עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נגיד אתם רואים סדרה Lost וכל העונה ה1 של הסדרה במחשב...אחרי שסיימתם לראות את כל העונה, אתם צורבים או מוחקים? סתם שאלה תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, חלקכם אולי נתקלתם באשכול הקודם שפתחתי בו היו לי בעיות עם שולחן חדש, גדול יותר, שקניתי לפינת עבודה שלי. חלקכם גם ביקשתם תמונה לתוצר הסופי - אז צירפתי להודעה הזו שתי תמונות. המטרה הבאה שלי, וכנראה גם האחרונה בנושא הנ"ל, היא פתרון נוח למיקום המחשב הנייד כשאני עובד בבית. כשאני בבית אני משתמש במסך 22", מקלדת ועכבר רגילים והמחשב הנייד מונח בצד. עד כה, באופן לא פרקטי במיוחד, הוא היה מונח על כסא. אני מעוניין לוותר על המקום המבוזבז ולהקצות למחשב מקום יעודי. מאחת התמונות ניתן לראות שהפינה השמאלית צמוד לקיר, היא האידיאלית עבורי מאחר וגם יש שם שקע חשמל (ממש מבעד למסגרת התמונה). קדיחת זוויות לקיר לשם העמדת מדף לא נראה כפתרון הפרקטי ביותר, ולא הנוח ביותר להוצאת\הכנסת המחשב …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אכן כך... אחרי שנים, בהן נגעלתי מהצורה והצבע של הדבר הזה, הכנסתי אחד די בשל לפה ופשוט... התאהבתי! אפרסמון, לחיזוק האון!

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. הגירסה האחרונה היתה 503, כל שנותר הוא להתחיל לחפש שיפורים ותקלות חדשות. 8)

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by UltraWaveMUSA,

אני מודע לכך ששני דיונים ביום הם די והותר, אך עוד שאלה שמטרידה את רוחי ואשמח לשטף אותה אתכם. יש בידי כרטיס מסך של ראדאון הרקולס 9800SE AIW שנקנה בפנדס לפני כשנתיים לערך. הוא כמובן, לא עובד. התקשרתי לפנדס לפני מספר חודשים כדי לממש את הביטוח [לאחר שכמעט ושנה הוא לא עובד] אך מהם נמסר כי הרקולס פשטה רגלה ואינה עוד מייצרת כרטיסי מסך. מנגד לכך, עדיין מקבלת החברה כרטיסי מסך פגומים וממשת את ביטוחם. לאחר שלבים מייגעים ושיחות עם הגורמים האחריים בצרפת, שלחתי את כרטיס המסך לצרפת עם כל הקבלות והמסמכים הנחוצים אך דבר נורא קרה - המכס בצרפת לא קיבל את הכרטיס ושלח אותו חזרה ארצה בטענה שלא צורפו קבלות. אני אישית צרפתי שתי קבלות על כרטיס - אחת בפנים ואחת עם המשלוח אך אין עם מי לדבר.. אפילו…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dannygnh,

מי אחראי על נתונים שהיו במחשב ונימחקו לאחר תיקון המחשב? האם הטכנאי אשם או הלקוח שלא גיבה את הנתונים שלו?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by 69,

לפני כשנה רכשתי מחשב נייד HP מסדרת PAVILION דגם 4523, עלי להחליט האם לשלם 1,000 ש"ח תמורת אחריות לשנתיים נוספות. דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 509 צפיות
  8. Started by yuvalfr,

יש לי אפשרות כרגע להביא מארה"ב את כל הרכיבים הבסיסיים של המחשב החדש שיהיה לי. אני מדבר על מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך, והארד דיסק. צורב גבולי, יתכן שגם אותו אני יכול להביא, מארז אני אצטרך לקנות בארץ. השאלה שלי - האם אתם מסכימים איתי שעדיף להביא את החומרה הזו מחו"ל מאשר לקנות במחירים המטורפים של הארץ? יש האומרים לי "אתה תצטער על, כי אין לך אחריות", אבל ההשקפה שלי היא שהיות והמחיר הוא כ"כ הרבה יותר נמוך, שאםו וכאשר תהיה לי בעיה עם רכיב מסויים, יהיה לי די והותר מההפרש בין המחירים כדי להוציא על רכיב חדש. הנה מה שהרכבתי בינתיים, זה לא מפרט סופי, אלא רק הערכה למה שהייתי קונה כאן בארץ: Western Digital 160GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model WD1600JD, OEM Drive Only 2 X A-DATA …

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by yonir,

שמתי לב שלכל המוצרים של SkyPC האחריות ניתנת ע"י: מעבדות החברה סקאיי פיסי. האם יש בזה חסרון לעומת אחריות ע"י היבואן?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

נתחיל את הסיפור מההתחלה... קניתי לוח של ABIT מדגם FATALITY לוח UATX. לאחר פחות משנה הלוח מת... החזרתי אותו לKSP והם נתנו לי זיכוי מלא לכסף... הוספתי 50 שקלים ולקחתי לוח של גיגהביט מסוג G33MDSR2... לפני שבועיים הלוח מת.... הלוח עדיין באחריות!!! החזרתי אותו לחברה והם אמרו לי שעוד שבוע אני אחזור והכל יהיה מטופל... אחרי שבוע חזרתי...ואמרו לי תתקשר עוד כמה ימים....כמובן שהתקשרתי...ועדיין לא מוכן... הלוח חזר כעבור שבועיים.... הם החזירו לי לוח של אינטל (לא חדש, או בכל אופן הוא בא בשקית אנטי סטטית) במקום מה שלחתי....אמרתי לא נורא...שאני אצלהם אני רואה שהלוח הוא עם קול של 2 ערוצים (השאלה האם זה הגינוי ללוח G33)... יש 4 יציאות SATA במקום 6... האם הגינוי שהיבואן נותן לי לוח של אינטל…

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  11. שלום חברים אני קונה מחשב נייד מתוצרת ASUS בחו"ל חיפשתי ולא הצלחתי למצוא (לא כאן וגם לא בגוגל...) מי בישראל הינו הנציג הרשמי של ASUS? מי יכול לתת לי מענה של אחריות ותמיכה טכנית למחשב הנייד? היכן בישראל ישנה מעבדה מוסמכת מטעם חברת ASUS לתת שירות טכני למחשביה הניידים? ASUS העולמית מתחייבת לאחריות בינלאומית על מוצריה. באתר העולמי של ASUS ישראל לא מופיעה באף מקום.... אני חושש שאני אקנה את המחשב ושבישראל לא אקבל את התמיכה שתצדיק לפחות את המחיר הגבוה עליו אני משלם (בכסף...) אודה לעזרתכם במציאת הנציג שיתן לי מענה לסוגיה תודה fibrook

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. יש מספר אתרים מוכרים אשר נמכר בהם מסך והאחריות היא ע"י חיון אך ישנו אתר נוסף, גדול ומוכר מאוד ואמין ב-100000% שמספק את האחריות אצל זד רציתי לדעת האם משהו כאן מסריח? למה זה ככה? האם הספק אחריות הזה טוב גם כן?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  13. שלום חברים. הנושא מאוד רציני ואני מאוד מבקש להתייחס ברצינות. אתמול במהלך משמרת לילה, בזמן שיצאתי מהחנות למשך כ 7 דק', נכנס גבר וגנב סחורה בסכום של כ 200 ש"ח. הגניבה מצולמת לפרטים ברמת צילום ברור של הסחורה שנגנבה וכן פני הגנב ע"י מצלמות האבטחה של החנות. מעסיקיי דורשים ממני לשלם את סכום הגניבה עד אשר תוגש תלונה במשטרה והסכום יוחזר. הטענה מאוחרי דרישתם היא שלא נעלתי את דלתות החנות בזמן שיצאתי ממנה. *במהלך משמרת אני נדרש לבצע מסימות מחוץ לחנות.יציאה מהחנות היא חלק מהעבודה. *לא מצאתי את המפתח המשמש לנעילת החנות לפני אותה יציאה ממנה. -בכל מקרה, אני מתכוון לקבל דרישה חתומה בכתב עם לוגו החברה לשלם את סכום הגניבה. -כמו כן, אישור בכתב שהעברתי לידיהם את הסכום (במידה ואחליט לעשות כ…

• 34 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. Started by ori-silver,

א.האם אחריות על זכרונות היא מול היבואן פה בארץ או מול החברה בחו"ל?כי אני הרבה פעמים רואה בפורומים שאנשים שהזכירון שלהם יתקלקל שולחים אותו לח"ול לחברה עצמה ואז מחליפים להם אותם. ב.מעבדים,ספקי כוח,וכל שאר החומרה והציוד ההיקפי הם מול היבואן שנמצא בארץ?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by barakbk,

שבוע טוב, ברשותי כרטיס מסך 9800GTX+ של XFX שנקנה לפני כשנה וחצי מהחנות FOX-PC. ככל הנראה, ישנה בעיה בכרטיס ואני מעוניין לממש את האחריות. אני לא יודע אם האחריות עדיין בתוקף, וכשרציתי לברר את העיניין - ראיתי שהאתר של החנות לא עובד. לאחר חיפוש קטן בפורום הופתעתי לגלות שהחנות כנראה נסגרה. אני לא יודע מה לעשות ואשמח לקבל עזרה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by הדוד משה,

קניתי לפני כמעט שנה (11 חודשים בערך) סטיק מדגם extreme 3D pro מKSP. רשמתי אותו אצל לוגיטק והכל, והוא היה אחלה סטיק בזמן האחרון, לעומת זאת, האלכסונים ב hat switch פשוט שבקו. כתוב על האריזה שיש לי אחריות מוגבלת על החומרה לשנה. האם אני יכול לקבל תיקון של זה? ואיפה? חיפשתי בכל מקום, ולא ממש הצלחתי להבין מה מגיע לי ומה לא. אם מישהו יודע, אשמח שיכתוב. תודה רבה!

17. Started by Dark Respect,

זכיתי בתחרות וקיבלתי אייפד חדש. בפנים אין דוקומנטציה של אחריות. במידה ותהיה תקלה, האם אני יכול פשוט לגשת לזכיין של אפל בארץ ולבקש תיקון? איך זה הולך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. החברות בדר"כ נותנות שנה אחריות על כ.מסך אבל יצרניות נותנות ואפילו מציינות זאת על האריזה שהם מספקות 3 שנים... אין איזה משהו שכן אומר שהחנויות צריכות לספק אחריות לכל אורך התקופה שהיצרנית אומרת..?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by sAXIn,

אני פשוט רותח מזעם .... פלונטר הזו__ת החליטו לפשוט רגל , ומה 2 ההרד דיסקים הלכו ועוד ביחד ומה עוד על שתיהם יש אחריות !!!! אני פניתי לספקים/יבואנים והם אמרו שאני יכול ללכת לחפש ואני מצטט: "אנו נותנים שירות רק למפיצים(חנויות) ובכלל הם (פלונטר) חייבים לנו הרבה כסף" מה זה קשור אלי ???? , בכל מקרה אלה דיסקים של: IBM 30 GB ושל SEAGATE 60 GB אני כבק לא מדבר על המידע שהלך .... אני חוזר לWESTERN אני חושב .! אם למישהוא יש עצה ממשית אני אודה מאוד.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by DAN,

אחרית הימים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

עוד שרשור כמעט מיותר אבל עם זאת עם ניחוח של "וואלה בדיוק את זה חיפשתי"... או שלא?! כל מקרה, תכתבו תשם שלכם, אף אחד כאן לא זוכר את השני חוץ מכינויי חיבה כגון "רוקפורד" "ההוא שבצבא מאה שנה" "זה שתמיד עושה מיקסים לא ברורים" "ההוא עם הפיאט אונו וצפצפה של מוטורולה" "הצ'ונג הכי וותיק בצהל" "סמל מין בהתהוות" וכו... יום טוב ושבת שלום לכל בית ישראל.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אתם מכירים את המורים למחשבים האלו שלא מבינים כלום חוץ מVB וPHOTOSHOP... אז בזמן השיעור שהמורה לימד אותנו כל מני דברים בVB (למרות שאני יודע הכל לא נורא לחזור קצת...) אז לכל אחד הייתה תיקיה בכונן הרשת שהמורה עשה נכון? אז פיתאום אני מזהה שמחקו לי את התקיה שלי וכל העבודות שם (שהיו הכי טובות שיש מאותה קבוצת הלימוד...) לא הצלחתי לגלות מי מחק לי! התלוננתי למורה... הוא אמר לי שלפעמים BACKUP עוזר... ושהייתי צריך לעשות אחד... (בלה בלה בסגנון) התעצבנתי!!! ישר גלשתי לאתר של נענע הורדתי את Folder Protector ונעלתי את התיקיה של כל התיקיות של התלמידים שהיו בביצפר ולמדו באותה הכיתה... שיניתי את הנתיב כאילו זה הקונטרול פנל... חחחחחחחחח התאפקתי מצחוק שכל התלמידים בכיתה אמרו "ממממה…

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by Dark Respect,

http://rapidshare.com/files/87379431/monkey_kissing_prank.wmv מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  24. http://www.youtube.com/profile?user=tippexperience&annotation_id=annotation_820885&feature=iv fuck tickles play eats מה עוד מצאתם? ;D

25. Started by Proww,

אהלן. מצטער אם זה לא המקום לשאלה לדיון הזה. ברצוני לעבור לאחת חברות הסלולר החדשות ולעזוב את סלקום. ראיתי בהוט מובייל שהם מציעים אייפון 4 S ב 105 שח לחודש. ואילו הם יציאו כנראה באותו טווח מחיר את הגלאקסי 3 שכנראה יגיע אליהם תחילת חודש הבא (כך מדברי הנציג). רציתי לדעת - למבינים שבינכם. אני לא עם דעות קדומות. היה לי בעבר הרחוק את האייפון הראשון, כעת יש לי גלאקסי 1 שאני מרוצה ממנו (אך תמיד טוב להתקדם..). אינני בקיא בכל החומרה הפנימית של המכשירים הללו (אייפון 4 S, גלאקסי 3). וגם אם אקרא, סביר להניח שלא כל-כך אבין. אני מחפש פלאפון שהסוללה שלו תהיה סבירה. הפלאפון ישמש כמובן לשיחות, מיילים, אפליקציות, גלישה (בעיקר) וכל מה שסמארטפון כיום מספק. אז השאלה שלי מה יותר טוב מבחינת חומרה…

• 31 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים