עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by uzi_sch,

פרודיה מדליקה על משחק המחשב "סטריט פייטר". מצחיק ומושקע לאללה! לינק לארבעת החלקים והטריילר: http://www.collegehumor.com/tag:streetfighterthelateryears

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by Merrymoon,

אמנות מטומטמת, ללהקה מטומטמת: למי שזוכר, היה פה דיון על להקת Prussian Blue, ה-rip off הנאצי לתאומות אולסן, בו נתתי קישור לפורום של להקה נורווגית להן ה-2 נידנדו וביקשו להופיע איתן ואולו ניפנפו אותן ואף היתה רמיזה להטרדה מינית... הלהקה הספציפית הזאת (לא פרוסי כחול) היא בין האהובות עליי אם כי לא בגלל המוזיקה, הם מסריחים, בקושי יודעים להחזיק גיטרה והקול שלהם נשמע כמו מחלה בגרון שנגרמת כתוצאה ממין אוראלי מזדמן אבל מה - הם מצחיקים, אותי בכל אופן. אז בשבוע-שבועיים האחרונים הייתי חולה והמסך היה מקולקל אז לא יכולתי לשחק דיאבלו כך שבמקום בחרתי לצייר את הליצנים האלו. כאן אני אציג את יצירתי האחרונה והמשופרת אחרי שהם התלהבו מה שעשיתי בפעמים קודמות... בבקשה.

• 54 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by slim_shady,

Stupid Game Show Answers פשוט להיקרע מצחוק!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by steve_morse,

שלום, אני לא בטוח אם זה המקום אני לומד כרגע בקורס HELP DESK יש נושא שלא יושב לי טוב כל כך: SUB MASK אני מבין את המשמעות שלו ואת התפקיד שלו ברשת אבל לא מבין את הפעולת החלוקה... submasking ואת הגדרת הטווחים לרשתות ע"פ הקלאס למישהו יש חומר בעברית (עדיפות) להסבר יותר מפורט? כל המתמטיקה שמה שאומנם היא נראת פשוטה לי ממש קשה. אודה לעזרה, ומקווה שזה המקום הנכון. תודה וחתימה טובה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by amisha,

מי בעד מי ולמה!!!! אני אישית לא יודע מה להחליט כי שתיהן טובות, מהירות ,ולא יודע מה עוד !!!!!! אבל אני קצת נוטה לEVO כי הוא מעוצבת יפה כזה ..... ולפי מה שאני יודע יש לה מעיין מע' חלוקת כוח בגלגלים למנהלים : לא ידעתי אם לפתוח את זה כאן או במדע וטכנו' אם יש צורך להעביר , העבירו

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by bagetrek,

SUBX היכן אתה ? אם אתה מתחבא איפשהו אז תגיד .. :

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by redti,

מחפש כבר 3 שנים את השיר... summer jam בספרדית , אני משלם למי שמוצא את זה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by huber,

http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzM4MTAsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= למקרה שמישהו תוהה מה לקנות לי ליומהולדת.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by chris_u16,

רק לפני כמה ימים נפתח וכבר נפרץ

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by RainbowInBlack,

בבקשה שמישהו יזמין אותי RainbowinBlack@Gmail.com תודה

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by The_overclocker,

http://digg.com/software/SuprNova.org_is_becoming_NewNova.org_with_torrents

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. המחשב האחוד היקר של חברת הטכנולוגיה מצליח לשבור גם את התחזיות האופטימיות ביותר עבורו לכתבה

13. Started by R0ck,

הרכב הדאנס הבריטי - The Grid, שחרר בשנת 1994 את "היצור מהביצה", אחד מהקטעים שיותר השפיעו עלי באותה תקופה... הייתי בסה"כ פרח כיתה ד', כ 4 שנים לאחר ההתמכרות המוחלטת שלי לסצינת ה"יורודאנס" והאלקטרוניקה. בנוסף ל Crystal Clear ו Out of range (קטעים מוכרים נוספים מבית היוצר של The Grid), ראיתי לנכון לשתף אתכם בגירסה המלאה של Swamp Thing. למי שיש זכרון וויזואלי מוצלח, בוודאי ייזכר בקליפ של הדבר הזה, אשר כיכב ב M.T.V לא מעט. אותה ספינת חלל מעופפת דמויית גיטרה חשמלית, אותו תינוק סקרן ואותו קלידן שמתחרע כמעט לכל אורך הקליפ. משובח. http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=33WR90IKF3WLG1NZ1QJ36JAQFM האזנה איכותית.

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by onn_the_vy,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by slrr,

אם אפשר הסבר מפורט על איך SKYPE עובד על פלאפון עם סימביאן^3...(אינטרנט?, עלויות?, ועוד...) תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  16. http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

17. Started by klayton,

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. "מיקרוסופט משיקה גירסה חדשה של Windows XP המיועדים ל-Tablet PC, מחשב נייד קל, בעל מסך מגע דק ועט מיוחד שמאפשרת למשתמש לכתוב במחשב בכתב ידו. מחשבי הלוח הראשונים יגיעו לישראל (בשלב זה ללא תמיכה בזיהוי כתב יד בעברית) בעוד שלושה חודשים. המחיר - בין 1,700 ל-2,400 דולר " -מתוך Ynet. לדעתי עוד 5-7 שנים זה יהיה באותה רמת פופולריות כמו המחשב הניידים בימינו. ישנו סרטון הדגמה טוב בעברית, שמראה את יכולותיו הנפלאות של המחשב. מתוך כנס של מייקרוסופט ישראל בסוף אוגוסט האחרון. להורדת הסרטון (50 מגה). שווה הורדה. (עריכה: התלבטתי בהתחלה אם לכתוב את ההודעה פה או בפורום ציוד הקפי. תחליטו אתם. אפשר להעביר במידת הצורך.)

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי פורום HwZone, האם מישהו מכם מכיר מקום באזור ת"א(=ת"א והסביבה) אשר מוכר טאקוס? (סטיל טאקו בל, כלומר מסעדה/מזנון שמוכר טאקוס מוכנים ולא טאקוס להכנה בבית) I CRAVE for TACOS! תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by chenrp,

יש למישהו לינק? נ.ב. סגרו לי את התרד הקודם ללא התחשבות. גם כן פורום! אני לא עובד פה שוב עברה! לפחות להודיע למה! פשוט בושה של פורום.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by chenrp,

למישהו יש לינק?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by xtract1,

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by R0ck,

Junkie XL And Don Davis - Red pill, Blue Pill 8:58 הווקאלז החריפים של לורנס פשבורן בטראק פרוג. טראנס לא רע בכלל בכלל...

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by Green,

היי שאלה קטנה... כמה קלפים מכל סוג יש בחבילה אחת של טאקי כלל: כתר, 3+ ושלוש שבור, מחליף צבעים ,מחליף קלפים ,עצור , + ,החלף כיוון 2+ וכל הקלפים הרגילים תודה פשוט יש לי מלא חבילות מעורבבות...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Green,

היי שאלה קטנה... כמה קלפים מכל סוג יש בחבילה אחת של טאקי כלל: כתר, 3+ ושלוש שבור, מחליף צבעים ,מחליף קלפים ,עצור , + ,החלף כיוון 2+ וכל הקלפים הרגילים תודה פשוט יש לי מלא חבילות מעורבבות...

• 8 תגובות
    • 15.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים