטוח שאני רושם אותו ישר ככה וזהו 07768492xxx אני לא יודע לאיזה חברת שיחות לחול אני מחובר ככה שעדיף לי לצלצל דרך מי שהכי זול לאנגליה תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by 00000,

אין לי קרובי משפחה שקשורים לאמריקה/ארה"ב של אמריקה. בעתיד אני ארצה לגור לתקופת זמן ממושכת ולעבוד שם בתור מפיק מוזיקה בכמה אולפנים. זה אפשרי? עריכה: ולמי שיודע, צריך הסבר קצר על אשרת P http://www.drsi-law.com/immigrateusa.htm

• 17 תגובות
    • 8.8k צפיות
  8. מישהו מכיר אתר שמרכז את התנאים לקבלת אזרחות במדינות שונות בעולם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה מותר לו ומה אסור, מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  10. איך מקבלים שיא גינס בישראל ?

11. Started by Moo^Moo,

אני שואל את זה בשביל קרוב משפחה... הוא מעוניין להקים חנות מקוונות והוא ביקש מימני לברר לו. מישהו יודע מה בדיוק צריך? חוץ מאתר וSSL כמובן. כלומר מי מייבא מה? איך קושרים קשר אם ספק/יבואן? כל מי שיש לו מה להגיד, גם בלי קשר לשאלות מוזמן. נ.ב טיפים כללים יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by nir1992,

שלום, אני צריך עצה איך להקליט ממחשב למחשב נגיד שאני באתר כמו יוטיוב או כל אתר שעובד ב-streaming שאי אפשר לשמור את מה שאתה רואה או שומע אלא רק כשנכנסים לאתר ומחכים שיטען...ומחכים...ומח... אז חשבתי, מאחר ויש לי שני מחשבים שאחד מתפקד בעצם כאולפן הקלטות עם כרטיס קול משוכלל והשני מחובר לאינטרנט אז אולי אפשר לחבר את שני כרטיסי הקול בכבל R.C.A למשל, ולהקליט את מה שמחשב האינטרנט משמיע ישר למחשב האולפני. השאלה היא רק, איך באמת עושים את זה ??

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  13. Started by TheHungryOne,

היי. מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך להקפיץ דיון לראש הרשימה? תודה.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  14. כן אני רציני. השאלה היא די פשוטה. יש דף נייר. צריך לקפל אותו לשלוש , כמו שמקפלים לשניים. יש תנאים: א. אסור להשתמש בכלי מדידה. ב. אפשר להשתמש רק במימד אחד של הדף ( אורך או רוחב ). כלומר, על מנת שהשיטה תעבוד עבור כל סוגי הדפים. ג. הקיפול חייב להיות מדויק. בדיוק כמו שכשמקפלים לשניים מצמידים את הקצוות הרחוקים ואז יודעים בבטחון שיווצר בדיוק חצי. אני משתגע מהדבר הזה.. שעות אני יושב ומנסה לפתור את זה.. אם מישהו מצליח, אז בבקשה תגידו לי איך עשיתם את זה. תודה.

• 26 תגובות
    • 10.8k צפיות
  15. נגיד שהעלתי סרט בכמה חלקים ליוטיוב , איך אני יכול לעשות שבאופן אוטומטי ברגע שחלק 1 יגמר יחל אוטומטי חלק 2 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  16. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

איך מרוויחים כסף ווירטואלי ב-paypal, ובאילו אתרים אוכל לעשות שימוש באותו כסף וירטואלי?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  17. הסיפור הזה כבר לא עקרוני כי מצאתי פתרון, אבל אני משאיר אותו-קראו חופשי והמנעו מלרדת עלי אם הירידה לא תהיה ממש קורעת... אוקיי.. אז זה הסיפור.. היום באחד השיעורים, המורה העבירה איזה ילד (שאני בקושי מכיר, בדיוק עברתי לתיכון) לידי. הרחתי ריח חזק של סיגריות, ונפלט לי מהפה :"איכס מה זה הריח הזה? יש פה ריח של סיגריות פתאום", ואסור לעשן בביה"ס. הייתי בטוח שהמורה לא שמעה את זה כי היה רעש (שיעור דרמה), והילד לחש לי :"חכה חכה אחרי הבית ספר אני קובר אותך". הייתי בטוח שהוא ציני, אז צחקתי (הרושם הראשוני שקיבלתי ממנו הוא שהוא סתם ילד טוב עם 80 איי קיו). אחרי זה, במשך כל היום הוא עושה לי תנועות של "חכה חכה". לא שאני מפחד ממישהו (אני בג'ו ג'יטסו כבר חמש שנים, אבל אני לא יכול לסבול אלימות)…

• 161 תגובות
    • 17.2k צפיות
  18. Started by TOMMYB1,

עזרה בבקשה .. דחוף!

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  19. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3206200,00.html פרטים מלאים בפנים. כמה חבל שיש כולירות כאלה בכל מקום.

20. ערב טוב בוצ'אצ'וס קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון פשוט זה לא בדיוק "משחק" שמתאים לכל מי שנמצא בפורום משחקים..(בכל מקרה תעבירו בבקשה אם זה יותר קשור לשם) אז ככה..מה זה בעצם לבבות? זה מבוסס על משחק קלפים שאני לא מכיר ? זה משחק קלפים עם שם אחר ? חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי אשמח לשמוע ממי שמכיר את החוקים ובגל מה שאני הצלחתי להבין זה שצריך להיפטר מהקלפים הגבוהים כביכול ולצאת מזה עם הניקוד הנמוך ביותר.. חדשו לי בבקשה לילה טוב .

• 4 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. Started by EasyPooper,

כותרת ;D תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Cyron,

?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  23. ה360 הגיע לארץ! עכשיו הוא במכס.. :-\ איך אני מוציא אותו משם? מה העלויות? ואיך בגדול כל העסק עובד? (אתרי המכס חסרי ערך ממה שניסתי לבדוק...)

• 19 תגובות
    • 7.2k צפיות
  24. Started by aviram20,

מישהו יכול לתת לי אתר שאני יבחר קובץ שצילמתי והפלאפון לעלות והוא יעלה לי אותו ככה שאני ישלח למישהו לינק הוא יכנס ויראה את זה ?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  25. קניתי משור אנכי של חברת 'wolf' ואני צריך להחליף את הברגים שתופסים את הלהב. (אחד אבד ובאחד נשחק התבריג). מישהו יודע איך משיגים אותם (יבואן או משהו)?

דיונים חדשים בפורומים