עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סמסונג משלבת טכנולוגיה חדשה כדי לדחוס מצלמת פריסקופ למכשיר דקיק במיוחדלכתבה

2. הסבירו להם על הסכנות ברשת, למדו אותם ליצור סיסמאות מורכבות, התקינו אנטי-וירוס ושמרו על פרטי התשלום שלכם: החופש הגדול יצא לדרך וילדים רבים צפויים לבלות שעות מול המסך. הנה כמה טיפים שחשוב להכיר כדי להגן עליהםלכתבה

• 0 תגובות
    • 168 צפיות
  3. Started by dncohen,

משהוא יודע איפה אני יכול למצוא רדיו מפעם? בעיקר חדשות מהמלחמות ומתקופת המחתרות

4. חברת מטא נקנסה ב-101.5 מיליון דולר לאחר שהתגלה כי עד 600 מיליון סיסמאות משתמשים נשמרו כטקסט גלוי במשך שניםלכתבה

5. נאס"א פרסמה את התמונה הראשונה מתוך טלסקופ החלל ג'יימס ווב, הגדול והחדשני ביותר אי פעם, ששוגר לחלל בחודש דצמבר האחרון. התמונה מציגה גלקסיה רחוקה כפי שנראתה לפני כ-13 מיליארד שנהלכתבה

6. המיליארדר ובעל חברת טסלה הודיע לחברת טוויטר כי בכוונתו לבטל את העסקה עליה סיכמו, לאחר שהתברר כי נתונים רבים שנמסרו מהחברה החלו להתגלות כשקריים. טוויטר: "נגיע לבית המשפט, בטוחים שננצח"לכתבה

• 0 תגובות
    • 164 צפיות
  7. בשורה משמעותית למשתמשי AirTag: אפל מציגה אפשרות חדשה לשיתוף מיקום התגית, שתקל משמעותית על איתור מזוודות אבודות ופריטים משותפיםלכתבה

8. דיווחים חושפים כי סמסונג בוחנת מהלך מיתוג חדש לטלפונים החכמים שלה, בנוסף למותג האייקוני "Galaxy"לכתבה

9. שירות התמונות הפופולרי Google Photos מציין עשור עם קפיצת מדרגה טכנולוגית: כלי עריכה מבוססי בינה מלאכותית, שהיו נחלתם של משתמשי פרימיום ומכשירי פיקסל, זמינים כעת ללא עלות למיליארדי משתמשים, לצד חידושים בשיתוף ובחיפושלכתבה

10. המעריצים מצפים לטריילר שני היום, 27 בדצמבר - תאריך משמעותי בתולדות רוקסטאר. בינתיים כבר חלפה יותר משנה מאז הטריילר הראשון של המשחק המצופה ביותר בתעשייהלכתבה

11. טכנולוגיה שנראתה כמדע בדיוני הופכת למציאות עם השלכות חברתיות שעלולות לשנות את פני החברהלכתבה

12. ענקית הטכנולוגיה פותחת את שערי שירות הסטרימינג שלה לצפייה חינמית בכל התכנים - ללא תנאים מוקדמים או התחייבותלכתבה

13. מחירים אטרקטיביים במיוחד על קונסולת PS5 Slim החדשה, משקפי המציאות המדומה PS VR2 ומגוון משחקים מוביליםלכתבה

14. ענקית הטכנולוגיה מכריזה על הדור הבא של מודל הבינה המלאכותית שלה, המציג יכולות מהפכניות בהבנה והפקה של תוכן מסוגים שונים, לצד סוכנים חכמים ויכולות מתקדמותלכתבה

15. פרופיל ההמהרה החדש של אינטל, 200S Boost, מביא שיפור ביצועים בלחיצת כפתור - ולראשונה, מבלי לפגוע באחריות על המעבדלכתבה

16. בעוד ענקיות הטכנולוגיה מייקרות את שירותי הבינה המלאכותית שלהן, מייסד X מפתיע עם מהלך נגדי ומשחרר את הצ'טבוט החדשני שלו לשימוש חופשי - אך עם מגבלותלכתבה

17. Started by galai198777,

שלום איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות? אני צריך מסך עד גודל 24 או 27 אני רוצה לחבר את המסך למחשב נייד ואני גם מחבר אקס בוקס למחשב דרך מתאם לכידה ומשחק באקס בוקס ורציתי גם לדעת איזה מתאם לכידה הכי טוב ועוד משהו איזה מחשב מומלץ? מיני pc? או מחשב נייד?

18. ענקית הטכנולוגיה מציגה את Veo 3, מודל יצירת וידאו פוטו-ריאליסטי המשלב וידאו, דיאלוג ומוזיקה ביצירה אחת עם תוצאה מרשימה עד חרדה, לצד שורה של חידושים בתחום הבינה המלאכותית, ומאותתת על שינוי דרמטי בעולם התוכן הדיגיטלילכתבה

דיונים חדשים בפורומים