עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האם יש מבצעים כאלו? ואם כן, מהי החברה הכי מומלצת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by FresH-MeaT,

השיר לא הכי חדש... אבל החבר שאיתו הוא עשה את השיר ביחד היום הוא קלידן של three days grace

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. נתקלתי בזה בטעות .. http://hardforum.com/showthread.php?p=1038616462

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by House M.D.,

היי, אני שואל את זה בשביל חבר. יש לו עסק קטן, והוא צריך שירות אשר מאפשר סנכרון קבצים מסוימים בין כל המחשבים אשר מריצים את התוכנה ובמקביל גם גיבוי של אותם קבצים בענן. (בעצם כל קובץ חדש שנוצר יעבור מייד לענן ומשם ירד בכל המחשבים האחרים). הם כרגע משתמשים בתוכנה שנקראת sugarsync, אבל היא איטית ומלאה באגים. לכן הם רוצים תוכנה אחרת. נפח האחסון הדרוש הוא בסביבות ה 20GB. תודה.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  5. צריך מידע תמציתי ככל האפשר בנושאים הבאים והמסביב (אם יש): תכונות קבל נגד וסליל בזרם חילופין; הסבר תמציתי על פעולת טרנזיסטורים (לפחות BJT ו-MOSFET); זיהוי סוג מעגל (HPF,LPF); זיהוי סוג מגבר (הפרש,שרת וכד'). אשמח מאוד אם זה יהיה בעברית. תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by CyberBot,

בגלל הצפות קראתי איפשהו שביטלו זמנית את הרכבת על קו ת"א-חיפה מה נסגר עם זה? אני צריך מחר לבנימינה

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  7. אומרים שישלחו לי איש שירות כי הבוכנה לא מעלה את הכיסא למעלה כי הוא הגיע בקופסא עם שליח ובטלפון לא אמרו להרכיב פלסטיק כתום כזה שהוא כניראה אחראי שאלתי פעמיים ואמרו שזה לא צריך את זה (לא מאשים אותם, קורה שבן אדם טועה או בלחץ או ממהר) עכשיו לבד אמרו שלא אוכל לפרק את הבוכנה ולהכניס את אותו חלק שצריך להכניס (זה קל להכניס, הקטע שזהו אחרי הרכבת הבוכנה אין דרך חזרה) רק עם איש שירות שיבוא לפה עד סוף החודש מקסימום (מאמין שלפני ) האם אף אחד לא הצליח לפרק לבד את הבוכנה של הכסא שלו? ספציפית מדובר על כסא מטריקס אם הייתי יודע שזה יהיה ככה הייתי מבקש אותו מורכב אבל מה נעשה לא מאשים אף אחד אולי אפילו בעזרתכם נצליח לפרק לבד להכניס את הפלסטיק הכתום ונתקשר לבטל את האיש שירות

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  8. ברוח השבוע האחרון(סטגדיש) - לכל אחד מאיתנו יש יום כזה שהוא מתעורר ומתחרט שזה קרה (לחלק מאיתנו זה קורה יותר, לחלק פחות..) נשימה מזוויעה, ראש פועם, סתימה כללית בדרכי הנשימה. יש אנשים שזה לא עוצר אותם מללכת לעבוד - אם את/ה כזה, הנושא הזה לא בשבילך! לעצלנים מבינינו שמתהפכים וחוזרים לישון - איזה טיפים יש לכם לניצול היום כשאתם קמים? איזו סדרה/סרט מעניין כדאי לשמור לימים האלה? לי אישית יש סטייה שנפכה למסורת כבר כמה שנים, אני בודק את משחק הפוקימון החדש שיוצא, מתאכזב, ומסיים אחד ישן. אז מה אתם עושים עם הזמן המת הזה? מקווה שיצא מזה דיון פורה ומצחיק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by YairZ,
    • 0 תגובות
    • 54.1k צפיות
  10. Started by נריה,
    • 0 תגובות
    • 373 צפיות
    • 0 תגובות
    • 351 צפיות
  11. Started by nat64x,
    • 0 תגובות