עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קיבלתי אישור רפואי מאורטופד שיש לי את הבעיות הבאות: * כאבי גב תחתון * כף רגל שטוחה * כאבים בכף רגל * עקמת אילו "הנחות" אני יכול לקבל בצה"ל?

• 42 תגובות
    • 18.4k צפיות
  2. Started by avivlevy,

^^^^ אני אישית אהבתי את פיצה מטר החדשה אבל אני לא יודע איזה פיצה טעימה יש עכשיו?!

• 54 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by STRENGTH,

SAMSUNG 640 או LG 810 [או 820] ? כי אני רוצה לקנות פלאפון חדש ולא יודע איזה :-X

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dbx22,

siemens s45 vs. samsung 624

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  5. שלום! הייתי רוצה בעזרתכם. לאבא שלי הוצע לקחת אחד מן הפלאפונים הבאין בחינם: Samng 740 או Motorola 840 האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על אחד מהם? תודה מראש! הנה לינקים: http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1246&catID=164&tmpltId=27&fId=128 http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1370&catID=164&tmpltId=27&fId=128

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by iakovl,

מחפש מכשיר חדש במקום ה3100 שלי חשוב לי חיי סוללה, וגם בעיקרון השימוש בתור MP3 (למה לקנות לחוד אם אפשר לשלב) חשוב עמידות ב"זעזועים" (פלאפונים של חיילים לא יכולים להיות שבירים) דעות?

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by BlackDiablo,

אז ככה שניהם עולים לי 500ש"ח נוקיה 5140 או סמסונג 944 תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. נאבד לי הפלאפון ואני צריך חדש. העיקר שיהיה קטן ונוח לתפעול, לא אכפת לי כל השאר לא צריך מצלמה אפילו תודה לפונים המנוסים

9. יש הרבה מכשירים יקרים שעבורם יש צורך בתשלום חודשי הרבה תוכניות "חינם" שמקבלים החזר על המכשיר אבל מתחיבים לתוכנית גלישה בתשלום אני מחפש (אם יש) תוכנית שאני יכול לקבל, מכשיר פלאפון חדש בלי שום תשלום רק בהתחיבות. כמו כן אני אשמח לדעת איזה מסלולים ממולצים יש (מדובר ב4 מכשירים משפחה מתוכם 2 סטודנטים) תודה.

10. Started by SoftMaker,

הפלאפון בעל ה40 פולי "סליידר" או v720 הצבעוני:

• 50 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. כותרת...

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. מלבד ניקיון וירוסים/תולעים וניקוי של קבצים זמינים. מה עוד יש לעשות ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by eegg,

אני עוד מעט מתגייס ורציתי לדעת איזה פרופיל יהיה לי אם יש לי עקמת בינונית, פלטפוס ובכלל לא בכושר ויש לי ציונים די טובים ~90 אז אני לא כל כך רוצה קרבי אז מישהו יכול להגיד לי איזה פרופיל יהיה לי או איזה תפקידים יהיו מתאימים לי

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by nnfyrbsnss,

מישהו צריך להעביר לי 10$ לpaypal שלי (הרגע יצרתי), אני חדש בזה ואין לי מושג איזה פרטים למסור לו.. תודה.

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by omri_ro,

מישהו יודע איפה קונים את המוצר המדהים הזה, ומה מחירו בדינר ירדני או בכתרים דניים? מת על הסמיילי הזה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לי אין אחד ספציפי יש כמה: הפרק על שר הטבעות הפרק המיוחד על באטרס (הטמטום שלו פשוט קורע אותי) הפרק על kanye west-gayfish גם דיי הרג אותי ויש עוד פרקים שיותר הצחיקו אותי מאלו,באלו פשוט נזכרתי עכשיו. מה שלכם?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. עדיף משהו מוכן, אבל לא אכפת לי לעשות קצת עבודה שחורה באלקטרוניקה (יש לי חבר שממש מתמצא בזה ואני יכול לנצל את זה בשביל המטרה).. אם מוכרים כאלה דברים *מוכנים* איפה ניתן להשיג אותם? (אשמח אם תוכלו לתת לי שמות של חנויות בירושלים שמוכרות את זה - בהודעה פרטית (אלא אם כן חוקי הפורום מתירים את פרסום השם כאן) בתודה, --Vegtable.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  18. היי חבריה איזה ציוד שימושי וחובה למעבדת סלולר ועלויות הערכה? תודה

19. איזה ציון בפסיכומטרי צריך בשביל להתקבל ללמוד הנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטה ו\או במכללה ומה ההבדל בכלל בין מכללה לאוניברסיטה חוץ מעלות שכר לימוד ומה אתם ממליצים מכללה או אוניברסיטה ולמה וכל מידע נוסף יעזור מאוד

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. אני מעוניין לנסוע לחרמון לס"פש לצימר אז איזה יש שהם לא ממש יקרים כזה לשישי שבת .

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by D-M-X,

איזה קבוצה אתם אוהדים?

• 56 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. תודה.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  23. צריך להיות שם מחר ב-12:00 בבוקר, מי יודע איזה אוטובוס מביא אותי מתחנה מרכזית בבאר שבע או מתחנה מרכזית בתל אביב (עדיפות לבאר שבע, מכיוון שלשם אני יכול להגיע ברכבת) למחנה\בסיס סיירים? ניסיתי את האתרים של אגד ושל מטרופולין, אבל בשניהם לא הצלחתי למצוא.

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. השאלה בכותרת. נ.ב. חיכיתי כבר למעלה מ-45 דקות שיענו לי ב-*2800 של אגד אבל לא יכולתי כבר להחזיק מעמד, צריך לשרוף להם את המקום.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אני מחולון...אם יש קו אחר שעובר פה זה גם טוב..תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים