עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למשל הפונקציה f(x) = 2x -3

• 21 תגובות
    • 15.5k צפיות
  2. Started by waizman,

יש לי שבועיים שאני חייב להתחמק מהם (לא חשוב למה), ולמפקדים שלי לא הכי איכפת. איזה שיטות בטוחות יש בשביל להוציא גימלים? טנקס

• 70 תגובות
    • 21.9k צפיות
  3. יש לי dvd מקליט ועליו הקלטתי כמה קליפים... עכשיו אני רוצה מתוך ה50 שיש לי שם להעביר למחשב אחד בלבד... איך אני מעביר אותו למחשב ? אני מזכיר הדיסק מוגן לאחר שסגרתי אותו בdvd

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by IlanF,

מצאתי אחד חינמי ואני רוצה להוריד אותו, אבל אני מקבל שגיאה שאני צריך ליהיות בארה"ב כדי להוריד... ניסיתי עם כמה פרוקסים לארה"ב, אבל לא הלך... מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  5. אני רוצה להוריד קובץ MP3 מהאינטרנט? איך אני מוריד את זה? הינה קישור לדוגמא... http://www.supersite.co.il/manzur/dedigal.mp3 והינה אתר שמאפשר "הורדה": http://www.manzur.ilt.co.il/guests.php?id=99 זקוק באמת דחוף לתשובה, דחוף!!

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by yambtz,

קניתי כבל USB מתאים אבל צריך גם דרייברים ובטח גם איזה תוכנה. מדובר במכשירי C350 (שלי) ו C380 של אחותי. חוץ מזה, אם מישהו יודע מה המגבלה על גודל הקובץ .mid שאני יכול להכניס בכל אחד, ואיזה תמונות, אני אשמח לדעת. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי שלט שחור פשוט של הוט והגדרתי שישלוט על הווליום של הטלויזיה. החלפתי לכרטיס טלויזיה (העפתי את הטלויזיה, רואה דרך המחשב), איך אני מחזיר עכשיו את השלט שיעבוד מול הממיר? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 13.8k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

שלום, אחרי הרבה שנים שאני ואחי בחדר הריצפה לא כבר חלקה כמו שהיא הייתה והיא מחוספסת, יש דרך לגרום לה להיות חלקה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי, פתחתי ת'רד לפני מס שבועות שאני צריך מידע ממנו ואני לא מוצא אותו? תודה.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שלום, אני יודע שזה שאלה קצת דפקתית אבל המחברת שלי מבולגנת וגם מאז חופשת חנוכה לא פתחתי את המחברת...... (אני ב-3 יח' כיתה י"ב).

• 2 תגובות
    • 9.5k צפיות
  11. מה קורה כולם? יש לי שיעורים במתמטיקה ושחכתי בערך איך אני עושה את זה מאז השיעור האחרון אז אני ממש אודה למי שיוכל לעזור, שיוכל גם להסביר איך אני עושה את זה בעצמי. הנה דוגמה לתרגיל y=16-x*x (התכוונתי ל- X בריבוע) והתרגיל מיועד לכך שאני אעשה את זה בלי גרף. זה קצת דחוף דרך אגב

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. יש לי משחקים אבל אני לא יודע איך להכניס אותם יש לי כבל USB הפאלפון : SONY ERICSSON K610I התיקיות שיש לי עם: Music Picture Theme Webpage Webpage DCIM Other System Video

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by segevgabay,

יש לי סרט שצולם במצלמה ביתית לתוך פורמט DVD על דיסק DVD, איך אני יכול להמיר אותו לקובץ AVI?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  14. אני רוצה לנקות מאבק שהצטבר את כל הכרטיסים ואת הלוח אם,כרטיסים כמו כ.מסך ... איך אני יכל לעשות את זה בלי לפגוע בלוח עצמו או בכרטיסים ?

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by Boris_yo,

ערב טוב לכם. יש לי מקצף קפה שפועל על סוללות: עם הזמן מוט שלו שסביר להניח עשוי מנירוסטה נהיה מלוכלך ואני רוצה לדעת איך מנקים. צירפתי תמונה להודעה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, יש איזה כתובת שמסרבת להימחק. יש אפשרות להוריד מרשימת התפוצה באופן ידני דרך האימייל של גוגל?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. אני ממש רוצה לפתוח בפורום אחר וסתם לספר אותם באנגלית (אני חולה עליהן) ואני לא יודע איך, מישהו יכול לעזור לי בבקשה, הדבר הכי קרוב שהגעתי אליו זה: "Did this ever happened to you?" וזה לא ממש מדויק.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום, יש לי דואר שאני מקבל תמיד מאותו שולח, אני רוצה להעביר את כל הדואר שקיבלתי מאותו שולח לתווית מסויימת. יש לי Gmail. איך אני עושה זאת?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  19. היי חברה, מצטער לא מצאתי פורום מתאים יותר לפרסום ההודעה. יש לי SAM 900 ו BT שמתחבר למחשב. אני מניח שצריכה להיות תוכנה שמחברת בין הטלפון למחשב בעזרת בלוטוז אך לא קיבלתי שום תוכנה עם המכשיר. אולי מישהו שמכיר או עם ניסיון בדברים האילה יכול להדריך אותי איך לעשות זאת? תודה.

20. Started by guypld,

טוב אני יסביר, יש לי פלא 3100 נוקיה, יש לי כבל למחשב, אני יכול להעביר קבצים. אני רוצה להעתיק קובץ טקסט ולצפות בו בפלאפון, איך אני עושה את זה? כשאני מעביר קובץ TXT הוא נותן הודעת שגיאה כי הוא לא מכיר סוג קובץ, ואני לא מצליח לחשוב על רעיון אחר, יש הצעות?? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  21. ... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  22. ניסיתי במסגרת תגובות שלי כאן בפורמים השונים להעלות תמונות כאלה, וראיתי שלא ניתן לקרוא אותן. אני מבין שעשיתי משהו לא נכון, כי ראיתי אחרים שולחים לקישור המאפשר לצפות בתמונה באופן ברור. אשמח ואודה אם מישהו יכול להדריך. תודה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by harry,

יש לי קובץ וורד של 2 מגה , איפה האתר הכי טוב לאכסן בו את זה שהיה אפשר להוריד??? אבל לא שיימחק אחרי יומיים בבקשה תעזרו לי דחוף!

• 4 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים