עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני עובר לדירה חדשה ויש לי מיטה שבניתי במיוחד ואני רק צריך מזרון ספוג פשוט לפי מידה מישהו יודע איפה להזמין ?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ToMuSH,

שלום, היום היה לי מיון חובלים/צוללות, ולצערי התקבלתי לצוללות ולא לחובלים. אני מתכוון להגיש ערעור עם מכתב המלצה ולהילחם על זה שאהיה בחובלים. תכל'ס התכנית שלי הייתה לעבור גיבוש חובלים ואז לחתום על כתב ויתור ולקבל זימון לצנחנים (למרות שלא חשבתי על זה עד הסוף, כמובן). בתכל'ס השאלה שלי היא אם צוללות שווה משהו? כי מה זה לא בראש שלי להיות תקוע בצוללות ולא לעשות שום דבר משמעותי + לחזור הבייתה פעם בחודש. אז מה אתם אומרים? זה שווה משהו? נותן משהו לחיים? כי אני מחפש שירות הכי קרבי שאפשר ושהכי נותן מעצמי למדינה, שירות משמעותי. אם אפשר לשמוע את דעתו של מישהו בעל ניסיון בעניין הספציפי הזה, זה יהיה מעולה. תודה מראש וערב טוב.

• 37 תגובות
    • 14k צפיות
  3. Started by Spiderpaz,

יש לי בעיה עם הקטע של הSMS אני כותב את הפלאפון שלי .........+972 וה SMS לא נשלח אלי!

4. Started by HaEsrimVeArba,

איפה ניתן להשיג באינטרנט תווים רגילים לגיטרה, לא אקורדים\טאבים או משה זה לא יהיה? אני רוצה שאחי ילמד את שיר הפתיחה של מקגיוור אבל הוא לא רוצה טאבים..

5. מה לדעתכם יותר טוב... מזדה MPV.. או מיצובישי ספייס וואגון... לרשום את כל הסיבות... ובבקשה תמצאו לי מיידע על המכוניות.. כמה שיותר!!! צודההה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. לפני זמן מה פתחתי אשכול שבו הצהרתי על כוונתי לקנות אופניים, האופניים כבר אצלי והבעיה היחידה ביינתים היא שהפכתי לפרואיד בכל הקשור להשאיר אותן בחוץ.... הבנתי שמנעולי הU-LOCK נותנים פייט הרבה יותר רציני מאשר שרשרת ושהפריצה תיקח לא דקה~שתיים אלה הרבה יותר,וזה בדיוק מה שאני מחפש. אז לפני שאני נוסע מחר לתל אביב בשביל לקנות את הדגם הבא http://www.sasimple.co.il/product-p-6/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-Kryptonite---Evolution%E2%84%A2-Series-4-STD-U-Lock/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%94.html עד כמה נכון המידע שברשותי? והוספתי תמונה של האופניים פשוט כי ממ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by shuy,

http://news.walla.co.il/?w=//1045044

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  8. ואני לא יודע איפה לרשום תהודעה בפורום ואיפה יש אתר שמוכר שרתים טובים אמינים ובחיר סביר שרת לרדיו.. צריך עזרה דחוף :s05:

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by someone,

בכל הלוחות שהסתכלתי בהם יש בדרך כלל שם, דגם, לפעמים מחיר, אבל מה שאני מחפש זה תמונה של הרכב, ותהיתי אם למישהו יש לינק לאתר טוב אם תמונות של מכוניות לפי יצרן\דגם\שנה? תודה מראש תומר

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  10. Started by com,

בלי מילים. http://www.mhaifa.co.il/Fanzone/Columns.asp?col=669 שולט.

11. קצת מזכיר לי את הצבא: "תתפלל ש ס.מ"פ לא יתפוס אותנו ישנים בשמירה"..... אורי ומישה מטילי האימה.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by emil57,

אהלן אנשים.. וואלה רציתי לישאול (תאלו שיש להם מושג או עברו ניתוח אף) אם אני עובר ניתוח אף, האם ידוע לכם שיש איזה שהם בעיות בנשימה בעקבות הניתוח? אם זה בטווח הקרוב או הרחוק.. או כל בעיה אחרת..? אלו מכם שעברו תניתוך תנו תהערות שלכם, עצות, איפה הכי כדאי לדעתכם לבצע תניתוח, כמה זה עלה לכם, ומה שעולה לכם בראש.. תודה..

13. שלום לכולם, אני צריך המלצה על מוסד לימודים לצורך לימוד תואר להנדסאי מכונות לא תואר ראשון למהנדס אני מצאתי את "הקריה ללימודי הנדסה וטכנולוגיה ת"א" האם מישהו מיכם מכיר את המקום או יש לו חברים/קרובים שלמדו שם ויכול להמליץ על הרמה שלהם? ואם אתם מכירים מקום אחר אשמח לישמוע! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by Oranili,

טססססס טססססססס חחח המחשב שלי 3.4 + 1 GB RAM MOTHERBOARD GIGABYTE K8NUC NFORCE 4 הכל פשוטט טס אתם לא מתארים לעצמכם .. לא הספקתי לראות איך שזה נפתח..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ארכיאולוגים מצאו שרידים של תרבות עתיקה תסריט מפוסל בדקדקנות על לוח חולי מסר מוזר הופיע על תוכנית עתידית שנקראת Thurley חיצים של תרבות Pictic מפוזרים בכל מקום . מסמנים מלחמת שבבים גדולה באופק מאיימת להעיף את Jeremiah Siloconopolis IIIהשליט של התרבות המתחרה מכסאו לפי דעתי זה המצאה אבל אם זה אמיתי זה מגניב כי שימו לב לשם של השליט שיעפו מכסאו הוא מזכיר קצת את המילה סיליקון יענו שבבי סיליקון אני לא מצליח להעלות תמונה אז תכנסו לאתר כדאי להבין למה אני מתכוון http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37452 [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  16. Started by Ewingum,

מזל טוב!! כמיטב מסורת הפורום קבל זוג שמנמנים מקפצים מי יתן ווולטים רבים עוד יעברו במעבד שלך ;D

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  17. ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Internal,

שבקרוב יהיו ממירים חדשים ו נוכל לבחור כל דבר מתי שבא לנו איזה חזק זה עכשיו אני מבין למה חות מתקשרים אלינו כל יום ו מציעים הצעה חדשה ,מפחדים!

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by asiofjiojqwr,

האם יש פה מישהו שעבר את התהליך ויכול לתת קצת טיפים? האם זה ריאלי ללמוד לבגרויות לבד? (מתמטיקה בפרט), או שעדיף לקחת קורס באחת המכללות למיניהן?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by neogod,

אני זקוק לשמות של שירי אהבה רומנטיים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by OdLahitMeAlonit,

היי, אני לא יודע עד כמה זה קשור, אבל בתור אחד ששנים קונה כרטיסי מסך ולוחות של חברת GIGABYTE, אני נכנסתי עכשיו לאתר שלהם וראיתי משהו שלא כל כך אהבתי. מתוך רשימת הארצות, יש שם ארץ שנקראת palestine ב middle east, ראו screenshot זה קצת מעצבן ומתחיל להרתיע אותי אישית מהחברה הזו. מה איתכם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by DimaX,

http://www.idobarkan.com/katzav.html זה עננננננק! שנונים...

23. Started by Yaron-Cohen,

נתחיל את הסיפור מההתחלה... קניתי לוח של ABIT מדגם FATALITY לוח UATX. לאחר פחות משנה הלוח מת... החזרתי אותו לKSP והם נתנו לי זיכוי מלא לכסף... הוספתי 50 שקלים ולקחתי לוח של גיגהביט מסוג G33MDSR2... לפני שבועיים הלוח מת.... הלוח עדיין באחריות!!! החזרתי אותו לחברה והם אמרו לי שעוד שבוע אני אחזור והכל יהיה מטופל... אחרי שבוע חזרתי...ואמרו לי תתקשר עוד כמה ימים....כמובן שהתקשרתי...ועדיין לא מוכן... הלוח חזר כעבור שבועיים.... הם החזירו לי לוח של אינטל (לא חדש, או בכל אופן הוא בא בשקית אנטי סטטית) במקום מה שלחתי....אמרתי לא נורא...שאני אצלהם אני רואה שהלוח הוא עם קול של 2 ערוצים (השאלה האם זה הגינוי ללוח G33)... יש 4 יציאות SATA במקום 6... האם הגינוי שהיבואן נותן לי לוח של אינטל…

• 8 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים