עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קיבלתי טלפון בזק ישן של פעם כזה עם חוגה, וחשבתי שיהיה מגניב לשים אותו איפשהוא. אבל הפלסטיק שלו הפך עם השנים לצהוב לגמרי. מישהו יודע איך אפשר להפוך אותו חזרה ללבן המקורי? יש איזה חומר?

• 17 תגובות
    • 73.2k צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

יש לי טלוויזיה 37" של LG והיא HD READY , חבר שלי אמר שזה 720P וכמובן שזה הגיוני אבל על הטלוויזיה רשום 1080P INPUT וחבר שלי אמר לי שזה לא הגיוני בגלל ש1080P זה FULLHD http://up159.siz.co.il/up1/gynwroikyjwr.jpg אז מה זה אומר ?

3. Started by אלימלך אגוז,

יש עוד מישהו שרואה מצלצלים באמצע הלילה? אני היחיד שחושב שזאת תוכנית מפגרת? המנחה הסתומה הזאת הרגע אמרה לצופים להעיר את כל מי שבבית ולהתקשר לחברים ולהעיר גם אותם כדי שיעזרו במקרה שיעלו אותם לשידור.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by eranmor,

ערב טוב לכולם בשנה הבאה אני מתחיל ללמוד בב"א בבן גוריון מכיוון שעדיין לא מצאתי דירה, חשבתי לנסות את מזלי פה בפורום אני מרחובות, מתחיל הנדסת מכונות בשנה הקרובה ואני מחפש דירה עם שותפים נחמדים מי שמכיר או יודע על חדר פנוי בבאר שבע, נא שיגיד 054-2360071 ערן

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  5. שלום לכולם בקרוב עוד כמה ימים יש לי ראיון אישי (המשך של הצו הראשון..) מה הם מחפשים שם? מה להגיד? מה לא? אל תגידו ליהיות עצמי כי אני יהיה.. אבל בתוספת של דברים שהם מודגשים יותר אצלי.. איזה תכונות להדגיש איזה לא? איזה שאלות מצפות לי? תודה רבה

6. Started by ben007,

אלוהה, מצאתי בבוידם מחשב פנטיום 3, מיני לוח אם עם כ.מסך מובנה [אין לי מושג של מי], וסטיק זכרון Sdram 128. יש משהו לעשות עם זה?( אין לי דרך לבדוק אם הוא עובד, כי יש לי רק את החלקים האלה.. ) רעיונות יצירתיים יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by intel suck,

היי אני מחפש עבודה שמתאימה לגיל 15 אני יכול לעבוד עכשיו בבוקר בגלל השביתה אבל רצוי שלא תודה רבה למי שיעזור!

• 13 תגובות
    • 17.8k צפיות
  8. כנסו לכאן , זה קצת ארוך , אז תיהיו סבלניים. http://wow2.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=player/player9&player_mode=16&item_id=546031&url=[120078-6.wmv]&vote=1&provider=1&bandwidth=2&site=wow

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by mrsph666,

ערב טוב לכולם, התגייסתי ב-6.10 וכעת אני עובר טירונות בבט"ר זיקים. אתמול הקרינו לנו סרטון באורך כחצי שעה בנושא חטיפת חיילים. בסרט, בין השאר, הראו חייל שמאחר לחתונה, ומחליט לתפוס טרמפ, ועל כך משלם בחייו, ומשאיר את אמו ומשפחתו מצולקים וכואבים. אולי למישהו מכם יש מושג אם הסרטון נמצא ברשת? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. להורים שלי יש חישוק ספורטיבי (אני קורא לו ככה כי אני שחכתי את השם שלו, מי שיכול להגיד לי אז אני אתקן). עם כל מיני עיגולים שיוצאים מסביב (בשביל העיסוי) (מצורפת תמונה) האם זה גורם לנזקים לכבד ולכליות בגלל העיגולים האלו? [attachment deleted by admin]

11. Started by Born2Kill,

לרוסים שפה, יש אפשרות לפירוש? ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Prime86,

אהלן קיבלתי היום מייל שהכיל את המלל הבא: Please note that this is an automatic generated email, please don't reply. Lufthansa Call Center Phone: (+1) 800 645 3880 Please find attached your Lufthansa Travel Information as PDF document. You need the Acrobat Reader to display the attached PDF-document. Please use the URL below to download and install the Acrobat Reader free of charge: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html Corporate Headquarters: Deutsche Lufthansa Aktiengesellschaft, Köln Registration: Amtsgericht Köln HR B 2168 Chairman of the Supervisory Board: Dipl.-Ing. Dr.-Ing. E.h. Jürgen Weber Executive Board: Wolfgang Mayrhuber (Vor…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

http://amdmb.com/vb/showthread.php?s=&threadid=138082 הלוואי היה לי תמפרט שלו : עריכה - זכויות לTUXX הוא מצא את העמוד

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך בגריות באנגלתי יחידות 3-5,פשוט אני רוצה להתאמן על בגרויות שיהיה לי יותר קל,בגוגל לא מצאתי!

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  15. אוניברסיטת בן גוריון שבבאר שבע או אוניברסיטת תל אביב שאלה נוספת שמאוד חשובה לי, זמן לא מבוטל אני מתחבט בשאלה, מה כדאי לי ללמוד? הנדסת מכונות vs. הנדסת אלקטרוניקה. הבעיה היא שהחומר הנלמד בשני החוגים מאוד מעניין אותי, והייתי רוצה לדעת קצת על מצב שוק העבודה אולי זה יעזור לי לבחור, אז אם למישהו יש פרטים זה מאוד יעזור. תודה לכולם

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by KrustyTheKlown,

מה אתם אומרים על זה : במקום שכל אחד מאיתנו יקנה כמות קטנה של מדיות במחיר גבוהה אפשר להתאגד מספר אנשים יחד מאותו אזור לעשות רכישה גדולה, להתחלק בכמות וכך סוף סוף להשיג אולי מדיות טובות במחיר סביר! אני לא יודע אם מישהו כבר העלה את הרעיון הזה אבל ני אשמח לדעת מה דעתכם.

17. שלום מבקש הדרכה: איך שמים תמונה מוקטנת שגדלה ומתכווצת בלחיצת עכבר ?? זה מאד נפוץ בפורום. בברכה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בסדר כל הצוות להיתכנס ולדון באסטרטגיה לHIT הבא שלנו בשימון מוכר המכולת הגזלן. ובכניסה ראשונה אני מבקש לציין תפקידים תודה. code name: demon hunter position: main hitmen and מתכנן פעולות טקטי ( מאוחר אין לי כח לאנגלית ) בגלל השעה הדיון ייפתח רישמית לעסקים מחר ב6 תודה התידרון היסתיים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kfirlion,

שלום, יש לי מחר מבחן בספרות וכל פעם אני מביא ציון נמוך.... כבר איזה שנה וחצי..... אם מישהו פה טוב בספרות תתנו לי טיפים ועצות איך אני כותב או איך ללמוד טוב.... תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי בעיות עם ערך מוחלט ואני קצת מתקשה להבין את העיקרון שלו. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אני רוצה להשיג חלקים בזול ולרגל נסיעתה של אמי ללטביה (ושלי אני מקווה.. נכון אמא ? ;D) אני רוצה לקנות מחשב לבנדוד שלי שם ואולי אקנה גם משהו קטן לעצמי. בכל מקרה אני צריך אתר ששולח לבלטיקה (אסטוניה\לטביה\ליטא) עם מחירים נוחים ומוניטין טוב. תודה על העזרה

22. Started by DorM,

כנסו לאתר שלהם : http://www.skypc.co.il/ כנסו לאתר של טיאמאס : http://tms.co.il/ המלאי בסקאיפיסי קטן וגם ככל שעובר הזמן המלאי אצלם הולך וקטן, אין כל מיני מוצרים שבהרבה מקומות ממליצים עליהם, הפעם הגיע תורם של כל מארזי חברת NZXT. יותר חשוב להם הכסף של הלקוח מאשר הלקוח, ברור שהחנות אמינה והשירות אחריות שלהם עדיין אמין וטוב אבל החנות עם מלאי קטן יחסית (הכל יחסי) ומחירים יקרים יותר ברוב המוצרים. לעומת זאת TMS מלאי הרבה יותר גדול של מוצרים,אני כמעט בטוח שיש להם הכל במלאי או שאם תזמינו הם לא יגידו לכם אין תזמינו משו אחר, נותנים אוברקלוק והאחריות שלכם נשארת במקרה שאתם באים עם מפרט מהפורומים. יש להם את כל המוצרים שמדברים עליהם וממליצים עליהם, המוצר אולי הכי מבוקש כיום שזה 8800GT י…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shay33,

שבת שלום מה זה ספיקו? מועדון ספיקו הינו מועדון חברים גלובלי, המבוסס על האמונה כי כל אדם באשר הוא יכול להנות מחופש תנועה, עיסוק, מידע ותקשורת (ראו את המניפסט שלנו). טלפוניה חינמית מהווה בסיס לחופש הדיבור והמידע אשר הינו ערך בסיסי לחיים דמוקרטיים ולכלכלה צומחת. ספיקו מספק שירותי תקשורת חינמיים המבוססים על רשת האינטרנט, המיועדים לחברי "מועדון ספיקו" בלבד. המועדון מאפשר לחבריו להתקשר לכל מספר טלפון או סלולארי בעולם, בחינם וללא כל התחייבות, ובכפוף לתנאי השימוש. איננו מבקשים מהחברים פרטים אישיים למעט שם משתמש, ודואר אלקטרוני. ההתחברות היא פשוטה ומהירה, ע"י רישום, קבלת מספר מקומי בישראל, והורדת תוכנת טלפון אינטרנטי. מרגע שהתחברתם, כל מי שמעוניין להשיג אתכם, יחייג את מספרכם …

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by ofer_mat,

מה יהיה לא נשארו אתרים חנמיים :AR15: :AR15: עד מעת גם HWZ יהיה עם כסף ואז זהו אין מה לעשות באינטריט יותר !!!!!!!!!!!! :bash: :bash: :bash:

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Bessmertniy,

חחחח אז הבן של הבת דודה שלי רוצה לקנות מחשב... הוא יודע על AMD והכל ואפילו המוכר המליץ לו AMD ועכשיו אני עוזר לו בלהרכיב מפרט ואני שואל אותו , מה דעתך לקחת אינטל אז הוא שואל אותי "מה זה?" :lol: :lol: הנה עוד תגובות שלו לאחר שהסברתי לו מה זה אינטל. "מה אני צריך אני רוצה AMD 64!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "A-M-D 6-4 !-!-!" :lol: הוא בן 14 .

דיונים חדשים בפורומים