כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. מחקתי את חשבון המייל הישן שלי ופתחתי מייל חדש. לצערי אני רשום לאתר HWzone עם חשבו המייל הישן שלי. איך אפשר לעדכן את כתובת המייל באתר??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי איפה שהוא שצריך להעלות את זה דרך המערכת הישנה שלהם 2.x העליתי: הראשוון: http://www.zendurl.com/r/rbchtt1/w/ והשני: http://www.zendurl.com/r/rbchtt/www/ ***** איך אני מוסיף את זה לDB של Radioblogclub.com? כשאני מחפש את זה שם אני לא רואה את זה שם...
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום! לאמא שלי של אתר אינטרנט, הוא עוד לא עלה, אבל עוד מעט עולה, דרך דפי זהב. רציתי לשאול האם זה אפשרי לעלות את האתר לדף הראשון של GOOGLE? שאם נגיד מחפשים מעצבי פנים, או עיצוב פנים, אז מופיע האתר שלה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות סרט ב- 60FPS שצילמתי כמה דקות אבל לא ניתן להעלות 60FPS רק 30 למה ? הרי YOUTUBE הבטיחו שניתן
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לעלות סרטון פלאש לאתר ....איך אני עושה אתזה?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש תוכנה שדרכה מעלים תמונות לאתר איך מגיעים אליה ? מישהו יודע את הכתובת ?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
הצוואר שלי כתם אחד ענק. ואני די אמור לבא אליה וההורים שלה שם, והם לא הכי מאשרים... נווו לא משנה. פתרונות מהר. לא איפור.
-
- 14 תגובות
- 25.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הטלפון שנמצא בתמונה של יונידן באתר של וואלה הוא נמכר היום ורשום שם שיש מזכירה אבד לי הספר של הטלפון ואין לי מושג איך עושים את זה גם חיפוש בגוגל העלה כלום מישהו מכיר את הטלפון ויוכל להסביר לי איך מתפעלים את המזכרה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2122295 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
מדובר במקרר ישן אמקור XL ואין לו שום כפתורים בהקפאה.. מה לעשות פשוט להשאיר את הדלת פתוחה ולחכות שהקרח יתפורר לו?
-
- 26 תגובות
- 25.4k צפיות
-
-
אני נכנס ללשונית Networks ומקליד Israel אבל יש כל מיני רשתות שאף אחד מהן היא לא ישראל אלא ישראל בתוספת משהו.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות סרטון לפייסבוק, איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היום קיבלתי דואר זבל(מאוד נדיר אבל קורה) בכל זאת שלחו את זה מ HOTMAIL והנה התוכן מאוד התעצבנתי למה שקיבלתי את זה פעמים (שמו לב למה שכתוב בסוף (באנגלית)) אז חשבתי לעצמי למה שרק אני יסבול אני יתקשר לבן אדם הזה מאוחר בלילה ויעיר אותו אז לפני כמה דקות אני מתקשר זה מחייג מחייג אחרי בערך 10 צילצולים אני שומע ניתוק עשיתי את שלי :D :D אם גם לכם יש דרכים אשמח לשמוע!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך לצלצל לאנגליה ואני לא יודע איך זה המספר שנתנו לי אבל אני לא בטוח שאני רושם אותו ישר ככה וזהו 07768492xxx אני לא יודע לאיזה חברת שיחות לחול אני מחובר ככה שעדיף לי לצלצל דרך מי שהכי זול לאנגליה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי קרובי משפחה שקשורים לאמריקה/ארה"ב של אמריקה. בעתיד אני ארצה לגור לתקופת זמן ממושכת ולעבוד שם בתור מפיק מוזיקה בכמה אולפנים. זה אפשרי? עריכה: ולמי שיודע, צריך הסבר קצר על אשרת P http://www.drsi-law.com/immigrateusa.htm
-
- 17 תגובות
- 9k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שמרכז את התנאים לקבלת אזרחות במדינות שונות בעולם? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה מותר לו ומה אסור, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
אני שואל את זה בשביל קרוב משפחה... הוא מעוניין להקים חנות מקוונות והוא ביקש מימני לברר לו. מישהו יודע מה בדיוק צריך? חוץ מאתר וSSL כמובן. כלומר מי מייבא מה? איך קושרים קשר אם ספק/יבואן? כל מי שיש לו מה להגיד, גם בלי קשר לשאלות מוזמן. נ.ב טיפים כללים יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עצה איך להקליט ממחשב למחשב נגיד שאני באתר כמו יוטיוב או כל אתר שעובד ב-streaming שאי אפשר לשמור את מה שאתה רואה או שומע אלא רק כשנכנסים לאתר ומחכים שיטען...ומחכים...ומח... אז חשבתי, מאחר ויש לי שני מחשבים שאחד מתפקד בעצם כאולפן הקלטות עם כרטיס קול משוכלל והשני מחובר לאינטרנט אז אולי אפשר לחבר את שני כרטיסי הקול בכבל R.C.A למשל, ולהקליט את מה שמחשב האינטרנט משמיע ישר למחשב האולפני. השאלה היא רק, איך באמת עושים את זה ??
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
היי. מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך להקפיץ דיון לראש הרשימה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כן אני רציני. השאלה היא די פשוטה. יש דף נייר. צריך לקפל אותו לשלוש , כמו שמקפלים לשניים. יש תנאים: א. אסור להשתמש בכלי מדידה. ב. אפשר להשתמש רק במימד אחד של הדף ( אורך או רוחב ). כלומר, על מנת שהשיטה תעבוד עבור כל סוגי הדפים. ג. הקיפול חייב להיות מדויק. בדיוק כמו שכשמקפלים לשניים מצמידים את הקצוות הרחוקים ואז יודעים בבטחון שיווצר בדיוק חצי. אני משתגע מהדבר הזה.. שעות אני יושב ומנסה לפתור את זה.. אם מישהו מצליח, אז בבקשה תגידו לי איך עשיתם את זה. תודה.
-
- 26 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
נגיד שהעלתי סרט בכמה חלקים ליוטיוב , איך אני יכול לעשות שבאופן אוטומטי ברגע שחלק 1 יגמר יחל אוטומטי חלק 2 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-