עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תעזרו לי מישהו בבקשה אני לא מבין את תנאי ההסכם של ואלה. כתוב שם ביטול עקב פגם מה לעזעזל זה "עקב פגם"? אני הצעתי הצעה במכירה קבוצתית ואחרי חצי שעה רציתי לבטל שלחתי להם מייל שאני רוצה לבטל אני לא מבין מה כתוב שם והעם ההצעה שלי היא עקב פגם או לא הנה הקישור לתנאי ההסכם שלהם ועם מישהו יכול להסביר לי זה יהיה ממש טוב תודה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/mall_help.asp?mode=1&questiobId=67

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DrowNz,

שלומות לכולם, יש לי בעיה די מפגרת הייתי אומר. אני יושב לי לתומי כמו תמיד עם האוזניות שלי שומע את מוזיקת המטאל האהובה עליי ב Full Volume ומחר יש לי מבחן גדול במתמטיקה, הבעיה היא שבמקום להתכונן אני פשוט נכנס לאקסטזה ושומע מוזיקה ופשוט לא יכול להפסיק למרות שאני חייב ללמוד למחר זה מבחן מאוד חשוב ואני פשוט לא מצליח להתנתק :-[ מה אני עושה? :-\

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by TiGeRGuY,

שלום, מאחר ואני חובב לוגואים של שמות גדולים ( אני יודע ;D) ואני קונה מחשב חדש, רציתי לשאול אם מדביקים לי עליו מדבקה של VISTA? או שאולי זה בא עם הלוח אם? אני לא קונה עם המחשב מערכת הפעלה. יש לי כבר. תודה וחג שמח/שנה טובה!

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by 456,

המחשב שלי מהיר אבל כאשר אני מפעיל את האימיול המחשב נהיה איטי יותר מתמיד!!! אני פשוט צריך להשתמש הרבה באימיול! יכול להיות שזה בגלל הגדרות באימיול? הייתי מעוניין לפתור את הבעיה עם עזרה שלכם או אם יש תוכנה כלשהי שמריצה את המחשב כמו שצריך אז בבקשה שימו פה קישור. תודה לעוזרים מראש! חג פסח שמח וכשר לכל בית ישראל!!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by creek,

אבל תראו מה הבני זונות האלה כותבים כשמנסים להעלות קבצים מישראל: נתקלתי בזה כמה פעמים במירק, אבל חדר כל אחד יכול לפתוח, אבל אתר גלובלי גדול של העלאות? שיזדיינו

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by brk2k,

ראיתי ת'ראד כזה באיזה אתר אז חשבתי לפתוח פה... כמו שאתם רואים לפי הזמן שפתחתי את הת'ראד הזה אני לא מצליח להירדם בחופש... אז חשבתי אולי אנשים פה יזרקו כמה עצות מה לעשות כדי להירדם.... (ואני לא מדבר על גלולות שינה... ;D) עצה שאני קיבלתי - "spank the monkey"....

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by itaysp,

תיכננתי לקנות בשבוע הבא. עכשיו AMD מורידים מחירים.. אז חשבתי לחכו עוד חודשיים בערך... ואז שמעתי שעוד חודשיים בערך אינטל וAMD יוציאו עוד מעבדים חדשים.. 4 ג'יגה הרץ.. וגם המחירים של ה 6800 GT אולי יהיו יותר זולים.. אני כבר מבולבל מכל הסיפור ולא יודע מתי כדאי לי לקנות את המחשב....

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שתפו!

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Fortunes,

מסקרן אותי דרך אבטחת המידע הפרטי של הגולשים בפורום - איך אתם מאבטחים את הססמאות שלכם? קובץ Notepad בדרופבוקס או בתיקיית my documents? סיסמא ושם משתמש אחד אותו זוכרים בראש? שימוש בתוכנות יעודיות? אני אישית משתמש ב-Last Pass ולאחרונה חושב איך אפשר לשמור את הססמאות בצורה יותר לוקאלית ולא בשירות אינטרנטי.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by ofeky1,

התערוכה מתקרבת והיא תיערך בין התאריכים 21-24/4 בגני התערוכה בתל-אביב(כרגיל) מחיר לכרטיס רגיל השנה יעלה 85ש"ח אני יהיה שם ומה איתכם?! עוד פרטים והזמנת כרטיסים תוכלו למצוא באתר הרשמי: http://www.ravmotor.co.il/ והזמנת כרטיסים אפשר גם מלאן: www.leaan.co.il אני חושב שיש למה לחכות

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by KRS1,

מעוניין לקנות מינידיסק של חברת SHARP במחיר של עד 300$ דגם טוב וחדיש(אם יש כאלו בארץ), מישהו מכיר דגמים?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. :auto: :2gunsfiring: :alcoholic: שירו איתי לא להתבייש ... נה נה נה .. וזהו הולך ככה =======> נשבענו ביחד ואתה לא כאן נשבענו בלי פחד איך עובר הזמן שאתה שוכח וממני בורח אתה לא מבין עלי דקה אחת זאת הייתה אהבה שלא נראתה לא אמצא אחת כמוך לא אמצא טובה תני לי עוד שבוע קצת להיות רגוע ואל תשפטי טעות ברגע של חולשה נשבענו ביחדדדד ואנו לא יחד נשבענו לעולם ואתה אתה לא כאן רק העצב בי חודר כמו האש מכה בוער אין טיפת אמונה אהבה מתוקה נשבענו ביחד ואנו לא יחד נשבענו לעולם ואתה אתה לא כאן רק העצב בי חודר כמו אש מכה בוער אין טיפת אמונה אהבה מתוקה שירו איתי לא להתבייש !!!! נה נה נה זאת הייתה אהבה שלא נראתה לא אמצא אחת כמוך לא אמצא טובה כבר חיי רייקים ... את ידך את …

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by T-Flash,

שלום חברים! נכנסתי הרגע לאתר של NVIDIA, ואני רואה שהלוגו שונה במעט, אני הוזה? לעומת הלוגו הקודם: מי שלא הבין את מה שונה, הם עיוותו את האותיות. בכל אופן, הלוגו הקודם של NV היה הרבה יותר יפה. זכרונו לברכה... :'(

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Shmonzi,

אהלן שלום, לאחרונה התעניינתי בקניית אופניים חשמליים. כל יום אני עושה מרחק של 2.5ק"מ הלוך ו2.5ק"מ חזור מהבית לעבודה (6 ימים בשבוע). ראיתי המון דגמים, אני לא מבין בכלל את ההבדלים. לכולם יש סוללה 250W ו-36V, מגיעים עד 25 קמ"ש. העיצוב שונה, חברות שונות. לא מבין באופניים בכלל. איפה מתחילים? תקציב עד 3.5-4 אלף.

• 22 תגובות
    • 6.2k צפיות
  15. Started by Spawn123,

??? מה יהיה הסוף? המצב עכשיו ממש גרוע!!!!!!!!! ויש דבר שמאוד מעצבן אותי ואני חושב שגם את כולם..... ארצות הברית שרק לפני חצי שנה היתה להם התקפת טרור מהגדולות בכל הזמנים.... שכחו כנראה מה זה ערבים.. וטרוריסטים!! כשאנחנו נכנסים לשטחים שלהם (שזו לדעתי הדרך היחידה- רק ביד חזקה הם מבינים) הם אומרים לנו לסגת... ולא רק הם אלה גם קופי הקופיף ענען מהאו"ם ........ די זה נמאס ככה אז מה לדעתכם יהיה הסוף כאן?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Green,

הלהקה האהובה עלי מגיעים ב5 לספטמבר מי שלא מכיר זה הזמן להתחיל לשמוע http://e.walla.co.il/?w=/6/1129821 רק שלא תהיה מלחמה

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. מישהו נתן לי את הלינק הבא, מצחיק בטירוף ! עשו את זה על STEAM אבל אני בטוח שזה גם תופס לפה HF http://images.webrivesud.com/post.htm

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לוח אם שמתוכנן לפי תורת הפאנג-שווי http://www.bbspot.com/News/2004/07/feng_shui_motherboard.html

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. תבחרו בכייף

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by MishaK,

..And him too

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by AnTiSh0ck,

השבוע אני ועוד כמה חברים וידידות טסים לשבוע לאמסטרדם... לחופשה ככה "לנקות את הראש" אחרי הצבא. כן יהיה קר לקחנו את זה בחשבון... מה אתם ממליצים לעשות שם? איפה חייבים להיות?.. מה אפשר לעשות עכשיו בחורף.. שאי אפשר לעשות בקיץ? סתם המלצות? ד"א האפטלינג פתוח בחורף? תודה

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

שלום, אתמול ראיתי את הסרט המטורף הזה ורציתי לדעת אם זה אמיתי או שכל הסרט מבויים. במיוחד הקטע שהוא הולך לבית ללימוד נימוסים והוא מביא להם חרא בשקית חחח

• 22 תגובות
    • 5.8k צפיות
  23. Started by Pro modder,

שלום חברים. יש לי כמה פרטים חשובים לספר לכם לפני שאתם מזמינים מארצות הברית. להזמין מחברות מחשבים באמריקה חלקי מחשב זה לא יותר זול!, זו רק אשליה. ערכתי מחקר קטן ותודהמו לראות את התוצאות. אז כך: לקחתי לדוגמא כמה חלקים שאני "מתכון" לקנות מארה"ב מ-outpost.com: דולר DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 94.99 דולר BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 599.95 דולר Intel Pentium 4 640 Box Pentium 4 Box CPU;LGA775 289.99 מחיר סופי: 4457 ש"ח אז יפה, אני רואה את המחיר ואני כבר מרוצה לאומת המחירים בארץ שלקחו מKSP: 770 ש"ח = DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 3300 ש"ח = BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 1288 ש"ח =…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by H.I.V,

יש לי מטבע יפני מ1870 20 ין ואני רוצה לדעת מה הערך שלו כי שמעתי שהוא יקר מאוד מישהו יכול לתת לי מידע על כמה הוא שווה וגם אתרים שאני יכול לפרסם אותו למכירה? רצוי אתרים מיפן וחול זה מאוד חשוב לי אז כל מידע יעזור תודה רבה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום חברי פורום, חזרתי אחרי חודש של חסימה. יש לי להקת רוק בשם "טרפנטין" אנחנו מופיעים כבר שנה ומתקדמים עם החומרים שלנו. נרשמנו לא מזמן לתחרות "הלהקה" באתר היפ (סלקום) והמנצח בתחרות יופיע בווליום כינרת ויקליט סינגל :) בקיצור זה הלינק: http://www.heep.co.il/heep/media/121142 מדובר בקליפ עם ראיון שצילמנו לא מזמן. אם אהבתם אז תצביעו חיובי, אם לא אז אל תצביעו בכלל... מקווה שתעלו את האחוזים! תודה מראש מכולם,

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.