עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי תזכורת בפלאפון שאני הקלטתי , ואני רוצה להעביר אותה למחשב , יש דרך שאני יכול לעשות את זה ? הדגם הוא : MOTOROLA - TIME PORT ואם זה לא בדיוק הדגם אז אפשר לראות את הפלאפון כאן: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=media&id=10656&type=5 תודה.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by Holography,

יש למשהו שמץ של מושג איך קוראים לשיר הרקע בסרטון הבא?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  3. שלום תרגיל בפיזיקה עם גלגלת קבועה וגלגלת לא קבועה למי שיש את הספר של דני עובדיה עמ' 8 סעיף ג.1+2 למי שאין: http://img61.imageshack.us/img61/7379/physixog5.jpg לא צריך פתרון מלא רק תרשים כוחות והמשוואות שנובעות מכך כי עם זה אני מסתבך.. אה כן רק כיוון מן הסתם- המערכת בתנועה ומבקשים את תאוצת כל אחד מהגופים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ההשקה של משקפי המציאות המדומה המבטיחים ממשיכה להתנהל בטונים צורמים, כשיחידות חדשות יגיעו אל חנויות רשת Best Buy ולא אל רוכשים מוקדמים אשר חוו דחייה בלתי צפויה במועד האספקה עולם המציאות המדומה ממשיך לשעוט קדימה וצפוי להפוך לעסק שמגלגל מיליארדי דולרים כבר במהלך השנה הנוכחית, אך כל זה לא אומר שאין מהמורות בדרך – גם עבור חברת Oculus, שבמידה רבה הייתה זו שהפיחה חיים חדשים בטכנולוגיה לאחר שנים רבות שבהן היא הייתה בלתי רלוונטית. משקפי ה-Oculus Rift הוצעו למכירה מוקדמת כבר בתחילת השנה הנוכחית, כזכור, כאשר הקונים הזריזים ביותר זכו לקבל תאריכי שילוח ייעודיים לחודשים מרץ או אפריל 2016, בעוד אחרים קיבלו הערכה לאספקה בחודשי הקיץ. כשהגיע המועד, חלק מהצרכנים ברי המזל זכ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Sqeezy,

שלום לכם, אני חייל בשירות סדיר, נשאר לי שנה עד השחרור ורציתי לעשות פסיכומטרי בתקופה זו. השיקול הוא שיהיה לי כבר פסיכומטרי ביד שישר אחרי השחרור ללכת ללמוד. כמו כן הכסף לא משנה, אני מוכן לשלם כל סכום. אני לא כזה מבין בזה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.כחייל עם יציאות רק בסופ"שים (יש סיכוי גדול שאני יעשה יומיות ויהיה כל יום בבית בקרוב) הגיוני להרשם למכון פסיכומטרי ולקחת לעצמי קורס הכנה או שעדיף ללמוד בנתיים עצמאית בבית מספרים ואחרי השחרור לקחת קורס? 2.אפשרי להתאים לעצמי את ימי השיעורים בקורס על פי היציאות? 3.צריך המלצות למכונים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by Kidney_stonE,

שלום חיפשתי ולא מצאתי איזושהי דרך לעשות את זה אני מחפש שם משתמש מסויים בתפוז (בן אדם) עכשיו, אני זוכר בערך חלק מהשם שלו זה בן אדם שכנראה דיבר איתי מתישהו בצ'אט או בבלוגTV שלהם שם רציתי לדעת אם יש דרך לראות רשימה של כל המשתמשים הרשומים בתפוז או לערוך חיפוש במסד נתונים ע"י הכנסת החלק שאני כן זוכר, ולקבל רשימת תוצאות מתאימה מישהו מכיר ? זה מאוד יעזור לי. לינק לאותה שאלה בפורום תמיכה בתפוז : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=10&msgid=61226172 אפשר לראות שם שמצאתי בעקרון איזושהי דרך להציג רשימה של (נראה לי) כל המשתמשים אבל בלי דרך לסדר אותם או למיין אותם בצורה הגיונית..

7. Started by mikko,

יש למישהו הזמנה לזה אם כן אפשר בפרטי? מי שלא יודע זה שירות מוזיקה חוקי http://www.spotify.com/en/ תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  8. http://stream.xtcradio.com:8069/ פשוט טוב!!! :DJsmile:

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  9. דברים מצחיקים וגם בעברית למי שיש (גם MP3) ravivsster@gmail.com

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by the king2006,

שלום .. 1- איפה לפי דעתכם אפשר לקנות את משקפי השמש הטובים והיפיים ביותר?? באיזו רשת או חנות ?? 2- מישהו מכיר מטווח בסביבת ראש העין ??? מאיזה גיל אפשר ללכת לשם?? תודההה :D:D

11. Started by SkiOrDie,

שלום לכולם! אני מחפש המלצה ל-2 ספרים: 1. ספר ללימוד Windows XP. (לא משהו יותר מידי מסובך, מדובר בגבר בן 70+ שכבר 15 שנה לא נגע במחשב.) 2. ספר ללימוד עבודה עם התוכנה Word. (ברשותי OfficeXP, למקרה שזה משנה.) אני מקווה שזה הפורום המתאים לנושא זה. בתודה מראש, עמית.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by N N C,

באתר הבא תוכלו למצוא דוגמאות לכל משתמשי האינטרנט שקיימים בעולם החל מהליימר ועד הטרולר ! האתר !

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by DAVIDD,

טוב יש לי בחירה בין ג'יבנשי פור הום לבין 212 אמא שלי לא רוצה להביא לי את שניהם אמרה לי רק 1 :'(

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by orlupo,

תגידו יש לי כתב חידה בהיסטוריה שעד כה הצלחתי לפענח את האנשים הבאים: פיליפ השני (אוגוסט), ריצרד לב הארי, פרידריך ברברוסה וג'ון ללא ארץ. חסר לי לפענח על מישהי שקשורה אליהם שכלאו אותה בטירה כי היא נאבקה באחד מהם או יותר... יש למישהו מושג מיזה?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  15. למישהו יש\יודע איפה להשיג? האיסי שלי:96761110

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מועדון צלילה ברמה טובה עם מחירים סבירים\ממוצעים כדי להשלים כוכב ראשון ולעשות כוכב שני. מישהו מכיר מקומות?(עדיפות לאזור הרצליה, גם ת"א אפשרי)

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by Liran -,

שלום, אני כרגע בכיתה י"ב ולומד במסגרת המגמות 2 מקצועות מוגברים - פיזיקה ומחשבים. בקשר לפיזיקה נכשלתי בבגרות של שנה שעברה (מכניקה), ואני לא יודע אם ממש כדאי לי להמשיך השנה, המורה אמרה לי שזו החלטה שלי ותמיד אפשר לשפר, אבל היא לא רואה את המשך הדרך מיכוון שהנושאים שנלמד השנה הרבה יותר קשים (חשמל וכד'). ופה אני צריך את העזרה שלכם, האם כדאי לי להמשיך ולא לוותר על 5 יחידות ? או שאני יכול להסתפק במקצוע מוגבר אחד של 5 יחידות ? כרגע כולל היחידות בפיזיקה התעודת בגרות שלי עומדת על 31 יח"ל, ואם אני יוותר על פיזיקה התעודת בגרות תהיה 26 יח"ל, האם זה מספיק ?! ??? מהן הדרישות באוניבסיטאות השונות לגבי תעודת בגרות ? אם זה קשור לנושא שאני ירצה ללמוד בהמשך, אז אני מתכוון להמשיך ללמו…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by someone,

יש להם אחלה מוזיקה.. מישהו יודע אם מוכרים את הדיסקים שלהם בארץ איפשהו?..

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by LiorP23,

אז לא זוכר בדיוק את השם של המעונות, אבל כנראה שזה מיועד למכללות (הטכנולוגית והאקדמית), לא יודע אם גם לסטודנטים אחרים אני צריך כמה שיותר מידע, מה מקבלים בחדר, על מה משלמים (אני יודע כמה), מה אסור לעשות וכו'

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by Em.,

אהלן.. .. מישהו יודע אולי היכן ניתן לקנות hand grips בארץ? הכוונה לא לרגילים הפשוטים עם הפלסטיק. הנה דוגמא http://cgi.ebay.com/Heavy-Grip-6-Pack-Set-grips-hand-strength-train-gripper_W0QQitemZ190130695354QQihZ009QQcategoryZ28067QQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment יש פה סט של 6 קפיצים מהתנגדות של 100 עד 350.. להזמין את זה במשלוח מאיביי זה לא פרקטי מבחינתי :-\ חפשתי די הרבה בחנויות ואינטרנט אבל שומדבר מישהו יודע על דברים כאלו בארץ ? [br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 21:26:31 עברה כמעט יממה...ברשותכם

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by Symbore,

אני צריך לחשב מקדמים מתוקננים ואינני מבין כלל את הנושא: Sx1= 0.45 Sx2= 0.73 Sy=2.4 b1=8.6 b2=-15.69 כמו כן לאיזה מקדם יש השפעה גדולה יותר ולמה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.