עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Abyss3,

אני עוד צעיר, רק בן 16 אבל אני באמת חושב לקחת את זה ברצינות ולעבור מפה בעוד כמה שנים (אחרי הצבא כמובן ואולי גם אחרי אוניברסיטה). אני בטוח שזה תהליך לא פשוט אבל אני רוצה לדעת מה השלבים והדרישות בשביל זה. חשבתי על קנדה בגלל המזג אוויר הטוב (מעדיף קור) וגם הקטע שזה בעיקרון דומה לארה"ב. בנוסף לזה, האם יש מדינות אחרות מומלצות יותר (מבחינת מזג אוויר ויוקר מחייה)?

• 72 תגובות
    • 8.8k צפיות
  2. Started by tdknight,

איך אני מגיע באמצעות רכבת לאוניברסיטת ת"א? אני יודע שיש תחנה קרובה יחסית, מה שמה? וכשאני מגיע לתחנה, איך אני מגיע לאוניברסיטה ברגל? (או שעדיף אוטובוס, ואם כבר אז לקחת אוטובוס לת"מ ומשם לאוניברסיטה?) תודה נ.ב. אני נוסע כדי להתראיין לפסגות או משהו כזה, מישהו כבר היה שם ויודע לתת הכוונות מדוייקות יותר בתוך האוניברסיטה? (צריך איזה "בניין כיתות", כאילו זה הבניין היחיד שיש בו כיתות שם)

• 16 תגובות
    • 20.9k צפיות
  3. Started by liav12,

מה יש לאתר הזה הוא לא מתחדש? או שהוא פשוט עוד לא חזר לפעולה? ???

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  4. אני מחפש אנשים שמתכוונים להזמין מEbay בזמן הקרוב מוצר כלשהוא. אם כן שירשמו פה ואני אצור איתם קשר\ או להפך. תודה

5. שלום לכולם, אני מתכנן חופשה בת כארבעה לילות בעיר בורגס שבבולגריה (אם לדייק - סאני ביץ') ומצאתי מספר דילים באינטרנט אך אני שמעתי על אופציה של הזמנת חופשה ברגע האחרון וע"י כך לחסוך לא מעט כסף . חיפשתי באתר של ה-"דקה ה-90" והמחירים שם לא היו אטרקטיבים במיוחד,האם אני מחפש במקום הלא נכון? אני מתכנן לצאת לבורגס ביום ראשון/שני הקרוב(16-17 לאוגוסט) האם זה מאוחר מדי לקביעת דיל? אשמח אם תוכלו לשפוך לי קצת אור על נושא ה"רגע האחרון" הזה בכל הנוגע לחופשות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  6. איך אני בדיוק משווה בין מעבד לבין מעבד לפי איזה נתונים .?? בדרך כלל איזה נתונים הכי חשובים ? ולוחות אם .. כנ"ל ^^ וגגם מעבדים ..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by D-M-X,

הנה איזה ישראלי אחד שחשב וחשב וחשב איך להיות ממש מפגר בסוף מצא את הפתרון המושלם: http://images.nana.co.il/SiteFiles/pilei/kawabanga.wmv

8. Started by Symbore,

טוב במילויאם האחרונים הבנתי שנהפכתי לשחיף. איבדתי את כל השרירים שהיו והייתי רוצה לפתח את הגוף שלי. בגלל שהחיים שלי בנויים כך, בחצי השנה הקרובה לא אוכל להרשם למכון כושר. לחכות חצי שנה לא בחשבון והייתי רוצה להתחיל אימונים קלים בבית. אני יכול לתת כל יום בין חצי שעה לשעה לאימון, לא בשעות קבועות ויש ברשותי מגוון משקולות. יש לי שריריי רגליים ענקיים, כנ"ל לשרירי בטן. הבעיה העיקרית שלי הן שרירי ידיים (בעברי, עברתי פציעה ומאז זנחתי את האימונים) ושרירי החזה נעלמו כללי (אין כלום, פשוט כלום) אגב, המטרה היא לא לחטב את הגוף אלא לעבוד בעיקר על כח (אולי לצבור קצת מאסה בידיים) תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 7.6k צפיות
  9. Started by demonshlomo,

שלום, יש לי רסיבר מדגם KENWOOD KRF-V7030D ונהרס לי השלט, מישו יודע איפה אני יכול לתקן אותו? (עדיף בזול )

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  10. Started by MacGyver,

שלום ! אני מעוניין לדעת אם יש איזשהו מקום ברשת או בכלל שבו אני יכול למצוא כתובת בבריטניה על פי שם.... תודה מראש איתן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אם אפשר לקרא לזה נאום... בע לא משנה הנאום עצמו הוא על מרטין לותר קינג [עשיתי עליו את העבודה שעליה יבחנו אותי בעלפה אז אני צריך לעשות עכשיו נאום קטן לגביו] ויהיה כמובן בעל פה. רציתי לדעת אם יש מקום גדול לשיפורים או שזה בסדר? The Afro-American population has been suffering ever since from discrimination. If you were an Afro-American at this point in time, what would you do about that? Would you surrender to the injustice reality or would you fight it no matter what? Well, all I know is that one man, against all the odds, broke with his own hands the wall of social separation in the American society. This man was Martin Luther king Jr, Martin Luther king was an afro-American…

12. Started by m.l,

הכירו לי אותה....עכשיו תגובה רצינית תנו לי...איך היא? וזו התמונה שיש לי למרות שהיא באיכות חרא זה מה שידידה שלי שלחה לי

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  13. האם זה בגלל שלהוט יש פשוט סרטים טובים יותר? תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by --Shadow--,

שלום, לא מזמן נגמר לי המנוי לראפיד...לפי שאני מחדש אותו יש לי שתי שאלות: 1. המנוי שלי איכשהו היה מבוסס תאריך שאם אני עובר אותו נגמרים לי ה rapids , איך אני מבטל שיהיה בלי תאריך תפוגה ? כך שאני יכול להשתמש בכל הרוחב פס ללא מגבלת זמן (היה לי איזה 100 גיגה וסתם נזרקו לפח כי התאריך עבר). 2. כמה כל נקודה שווה ? נכנסתי ל FAQ של האתר וזה לא רשום, מוכרים למשל 2000 RAPIDS עבור 20 EURO לא רשום כמה מידע זה כל rapid תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  15. בוקר טוב לכולם. אני רציתי לשאול אתכם - איפה הכי כדאי לי לקנות מחשב ואני אדע בוודאות שלא אדפק או אקבל חלקים מזויפים / לא טובים... פעם קודמת שקניתי מחשב לא הבנתי כלום במחשבים (3 שנים :) והוא היה מאוד מאוד יקר. אני רוצה לבדוק עכשיו איפה כדאי לקנות כדי שלא אדפק שוב. תודה על זמנכם.

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by HaEsrimVeArba,

צריך משהו כמו סדנת איפור או שיער או איזה דבר דומה למסיבת בנות, מישהו מכיר מפעילה באזור המרכז שעושה אירועים מהסוג הזה?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by 1nstall,

היי קודם כל תודה לpure-gold על שכתב את התוכנה בה נישתמש: Pure Mouse Meter: תוכנה המנטרת את פעילות העכבר שלכם: מהירות מקסימלית ונוכחית ( ס"מ / שניה ), מיקום נוכחי וכמו כן כמות לחיצות העכבר ( כל אחד מהלחצנים ). קישור: http://www.oferporat.com/pureserver/PMM.zip אז בתוכנה הזאת אםשר לראות את הcms של העכבר, מי שעושה יותר cms מנצח, (דרושה תמונה מוכיחה) אז יאללה התחילו לשחק!!! והינה התוצאה שלי! 56 cms!!!!

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Kurt,

19. Started by tascam,

אתר נהדר נוסטלגיה מהרדיו http://www.shapam.co.il/Index.asp?CategoryID=57 דן

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by phantomII,

שלום רב. יש ברשותי מחשב נייד של טושיבה שהמטען שלו בעל הספק יציאה של 180W. אני זקוק למטען או ממיר מתח לרכב. האם הייתם לוקחים סיכון עם זה : http://www.ebay.com/itm/SUVPR-DY-8103-DC12V-24V-to-AC-220V-200W-CAR-Power-INVERTER-WITH-USB-/271277124816?pt=US_Power_Inverters_&hash=item3f29606cd0

• 25 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by iib,

לא שזה אמרו לעניין אותכם א משהו חד"וא או חשבון דפרנציאלי ואיניפימינטליסטי זה המקצוע הבלתי מעורר הכי קשה במתמטיקה של שנה א' במדעי המחשב. ועברתי אותו! לא בציון מדהים אבל עברתי אותו! :o :o :D :D

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Gohan,

צריך המלצה למכונת גילוח טובה עד 600שקל (עדיף כמה שפחות). צריך להתגלח מהר בצבא :-\. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

כע אמממ... עכשיו חזרתי מה"חגיגות"... התאריך עצמו הוא ה-21 בספטמבר אממ מזל טוב לי.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by X-_PLOSIVE,

גם לי רסמי יש יומולדת יום שישי אני גם רוצה פורום (אני לא ממש רוצה) , למה מגיע לפלןץ הזה שמדבר רק על שטויות להוסיף לו עוד פורום? שיחזור לשחק בחול נ.ב החדר שלי חוגג עוד מעט שבוע בלי שניקו אותו אז ענקודר עשה טובה פתח איזה פורום קטן

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. :אני מתכנת (לא טכנאי) ומעדיף לעשות מה שאפשר בעצמי - השאלה אם רוב הסיכויים שההרכבה תיקח שעות בודדות או שבלי ידע של טכנאים אתקע עם זה ימים שלמים? כמו כן האם מישהו מכיר מקום באזור ירושלים שאפשר לקנות חלקים במחירים דומים למה שאפשר לקבל באינטרנט? לגבי חנות אינטרנטית - האם למישהו יש המלצה על מקום שמומלץ מבחינת אמינות משלוח מהיר ומקצועיות בייעוץ איזה חלקים לקנות?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים