כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
צמד הבמאים-תסריטאים המעוטר חוזר לתחום הקומדיות עם Hail, Caesar! לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-הצצה-ראשונה-לסרט-החדש-והמדליק-של-הא/
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הטלפון שנמצא בתמונה של יונידן באתר של וואלה הוא נמכר היום ורשום שם שיש מזכירה אבד לי הספר של הטלפון ואין לי מושג איך עושים את זה גם חיפוש בגוגל העלה כלום מישהו מכיר את הטלפון ויוכל להסביר לי איך מתפעלים את המזכרה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2122295 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לעבור דירה ורוצה לשדרג מקרר ומכונת כביסה שיש לי: - מקרר HAIER HR-853 FS (חרטה של מקרר... דלת אחד נפתחת לפמים אחרי סגירת שנייה, פלטות פלסטיק נסדקות ונשברות) - מכונת כביסה INDESIT WT50 עם פתח עליון (דווקה הייתה טובה אבל מורגש שתף שלה לא בסדר) מעוניין במקרר עם רמת יעילות A מבחינת חיסכון בחשמל. מה הייתם ממליצים? איזו מכונות כביסה הייתם ממליצים עם פתח עליון ואחרת עם פתח צדדי? תקציב: 5000 ש"ח למקרר ו-1500 ש"ח למכונת כביסה. נ"ב מה הייתם עושים עם מכונת כביסה ומקרר ישנים? בשלב פינוי דירה, האם שוכר דירה חייב לדאוג לפנות אותם? האם סבלים שמביאים מכשירים חדשים יפנו דירה מכשירים ישנים? …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עבדתי די הרבה זמן על האתר החדש שלי שנקרא: www.gitaratabs.com האתר משמש ללימוד גיטרה וכלים נוספים. הוא מכיל בתוכו טאבים+שיעורים, טאבים ואקורדים איכותיים ביותר. האתר מותאם לכל הרזולוציות, המסכים, הדפדפנים ואפילו מותאם לסלולרי וטבלטים.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מחפש משהו שפעם היה לו iPod, והוא קיבל אותו עם מטען שמחובר לחשמל, והיום הוא כבר לא משתמש במטען (מסיבות שונות), אבל מהטען נישאר אצלו. אם יש משהו כזה (באזור ירושלים), ולא איכפת לו לתת לי את המטען שלו, אני אשמח מאוד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שמתי לב שיש פה קצת רוכבי אופניים וגם כאלה שקנו מחו"ל פנסים לאופניים, לכן שואל כאלה שאולי כבר קנו. אני מחפש מתקן לפנס לאופניים ופנס שמתחבר אליו, מצידי שיהיה על סוללות לא משנה איזה, שלא יהיה גדול מידי או משהו מיוחד, רק שיאיר את הדרך וכמה שיותר זול כמובן
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לפני כמה זמן סיפרתי על כך שאני קונה רמקולים מחו"ל , יאדה יאדה יאדה... בכל מקרה, הדודים חזרו מאנגליה, עם הרמקולים MEGAWORKS 510D , בלי שריטה , בלי מכס ... והם מעולים !! ותודה על העצות ..
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
<צונזר. אתה בכוח רוצה באן לכול החיים?!>
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
מה המידות של התמונה? 3.5X4.5 ? 4.5 זה גובהה ואם מישהו יכול להפנות למדריך פוטושופ להקטין תתמונה למידות המתאימות\תוכנה שעושה את זה אוטומטית אני אשמח מאוד
-
- 0 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
היי אני משתחרר עוד שבוע ורציתי לעבוד בעבודה מעודפת איך אני מוצא עבודה ואיך זה עובד בכללי?!!? דרך הצבא?! או דרך לשכת עבודה?!
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.glob-net.com ממש זולים על פי מה שראיתי, אבל המבחר שלהם די סביר. מישהו קנה מהם? בדק איך השירות?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 270 צפיות
- 1 follower
-
-
ב-2007 הדיחה פייסבוק את מייספייס והפכה לרשת החברתית החזקה ביותר, על חשבונה. ב-2022 נראה שטיקטוק עושה אותו דבר לילד הראשון של מארק צוקרברג, אבל במקום להחיות את היזמות והחדשנות, הוא מתבחבש בחיקויים של המתחרה הסינית. ככה אי אפשר לנצחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 296 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 302 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לא ידעתי אם זה שייך לאחד הפורומים האחרים אז כתבתי בפורום זה. לפני כמה זמן הייתי בחנות TNT, ושמתי לב שבתא ההלבשה ישנה מנורה שנראה לי שהיא מקנה גוון (אולי אדמדם מעט) הגורם לעור הגוף להראות שזוף יותר ממה שהוא באמת. יש למישהו מושג על מה אני מדבר, איך זה נקרא, האם דמיינתי, איפה קונים את זה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
למשהו יש טראנסים/טרקים בסגנון cosmic gate או dj mangoo להמליץ לי? רק דברים טובים בבקשה.... תודה מראש עומר
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
חבר טוב שלי נהג עם רשיון בתוקף אך ללא רשיון רכב תקף במשך 10 חודשים ללא ידיעתו והוזמן למשפט.מישהו יודע מה הדין במקרה כזה???
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. חשוב מאוד רק מקרים שלכם ולא"דוד שלי קנה מחשב" וכו'. אשמח אם תוכלו לציין: שנת קניית המחשב: בעיה(במידה והיתה): כייצד טיפלו בכם: ואיך היה השירות: מחשבים של המשפחה שלי שנקנו באייבורי: שנת קניית המחשב: 2004 בעיה: לא הייתה מבעיה מלבד רעש לאחר שנתיים. כייצד טיפלו בכם: החליפו את המאווררים. איך היה השירות: השירות היה טוב-סביר כי הם טיפלו בבעיה יחסית לאט, שעה-שעה וחצי. שנת הקנייה: 2005 בעיה:לא הייתה כייצד טיפלו בכם: לא היה צורך איך היה השירות: מעולה (אין סיבה שלא) שנת הקנייה: 2005 בעיה: לאחר שנתיים וחצי הארד דיסק התקלקל. כייצד טיפלו בכם: באתי ויחסית מהר החליפו ונתנו לי ארד דיסק 160 במקום 120 כי לא היה להם (ההייתי מרוצה) איך היה השירות: השירות היה טוב ולא מעולה כי הם לא סיד…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שמתי לב לכך, שכאשר אני מנסה להוסיף הערות לסירטונים שאני מעלה ליוטיוב דרך הפיירפוקס שלי כאשר הפלאש כבוי, מופיע לי מסך שחור בנגן, ואינני יכול להוסיף הערות, כך שאני נאלץ להפעיל את תוסף הפלאש לפיירפוקס. מה הסיבה לבעייה הזו? חשבתי שיוטיוב עברו ל-HTML5 כברירת מחדל.
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום רב לכולכם זה מכבר קניתי מצלמת אינטרנט ורציתי לדעת כיצד ניתן לשדרה בשידור ישיר בנט אם דרך אתרים, אתר משלי או דרך תוכנה מסויימת. אודה באם תשיבו במהרה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
אני מחפש אם אני לא טועה חנות בהרצליה שהיא היבואנית של DFI, אם למישהו יש אתר\טלפון\פרטים תודה!
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-