עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עד עכשיו משום מה היה לי בראש ששני הקווים המאוזנים הם בחלק העליון אבל בגוגל ראיתי תמונה שבה הם בחלק התחתון. מה בעצם הנכון ומה מופיע בסדרה גיבורים? אשמח לדברים ודאיים.

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by massinvallus,

אני רוצה לראות כי אני לא מסתפק בלראות אותם באינטרנט. חייבת להיות חנות באיזור פ"ת-רמת גן

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by ThePorscher,

השעה 7 בערב.. אני עובד לי ב-Word על איזה עבודה לבי"ס במחשב שלי, עם דארקי. ICQ על DND. אני מציץ מידי פעם לבדוק אם יש הודעות. פתאום אני מקבל הודעה מיוזר שלא ברשימה שלי. מספרו 248495965 (מספר שלא מופיע באף רשומה של האייסיקיו דרך אגב...) כותב לי באנגלית. אני יודע כבר לא להתייחס לשטויות האלה שאני מקבל 20 מיליון פעם באייסיקיו מבחורות בנות 24 מלוס אנג'לס ששואלות אם אני רוצה לדבר.. ואני אף פעם לא עונה כמובן.. אבל הפעם משהו מוזר. ההודעה עצמה לא שאלה אם אני רוצה לדבר אלא אמרה משהו על זה שהחשבון אייסיקיו נמחק לו, ולשלוח אי-מייל לחברה בלה בלה בלה. משהו כזה. והדבר המפתיע הוא שקיבלתי שתי הודעות ברצף. דבר שאף פעם לא קרה עם הבחורות בנות 24 מלוס אנג'לס.. אני אומר לעצמי, נו טוב. סוג…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. איך מכניסים לפורום לינק בלי שתופיע הכתובת של הלינק? כלומר לרשום איזה מילה או כמה מילים ולהפוך אותן ללינק.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by R9547655G,

Wel The Problem is That Emule Cant Connect, The Servers Are all Worked Yesterday and tody they not: "6/1/2006 10:57:27 AM: Error while connecting to DonkeyServer No2 (62.241.53.16:4242): Error 10061: No connection could be made because the target machine actively refused it. 6/1/2006 10:57:27 AM: Fatal Error while trying to connect. Internet connection might be down " while the connection is active...? edit: problem Solved : ExorZist Mod

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by fuck off,

ישל י דוד בארה"ב שמתעקש לשלוח לי מתנה, אני דיי התנגדתי אבל הוא ממש עקשן. נכון לעכשיו הוא רוצה לקנות לי אייפוד נאנו. אני דיי נוטה להסכים ולקחת, אבל לא מזמן החלטתי שאני רוצה שעון. אני לא יודע להחליט לבד בנושא, אז אשמח לעזרה מכם. אפשר גם להציע דברים אחרים. ד"א, האייפוד עולה 150$ אז אם אתם מציעים משהו זה מחיר הגג. לי אישית יש כבר אייפוד, אבל זה מיני, והוא ישן וגוסס ואני לא רוצה לחכות לזמן שהוא ימות ולהישאר תקוע בלי נגן בכלל. אמרו את דבריכים.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Skazi - Astrix - Astral Projection - Alien Project - Infected Mushroom - Chemical-Crew - כן כן, בעיקר טראנסים, ושיתאימו לספורט. עכשיו האוסף שלי די מצומצם והייתי רוצה להרחיב אותו. הייתי גם שמח לעוד המלצות מאותו הז'אנר ה"אלקטרוני", וגם מוזיקה רגועה יותר באה בחשבון. ומה עם שירים של aphexTwin? תודה רבה מראש מאור

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by oorlevi,

אני רוצה לברר אם מכללת דרבי מורשת, בדקתי במה"ט והיא לא מופיעה ברשימה.. גם מוזר שמקבלים שם אנשים רק אם בגרות בלי יותר מידי דרישות.. מישהו שמע משהו ? תודה!

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by *NightMare,

אני ממש רוצה לעשות עגיל בגבה אבל ההורים לא ממש שמחים מזה... הם אומרים שזה פוגע בראייה, האם זה באמת פוגע? אשמח מאוד אם תוכלו להביא לי מאמרים או דברים כאלה בשביל להראות להורים שלי תודה...

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. היום ב Messenger, בטעות שלחתי את מספר הטלפון שלי לאדם הלא נכון (התבלבלות בשיחות,התכוונתי לשלוח לחבר מהביה"ס), בקיצור הוא אומר לי "שקרן" על כל תירוץ שאני ממציא לו שזה המספר שלי. מה אפשר לעשות כדי למנוע מימנו להתקשר? בוא נומר.. שהוא לא האיש הנכון. מילא חבר טוב.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ROTFL,

הראשונה מסוגה? מוצרים כאלו קיימים בשוק מעל שנה - למה לא לבדוק לפני שאתם טועים ומטעים (לא שלהטעות את YNET זו כזו חוכמה): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3265648,00.html

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by adi518,

היי, לפני יומיים שלושה קניתי מחשב חדש שהיה אמור להגיע עם DVD של LITEON (ראה לינק למוצר המדויק: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1513032558.htm) הקיצר חלה טעות וקיבלתי סידי רום של לייטאון (הייתה מדבקה רשמית של לייטאון שווידאה שעם זאת הסידי רום אכן של לייטאון, ולמה אני אומר את זה....) יום אחרי הלכתי להחליף לדיוידי של לייטאון שעליו שילמתי כסף, וקיבלתי דיוידי שלא מראה שום סימנים מלייטאון -לא מדבקה כמו שעל הסידי רום שאגב אפשר לראות בתמונה של המוצר באתר (אני יכול לוודאות זאת אותה מדבקה במאת באחוזים), ולא בפרטי הדרייבר של וינדוז. השאלה היא... מי יכול בבקשה להסביר ? האם ככה זה אמור להיות ? או שאכן קיבלתי מוצר אחר ואני צודק בטענתי ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  14. Started by Yehudaa,

לבן שונא שחורים , שחור שונא לבנים אשכנזי שונא ספרדים, ספרדי שונא אשכנזים וכן על זה הדרך .... פירושו שאותו גזען אפס גדול . ולא משתווה לנבילה מסריחה.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  15. אממ כן, אז כפי שהכותרת מרמזת, אני מחפש מוזיקה נעימה לאוזן (מוזיקה לאירועים.. בר מצווה וכאלה) כזאת שלווה כזאת.. שירים יפים, לא קופצניים, שנעים לשבת ולהאזין להם ככה בקטנה ברקע מקווה שהבנתם את כוונתי

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  16. מה אומרים ? (פשוט אחלה מחירים לחג במשביר לצרכן ...רוצה להתפרע) ;D

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. מעריץ מוכשר של מלחמת הכוכבים יצר מעין מצית משוכלל, שמרגיש כמעט כמו חרב האור האימתנית שתמיד חלמתם עליה היום (ה-18 בדצמבר) הוא היום הגדול, שבו הפרק השביעי והחדש בסדרת מלחמת הכוכבים (Star Wars: The Force Awakens) מגיע אל האקרנים באופן מאסיבי ורשמי, עם השקה מקבילה בעשרות רבות של מדינות – וכוונות ברורות לשבור את כל שיאי ההכנסות והפופולריות של הוליווד, שחלק מהם נקבעו רק לפני כמה חודשים בידי 'עולם היורה'. לרגל המאורע הזה, כך נראה, החליט משתמש YouTube העונה לשם Sufficiently Advanced לפרסם סרטון חדש ומדליק, אשר מתעד את חבר האור (Lightsaber) אותה יצר והרכיב לעצמו. הבחור שבסרט נעזר במבנה שהודפס תלת מימדית, בשילוב עם תא מתכת שכולל מתנול ובוטאן כדלק, בכדי לירוק להבת אש …

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  18. במדריך הבא תמצאו את כל ההגדרות המתקדמות שיש בפייסבוק המדריך להגדרות מתקדמת בפייסבוק

19. Started by Norm4nde,

אז ככה אני חושב עכשיו ונשאר לי שבוע וחצי בתום השבועה וחצי אני מקבל תכסף ... זה 2000 ש"ח אז חשתי מה יותר כדאי לקנות כרטיס מסך או מסך... המפרט בצד... ד"ט זה למחשב מספר #2 חשבתי או על מסך 19" 2 MS/ כרטיס מסך אולי את ה 7900gtx 512 mb שיש פה במבצע :\ ואם אני יקנה את הכרטיס מסך אני יזמין גם איזה אוזניות או משהו בשאר הכסף... ויש לי עוד משהו אם כבר פתחתי תרד... בעוד כ - 3 שבועות אני קונה פלאפון בארה"ב איזה פלא אתם אומרים כדי לקנות אולי אני חשבתי על ה N93 ... יש משהו יותר חדש יש תותח מזה :?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  20. יוצא לשמעו מדי פעם על כל מיני יפנים שמתאבדים בגלל כסף. לא נראה לכם מטופש? הרי גם אם בן אדם חי במדינה הזאת (מדינה מערבית) עם משכורת של מלצר, הוא עדיין ב-25% העשירים (המפותחים/המערביים) בעולם. ואפילו אם נהיה ממש קיצוניים ונגיד שאין לו משפחה אין לו חברה אין לו ביטוח לאומי והוא גר ברחוב, הוא עדיין חי יותר טוב מרוב העולם (בכל זאת הוא לא צריך לצוד או למות) כל ההיסטוריה האנשים הכי תותחים - יוליוס קיסר, נפוליאון חיו פחות טוב ממה שבן אדם ממוצע חי היום (לא היה להם אוטו, לא היה להם טלויזיה, לא יכלו לנפוש ברמה שנופשים היום, לא יכלו להיות בריאים כמו היום) רוב העולם זה מדינות כמו אפגניסטן, אנטרטיקה, אפריקה, כל מיני חורים באסייה, שבטים בדרום אמריקה שחיים על האמזונס בסין סבא שלי סיפ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Ido.G,

היי, יש איזה שיר שבו יש מעיין קטע כזה בסגנון האחים בלוז "everybody need sombody"......... ואז משהו עם "כל אחד צריך למות". איזה שיר זה? תודה

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  22. שלום. אני מתאמן בקאפואירה והשאלה שלי היא האם קאפואירה זה אומנות לחימה או ריקוד. אני נוטה יותר לכיוון האומנות לחימה, אבל חבר שלי אומר לי שזה ריקוד. אז שמישהוא יגיד לי חד וחלק (רצוי כאלה שמבינים ולא סתם לזרוק). תודה מראש.

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by TAsraf,

קודם כל אני מרגיש שחזרתי ממרתון סרטי פעולה Hardcore באיכות TS קודם כל בואו נדבר על הסרט הראשון .. Planet Terror: קודם כל העלילה סופר אבל סופר דבילית ... הבנתי אותה אבל מה הקטע פה .. לא באתי לנסות לנחש מה עבר למי שכתב אותה מה הולך לו בראש.. הדגש פה הוא על ה.... מן הסתם סופר סופר אקשן רב ומופנם כל הקטע של הסרט זה להראות לכם דברים שאתם לא יכולים לעשות =] לפי דעתי רודריגז בערך כשל בהעברת המסר בסדר הבנו Nonstop Action ... אני לא ברוס לי לסרט הזה אין פואנטה .. הפואנטה היחידה שיש לו זה להכין אותך לסרט הבא.. Death Proof: 3 מילים? קוינטין שיחק אותה ובגדול! (אחים שלי פאנבויים של קוינטין אבל אני לא כזה ..) אהבתי את המשחק של השחקנים את האפקטים.. פשוט סרט גאונות למרות שח…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by MasterDK,

שלום! לפי מה שהבנתי מע"מ אני משלם אם מחיר החבילה + המשלוח עובר 50$. מה לגבי מכס? יש מכס על ספרים? תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים