כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,588 דיונים בפורום זה
-
שלום... אני חייב להגיד קודם כל שאין לי בכלל דעה שלילית (או שלפחות לא הייתה לי...) על IQPC, אפילו קניתי מהם את המחשב שלי וקיבלתי יחס מצויין (לא יודע אם זה היה כדי שאני אקנה את המחשב...). קודם כל לפני הכול: אני יודע שיש פה נציגים שם IQPC בפורום, ואני מבקש מכם להגיב ולרשום מה היה שם מהצד שלהם. כל מה שאני אומר פה זה לפי מה שאני הבנתי, ואם זה ככה זה באמת גרוע. בכל מקרה, היום חבר שלי היה שם כדי לקנות מחשב (בעצתי), ובאותו הזמן הוא הגיע לקחת מחשב ישן יותר שהוא נתן להם לתקן לפני כמה זמן. כשהוא הגיע לשם הוא פתאום שומע משהו נופל, הוא מסתכל ורואה שהפילו לו את המחשב שהיה מונח על איזה כיסא. ואז הם לא הסכימו להחליף לו, והם בקושי בדקו אם משהו לא בסדר, ורק אחרי הרבה צעקות הם הסכימו להחליף…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
רק בישראל יש את הקיצור בשליש לאסירים על התנהגות טובה או בכל מדינה דמוקרטית?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה השתמשתי גם בסטרימר של יס ובממיר (שהוא גם סטרימר לדעתי) של סלקום. בשני הממירים חוויתי איכות ירודה בשידורים חיים (דיליי, לאגים וכו'). בדוגמא של סלקום, אני מחובר לאינטרנט במהירות של ג'יגה (ואכן מקבל את המהירות הנדרשת בבדיקה במחשב) והממיר מחובר עם כבל רשת ישירות מהקיר. החשד שלי זה שהממיר עצמו לא תומך במהירות של ג'יגה וכנראה גם לא קרוב לזה ולכן איכות השידור הירודה. מישהו/י יודע לאמת לי את החשד? או לחילופין יודע להסביר את איכות השידור. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך אורגים דברים כי אני רוצה לארוג משהו , זה יותר מקורי מלקנות
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חברות רבות מתחרות על השליטה במטאברס - האינטרנט העתידי. בשיחה עם עובדי חברת מטא (לשעבר פייסבוק), פירט המנכ"ל צוקרברג את מאפייני התפיסה השונה של החברה שלו לעומת אפל, שלא הצהירה באופן רשמי על כניסה לתחוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 249 צפיות
-
-
עשינו בישיבה ערב מושקע של הכתרה וצילמנו את הכל והחלטנו להוציא דיסק. דבר ראשון איפה אפשר לעשות צריבת דיסקים עם הדפסה וכמה זה עולה? איך אני עושה את ההדפס? [כאילו איזה גודל הדף איזה גודל החור ואיך אני מעביר להם [jpg מרובע רגיל?]] ובנוגע לדיסק עצמו, יש את האפשרות לעשות תפריט של DVD אבל איך הוא יעבוד על מחשב? לפי מה שהבנתי תוכנות כמו BsPlayer לא ידעו בכלל איך להפעיל את הדיסק. חשבתי על הרעיון לצרף תוכנה שיודעת להפעיל את זה עם הדיסק...זה לא יעשה בעיה אם יפעילו את זה בDVD? יש למישהו הצעה אחרת? פשוט בערב עצמו היו סרטים של כל כיתה ואח"כ תגובות שלנו על הסרט...אז אני רוצה את האפשרות להפעיל את כל הערב רצוף או כיתה כיתה. וד"א איזה תוכנות עושות את זה טוב? אני יודע שיש אפשרות בפינאקל סט…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
הציפור שלך חזרה: הסיפור המפתיע של המשחק הויראלי שנעלם לפני עשור - וכעת חוזר בגרסה חדשה ושנויה במחלוקתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 304 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים אני מסיים בעזרת ה' השבוע י''ד עם דפלומת הנדסאי בפרוייקט עדן של חיל התקשוב ביום שלישי אמורים לבוא אלינו אנשים מהחיל כדי להציע לנו קורסים שונים ואחריהם שנמלא טופס העדפות לגבי הקורסים שהציעו.. אין לי מושג איזה קורסים באמת טובים ואיזה קורסים יפתחו עדייין. אבל מה שכן אני יודע שהצבא נותן גם מפוצץ גם לקורסים הכי על הפנים שיש. איזה קורסים איכותיים באמת קיימים בחיל שיכולים באמת לתרום משהו באזרחי אחרי שנתיים של לימודים שתרמתי לצבא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תזכורת בפלאפון שאני הקלטתי , ואני רוצה להעביר אותה למחשב , יש דרך שאני יכול לעשות את זה ? הדגם הוא : MOTOROLA - TIME PORT ואם זה לא בדיוק הדגם אז אפשר לראות את הפלאפון כאן: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=media&id=10656&type=5 תודה.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש למשהו שמץ של מושג איך קוראים לשיר הרקע בסרטון הבא?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום תרגיל בפיזיקה עם גלגלת קבועה וגלגלת לא קבועה למי שיש את הספר של דני עובדיה עמ' 8 סעיף ג.1+2 למי שאין: http://img61.imageshack.us/img61/7379/physixog5.jpg לא צריך פתרון מלא רק תרשים כוחות והמשוואות שנובעות מכך כי עם זה אני מסתבך.. אה כן רק כיוון מן הסתם- המערכת בתנועה ומבקשים את תאוצת כל אחד מהגופים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההשקה של משקפי המציאות המדומה המבטיחים ממשיכה להתנהל בטונים צורמים, כשיחידות חדשות יגיעו אל חנויות רשת Best Buy ולא אל רוכשים מוקדמים אשר חוו דחייה בלתי צפויה במועד האספקה עולם המציאות המדומה ממשיך לשעוט קדימה וצפוי להפוך לעסק שמגלגל מיליארדי דולרים כבר במהלך השנה הנוכחית, אך כל זה לא אומר שאין מהמורות בדרך – גם עבור חברת Oculus, שבמידה רבה הייתה זו שהפיחה חיים חדשים בטכנולוגיה לאחר שנים רבות שבהן היא הייתה בלתי רלוונטית. משקפי ה-Oculus Rift הוצעו למכירה מוקדמת כבר בתחילת השנה הנוכחית, כזכור, כאשר הקונים הזריזים ביותר זכו לקבל תאריכי שילוח ייעודיים לחודשים מרץ או אפריל 2016, בעוד אחרים קיבלו הערכה לאספקה בחודשי הקיץ. כשהגיע המועד, חלק מהצרכנים ברי המזל זכ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני חייל בשירות סדיר, נשאר לי שנה עד השחרור ורציתי לעשות פסיכומטרי בתקופה זו. השיקול הוא שיהיה לי כבר פסיכומטרי ביד שישר אחרי השחרור ללכת ללמוד. כמו כן הכסף לא משנה, אני מוכן לשלם כל סכום. אני לא כזה מבין בזה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.כחייל עם יציאות רק בסופ"שים (יש סיכוי גדול שאני יעשה יומיות ויהיה כל יום בבית בקרוב) הגיוני להרשם למכון פסיכומטרי ולקחת לעצמי קורס הכנה או שעדיף ללמוד בנתיים עצמאית בבית מספרים ואחרי השחרור לקחת קורס? 2.אפשרי להתאים לעצמי את ימי השיעורים בקורס על פי היציאות? 3.צריך המלצות למכונים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום חיפשתי ולא מצאתי איזושהי דרך לעשות את זה אני מחפש שם משתמש מסויים בתפוז (בן אדם) עכשיו, אני זוכר בערך חלק מהשם שלו זה בן אדם שכנראה דיבר איתי מתישהו בצ'אט או בבלוגTV שלהם שם רציתי לדעת אם יש דרך לראות רשימה של כל המשתמשים הרשומים בתפוז או לערוך חיפוש במסד נתונים ע"י הכנסת החלק שאני כן זוכר, ולקבל רשימת תוצאות מתאימה מישהו מכיר ? זה מאוד יעזור לי. לינק לאותה שאלה בפורום תמיכה בתפוז : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=10&msgid=61226172 אפשר לראות שם שמצאתי בעקרון איזושהי דרך להציג רשימה של (נראה לי) כל המשתמשים אבל בלי דרך לסדר אותם או למיין אותם בצורה הגיונית..
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש למישהו הזמנה לזה אם כן אפשר בפרטי? מי שלא יודע זה שירות מוזיקה חוקי http://www.spotify.com/en/ תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://stream.xtcradio.com:8069/ פשוט טוב!!! :DJsmile:
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
דברים מצחיקים וגם בעברית למי שיש (גם MP3) ravivsster@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום .. 1- איפה לפי דעתכם אפשר לקנות את משקפי השמש הטובים והיפיים ביותר?? באיזו רשת או חנות ?? 2- מישהו מכיר מטווח בסביבת ראש העין ??? מאיזה גיל אפשר ללכת לשם?? תודההה :D:D
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש המלצה ל-2 ספרים: 1. ספר ללימוד Windows XP. (לא משהו יותר מידי מסובך, מדובר בגבר בן 70+ שכבר 15 שנה לא נגע במחשב.) 2. ספר ללימוד עבודה עם התוכנה Word. (ברשותי OfficeXP, למקרה שזה משנה.) אני מקווה שזה הפורום המתאים לנושא זה. בתודה מראש, עמית.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
באתר הבא תוכלו למצוא דוגמאות לכל משתמשי האינטרנט שקיימים בעולם החל מהליימר ועד הטרולר ! האתר !
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
טוב יש לי בחירה בין ג'יבנשי פור הום לבין 212 אמא שלי לא רוצה להביא לי את שניהם אמרה לי רק 1 :'(
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 327 צפיות
- 1 follower
-